چيه؟ حسوديت شد؟جناب کافر شما می خواید اینجوری بخندید؟![]()
خنده زينت مومنه... من کافرم جاني!

چيه؟ حسوديت شد؟جناب کافر شما می خواید اینجوری بخندید؟![]()
حسودیم نمیشه .می خواستم بگم اگه می خواید اینجوری بخندید تبسم کنید بهتره اینجوریچيه؟ حسوديت شد؟
خنده زينت مومنه... من کافرم جاني!![]()
فکر کنم اين اسم مدل گور خري باشه...
واله ما چوب دو سر نجسيم!حسودیم نمیشه .می خواستم بگم اگه می خواید اینجوری بخندید تبسم کنید بهتره اینجوری
مگه شما کافر نیستید؟البته از نوع خدا پرستش
هر دو گروه خیلی هم دشون بخواد که شما رو تو جمعشون راه بدنواله ما چوب دو سر نجسيم!
نه مومنا ما رو تو جمعشون راه ميدن نه کفار!![]()
سلام گل بهار جان، چه عجب از این طرفها !!!!!! کجایی دختر؟[/quote ]
سلام عزیزم.همین نزدیکی ها هستیم.در کنار دوستان با محبتی هم چون شما هستیم.
وااااااااییی این مردا چقدر ملوسن
![]()
میگن یه کچله رفت سلمونی و زیر دست سلمونی خوابش برد. بیدار که شد سلمونی دوبرابر مشتری های معمولی پول خواست.یارو اعتراض کرد که بابا منکه نصف آدمای دیگه مو دارم, چرا باید دو برابر پول بدم؟سلمونی گفت آخه دوراشو کوتاه کردم وسطش رو هم T کشیدم!!!واسه کله های کچل چه مدل و توصیه ای دارین؟
T بکشیم خوبه؟![]()
من امتیاز میدم که حق به حق دار برسهمن میگم t بکشم به یکی دیگه میخندن و امتیازهاشو میدن.این حقه؟![]()
میشه بپرسم حالا قراره ما این کلمونو بسپاریم به دسته کی؟ارایشگر کیه؟
به سویینی تاد بسپر خوب کار میکنهمیشه بپرسم حالا قراره ما این کلمونو بسپاریم به دسته کی؟ارایشگر کیه؟
بيماري سرخوشي زززززززيااااااااااااااااددددددددددمن یه مشکلی داشتم ، نه حال شونه کردن مو دارم ، نه حال زدن ریشم ، نه حال سلمونی رفتن ، نه حال نگاه کردن خودم .........
به نظر شما که این کاره اید ( به خدا اگه این کاره نبودید نمی پرسیدم ) من از چه بیماری رنج می برم ؟
قالب چیه؟این نیازمند به هنر خیلی زیاد و ابزارهای فوق دقیق هستش.آقا من يه سوال دارم از اين آقايون ريش قشنگ...
اين ريشها پورفسوري ظريف و رشهايي که مثل يه خطه و ... چه جوري اين کارو مي کنن؟؟
قالب مي زارن؟؟![]()