نه عزیزم من مشکلی ندارم که بخواد حل شه!ولی عزیز دلم هر چیزی یه حدی داره!!!حتی فکر و خیال!ندا فردا میبینمت اون موقع عملا .......![]()
ببین سپیده خانومنه عزیزم من مشکلی ندارم که بخواد حل شه!ولی عزیز دلم هر چیزی یه حدی داره!!!حتی فکر و خیال!ندا فردا میبینمت اون موقع عملا .......![]()
.... به نظر من دارید دروغ میگید که هیچ مشکلی ندارید
چون خدا تو قرآن میگه لقد خلقنا الانسان فی کبد....
تو داری کتمان میکنی و دنبال استثناهم نگرد
شما عشق میدونید چیه فقط جواب این سوال منو بده
تنهایی عزیز که هنوز افتخار آشنایی باهاتو ندارم سلام،دوست عزیز من نگفتم مشکلی ندارم این جواب در پاسخ سوالی بود که پرسیده بودن مشکلم حل شد؟!!ببین دوست خوبم به قول خودت انسان مشکلات زیادی داره و باید با فکرش از پس مشکلات بر بیاد تمام حرف من اینه که با فکر و خیال بیخودی و گفتن این که اگر این بود چه میشد اگر آن بود چه میشد و جواب دادن به سوالایی تو این مایه و در یک کلمه رویا پردازی و خیال به غیر از تلف کردن وقت و انرژی و ... چه فایده ای داره؟!!من با خیال پردازی بیجا و گفتگو بر سر مسایل خیالی مشکل دارم!علتشم اینه که آدم وقتی فکر و خیال میزنه به سرش و فقط با خیال زندگی میکنه برا خودش یه ایده آل میسازه!ایده آلی که فکر میکنه از خودش بهتره بعد تو زندگی حقیقی وقتی نمیتونه مثل ایده آلش تصمیم بگیره رفتار کنه یا حتی موقعیت های همزاد ایده آلش براش پیش نمیاد سرخورده و افسرده میشه اون موقع است که دیگه حتی ممکنه کاری از دست هیچ کس بر نیاد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین یه چیز جالب هم این که خود ندا تو دو سه تا پست بالاتر میگه این همه چرت و پرت بقیه مینویسن چرا گیر دادی به من؟!!!....امیدوارم جوابتو گرفته باشی....در ضمن اگه عشق حقیقی باشه خوبه ولی اگه عشق از سر خیال باشه....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
اندکی فکر کن | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
اندکی فکر کن | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
اندکی فکر کن............. | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
مثبت فکر کن و مثبت زندگی کن: | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
فکر کن که تمام پدیده ها مانند رویا هستند. | گفتگوی آزاد | 0 |