فکر کن و جواب بده؟

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
فکرشا بکن یه جایی وایسادی یه طرفت یه دره عمیق یه طرفت یه کوه بز رگ یه طرفت دریای پهناور
واما طرف دیگهت واخرت کسی که خیلی دوستت داره ومنتظر ته اما بدونی به محض این که دستش را بگیری میمیره کدوم را انتخاب میکنه؟

karo7

اخراجی موقت
خب معلومه دستش رو می گیرم. چون اون یه دختره و فکر نکنم بتونه از کوه بالا بره یا شنا کنه و از دریا رد بشه:biggrin:. در ضمن توی دره هم که نمی تونه بپره :biggrin: پس بهتره دستش رو بگیرم.;)
اصلا چه کاریه آدم همچین جایی بره؟؟؟ همون بهتر که ...

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز اینجا نه خوابه نه رویا فقط اگر یه لحظهتو همچین موقعیتی باشی چی کار میکنی اگه دستاشا بگیری میره وتو با یه عمر خاطره میمونی:(

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ندا جون میمیره ؟
بدون مرگش واسم سختر از هر چیزیه، این راه ها رو تو واسه من انتخاب کردی، و شخصی که دوستش دارم آزاده آزاده، طوری از پیشش میرم و یکی از اون دو راه رو انتخاب میکنم که نفهمه من بسوی مرگ خودم میرم، نجاتش میدم کسی رو که عاشقشم و واسش میمیرم

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه خود من بودم دستاشا نمی گرفتم با تمام وجود چشماشا می بوسیدم وبعدش یا به دریا میزدم یا خودم را از کوه پایین پرت میکردم فدا میشدم فدای عشق

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
گند زدین به باشگاه!به قول خودت اینجا نه خوابه نه رویا ! گفتن گفتگوی آزاد نه تالار خیال و بحث الکی روی یه موضوع فرضی!اگه این میشد اگه اون میشد !!!اه!!بد نیست یه کم واقع بینی!واقعا معذرت میخوام قصد توهین به کسی رو هم نداشتم ولی دیگه نتونستم تحمل کنم!!!

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاوید عزیز یه کلمه از حرفای تو رو نفهمیدم!!شاید تو برای من متاسف باشی ولی من برای خودم اصلا متاسف نیستم اولا چون میدونم هر نکته مکانی دارد!!!دومشم بماند!....

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
جاوید جان من بی احترامی نکردم!اگه به شما توهین شده معذرت میخوام!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بیخیال سپیده جان
خودمم نفهمیدم چی نوشتم

ببخشین !

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سپیده جان فکر کنم اسم تالار روشه گفتگوی ازاد یعنی هر کسی هر چی دوست داری که با بقیه تبادل لینک کنی بزاری حالا تو با احساسشو دوست نداری من چی کار کنم من اگه این تایپیکا تالار عکس گذاشته بودم حق اعتراض داشتی
خوب نظر ها متفاوته شما هر چیزی را که دوست نداری نخون عزیزم اگه قراره باشه هر چیزی بر وفق مراد کسایی که دوستش دارن باشه که می گفتیم همه پرسی نه گفتگوی ازادامید وارم حل شده باشه مشکلت

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم من مشکلی ندارم که بخواد حل شه!ولی عزیز دلم هر چیزی یه حدی داره!!!حتی فکر و خیال!ندا فردا میبینمت اون موقع عملا .......:biggrin:

neda_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
من می خاستم بدونم اگه واقعا کسی همچین مشکلی براش پیش بیاد باید کجا بره؟
به نظر تو کجا باید میزاشتمش اگه گفتگوی ازاد نبود؟

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
نه عزیزم من مشکلی ندارم که بخواد حل شه!ولی عزیز دلم هر چیزی یه حدی داره!!!حتی فکر و خیال!ندا فردا میبینمت اون موقع عملا .......:biggrin:
ببین سپیده خانوم
شما نظرتون رو گفتید ولی کسی بهتون بی احترامی نکرد
اینجام گفتگوی آزاده هر کی هر چی تو دلشه میریزه بیرون
شماهم به نظر من دارید دروغ میگید که هیچ مشکلی ندارید
چون خدا تو قرآن میگه لقد خلقنا الانسان فی کبد
اون وقت یعنی چی
یعنی اینکه
ما خلق کردیم انسان را در رنج و سختی
پس آدم بدون مشکل وجود نداره
تو داری کتمان میکنی و دنبال استثناهم نگرد
شما عشق میدونید چیه فقط جواب این سوال منو بده

ahmad88

عضو جدید
سلام.
البته من متن نوشته شده رو خوب نتونستم درک کنم.اما اگه عشقی باشه که معمولا نیست قضیه روشنه اون خودش رو به خاطر عشقش فدا میکنه .هر چند واقعا دیگه عشقی وجود نداره و خیلیها هم که این ادعا رو دارن اصلا نمی دونن عشق چیه و اشتباهی دارن میگن من عاشقم.

sepide_86

عضو جدید
کاربر ممتاز
.... به نظر من دارید دروغ میگید که هیچ مشکلی ندارید
چون خدا تو قرآن میگه لقد خلقنا الانسان فی کبد....
تو داری کتمان میکنی و دنبال استثناهم نگرد
شما عشق میدونید چیه فقط جواب این سوال منو بده

تنهایی عزیز که هنوز افتخار آشنایی باهاتو ندارم سلام،دوست عزیز من نگفتم مشکلی ندارم این جواب در پاسخ سوالی بود که پرسیده بودن مشکلم حل شد؟!!ببین دوست خوبم به قول خودت انسان مشکلات زیادی داره و باید با فکرش از پس مشکلات بر بیاد تمام حرف من اینه که با فکر و خیال بیخودی و گفتن این که اگر این بود چه میشد اگر آن بود چه میشد و جواب دادن به سوالایی تو این مایه و در یک کلمه رویا پردازی و خیال به غیر از تلف کردن وقت و انرژی و ... چه فایده ای داره؟!!من با خیال پردازی بیجا و گفتگو بر سر مسایل خیالی مشکل دارم!علتشم اینه که آدم وقتی فکر و خیال میزنه به سرش و فقط با خیال زندگی میکنه برا خودش یه ایده آل میسازه!ایده آلی که فکر میکنه از خودش بهتره بعد تو زندگی حقیقی وقتی نمیتونه مثل ایده آلش تصمیم بگیره رفتار کنه یا حتی موقعیت های همزاد ایده آلش براش پیش نمیاد سرخورده و افسرده میشه اون موقع است که دیگه حتی ممکنه کاری از دست هیچ کس بر نیاد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین یه چیز جالب هم این که خود ندا تو دو سه تا پست بالاتر میگه این همه چرت و پرت بقیه مینویسن چرا گیر دادی به من؟!!!....امیدوارم جوابتو گرفته باشی....در ضمن اگه عشق حقیقی باشه خوبه ولی اگه عشق از سر خیال باشه :cry:....

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
تنهایی عزیز که هنوز افتخار آشنایی باهاتو ندارم سلام،دوست عزیز من نگفتم مشکلی ندارم این جواب در پاسخ سوالی بود که پرسیده بودن مشکلم حل شد؟!!ببین دوست خوبم به قول خودت انسان مشکلات زیادی داره و باید با فکرش از پس مشکلات بر بیاد تمام حرف من اینه که با فکر و خیال بیخودی و گفتن این که اگر این بود چه میشد اگر آن بود چه میشد و جواب دادن به سوالایی تو این مایه و در یک کلمه رویا پردازی و خیال به غیر از تلف کردن وقت و انرژی و ... چه فایده ای داره؟!!من با خیال پردازی بیجا و گفتگو بر سر مسایل خیالی مشکل دارم!علتشم اینه که آدم وقتی فکر و خیال میزنه به سرش و فقط با خیال زندگی میکنه برا خودش یه ایده آل میسازه!ایده آلی که فکر میکنه از خودش بهتره بعد تو زندگی حقیقی وقتی نمیتونه مثل ایده آلش تصمیم بگیره رفتار کنه یا حتی موقعیت های همزاد ایده آلش براش پیش نمیاد سرخورده و افسرده میشه اون موقع است که دیگه حتی ممکنه کاری از دست هیچ کس بر نیاد امیدوارم متوجه منظورم شده باشین یه چیز جالب هم این که خود ندا تو دو سه تا پست بالاتر میگه این همه چرت و پرت بقیه مینویسن چرا گیر دادی به من؟!!!....امیدوارم جوابتو گرفته باشی....در ضمن اگه عشق حقیقی باشه خوبه ولی اگه عشق از سر خیال باشه :cry:....

سپیده خانوم سلام
خوبید من بهتون پیشنهاد میکنم کتابای پائلو کولیو رو تهیه کنی و بخونی

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
سپیده خانوم شما که اومدی تو این تالار بالاش نوشته گفتگوی آزاد
اکی
اگه میخواستن میزاشتن گفتگوی بسته ، یا گفتگوی منطق ،
گذاشتن گفتگوی آزاد که هر چی تو دلته بگی
چون اینجا محیط اینترنته
میتونی دردایی رو که نمیتونی به زبون بیاری اینجا بگی
عشق کم چیزی نیست
یه پیشنهاد یه کم به حرف دلت گوش بده:heart: