فلسفه این قفلا چیه؟
خوب ما به کسای مشخصی دخیل میشیمدخیله دیگه
مگه ایرانی ها دخیل نمیبندن/اینا هم میبندن خوب/عجیبه مگه نه؟
خوب ما به کسای مشخصی دخیل میشیم
خواستم دقیق بدونم که اونا به کی دخیل میشن
پس چرا همینجوری یه چیزی میگی؟به هر چی که اعتقاد دارن / من از کجا بدونم به چی اعتقاد دارن؟
پس چرا همینجوری یه چیزی میگی؟
اصلا از کجا میدونی دخیل شدن؟
جایی که این عکسها رو سرچ کردم به همین موضوع بود
به نظر تو اگه دخیل نباشه چی میتونه باشه؟؟؟
جایی که این عکسها رو سرچ کردم به همین موضوع بود
به نظر تو اگه دخیل نباشه چی میتونه باشه؟؟؟
من این دخیل بستنی که ایرانی ها انجام میدن رو هم قبول ندارم ولی به عقیدشون احترام میزارم/ببین پنجره فولاد امام رضا(ع) رو چه قفل بارون کردن/میگن هر وقت مریضمون شفا گرفت اون قفل باز میشه/به نظر منم اینا دخیل بستن نیست
حداقلش اینه که فلسفه دخیل بستن در آیین ما ایرانی ها این نیست که به یه نرده کنار خیابون قفل بزنیم
دخیل بستن نزد مردم ما خیلی بیشتر از این حرفا حرمت داره دوست عزیز
خواهش میکنم دقت کنید / ممنون
ببین مثلا اونی که عروس و داماد تو عکسه هست به نظر میاد اینا وقتی پیوند ازدواج بستن این قفلم قفل کردن برای استحکام ازدواجمن این دخیل بستنی که ایرانی ها انجام میدن رو هم قبول ندارم ولی به عقیدشون احترام میزارم/ببین پنجره فولاد امام رضا(ع) رو چه قفل بارون کردن/میگن هر وقت مریضمون شفا گرفت اون قفل باز میشه/
این قفل زدن خارجی ها هم یک فلسفه ای داره/اگه دخیل بستن نیست خوشحال میشم فلسفش رو بدونم چیه،هر چی باشه یه چیزی هست که قفل میزنن
ببین مثلا اونی که عروس و داماد تو عکسه هست به نظر میاد اینا وقتی پیوند ازدواج بستن این قفلم قفل کردن برای استحکام ازدواج
الان بیشتر فکر کردم یادم اومد قدیمیا موقع عقد یه قفلی رو یواشکی قفل میکنن به این نیت که این پیوند هیچوقت گسسته نشه
دخیلشون کجا بود بابا رو درو دیوار قفل گذاشتن!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تا حالا فکر کردید میلونر ها چه غذایی می خورند؟ (تصویری) | تالار عکس | 6 | |
![]() |
یعنی به چی فکر می کنه؟؟؟؟ | تالار عکس | 16 | |
![]() |
مدیونی اگه فکر کنی فوتوشاپه 2 | تالار عکس | 2 | |
![]() |
یعنی مدیونی اگه فکر کنی فتوشاپـه !! | تالار عکس | 24 | |
![]() |
کاش ی کم به این جمله ها فکر کنیم.... | تالار عکس | 1 |