فقط حیدر امیرالمومنین است...

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
به این سوالتون از زبان دکتر شریعتی پاسخ میدم:
اما علی صبر کرد. چرا علی صبر کرد؟ چرا با دم بران شمشیرش نیمه خویش را, نیمه ای را که خدا و رسولش از آن او میخواندند, از نیمه دیگری که در زیر آن سقف(سقیفه بنی ساعده) بهم چسباندند جدا نکرد؟ و نه تنها جدا نکرد که بر این ساخت و پاختی که بدست سیاست در زیر سقفی رخ داد و علی از آن آگاه نبود و مهاجران و یاران رسول نیز حضور نداشتند, تبعیت نیز کرد.

داستان بیعت و صبر علی را چه خوب تمثیل کرده اند: زنی فرزند مادری را ربوده بود و مادر شکایت به قاضی برد. زن و مادر در محکمه حضور یافتند و کودک در برابر قاضی قرار گرفت. قاضی هوشیار گفت: جلاد این کودک را از میانه به دو نیم کن و هر نیمی را به یکی از این دو زن ده تا عدالت شده باشد و هیچکدام محروم نگردند.... زن ساکت ماند... اما مادر فریاد زد و خود را به روی کودک افکند و او را در برابر محکمه به زن غاصب رد کرد و در حالیکه درد صدایش را میبرید گفت: نه !! این کودک از آن من نیست, از آن این زن است.

اگر علی, اسلام را با شمشیر از چنگ خلافت بدر میبرد, خلیفه را با قیام مسلحانه میراند و پیوند سقیفه را با تیغ مگسست, اسلام نیز پایمال شده بود و به باد میرفت و این حقیقتی است که هر که با چشم دقیق جامعه شناس و تاریخ دان و سیاست بین مینگرد آنرا میابد.

متن زیبایی نوشتن لینکشو براتون میذارم جالبه بخونیدش:
http://www.shariati.com/farsi/tarikhvaali.html

مرسی بابت لینک.
خب نوشته شده علی سکوت کرد که اگر نمیکرد اسلام نیز پایمال شده بود. خب الان برای من جای سواله شما این مطالب رو قبول دارید پس چرا اینقدر با درشت کردن مساله خلافت علی سعی در راه انداختن جنگ شیعه و سنی در منطقه دارید؟!
علی سکوت کرد تا اسلام پایدار بمونه ولی پیروانش که ...!! ( البته منظورم شخص شما نیست ...)

و بعد فرض کنیم که علی 1400 سال پیش خلیفه اول میشد و بعد اون نیز فرزندانش ... در این صورت مگر علی چیزی غیر از کتاب خداوند تعلیم و مردم رو به ستایش غیر خدا دعوت میکرد؟؟
بقول دکتر شریعتی آیا علی گردشگاه شیعه برای شیعیانش نشده به جای اینکه راهشان باشد ؟!
فکر نمیکنید پیروان علی از هدف قرآن تماما دور شده اند ؟!!
(البته از شما جواب نمیخواهم)

مشکل اینجاست که امروز وحدتی وجود ندارد که بخواهیم حفظش کنیم پس باید آن را ایجاد کنیم.شما از ادبیاتی استفاده می کنی که فقط موجب اختلاف شده، می شود و اگر ادامه پیدا کند خواهد شد. کسی به چیزی عمیقاً اعتقاد دارد برای آن تلاش هم می کند. اصول و افکار مختلف می توانند در کنار هم وجود داشته باشند حتی اگر متضاد باشند. مهم یک چیز است اعتقاد به خالق یگانه و نیکی.

دوست عزیز نکته ی خیلی خوبی رو بیان کرد و اصل ماجرا همین جاست یعنی کلا 124 هزار پیغمبر فرستاده شد که بگه تمام امور بدست خداست ولی شما به شعر زیر نگاهی بیندازید. در یکی از تاپیک های همین سایت خوندم . شرک در لابلای این شعر موج میزنه :

ﻣﻦ ﻣﺴﯿﺤﯽ ﻣﯿﺸﻮﻡ ﻋﯿﺴﯽ ﺍﮔﺮ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﺪ
ﺯﻧﺪﻩ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻫﻞ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﯾﺎﻋﻠﯽ .
ﯾﺎﮐﻠﯿﻤﯽ ﻣﯿﺸﻮﻡ ﻣﻮﺳﯽ ﺍﮔﺮ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨﺪ .
ﺍﮊﺩﻫﺎ ﮐﺮﺩﻩ ﻋﺼﺎ ﺭﺍ ﺍﻭﺑﺪﻭﻥ ﯾﺎﻋﻠﯽ.
ﻣﻦ ﻏﻼﻡ ﯾﻮﺳﻒ ﺑﺎﺯﺍﺭﻣﺼﺮﻡ ﮔﺮﺑﺪﺍﻧﻢ
ﮐﺮﺩﻩ ﺑﯿﭽﺎﺭﻩ ﺯﻟﯿﺨﺎ ﺭﺍ ،ﺍﻭﺑﺪﻭﻥ ﯾﺎﻋﻠﯽ.
ﭘﯿﺮﻭ ﺩﯾﻦ ﺧﻠﯿﻠﻢ، ﮔﺮﺑﮕﻮﯾﺪ ﻣﺪﻋﯽ
ﺟﺎﻥ ﻣﺮﻏﺎﻥ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺣﯿﺎ ﺍﻭﺑﺪﻭﻥ ﯾﺎﻋﻠﯽ
ﭼﻮﻥ ﺑﮕﻮﯾﺪ ﺣﻀﺮﺕ ﯾﻮﻧﺲ ﻣﺮﯾﺪﺵ ﻣﯿﺸﻮﻡ
ﺯﻧﺪﻩ ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻗﻌﺮ ﺩﺭﯾﺎ ﺍﻭﺑﺪﻭﻥ ﯾﺎﻋﻠﯽ.
ﻣﺴﻠﮏ ﻧﻮﺡ ﻧﺒﯽ ﺭﺍﭘﯿﺸﻪ ﻣﯿﺴﺎﺯﻡ ﺑﺪﺍﻧﻢ
ﮔﺸﺘﻪ ﻓﺎﺭﻍ ﺍﺯﺑﻼﯾﺎ ﺍﻭﺑﺪﻭﻥ ﯾﺎﻋﻠﯽ

نمیدونم چند درصد از آیات قرآن رو میشه برای رد این شعر بکار برد ؟! چند بار در قرآن آیه لا حول ولا قوة الا بالله تکرار شده ؟!!

چندبار در قرآن آمده که ای پیغمبر بگو من هم همانند شما بشری هستم مگر اینکه به من وحی میشود که خدایی جز خدای یگانه نیست ؟!! ( قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ )
این چه فرقه ای است که پیغمبر خدا همانند همه بشر است ولی امامش مقامی برابر خدا پیدا میکند ؟!!

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی بابت لینک.
خب نوشته شده علی سکوت کرد که اگر نمیکرد اسلام نیز پایمال شده بود. خب الان برای من جای سواله شما این مطالب رو قبول دارید پس چرا اینقدر با درشت کردن مساله خلافت علی سعی در راه انداختن جنگ شیعه و سنی در منطقه دارید؟!
علی سکوت کرد تا اسلام پایدار بمونه ولی پیروانش که ...!! ( البته منظورم شخص شما نیست ...)

و بعد فرض کنیم که علی 1400 سال پیش خلیفه اول میشد و بعد اون نیز فرزندانش ... در این صورت مگر علی چیزی غیر از کتاب خداوند تعلیم و مردم رو به ستایش غیر خدا دعوت میکرد؟؟
بقول دکتر شریعتی آیا علی گردشگاه شیعه برای شیعیانش نشده به جای اینکه راهشان باشد ؟!

دوست عزیز نکته ی خیلی خوبی رو بیان کرد و اصل ماجرا همین جاست یعنی کلا 124 هزار پیغمبر فرستاده شد که بگه تمام امور بدست خداست ولی شما به شعر زیر نگاهی بیندازید. در یکی از تاپیک های همین سایت خوندم . شرک در لابلای این شعر موج میزنه :

نمیدونم چند درصد از آیات قرآن رو میشه برای رد این شعر بکار برد ؟! چند بار در قرآن آیه لا حول ولا قوة الا بالله تکرار شده ؟!!

چندبار در قرآن آمده که ای پیغمبر بگو من هم همانند شما بشری هستم مگر اینکه به من وحی میشود که خدایی جز خدای یگانه نیست ؟!! ( قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِّثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ )
این چه فرقه ای است که پیغمبر خدا همانند همه بشر است ولی امامش مقامی برابر خدا پیدا میکند ؟!!

سلام، این که یک نفر یک شعری گفته که در اون شرک هست البته با معیار های شما، نه با معیار های سراینده دلیل بر این نمیشه که یک اعتقاد مثل تشیع رو زیر سوال ببریم، در خود تشیع اعتقادات مختلفی هست و جالب این که در تسنن هم اعتقادات مشابهی هست، در کل این یک طیف پیوسته است که از تندرو تا میانه رو و بی طرف و همین طور تا مذهب بعدی ادامه پیدا می کنه. متاسفانه من فکر می کنم چه در تشیع و چه در تسنن و چه در فرقه های بینابین هر روز تند روی در حال بیشتر شدنه و متاسفانه دودش هم در چشم همه خواهد رفت چه تند رو، چه میانه رو و چه بی طرف. بارها به چشم خودم دیدم که در ایران دوستان اهل تشیع با اهل تسنن در خوابگاه دانشجویی حاضر به هم اتاق شدن نیستن و با کینه ای که معلوم نیست چرا از آنها صحبت می کنند اما همان فرد با یک فرد بی دین راحت است. حداقل کاری که افرادی مثل من و شما می تونن انجام بدن اینه که اختلافات رو پر رنگ نکنن تا کینه و دشمنی گسترش پیدا نکنه و برادر مسلمان برادر دیگرش را تنها به خاطر اعتقادش ترد نکند که یک ظلم است. خداوند همه ما فرزندان آدم را هدایت فرماید.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام، این که یک نفر یک شعری گفته که در اون شرک هست البته با معیار های شما، نه با معیار های سراینده دلیل بر این نمیشه که یک اعتقاد مثل تشیع رو زیر سوال ببریم
.
.
خداوند همه ما فرزندان آدم را هدایت فرماید.

با معیار خودم نسنجیدم با معیار قرآن سنجیدم .... :)

آمین :)

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر واقعا پیغمبر علی رو به عنوان جانشین سیاسی خودش انتخاب کرده بود ( در روز غدیر) مگر فاصله غدیر تا رحلت پیامبر چقدر بود که مردم آنقدر دچار فراموشی شده باشند که بعد از جانشین شدن ابوبکر اعتراضی نکردند؟ و یادی از غدیر نکردند؟

سلام. خب سوالم منم دقیقا همینه اگر محمد علی را جانشین انتخاب کرد چرا انتخاب او به نحوی بود که پیغامش به درستی به مردم منتقل نشد ؟! و بعد انتخاب ابوبکر کسی از مردم اعتراضی نکرد که در غدیر پیامبر علی رو جانشین خودش انتخاب کرده؟!
و اگر علی جانشین سیاسی پیغمبر بود در این صورت آیا سکوتش بعد مرگ پیامبر خیانت به اسلام نبود؟!

موسی 40 روز رفت کوه طور ... وقتی برگشت دید ملت گوسفند میپرستن :|

پس همچین دور از ذهن نیست که یادشون رفته باشه یا خواسته باشن که یادشون بره !

در ضمن من هم سنی مذهب نیستم ولی سنی ها رو خیلی یکتاپرست تر از شیعیان صفوی میبینم یعنی همون هدفی که خداوند براش 124 هزار پیغمبر نازل کرد. ولی شیعیان ایرانی فعلا به این مرحله رسیدند که کل قرآن هم نازل شده که بگه حیدر امیرالمومنین هست!

ماشالا شما دین و ایمان همه رو ارزیابی کردین :/

ببخشید وارد بحث شما میشم ولی
یعنی الان دیروز هم این خانه ترک برداشت ؟؟
در این صورت باید معجزه باشه که یه بنایی هرسال در روز خاصی ترک بردارد!!

یعنی به نظر شما امکان نداره که هر سال معجزه بشه ؟ نکنه خدا قدرتشو از دست داده ؟:|

4-5 سال پیش پدرم روز 13 رجب مکه بود ... و البته این ترک خوردن دوباره رو ندیده ... ولی مطمئنا امکانش هست ... تا اینجایی که تاریخ میگه کعبه بعد از تولد امام علی (ع) چهار بار به کلی تخریب شده و از نو ساخته شده و اینجوری که شنیدم ابعادش هم تغییر کرده ... ولی باز در اون قسمت ترک خورده ! این یکی رو کسی نمیتونه انکار کنه ... ضمن اینکه افرادی که کعبه رو ساختن از طرفداران امام نبودن .. پس قصد حفظ این ترک رو نداشتن ...

در مورد این شعری که گذاشتین !

باوجود اینکه شخصا با افراطی برخورد کردن بعضی از مسلمونا مخالفم ولی اینجا نمیشه از شرک گفت !

توی ادبیات آرایه ای داریم به اسم اغراق یا مبالغه ! خیلی جاها کاربرد داره از جمله توی اشعاری که در مقام کسی گفته میشه ازش استفاده میکنن تا مقام والای اون فرد رو نشون بدن ...

مسلما بزرگنمایی هست تا عظمت اون فرد رو به تصویر بکشن ولی لزوما کاملا صحیح نیست و از اعتقاد شاعر برنمیاد که ...!

مطمئنا مثلشو در مقام مادر دیدین ! اگه بخواین n تا شعر براتون میذارم با همین اندازه اغراق در وصف مادر ! چرا اونجاها از شرک نمیگید ! چون میدونین که هدف شاعر شرک نبوده ... اینجا هم نبوده !

البته اگر منظور از یاعلی گفتن ، توسل هم باشه که بحثش طولانیه و قبلا بارها در موردش صحبت شده که از نظر شیعه شرک نیست !

به قول جناب محمدپور ! اگر به جای یا علی ،"مادر" هم بود همین رو میگفتید ؟! لطفا اول 5 دقیقه تفکر :دی

متاسفانه من فکر می کنم چه در تشیع و چه در تسنن و چه در فرقه های بینابین هر روز تند روی در حال بیشتر شدنه و متاسفانه دودش هم در چشم همه خواهد رفت چه تند رو، چه میانه رو و چه بی طرف. بارها به چشم خودم دیدم که در ایران دوستان اهل تشیع با اهل تسنن در خوابگاه دانشجویی حاضر به هم اتاق شدن نیستن و با کینه ای که معلوم نیست چرا از آنها صحبت می کنند اما همان فرد با یک فرد بی دین راحت است.

در مورد اینکه میفرمایید مثل دشمن میمونن واقعا در مورد همه صدق نمیکنه ... من الان دوست اهل سنتی دارم که از شیعه ها باهاش راحتترم و بیشتر قبولش دارم ...

حداقل کاری که افرادی مثل من و شما می تونن انجام بدن اینه که اختلافات رو پر رنگ نکنن تا کینه و دشمنی گسترش پیدا نکنه و برادر مسلمان برادر دیگرش را تنها به خاطر اعتقادش ترد نکند که یک ظلم است. خداوند همه ما فرزندان آدم را هدایت فرماید.

مرسی بابت لینک.

درسته که نباید باعث تفرقه و از بین رفتن وحدت شد ولی این به این معنا نیست که کلا حرف نزنیم ! باید یاد بگیریم که در کمال آرامش و احترام به هم از تفکرات و اعتقاداتمون بگیم !

اگر قرار باشه که هیچوقت بحثی که امکان مخالفت داره راه نیوفته که کلا در ِ همه ی بحث های سیاسی و اجتماعی و اعتقادی و ... رو باید تخته کرد :/

قرار نیست که دشمنی به وجود بیاد ... استارتر عزیز گفتن که ما در بعضی مسائل اصلی دین هم اختلاف نظر داریم و به هر حال یکی داره درست میگه ! اصلا شاید اون "یکی" اهل سنت باشه ! پس باید تبادل نظری صورت بگیره که مشخص بشه و یک فردی که اطلاعاتی نداره (مثل من) بخونه و اگر دید اعتقاداتش اشتباهه ، تغییرش بده و مثلا سنی بشه یا بالعکس ...

ضمن اینکه برای من خیلی جالبه که تاپیک های مشابهی که قبلا از طرف دوستان اهل سنت زده میشد و یا بحث هایی که از طرف دوستان بی خدامون در سایت مطرح میشد با این اعتراض رو به رو نمیشد که دارین وحدت رو از بین میبرین ! و کوچکترین حرفی هم به منزله سلب آزادی بیان تلقی میشد :/

اگر قرار بود که هیچ فرقی نداشته باشه پس اختلاف فعلی شیعه و سنی در برخی موارد فقهی از کجا میاد ... پس مسلما فرق داره :|

اشتباه در پیدا کردن راه درست ، درگیر حاشیه شدن و دور شدن از دین و خدا و کتب آسمانی ، در همه ادیان و فرقه ها وجود داره و مختص شیعه نیست و ربطی هم به بحث نداره :)

پ.ن: دوستان چرا به جای بحث کردن در مسیر تاپیک ، در تلاشین که با برچسب زدن و انگ تفرقه انگیزی طرفین بحث رو ساکت کنید ؟!:|

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد این شعری که گذاشتین !

باوجود اینکه شخصا با افراطی برخورد کردن بعضی از مسلمونا مخالفم ولی اینجا نمیشه از شرک گفت !

توی ادبیات آرایه ای داریم به اسم اغراق یا مبالغه ! خیلی جاها کاربرد داره از جمله توی اشعاری که در مقام کسی گفته میشه ازش استفاده میکنن تا مقام والای اون فرد رو نشون بدن ...

مسلما بزرگنمایی هست تا عظمت اون فرد رو به تصویر بکشن ولی لزوما کاملا صحیح نیست و از اعتقاد شاعر برنمیاد که ...!

مطمئنا مثلشو در مقام مادر دیدین ! اگه بخواین n تا شعر براتون میذارم با همین اندازه اغراق در وصف مادر ! چرا اونجاها از شرک نمیگید ! چون میدونین که هدف شاعر شرک نبوده ... اینجا هم نبوده !

البته اگر منظور از یاعلی گفتن ، توسل هم باشه که بحثش طولانیه و قبلا بارها در موردش صحبت شده که از نظر شیعه شرک نیست !

به قول جناب محمدپور ! اگر به جای یا علی ،"مادر" هم بود همین رو میگفتید ؟! لطفا اول 5 دقیقه تفکر :دی

بله اغراق داریم ولی نه در آفرینش جهان و معجزات الهی که به اشخاص نسبتشون بدیم .
طرف فقط مونده بگه خدا وقتی آفرینش رو هم شروع کرد گفت یاعلی :دی

موسی 40 روز رفت کوه طور ... وقتی برگشت دید ملت گوسفند میپرستن :|

پس همچین دور از ذهن نیست که یادشون رفته باشه یا خواسته باشن که یادشون بره !

آخه پس بدجور آلزایمر داشتند که ؟! :دی

در مورد این قسمت و قسمت های دیگر حرفاتون جوابی رو نوشتم ولی بعد دیدم کاملا رنگ و بوی 30یا30 گرفته پشیمون شدم از قراردادشون .
( چندوقت پیش صدای امریکا برنامه ای در همین خصوص خلافت تهیه کرده بود با حضور افراد با گروه ها و فرقه های مختلف اسلامی . بحث خیلی جالبی بود. ولی افسوسش این بود که در کشور ما فردی بطور مثال امامت علی را در روزنامه ای زیرسوال میبره سر از زندان در میاره + روزنامه کلا بسته میشه ... ما حتی برای بحث کردن آزادانه در مورد دینمان و شنیدن و بیان نظرات مختلف هم باید در غرب و رسانه های آنها دنبالش بگردیم ! )

موفق باشید و یکتاپرست :)

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بله اغراق داریم ولی نه در آفرینش جهان و معجزات الهی که به اشخاص نسبتشون بدیم .
طرف فقط مونده بگه خدا وقتی آفرینش رو هم شروع کرد گفت یاعلی :دی

البته اگه شعر رو درست بخونید نوشته یا علی گفت ! نگفته که علی (ع) اینکارو کرد که :/

پس به امام نسبت نداده ! یه جورایی گفته کمک خواسته ! گفتم که توسل ! البته بازم میگم که در شعر این حرفا مطرح نیست ...

به هر حال شعره ! و در شعر نمیشه از این ایرادات گرفت ... این قسم اغراقها در مورد معشوق و عشق و مادر و ... به وفور اومده ... ولی مسلما هدف رد خدایی ِ خدا نیست !

آخه پس بدجور آلزایمر داشتند که ؟! :دی

حالا یا آلزایمر داشتن ! یا عقل خودشونو بیشتر از موسی (ع) قبول داشتن و یا خواستن که فراموش کنن ! :)

در مورد این قسمت و قسمت های دیگر حرفاتون جوابی رو نوشتم ولی بعد دیدم کاملا رنگ و بوی 30یا30 گرفته پشیمون شدم از قراردادشون .
( چندوقت پیش صدای امریکا برنامه ای در همین خصوص خلافت تهیه کرده بود با حضور افراد با گروه ها و فرقه های مختلف اسلامی . بحث خیلی جالبی بود. ولی افسوسش این بود که در کشور ما فردی بطور مثال امامت علی را در روزنامه ای زیرسوال میبره سر از زندان در میاره + روزنامه کلا بسته میشه ... ما حتی برای بحث کردن آزادانه در مورد دینمان و شنیدن و بیان نظرات مختلف هم باید در غرب و رسانه های آنها دنبالش بگردیم ! )

ما مسئول رفتارها و تصمیمات دیگران و حکومت و ... نیستیم ! و قرار نیست به جای اونا جواب پس بدیم !

الان ، اینجا نه کسی محاکمه میشه نه کتک میخوره نه زندانی میشه ... دیگه از اینجا آزاد تر ؟ ولی همین الان شما سعی دارین جلوی بحثو بگیرین ؟ غیر از اینه ؟

اتفاقا منم از این افسوس میخورم .. پایان نامه من مکانی برای تبادل نظر و گردهمایی ادیان بود که به خاطر اینکه سیاسی میشد و هر کی رد شد یه گیری میداد عوضش کردم ... ولی اینجا که خبری از گیر دادن و بستن ِ دهن ملت نیست ! پس مانع ِ بحث درست و محترمانه نشیم ;)

موفق باشید و یکتاپرست :)

ممنون ، همچنین :)

eizabel

عضو جدید
حضرت علی نمونه بارزی از اسلام و قرآن است که واقعا شوخی بردار نیست و برای ما شیعیان قابل ستایش میباشد

zeinab70

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
مرسی بابت لینک.

:
دوست عزیز با این حساب شما قبول داری که امام علی(ع)،امام برحق می باشد در حالی که حقش غصب شده و به خاطر مصلحت اسلام 25 سال خانه نشینی را تحمل کرده است!!
ولی نمی فهمم چرا شما با وجود علم به این قضیه باز هم از اهل سنت دفاع می کنید!!
به فرض اگر عملکرد برخی شیعیان را افراطی می دانید،چطور اصل تشیع را زیر سوال می برید در حالی که می دانید امیرالمومنین علی (ع) به حق بوده است؟!!

zeinab70

کاربر ممتاز
دوستان گرامی من چند سوال مطرح کردم!اما کسی پاسخ نداد!
فقط با عنوان کردن وحدت ،بحث تاپیک را منحرف کردید!
یک بار دیگر هم عرض می کنم وحدت به معنای منفعل بودن،ساکت بودن و تعطیل کردن بحث علمی و تاریخی نیست!
ضمنا دوستانی که می فرمایید چه فرقی دارد ما پیرو چه کسی باشیم و مهم یکتا پرستی است و این بحث ها را بیهوده می دانید نظرتان راجع به این حدیث رسول گرامی اسلام(ص)چیست؟!
در کتب حدیثی شیعه و اهل سنت به این مضمون روایت شده که:قوم یهود بعد از حضرت موسی(ع) هفتاد و یک فرقه شدند که از آنها یک فرقه اهل بهشت و هفتاد فرقه اهل جهنمند و نصارا بعد از حضرت عیسی(ع) هفتاد و دو فرقه شدند که از آنها یکی اهل بهشت و هفتاد و یک فرقه اهل جهنم هستند، امت اسلام نیز بعد از نبی اکرم(ص) هفتاد و سه فرقه می شوند که از آن میان یکی در بهشت است و هفتاد و دو فرقه در جهنم خواهند بود.(ر.ک: کافی، ج8، ص244، وسایل الشیعه، ج27، ص49، بحار، ج 10 ص114 و ج24 ص144 و ج28 ص4-29 و ... و از منابع اهل سنت ر.ک: مسند احمدبن حنبل، ج2، ص322 و ج4 ص102، سنن ابن ماجه، ج2، ص1321 و 1322و 1460 و 1461 و سنن ابی داود، ج2، ص390 و سنن ترمذی، ج4، ص 134، مستدرک حاکم، ج1، ص6 و ص128، صحیح ابن حبان، ج15، ص125 و ...)
آیا واقعا اهمیت ندارد که بدانیم در فرقه ی ناجیه هستیم یا هالکه؟!!!

آخرین ویرایش:

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا یا آلزایمر داشتن ! یا عقل خودشونو بیشتر از موسی (ع) قبول داشتن و یا خواستن که فراموش کنن ! :)

نه منظورم آدم های 1400 سال پیش بود که چه آلزایمری داشتند :)

ما مسئول رفتارها و تصمیمات دیگران و حکومت و ... نیستیم ! و قرار نیست به جای اونا جواب پس بدیم !

الان ، اینجا نه کسی محاکمه میشه نه کتک میخوره نه زندانی میشه ... دیگه از اینجا آزاد تر ؟ ولی همین الان شما سعی دارین جلوی بحثو بگیرین ؟ غیر از اینه ؟

ممنون ، همچنین :)

نمیخوام بحث تاپیک منحرف کنم ولی مگه پس ستار بهشتی بخاطر چه چیزی کشته شد ؟!

دوست عزیز با این حساب شما قبول داری که امام علی(ع)،امام برحق می باشد در حالی که حقش غصب شده و به خاطر مصلحت اسلام 25 سال خانه نشینی را تحمل کرده است!!
ولی نمی فهمم چرا شما با وجود علم به این قضیه باز هم از اهل سنت دفاع می کنید!!
به فرض اگر عملکرد برخی شیعیان را افراطی می دانید،چطور اصل تشیع را زیر سوال می برید در حالی که می دانید امیرالمومنین علی (ع) به حق بوده است؟!!

نه من کی گفتم قبول دارم ! نوشتم :فرض کنیم.

من کلا کاری به عقاید سنی و شیعه و جنگ بینشون ندارم. فقط عقاید سنی ها رو بیشتر به عقاید خودم نزدیک تر میبینم.
چرا که اونها از کسی شخصیت مقدس نساختند و همه ی امور و حاجات را از از خدا و فقط از خدا طلب میکنند چیزی که قرآن براش نازل شده و بارها به آن تاکید کرده .
سوالهایی هم که در مورد خلافت علی پرسیدم از سر کنجکاوی بوده .

یک بار دیگر هم عرض می کنم وحدت به معنای منفعل بودن،ساکت بودن و تعطیل کردن بحث علمی و تاریخی نیست!
ضمنا دوستانی که می فرمایید چه فرقی دارد ما پیرو چه کسی باشیم و مهم یکتا پرستی است و این بحث ها را بیهوده می دانید نظرتان راجع به این حدیث رسول گرامی اسلام(ص)چیست؟!
در کتب حدیثی شیعه و اهل سنت به این مضمون روایت شده که:قوم یهود بعد از حضرت موسی(ع) هفتاد و یک فرقه شدند که از آنها یک فرقه اهل بهشت و هفتاد فرقه اهل جهنمند و نصارا بعد از حضرت عیسی(ع) هفتاد و دو فرقه شدند که از آنها یکی اهل بهشت و هفتاد و یک فرقه اهل جهنم هستند، امت اسلام نیز بعد از نبی اکرم(ص) هفتاد و سه فرقه می شوند که از آن میان یکی در بهشت است و هفتاد و دو فرقه در جهنم خواهند بود.(ر.ک: کافی، ج8، ص244، وسایل الشیعه، ج27، ص49، بحار، ج 10 ص114 و ج24 ص144 و ج28 ص4-29 و ... و از منابع اهل سنت ر.ک: مسند احمدبن حنبل، ج2، ص322 و ج4 ص102، سنن ابن ماجه، ج2، ص1321 و 1322و 1460 و 1461 و سنن ابی داود، ج2، ص390 و سنن ترمذی، ج4، ص 134، مستدرک حاکم، ج1، ص6 و ص128، صحیح ابن حبان، ج15، ص125 و ...)

یعنی شما اینجا فرقه رو به معنی فرقه های امروزی معنی میکنید؟
در این صورت یه فرقه باید برن بهشت و بقیه جهنمی اند ؟ و اگر فرقه درست شیعه باشه یعنی شیعیان(که اکثرا ایرانی هستند) بهشتی و بقیه جهنمی اند؟!
ضمن اینکه خوبه دقت کنیم همه ی شاعران بزرگ ایرانی (مولانا , سعدی , حافظ و...)سنی مذهب بودند یعنی همه ی این افراد در فرقه هالکه بودند ؟! اگر اینقدر گمراه بودند که کلامشون ماندگار نمیشد.
فکر نمیکنم در دنیای امروز کسی این جور فکر کنه که افراد رو از دین ظاهری شون اینگونه تقسیم بندی کنیم.

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه منظورم آدم های 1400 سال پیش بود که چه آلزایمری داشتند :)

فهمیدم منظورتونو :)

فعلا در مورد آدم های 1400 سال پیش نظری نمیدم تا نتیجه ی بحث رو ببینیم و اطلاعاتم در این زمینه تکمیل شه !

نمیخوام بحث تاپیک منحرف کنم ولی مگه پس ستار بهشتی بخاطر چه چیزی کشته شد ؟!

ستار بهشتی بحث دینی کرده بود مگه ؟ :surprised:

من کلا کاری به عقاید سنی و شیعه و جنگ بینشون ندارم. فقط عقاید سنی ها رو بیشتر به عقاید خودم نزدیک تر میبینم.
چرا که اونها از کسی شخصیت مقدس نساختند و همه ی امور و حاجات را از از خدا و فقط از خدا طلب میکنند چیزی که قرآن براش نازل شده و بارها به آن تاکید کرده .

مشکل اینجاست که شما براساس اطلاعات نادرست دارین صحبت میکنین :|

مگه شیعیان حاجاتشون رو از غیر خدا میخوان ؟؟ اگه منظورتون توسله که هم توی قرآن داریم و هم حدیث از پیامبر داریم و هم اینکه کلا با اینی که گفتین فرق داره !

در این صورت یه فرقه باید برن بهشت و بقیه جهنمی اند ؟ و اگر فرقه درست شیعه باشه یعنی شیعیان(که اکثرا ایرانی هستند) بهشتی و بقیه جهنمی اند؟!
ضمن اینکه خوبه دقت کنیم همه ی شاعران بزرگ ایرانی (مولانا , سعدی , حافظ و...)سنی مذهب بودند یعنی همه ی این افراد در فرقه هالکه بودند ؟! اگر اینقدر گمراه بودند که کلامشون ماندگار نمیشد.
فکر نمیکنم در دنیای امروز کسی این جور فکر کنه که افراد رو از دین ظاهری شون اینگونه تقسیم بندی کنیم.

در مورد حدیث نظری ندارم ... چون اطلاعاتی ندارم ...

اما در مورد شعرا ... سنی مذهب بودن حافظ و سعدی رو از کجا اوردین ؟:|

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
سلام
از دوست خوبم zeinab70 بخاطر مطالبشون ،پیگیری ویاسخگویی و همچنین سایر کاربران شرکت کننده در بحث متشکرم
ذکر چندنکته رو ضروری میدونم
در ابتدا اینکه اگر بحثی در مورد شیعه وسنی ایجادمیشه لزوما به دلیل ایجاد تفرقه نیست ،اگر دوستانی هستند که نه شیعی مذهب ونه سنی هستند و فکر میکنند باید!زحمت بکشند ومیانه بحث رو بگیرند، خیالشون رو راحت کنیم که نه نگران نباشید خبر خاصی نیست.:D

مورد بعد اینکه لطفا از موضوع بحث خارج نشید بطوری که کاربرانی که در بحث شرکت نداشتند برای دریافت موضوع کلی پست اضافه رو مطالعه کنند

این حدیث یک مقدار جای بحث داره
در پست جداگانه ای مینویسم حتما ،ولی به طور خلاصه عرض کنم دریافت شما از فرقه ی ناجیه کمی اشتباه هست

درمورد شیعه یا سنی مذهب بودن شعرای قدیم
درسته که اونها در دوره وحکومتی زندگی میکردند که سنی مذهب بودند ولی بصورت پنهان وآشکار از دوستی اهل بیت هم سخن گفتند
شما میتونید با کمی جستجو شعرهایی که در مدح وثنای اولیاء الهی هست رو از بین اشعار این شاعران پیدا کنید.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
ستار بهشتی بحث دینی کرده بود مگه ؟ :surprised:

خب دوست من حاکمیت کشور ما هم برمیگرده به دین. وقتی شما ولایت رو زیر سوال ببری دیگه ولی فقیه هم ارزشی نداره ...
تو اون پست هم خواستم مثالی بیارم که بطور مستقیم به دوره الان ربط پیدا میکرد برای همین نتونستم بنویسم.

مشکل اینجاست که شما براساس اطلاعات نادرست دارین صحبت میکنین :|

مگه شیعیان حاجاتشون رو از غیر خدا میخوان ؟؟ اگه منظورتون توسله که هم توی قرآن داریم و هم حدیث از پیامبر داریم و هم اینکه کلا با اینی که گفتین فرق داره !

شاید اطلاعات دینیم کامل نباشه ولی تو این جامعه بزرگ شدم .
بله یکی از موارد میتونه توسل باشه.

در مورد حدیث نظری ندارم ... چون اطلاعاتی ندارم ...

اما در مورد شعرا ... سنی مذهب بودن حافظ و سعدی رو از کجا اوردین ؟:|

خب مولانا و سعدی که خیلی واضح از عمر سخن گفته اند.
حافظ که جامعه اون زمان سنی مذهب بودند.
البته من این مثال رو آوردم که بگم نمیشه از ظاهر دینی آدم ها قضاوت کرد که چه کسانی بهشت بروند و چه کسانی جهنم !

وگرنه مذهب عاشق زمذهب ها جداست .... :smile:

₪آمیتریس₪

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب دوست من حاکمیت کشور ما هم برمیگرده به دین. وقتی شما ولایت رو زیر سوال ببری دیگه ولی فقیه هم ارزشی نداره ...
تو اون پست هم خواستم مثالی بیارم که بطور مستقیم به دوره الان ربط پیدا میکرد برای همین نتونستم بنویسم.

بینید تا اونجایی که من میدونم اهل سنت هم برای رهبری جامعه یه سری ویژگی هایی رو در نظر دارن که با ویژگی هایی که شیعیان برای ولی فقیه قبول دارن تقریبا یکیه ... پس اینطور هم نیست که الان با رهبری دشمن باشن !

بحث رهبری و حکومت جامعه فعلی ما نه به تاپیک مرتبطه نه به حرفای من در راستای آزادی بحث شیعه و سنی در باشگاه (البته با رعایت ادب و احترام به عقاید هر دو مذهب و کاربران ) و نه در حیطه ی قوانین باشگاهه ...

شاید اطلاعات دینیم کامل نباشه ولی تو این جامعه بزرگ شدم .
بله یکی از موارد میتونه توسل باشه.

اینکه اطراف شما به مسائل دینی چطور عمل میشه و چقدر اعتقادات مردم دستخوش تحریف و خرافه و .. شده ، نمیتونه دلیل درستی برای حکم کردن و زیرسوال بردن اعتقادات شیعه بشه !

در مورد توسل هم به وفور هم توی این باشگاه بحث شده هم توی فروم های دیگه .. پیشنهاد میکنم راجع بهش مطالعه کنید ...

خب مولانا و سعدی که خیلی واضح از عمر سخن گفته اند.
حافظ که جامعه اون زمان سنی مذهب بودند.
البته من این مثال رو آوردم که بگم نمیشه از ظاهر دینی آدم ها قضاوت کرد که چه کسانی بهشت بروند و چه کسانی جهنم !

وگرنه مذهب عاشق زمذهب ها جداست .... :smile:

در مورد هیچ کدوم از شعرا نمیشه با قطعیت گفت که شیعه بودن یا سنی !

در مورد مولوی : من توی یه فروم دیگه حدود 20 صفحه مناظره ی کاربرا رو درمورد شیعه یا سنی بودن مولوی خوندم ... اشعاری بود که باعث میشد فکر کنی سنیه و اشعاری که بهش میخورد شیعه باشه .. آخرشم معلوم نشد که بالاخره چجوریاس :|
در مورد سعدی : درسته که مدح سه خلیفه رو گفته ولی در ادامه هم از اهل بیت گفته !
حافظ هم اشعاری داره که محبتش به اهل بیت رو نشون میده ...
در کل هر سه نفرشون در زمان حکومت اهل سنت بودن ! هم امکان داره سنی باشن و هم امکان داره که شیعه بوده و تقیه کرده باشن! پس نمیشه با اطمینان در مورد دینشون صحبت کرد ! و اهمیتی هم نداره ... مهم اینه که چی گفتن ...

در مورد حدیثی که استارتر گفتن ... من به برداشتی که از حدیث شده شک دارم .. که ان شاءالله بیشتر توضیح میدن ...

.
.
.
به هر حال اینا هیچکدوم ربطی به بحث استارتر و تاپیک نداره و ما کلا هی داریم خارج میزنیم :|

به احترام استارتر دیگه ادامه نمیدم :gol:

SunYar Architect

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بحث جالبیه و میدونم هیچ وقت هیچ کس از این بحث نتیجه ای نمیگیره ..بعضیا هم خیلی دیگه خود رای تشریف دارن ... عزیز من شما نمیتونی به زور عقایدت رو به دیگران منتقل کنی
بنظر میاد در تاویل کردن و تفسیر به رای نمودن قرآن کریم حتی از بهایی ها نیز عقب مانده اید!! وای به حال شما

حالا این دوستمون بحثشون خلافت و امامت و بر حق دونستن امامت علی (ع) است که بسی جای تأمل داره و خیلی سوال پیرامونش هست که نه من و نه شما جواب درستی براش نداریم و فقط تفسیر به رای میکنیم ... لذا تفرقه تفرقه تفرقه

والا جايگاه امام علي (ع) نزد اهل سنت بسيار بالا است..امام علي(ع) يكي از بزرگترين صحابي و خليفه و داماد پيامبر است واگر شما بين اهل سنت زندگي كرده باشيد خواهيد ديد كه از ديدگاه اهل سنت هيچ امامي بر ديگري برتري ندارد و ما اصلا در جايگاهي نيستيم كه در مورد شان آنها قضاوت كنيم! مسابقه المپيك كه نيست رده بندي بكنيم اولي بزگتره دومي كوچكتر!!!بلكه جايگاه انسانها را خدا ميداند و بس..همين بس كه امام علي جزء برترين صحابي بوده كه در قرآن همچنان كه به ساير صحابي واقعي و مهاجرين و انصار وعده بهشت داده شده به ایشان هم وعده بهشت داده شده است.

me.fatima

عضو جدید
کاربر ممتاز
بینید تا اونجایی که من میدونم اهل سنت هم برای رهبری جامعه یه سری ویژگی هایی رو در نظر دارن که با ویژگی هایی که شیعیان برای ولی فقیه قبول دارن تقریبا یکیه ... پس اینطور هم نیست که الان با رهبری دشمن باشن !

بحث رهبری و حکومت جامعه فعلی ما نه به تاپیک مرتبطه نه به حرفای من در راستای آزادی بحث شیعه و سنی در باشگاه (البته با رعایت ادب و احترام به عقاید هر دو مذهب و کاربران ) و نه در حیطه ی قوانین باشگاهه ...

خب من چیکار به رهبری اهل سنت دارم.مگه من گفتم سنی هستم.
اینو هرکسی میدونه ولایت سیاسی علی رو زیرسوال بردن یعنی حکومت دینی ایران هم میره زیر سوال!
پس برای چی روزنامه بهار با یک سرمقاله توقیف شد....

شما از من سوالی پرسیدید که جواب من ناچار سیاسی میشد و من هم گفتم نمیشه در ایران آزادانه حرف زد! چرا فقط فکر میکنید دیگران از عمد میخوان بحث تاپیک رو عوض کنند.

در مورد هیچ کدوم از شعرا نمیشه با قطعیت گفت که شیعه بودن یا سنی !

در مورد مولوی : من توی یه فروم دیگه حدود 20 صفحه مناظره ی کاربرا رو درمورد شیعه یا سنی بودن مولوی خوندم ... اشعاری بود که باعث میشد فکر کنی سنیه و اشعاری که بهش میخورد شیعه باشه .. آخرشم معلوم نشد که بالاخره چجوریاس :|
در مورد سعدی : درسته که مدح سه خلیفه رو گفته ولی در ادامه هم از اهل بیت گفته !
حافظ هم اشعاری داره که محبتش به اهل بیت رو نشون میده ...
در کل هر سه نفرشون در زمان حکومت اهل سنت بودن ! هم امکان داره سنی باشن و هم امکان داره که شیعه بوده و تقیه کرده باشن! پس نمیشه با اطمینان در مورد دینشون صحبت کرد ! و اهمیتی هم نداره ... مهم اینه که چی گفتن ...

در مورد حدیثی که استارتر گفتن ... من به برداشتی که از حدیث شده شک دارم .. که ان شاءالله بیشتر توضیح میدن ...

مولانا خودش گفته مذهب عاشق زمذهب ها جداست ... دیگه بحث برسرچی میکنند؟! :)
در ضمن عقاید اهل سنت هیچگاه علیه اهل بیت نیست که ما تعریف از اونها رو به حساب شیعه بودن بذاریم.
از نظر من هم اهمیتی نداره شیعه بودند یا سنی. فقط این مثال شاعرا آوردم برای رد اون حدیث.

به هر حال اینا هیچکدوم ربطی به بحث استارتر و تاپیک نداره و ما کلا هی داریم خارج میزنیم :|

به احترام استارتر دیگه ادامه نمیدم :gol:

منم بحث به این سو نبردم خود استارتر سوالی مطرح کردند و خواستند دیگران جواب بدند .....

بحث جالبیه و میدونم هیچ وقت هیچ کس از این بحث نتیجه ای نمیگیره ..بعضیا هم خیلی دیگه خود رای تشریف دارن ... عزیز من شما نمیتونی به زور عقایدت رو به دیگران منتقل کنی
بنظر میاد در تاویل کردن و تفسیر به رای نمودن قرآن کریم حتی از بهایی ها نیز عقب مانده اید!! وای به حال شما

حالا این دوستمون بحثشون خلافت و امامت و بر حق دونستن امامت علی (ع) است که بسی جای تأمل داره و خیلی سوال پیرامونش هست که نه من و نه شما جواب درستی براش نداریم و فقط تفسیر به رای میکنیم ... لذا تفرقه تفرقه تفرقه

والا جايگاه امام علي (ع) نزد اهل سنت بسيار بالا است..امام علي(ع) يكي از بزرگترين صحابي و خليفه و داماد پيامبر است واگر شما بين اهل سنت زندگي كرده باشيد خواهيد ديد كه از ديدگاه اهل سنت هيچ امامي بر ديگري برتري ندارد و ما اصلا در جايگاهي نيستيم كه در مورد شان آنها قضاوت كنيم! مسابقه المپيك كه نيست رده بندي بكنيم اولي بزگتره دومي كوچكتر!!!بلكه جايگاه انسانها را خدا ميداند و بس..همين بس كه امام علي جزء برترين صحابي بوده كه در قرآن همچنان كه به ساير صحابي واقعي و مهاجرين و انصار وعده بهشت داده شده به ایشان هم وعده بهشت داده شده است.

شما اگر منظورتون منم , بنده هم از برتری علی و عمر و ابوبکر بحث نکردم که شما این پست ارسال کردید!
==============================
موفق باشید و یکتاپرست :gol:

آخرین ویرایش:

SunYar Architect

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما اگر منظورتون منم , بنده هم از برتری علی و عمر و ابوبکر بحث نکردم که شما این پست ارسال کردید! ============================== موفق باشید و یکتاپرست :gol:
من منظورم شخص شما نبود .. مگه شما تفسیر به رای کردین :) منظور بنده شخص استارتر بود که با این سوالاشون و اینکه فقط دنبال ساکت کردن بقیه هستن و جواب میخوان بود همین ... من به شخصه میتونم از هرجایی دلم خواست حدیث بذارم ولو حدیث جعلی باشه و اونایی که علم کامل ندارن بپذیرنش . درهرصورت خیلی سوالا هم من دارم در این زمینه از دوستان شیعه که میتونستم مطرح کنم و حقانیتی که ادعاشون میشه رو ی جورایی رد کنم ولی خب من دنبال تفرقه نیستم و کسی هست که خودش حق رو میگیره و نیازی به داع من و امثال من ندارن .. کسی ک اون بالاست میدونه حقدار کیه و حقش رو میده و ابوبکر صدیق (رضی الله عنه) و عمر فاروق (رضی الله عنه) و عثمان دی النورین (رضی الله عنه) و علی حیدر کرار (کرم الله وجه و رضی الله عنه ) هر کدومشون مقام والایی دارن و مطمئنأ از انسان های برتر دوران خویش بودن و ما هم بهتره به جای اینکه ادعای حقانیت و عدالت کنیم راه این بزرگوارا رو ادامه بدیم ... هیچ کدوم از این عزیزان به دفاع کردن من و کسی دیگه ای نیاز ندارن

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
من منظورم شخص شما نبود .. مگه شما تفسیر به رای کردین :) منظور بنده شخص استارتر بود که با این سوالاشون و اینکه فقط دنبال ساکت کردن بقیه هستن و جواب میخوان بود همین ... من به شخصه میتونم از هرجایی دلم خواست حدیث بذارم ولو حدیث جعلی باشه و اونایی که علم کامل ندارن بپذیرنش . درهرصورت خیلی سوالا هم من دارم در این زمینه از دوستان شیعه که میتونستم مطرح کنم و حقانیتی که ادعاشون میشه رو ی جورایی رد کنم ولی خب من دنبال تفرقه نیستم و کسی هست که خودش حق رو میگیره و نیازی به داع من و امثال من ندارن .. کسی ک اون بالاست میدونه حقدار کیه و حقش رو میده و ابوبکر صدیق (رضی الله عنه) و عمر فاروق (رضی الله عنه) و عثمان دی النورین (رضی الله عنه) و علی حیدر کرار (کرم الله وجه و رضی الله عنه ) هر کدومشون مقام والایی دارن و مطمئنأ از انسان های برتر دوران خویش بودن و ما هم بهتره به جای اینکه ادعای حقانیت و عدالت کنیم راه این بزرگوارا رو ادامه بدیم ... هیچ کدوم از این عزیزان به دفاع کردن من و کسی دیگه ای نیاز ندارن

zeinab70

کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام
عیدتون مبارک:gol::gol::gol:
لازم میدانم چند نکته را متذکر شوم:
1-بنده از هرجایی دلم خواست حدیث نیاوردم!!!احادیث جعلی هم نیاوردم!اگر دقت کنید می بینید منبع همه ی احادیثی که آوردم کتب اهل سنت بود!اگر جعلی می دانید کتب خود را زیر سوال برده اید!
2-حدیثی را هم تفسیر به رای نکرده ام!در مورد حدیث افتراق هم بنده هیچ تفسیری ارائه نکردم!مقصودم پاسخ به دوستانی بود که عقیده دارند دنبال حقیقت گشتن لازم نیست و به قولی مذهب عاشق ز مذهب ها جداست!!!تفسیر و تحلیل این حدیث تاپیکی مجزا میطلبد.
3-دوستان گرامی شما خواسته یا ناخواسته گرایش به پلورالیزم دینی دارید،به بهانه دوری از تفرقه می گویید از مسائل با سهل انگاری عبور کنیم!به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم در باره بیشتر مطالعه و تفکر نمایید.
4-شما می گویید خدا خودش حقش را می گیرد!!این طرز تفکرتان برای من عجیب است.پس در همه کارها منفعل بنشینیم و بگوییم خدا خودش حقش را می گیرد.پس دیگر بحث در مورد یهود و مسیح واسلام و فرق مختلف هر یک از ادیان معنایی ندارد.
5-هدف بنده ساکت کردن دیگران نیست.بنده چند سوال مطرح کردم و دوست داشتم پاسخ برادران اهل سنت را بدانم!که متاسفانه کسی پاسخ نداد.
موفق باشید:gol:

آخرین ویرایش:

SunYar Architect

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستان گرامی شما خواسته یا ناخواسته گرایش به پلورالیزم دینی دارید،به بهانه دوری از تفرقه می گویید از مسائل با سهل انگاری عبور کنیم!به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم در باره بیشتر مطالعه و تفکر نمایید.

شما می گویید خدا خودش حقش را می گیرد!!این طرز تفکرتان برای من عجیب است.پس در همه کارها منفعل بنشینیم و بگوییم خدا خودش حقش را می گیرد.پس دیگر بحث در مورد یهود و مسیح واسلام و فرق مختلف هر یک از ادیان معنایی ندارد.

ما نمیگیم از مسائل سر سری رد بشیم من خیلی مطالعه کردم و اخرش به اینجا رسیدم که همه کتابا ناخواسته دروغ میگن چ کتابای ما چ کتابای شما ... به هرحال شایدم درک بنده در اون سطح نبوده که مطالب کتابا رو بپذیرم....
این که بگیم خدا حق رو به حق دار میرسونه اصلأ هم عجیب نسیت دوست عزیز این امری مربوط به گذشته ای است دور و هر تلاشی در راستای احقاق این حقانیت بیهوده است پس در این مورد بهتر است خدا حق رو بگیره نه من و شما با ادعا و حدیث و اینا ... چون حتی اگه شما بتونی ثابت کنی حقانیت و جانشینی پیامبر به علی (کرم الله وجه و رضی الله عنه ) میرسید و حق ایشون بوده مگه با این اثبات به هزارو اندی سال پیش برمیگیردیم و دوباره همه چی عوض میشه؟؟؟
نه مسلمأ نمیشه ... نه علی (کرم الله وجه و رضی الله عنه ) جاش با ابوبکر ( رضی الله عنه ) عوض میشه و نه امامتی که اعتقاد دارین احقاق میشه ... اینجاست که میگیم حق رو خدا میگیره دوست من
دوست داشتم ارجاعتون بدم به تفسیر چند تا آیه که دلیل اهل تشیع برای اثبات حقانیت امام علی این آیه هاست درحالی که این تفسیرها صراحتأ رد میکنه امامتی که بر حق میدونین ولی هیچ دردی نه از من و نه از شما دوا نمیکنه ... عقیده شما برا من عوض نمیشه و منم عقیدم رو به این آسونیا عوض نمیکنم .. ممکنه انگ جاهلیت بهم بزنن ولی این طرز فکر منه و افتخار میکنم که یکتا پرستم و برا خواسته هام جز خدا شریکی نمیطبم ....
آیا بهتر نیست دنباله رو راه صحابی پیامبر باشیم و کاری که علی و دیگر صحابه میکردند انجام بدیم و یک اسلام ناب محمدی رو دشته باشیم ؟؟
همه چیزمون سرجاشه و همین مسئله بزرگترین مشکل جامعه اسلامی شده متأسفانه
بیایم از خواب غفلت بیدار شیم و مثل علی عادل و شجاع باشیم و دنبال عدالت .. چ بسا حکومتی که دم از اسلامی بودنش میزنیم به هیچ وجه موازین اسلام رو اونطور که باید رعایت نمیکنیم .. کدوم مسئول مملکت شب گشنه میخوابه ؟؟
کدوم مسئول سطح زندگیش هم تراز فقراست ؟؟؟
والا ننگ انگار هم رنگ جماعت ساده وفقیر بودن ........

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزیز سلام
عیدتون مبارک:gol::gol::gol:
لازم میدانم چند نکته را متذکر شوم:
1-بنده از هرجایی دلم خواست حدیث نیاوردم!!!احادیث جعلی هم نیاوردم!اگر دقت کنید می بینید منبع همه ی احادیثی که آوردم کتب اهل سنت بود!اگر جعلی می دانید کتب خود را زیر سوال برده اید!
شاید تا بیست سال پیش منطق های این طوری پذیرش داشت ولی راستش فکر می کنم رشد فکری به حدی رسیده که این طور ساخت منطق دیگه پذیرش نداره و اگر در هیچ بحث علمی مطرح نمی شه.

2-حدیثی را هم تفسیر به رای نکرده ام!در مورد حدیث افتراق هم بنده هیچ تفسیری ارائه نکردم!مقصودم پاسخ به دوستانی بود که عقیده دارند دنبال حقیقت گشتن لازم نیست و به قولی مذهب عاشق ز مذهب ها جداست!!!تفسیر و تحلیل این حدیث تاپیکی مجزا میطلبد.
حقیقتی که مربوط به 1300 سال پیش میشه یعنی چیزی شاید حدود 25 نسل پیش یا شایدم بیشتر.

3-دوستان گرامی شما خواسته یا ناخواسته گرایش به پلورالیزم دینی دارید،به بهانه دوری از تفرقه می گویید از مسائل با سهل انگاری عبور کنیم!به عنوان یک دوست پیشنهاد می کنم در باره بیشتر مطالعه و تفکر نمایید.
تفکر، موافقم، واسه خودتون هم خوبه. سهل انگاری، سهل انگاری در چی! شاید سهل انگاری در تنفر و دشمنی نسبت به یک انسان دیگر تنها به خاطر اعتقاداتش. در ضمن تفکر فقط یک کلمه نیست.

4-شما می گویید خدا خودش حقش را می گیرد!!این طرز تفکرتان برای من عجیب است.پس در همه کارها منفعل بنشینیم و بگوییم خدا خودش حقش را می گیرد.پس دیگر بحث در مورد یهود و مسیح واسلام و فرق مختلف هر یک از ادیان معنایی ندارد.
اعتقاد یک امر شخصی است. فکر نمی کنم ارتباطی به سایرین داشته باشد که بخواهند حق بگیرند ولی معلوم نیست از کی می خواهند اصلاً حق را بگیرند! شاید از هر بنده خدایی که در هر مذهبی است بجز مذهب خودشان!

5-هدف بنده ساکت کردن دیگران نیست.بنده چند سوال مطرح کردم و دوست داشتم پاسخ برادران اهل سنت را بدانم!که متاسفانه کسی پاسخ نداد.
خانم 1300 ساله که اهل سنت از تشیع پرسش می کنند و تشیع از اهل سنت و سوالات هم همیشه تکراری، هر دو هم جواب می دهند در یک دید کلان تر تمامی دین ها مابقی را زیر سوال می برند به خدایی که شاید تنها نامی از او در این بحث ها برده نمی شود تنها خداست که در درجه اول مهم است.

موفق باشید:gol:
همچنین شما