ببینید دوست عزیز اگه اینجا فکر می کنی کسی فکر می کنه غرب بهشت شداده به عقلش شک کن و باش بحث نکن
اما جامعه ایده آل , جامعه به زور اسلامی یا مسیحی نیس جامعه یه شکل شده نیس
جامعه ای ست که برای هر نیازی , توش آدرس پاسخگویی به نیاز هم موجود باشه حالا هر نیازی
این نیاز می تونه نیاز کتابخونی ساعت سه صب باشه یا نیاز عرق خوری و روسپی گری
یکی از نظم های غرب که تاحدودی بش پرداخته شده همین توجه به دسته وسیعی از نیازهاست
از طرف دیگه اون جامعه ایده آل ( نه جوامع غربی و نه شرقی ) قوانین انسانی به روزی داره که هر لحظه داره شرایط جامعه رو رصد می کنه و سعی در وضع قوانین جدید داره
قوانینی که برا اجرا شدنه نه برای طاقچه گذاشتن
اما اینکه تو ایران امروز نیاز ارسال فیلم عروسی وجود داره از زوایای مختلفی میشه بش نیگا کرد نه اینکه یه قانون بازدارنده گذاشت و گفت از این به بعد هر کی فیلم برا این کانال بفرسته فلان می کنیم و بهمان
البته اینو اول بگم که با دیدگاه شما مخالفم .........شما طوری داری حرف میزنی که اینکه کشوری از روسپی گری حمایت میکنه و هم جنس گرایی کار خوبیه !!!!!!!!
پس چرا وقتی پای چنتا سایت صیغه میاد وسط و مطرح میشه میای بدون ارائه منبع میگی مجوز داره و اون کار رو به عنوان عقب ماندگی مطرح میکنی ؟
خانم افشار به همه کشورها بایستی عادلانه نگاه کرد ..........نه یک طرفه ..........بله آمار رسمی در همه زمینه ها ارائه شده .....و اتفاقا آمارهای جهانی هم ارائه میشه .........وقتی گفته میشه ایران جز 10 کشور برتر تو زمینه ساخت و طراحی و فرستادن پرتابگر ماهواره شده ........دروغ نگفته .......منابع جهانی اینو هم ایید کرده
در پایان دفاع شما و برداشت شما شاید از حمایت از روسپی گری اونم به شکلی که کاملا جنبه تبلیغ برای این کار داره ......شبکه ای در اختیار این افراد قرار بگیره که اونو نشر بدن .........نه اینکه صرفا روسپی باشه و تبلیغی براشون نشه
بحث همجنس گرایی هم البته همینه ها ........
اینا باعث میشه کار غرب به جایی برسه که هم جنس گراها خواستار حذف اسم پدر بشن در انگلیس ..........میدونید از چی صحبت میکنم که
تبلیغ همواره موثر بوده و هست ......حالا شما میخوای اینو بی تاثیر جلوه بدین !!!!!!!!؟
در قبال آمار ..........شما از خبرگزاری فارس گذاشتی .........منم از همون خبرگزاری جوابیه رو گذاشتم
شما هم خوبه در این باره برای من مطالب رو از سایتهای انگلیسی بزارید ........چون من مطلبم از سایتی انگلیسی بود
ارسال فیلم عروسی با دریافت پول یعنی حراج غیرت ..........اگر معنی غیرت رو دریابیم چیه و پولی رو من باب در نظر گرفتنش ....جواب مشخص است
در ضمن این رو هم بگم همواره در کنار راهکارهای دراز مدت نیاز به اقدامات کوتاه مدت هست ...........