فطريه (خواهش مي كنم همراهي كنيد) من فطريه خودم رو به حساب كودكان محك واريز مي كنم شما چطور
keyvanm عضو جدید Aug 26, 2011 #1 فطريه (خواهش مي كنم همراهي كنيد) من فطريه خودم رو به حساب كودكان محك واريز مي كنم شما چطور
reza4321 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 26, 2011 #3 فطریه رو میتونید به هر کسی که مطمئنید محتاجه و مستمنده بدید .محک و ... هم خیلی خوبه.
Sarp مدیر بازنشسته Aug 27, 2011 #4 تا چند سال پیش جمع میکردیم و میدادیم باباباغی مرکز جزامیان ولی امثال میخوام جمع کنم بدم بهزیستی شاید هم به یکی از مددجوهاش
تا چند سال پیش جمع میکردیم و میدادیم باباباغی مرکز جزامیان ولی امثال میخوام جمع کنم بدم بهزیستی شاید هم به یکی از مددجوهاش
Ice Dream عضو جدید کاربر ممتاز Aug 27, 2011 #6 ببینیم خونواده چی می گن... معمولا هرسال فطریه رو می دن به یکی که می شناسن و مطمئنن نیازمنده....
afn741 عضو جدید Aug 27, 2011 #7 keyvanm گفت: فطريه (خواهش مي كنم همراهي كنيد) شما چطور کلیک کنید تا باز شود... من فطريه خودم رو به حساب كودكان محك واريز مي كنم ممنون دوست عزیز من در محل کار و منزل قلکهای محک را دارم ولی اصلا" برای پرداخت فطریه به ان فکر نکرده بودم . با پیشنهاد شما فطریه را در همان قلک محک میگذارم .
keyvanm گفت: فطريه (خواهش مي كنم همراهي كنيد) شما چطور کلیک کنید تا باز شود... من فطريه خودم رو به حساب كودكان محك واريز مي كنم ممنون دوست عزیز من در محل کار و منزل قلکهای محک را دارم ولی اصلا" برای پرداخت فطریه به ان فکر نکرده بودم . با پیشنهاد شما فطریه را در همان قلک محک میگذارم .