[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

[ فستیوال های ورزشی ] المپیک 2012

• درخشان

رای: 0 0.0%
  • خوب

رای: 4 44.4%
  • متوسط

رای: 5 55.6%
  • ضعیف

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    9
  • نظرسنجی بسته .

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز جای شکرش باقیه یه جایی رو گفتی موافقم ، ازت بعید بود
به هر حال تمام جملات من خیلی خیلی واضح بود ، نه ایهام داشت و نه ابهام
خوبه یه خورده مطالعه ورزشیتون رو زیاد کردید که بازم حرف جدید بزنید و از مدالهای شادی و الهه احمدی گفتید
بله مظاهری تو گوآنگژو مدال برنز گرفت اما قبل از اون تو بازیهای آسیایی دوحه هم مدال طلا رو گرفته بود و حتی تو پکن هم سهمیه المپیک رو گرفته بود و قهرمانی آسیا تو سال 2007 و 2 تا برنز آسیا رو هم داره و از جمله مطرح ترین ( و شاید هم مطرح ترین ) بوکسورهای تیم ملی ایران که به لحاظ اخلاقی هم مورد تایید بوده ، درمسابقات کسب سهمیه المپیک در آسیا با قهرمانی و شکست دادن حریف سوری که قهرمان بازیهای گوانگژو بوده دوباره سهمیه گرفت.
شما 5 تا موضوع رو بیان کردید و 3 تا از بحثهای من زیر سوال رفت؟؟ حداقل از جانب خودت تصمیم گیری و قضاوت کن ، جای بقیه نظر نده ، قائدتا کس دیگه ای باید این نظر رو میداد نه شما که نظر شخصیتون رو ارجح میدونید و برتر
بازم تاکید میکنم ، برام اهمیتی نداره که شما باور میکنید یا نه
شما این رو از جانب من نوشتید ( حتی حرفها و نظرات من رو عوض میکنید )
.شما بعد از بوکس مظاهری گفتید که چون ناداوری شده بود و حق مظاهری رو خوردند و به این دلیل که مظاهری میخواست خداحافظی کنه با داور دست نداد.چون محروم هم بشه مهم نیست چون قرار هست خداحافظی بکنه!!
در حالی که من اینو گفتم و هنوزم تو پستم هست :
در مورد اینکه میگید محروم میشه ، تا جایی که میدونم گفته بود بعد از این بازیها میخواد خداحافظی کنه ، شاید به اینم فکر کرده که دیگه محرومیت هم براش مهم نیست
تفاوت این دو تا جمله فاصله همون شب و روزه که گفتم
من یه چیزه قطعی رو بیان نکردم ، یه جمله ایه که فقط باید فارسی بلد باشی ، همین
مطمئنم که معنی و مفهوم جملم رو فهمیدی ، اما نمیدونم چرا مدام سعی داری یه چیزایی رو که تو ذهنت داری اثبات کنی
از اولشم گفتم از نظر من مظاهری بهترین گزینه بود ، دلایلمم گفتم ، شما گفتید نه ،سوریان که بهتر بوده ، در حالی که این ورزشکارامون نبودند و قرار هم نبوده زود بیان ، پس میمونده فقط گزینه هایی از بین ورزشکارای اولیه ، که من گفتم همون خانم احمدی که شما میگید ، جز گزینه ها بوده ، اما در نهایت با همه بررسی ها مظاهری انتخاب میشه که به نظرم بهترین گزینه بود ( که اتفاقا مسابقه داشتن خانم احمدی اونم صبح زور بعد از افتتاحیه خودش یکی دیگه از دلایلی بود که نشون میده مظاهری بهترین گزینه بوده)
اما از نظر شما محسن شادی ( که من خودم با مدالش تو بازیهای آسیایی خیلی حال کردم و فکر میکردم اینجا بهتر پارو بزنه ) و یا خانم الهه احمدی (که عملکردش تو 10 متر تو المپیک عالی بود ) گزینه بهتری بودن
خوب اینجا چطوری به این نتیجه رسیدی که بحث من زیر سوال رفت ؟ با کدوم منطق؟؟ منظق نظر شخصی ؟

به هر حال بحث در مورد نظر اون کارشناس داوری که من گفتم و توضیحاتی که دادم ، نحوه بازی اون بوکسور کوبایی ، دست دادن یا ندادن مظاهری و اخلاقشو انتخابش به عنوان نماینده ایران برای حمل پرچم و بقیه زایده های ذهنی و خیالی من همه اینجا موجودن همینطور نظرات کارشناسانه، مستند و منطقی و با دلیل و مدرک شما که از نظر خودتون تمام بحثهای من رو زیر سوال برده هم اینجا هست ، اگه کسی بود که حوصله داشته باشه و این بحث طولانی ما رو بخونه میتونه نظر بده

مشکلات ورزش و جامعه ما هم حل نمیشه تا خودمون بخوایم

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
برنامه‌ورزشکاران‌ ایران در روز دهم المپیک

یازدهمین روز بازی‎های المپیک لندن برای کاروان ورزشی ایران در چهار رشته قایقرانی کایاک، دوومیدانی، کشتی فرنگی و وزنه برداری پیگیری می‏ شود.
به گزارش مشرق، کاروان ورزش ایران امروز دوشنبه و در روز دهم بازی‎های المپیک لندن یکی از شلوغ‌ترین روزهای خود در این بازی‏ها را تجربه خواهد کرد. به خصوص اینکه در هر یک از رشته ‏های دوومیدانی و کشتی، سه نماینده کشورمان با حریفان خود رقابت می‎کنند.

برنامه رقابت‏های ورزشکاران ایران در روز دهم بازی‏های المپیک لندن به شرح زیر است:

قایقرانی - کایاک تک نفره 1000 مردان: احمدرضا طالبیان (ساعت 13)

دوومیدانی - پرتاب دیسک: احسان حدادی (ساعت 13:30)

دوومیدانی - پرتاب وزنه: لیلا رجبی (ساعت 14:15)

دوومیدانی - 800 متر مردان: سجاد مرادی (ساعت 14:20)

کشتی فرنگی - وزن 60 کیلوگرم: امید نوروزی

کشتی فرنگی - وزن 84 کیلوگرم:حبیب الله اخلاقی

کشتی فرنگی - وزن 120 کیلوگرم: بشیرباباجان‌زاده

رقابت‏های کشتی فرنگی از ساعت 16:30 آغاز می‏شود.

وزنه برداری - دسته 105 کیلوگرم: نواب نصیر شلال (ساعت 22:30)

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اقدام زشت قبل از مسابقه اوسین بولت

يکي از تماشاگران رقابت‌هاي دو 100 متر در المپيک 2012 لندن، قبل از شروع رقابت به سمت دونده جامائيکايي بطري پلاستيکي پرتاب کرد.
خبرگزاری ها به نقل از رويترز نوشتند: يک نفر به دليل پرتاب يک بطري پلاستيکي به اوسين بولت و 7 ورزشکار ديگر قبل از شروع فينال رقابت‌هاي دو 100 متر در بازي‌هاي المپيک دستگير شد.

سخنگوي پليس لندن اعلام کرد: يک نفر قبل از شروع مسابقه پس از سر دادن فريادهاي توهين‌آميز اقدام به پرتاب يک بطري پلاستيکي به سمت دونده جامائيکايي کرد.

اين تماشاگر به اتهام بر هم زدن نظم عمومي دستگير، از ورزشگاه اخراج و به پايگاه پليس منتقل شد.

سخنگوي پليس ادامه داد: هيچ کس در اين حادثه مصدوم نشد و مسابقه نيز بر هم نخورد.

اديث بوش، دارنده مدال برنز رقابت‌هاي جودو‌ي بانوان المپيک 2012 در گفتگويي اظهار داشت: من هنگامي که اين مرد فريادهاي توهين‌آميزي خطاب به بولت سر داد و سپس يک بطري به سمت وي پرتاب کرد، پشت سر او نشسته بودم. بعد از اين کارش يک ضربه به پشت سر او زدم و پليس هم او را دستگير کرد.

بولت که با زمان 9 ثانيه و 63 صدم ثانيه و رکورد شکني در اين ماده مدال طلاي دو 100 متر را از آن خود کرد، اظهار داشت: متوجه اين اتفاق نشدم. فقط شنيدم که چنين چيزي رخ داده است. متأسفم که اين خبر را مي‌شنوم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شکار لحظه‌های المپیک 2012

پایگاه اینترنتی یک شبکه خبری تصاویر مربوط به ورزشکاران بازی‌های المپیک سال 2012 میلادی را منتشر کرده است که در نوع خود شکار لحظه‌هاست.
به گزارش مشرق، شبکه خبری "ای بی سی" اقدام به انتشار تصاویری از چهره های بازیکنان ورزش‌های مختلف المپیک سال 2012 میلادی کرده است که چند نمونه از این تصاویر در ادامه ارائه می‌گردد.

جهت مشاهده در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه اصلی این عکس 600x418 می باشد.

جهت مشاهده در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه اصلی این عکس 600x418 می باشد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بنا: مدال طلای سوریان بهترین هدیه عمرم بود/ امروز هم مدال می‌گیریم
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران و بهترین مربی جهان با ابراز خوشحالی از کسب نخستین مدال طلای کاروان ایران در سی‌امین دوره بازی‌های المپیک توسط حمید سوریان گفت: حمید اسطوره کشتی و یکی از مظلوم‌ترین ورزشکاران ما بود که بهترین هدیه عمرم را داد.
محمد بنا در گفتگو با خبرنگار اعزامی مهر به لندن، در مورد کسب مدال طلای حمید سوریان گفت: همانطور که از قبل پیش بینی می‌کردیم حمید سوریان مدال طلا را کسب کرد. ما در بین شانس‌های مدال طلا حمید سوریان اصلی‌ترین گزینه مان بود که خوشبختانه این پیش بینی ما محقق شد. بنا در مورد کشتی اول حمید سوریان که نگرانی‌ها را برای ادامه کار او افزایش داد، گفت: طبیعی بود که سوریان پس از وزن کم کردن‌های زیاد نتواند در کشتی اول خود فروغ همیشگی را داشته باشد. این برای ما قابل پیش بینی بود و می‌دانستیم که او در کشتی اول سرحال نخواهد بود. ضمن اینکه حریف قرقیزستانی هم کشتی گیر بسیار خوبی بود. با این حال حمید کشتی به کشتی بهتر شد. سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران تاثیر حذف کشتی گیر ژاپنی در موفقیت حمید سوریان را زیاد دانست و گفت: به هر حال هاساگاوا ژاپنی اصلی‌ترین رقیب حمید برای رسیدن به قهرمانی بود که وقتی برابر کشتی گیر دانمارکی باخت خیال همه ما راحت شد و البته حمید توانست با خیال آسوده‌تری کشتی‌هایش را بگیرد و قهرمان شود. بهترین مربی کشتی فرنگی جهان که در روز کسب مدال طلای حمید سوریان سالروز تولد 55 سالگی‌اش را جشن گرفت در مورد اهدای مدال سوریان به خودش گفت: این بهترین هدیه تمام عمرم بود. البته اگر امروز امید نوروزی هم بتواند مدال طلا بگیرد این هدیه با ارزش‌تر خواهد شد. البته این امیدواری وجود دارد که حبیب الله اخلاقی و بشیر باباجان‌زاده هم مدال بگیرند. محمد بنا از حمید سوریان به عنوان مظلوم‌ترین ورزشکار ایران پس از انقلاب نام برد و گفت: حمید اسطوره کشتی ایران بود و با کسب این مدال طلا بر ارزش‌هایش افزوده شد. او باید دومین مدال المپیکش را می‌گرفت اما به هر حال قسمت این بود که در این بازی‌ها اولین مدالش را بگیرد. من حسرت می‌خورم که چرا او در بازی‌های پکن اولین مدالش را کسب نکرد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سجاد مرادی به مرحله نیمه نهایی رسید/ لیلا رجبی حذف شد
سجاد مرادی با کسب عنوان دوم گروه خود در رقابت‏های دوی 800 متر بازی‌های المپیک 2012 لندن به مرحله نیمه نهایی این مسابقات راه یافت.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، در چارچوب روز یازدهم بازی‌های المپیک لندن، امروز دوشنبه رقابت‏های دوومیدانی در ورزشگاه Olympic Stadium پیگیری شد که طی آن سجاد مرادی، دونده دوی 800 متر کشورمان با حریفان خود در گروه پنجم به رقابت پرداخت. مرادی در پایان رقابت‌های مرحله مقدماتی با زمان یک دقیقه و 48 ثانیه و 23 صدم ثانیه در رده دوم گروهش قرار گرفت و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. سجاد مرادی رقابت‎های خود در مرحله نیمه نهایی را ساعت 12:30 روز سه شنبه برگزار می‏کند. امروز همچنین رقابت‏های پرتاب وزنه بانوان در ورزشگاه Olympic Stadium برگزار شد. در این بخش از مسابقات لیلا رجبی پرتابی به اندازه 17 متر و 55 سانتیمتر داشت اما نتوانست رکورد لازم برای صعود را کسب کند. امروز همچنین احسان حدادی در مسابقات پرتاب وزنه با رکورد 65 متر و 19 سانتیمتر مجوز حضور در مرحله فینال را بدست آورد.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
عریان شدن زنان اوکراینی در اعتراض به حجاب المپیک

در پی آزاد شدن پوشیدن حجاب توسط زنان ورزشکار، تعدادی از اعضای مؤسسه اکراینی "فیمین" که به اصطلاح در زمینه دفاع از حقوق زنان فعالیت می کند، در اقدامی غیر اخلاقی به مرکز شهر لندن رفته و با عریان شدن، اعتراض خود نسبت به آزاد شدن پوشش حجاب در المپیک را نشان دادند.

به گزارش مشرق به نقل از شیعه آنلاین، مسئولان کمیته المپیک پس از مدت ها بحث و جدل، با پوشیدن حجاب توسط زنان ورزشکار شرکت کننده در مسابقات المپیک موافقت کردند.

در پی آزاد شدن پوشیدن حجاب توسط زنان ورزشکار، تعدادی از اعضای مؤسسه اکراینی "فیمین" که به اصطلاح در زمینه دفاع از حقوق زنان فعالیت می کند، در اقدامی غیر اخلاقی به مرکز شهر لندن رفته و با عریان شدن، اعتراض خود نسبت به آزاد شدن پوشش حجاب در المپیک را نشان دادند.

این زنان علاوه بر عریان شدن، شعارهایی نیز علیه کمیته المپیک سر دادند و این کمیته را ضعیف در برابر کشورهای اسلامی دانستند.

پس از عریان شدن آنان، نیروهای پلیس لندن فورا دست به کار شده و آنان را بازداشت و به مرکز پلیس منتقل کردند تا مورد بازجویی قرار بگیرند.

گفتنی است تعداد زیادی از دختران و زنان مسلمان، با حجاب و پوشش اسلامی در مسابقات المپیک امسال حضور یافته اند.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوچرخه‌سواري سرعتي پيست مردان
یک آتش‌نشان در جمع 8 نفر برتر المپيك

يك آتش‌نشان 29 ساله آمريكايي در رقابت‌هاي دوچرخه‌سواري سرعتي پيست مردان در المپيك رقابت مي‌كند.

به گزارش ایسنا، جيمي واتكينز يك آتش‌نشان 29 ساله اهل كاليفورنياي آمريكاست كه به مرحله يك چهارم نهايي رقابت‌هاي دوچرخه‌سواري سرعتي پيست مردان رسيده و بايد در اين مرحله به مصاف شين پركينز از استراليا برود.

واتكينز در ايستگاه آتش‌نشاني محل كار خود، يك دوچرخه نگه‌داري مي‌كند تا بتواند در اوقات استراحت به تمرينات خود بپردازد. او از همكارانش تشكر مي‌كند كه به جاي او شيفت مانده‌اند تا او بتواند در المپيك شركت كند.

واتكينز گفت: همه همكارانم از من حمايت مي‌كنند. از اينكه افراد زيادي پشت من هستند، خوشحالم. اين موضوع باعث مي‌شود كه تلاش زيادي كنم تا همكارانم را نااميد نكنم چون آن‌ها فداكاري زيادي انجام داده‌اند تا من در اينجا باشم. بايد كاري كنم كه تلاش‌هايشان به هدر نرود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
محمدپور: شرمنده مردم شدم

وزنه‌بردار دسته 94 كيلوگرم پس از كسب مقام پنجمي گفت: من حتي اگر وزنه 224 كيلوگرم را هم مهار مي‌كردم باز هم شانس مدال نداشتم و تنها بايد وزنه 226 كيلوگرم را مي‌زدم به خاطر اين ناكامي شرمنده مردم شدم اما خدا شاهد است كه كم نگذاشتم و تمام تلاش خود را كردم.
به گزارش مشرق، سعيد محمدپور در گفت‌وگو با ايسنا اظهار كرد: مسابقه سنگيني بود شاهد بوديد كه ركورد المپيك و جهان را امروز زدند و بعد از 13 سال كه كسي جرات نمي كرد به ركورد جهان نزديك شود امروز بالاخره اين ركورد شكسته شد. من هم تلاش خودم را كردم و در حركت يك ضرب از عملكرد خودم راضي بودم. اما در حركت دو ضرب خوب كار نكردم و از نتايجي كه در دو ضرب گرفتم راضي نيستم.
وي افزود: خيلي‌ها مي‌گويند جوان هستي و هنوز فرصت داري تا در رقابت‌هاي المپيك‌ آينده موفق باشي. البته ورزش حرفه‌اي هيچ چيزي را مشخص نمي‌كند. از امروز تا فردا چه مي‌شود يك ورزشكار حرفه‌اي همواره در معرض آسيب ديدگي قرار دارد. اميدوارم لطف خدا شامل حال من شود و در آينده بتوانم نتيجه امروز را جبران كنم. من شرمنده مردم و خانواده خودم شدم كه نتوانستم مدال بگيرم.

سعید محمدپور در المپیک لندن
وي درباره عملكرد فني خود در مسابقه امروز گفت: من شايد مي‌توانستم وزنه 224 كيلو را مهار كنم. وزنه 226 كيلو را هم مي‌توانستم بزنم اما نمي‌دانم چرا يك دفعه بدنم زير وزنه لرزيد و عضلاتم خالي كرد و از مهار اين وزنه باز ماندم.
وي با قدرداني از هواداراني كه براي تشويق او به سالن آمدند گفت: واقعا بايد از مردم عزيزي كه من را تشويق كردند تشكر كنم. اگر توهيني از جانب من صورت گرفت، از روي عمد نبود. به هر حال رقابت‌هاي سنگيني است و ممكن است تمركز هر ورزشكار به هم بخورد. اميدوارم من را ببخشند و مطمئن باشند كه قصد بي‌ادبي نداشتم.
وي درباره عملكرد خود در يك سال گذشته گفت: بعد از مسابقه جهاني وقتي حريفان خود را در دسته 94 كيلوگرم بيشتر شناختم بلافاصله بعد از 10 روز تمرين‌هاي خودم را پيگيري كردم. شايد ساير ملي‌پوشان حدود دو ماه استراحت كردند اما من تمام تلاش خود را به كار بستم تا بتوانم بهترين نتيجه را بگيرم. حالا هم به محض اينكه برگردم و آسيب ديدگي جزئي زانويم را برطرف كنم تمرين‌هاي خود را پيگيري خواهم كرد.
محمدپور در پاسخ به اين سوال كه آيا بهتر نبود در مسابقه‌هاي جوانان جهان شركت نمي‌كردي تا با آمادگي بيشتري به المپيك مي‌آمدي گفت: من نمي‌خواهم تملق كسي را بگويم هميشه حرفم را رك و صريح مي‌زنم. همه اشتباه مي‌كنند من هم ممكن است اشتباه كنم ولي تا حالا هرچه مربيان من گفته‌اند به صلاح من بوده و قطعا كورش باقري در اين مورد هم صلاح من را در نظر گرفته است.
وي در پايان گفت: من حتي اگر وزنه 224 كيلوگرم را هم مهار مي‌كردم باز هم شانس مدال نداشتم و تنها بايد وزنه 226 كيلوگرم را مي‌زدم به خاطر اين ناكامي شرمنده مردم شدم اما خدا شاهد است كه كم نگذاشتم و تمام تلاش خود را كردم.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ركوردشکن المپيك:گوشت اسب مي‌خورم!

قهرمان وزن 94 کیلوگرم وزنه برداری المپیک گفت: تغذيه در وزنه‌برداري خيلي مهم است. عمده غذايي كه من مصرف مي‌كنم گوشت مرغ و گوشت اسب است. اين‌ غذا براي وزنه‌برداران خيلي خوب مفيد است.

به گزارش ایسنا، كنفرانس مطبوعاتي مدال‌آوران دسته 94 كيلوگرم وزنه‌برداري المپيك برگزار شد.

ايليان ايلين قهرمان دسته 94 كيلوگرم وزنه‌برداري المپيك در مورد تكرار مدال طلاي المپيك پكن در لندن و همچنين ركوردشكني خود گفت: شخصيت من طوري است كه دوست دارم رقابت كنم و با تمام روح و قلبم به ورزش بپردازم. رقابت كردن را دوست دارم و زندگي من مسابقه و تمرين است.

وي در پاسخ به سوالي درباره اينكه تفاوت قهرماني در المپيك پكن با اين المپيك چه بود گفت: امروز احساس خيلي متفاوتي نسبت به المپيك پكن دارم. شخصيت من تغيير كرده اما تمريناتم فرق زيادي نداشته است. الان كه در سن 24 سالگي هستم وضعيتم با گذشته كه جوان‌تر بودم خيلي تفاوت دارد.

ايلين همچنين در مورد ركوردهايش گفت: هنوز توانايي اين را دارم كه بهتر شوم. در يك ضرب هنوز ضعف دارم و بايد روي آن كار كنم.

وي همچنين در پاسخ به سوالي كه از او پرسيد رابطه ورزشكاران كشورهاي استقلال يافته از شوروي سابق با يكديگر چگونه است، گفت: ما رابطه خيلي خوبي داريم و پس از كسب مدال به يكديگر تبريك مي‌گوييم ما قبلا دوست بوديم و الان هم دوست هستيم. مسابقه مي‌دهيم و رقابت مي‌كنيم، اما دوستي ما سر جايش است، چون ما سفيران صلح هستيم.

وي همچنين در مورد تغذيه‌اش گفت: تغذيه در وزنه‌برداري خيلي مهم است. عمده غذايي كه من مصرف مي‌كنم گوشت مرغ و گوشت اسب است. اين‌ غذا براي وزنه‌برداران خيلي خوب مفيد است.

همچنين سيريكو برنده مدال برنز از مولداوي در مورد كسب مدالش گفت: مسابقه دادن در المپيك خيلي سخت است. ايلين كار بزرگي انجام داد و ركوردهاي جهان و المپيك را جابه‌جا كرد. او شخصيت برجسته‌اي در وزنه‌برداري به حساب مي‌آيد.

همچنين الكساندر ايوانوف كه مدال نقره المپيك را بر گردن آويخت در مورد رقابت با ايليا ايلين گفت: وزنه‌برداري مثل بوكس يا كشتي نيست كه با رقبا مسابقه رودررو داشته باشيم. ما بايد به ركوردهاي خودمان برسيم و اعتماد به نفس اين كار را داشته باشيم اما به هر حال رقابت كردن با ايلين بسيار سخت است.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بولت باز هم سريعترين مرد جهان شد

ركورد 100 متر المپيك شكسته شد

ركورددار دوهاي سرعت جهان و المپيك بار ديگر عنوان سريعترين مرد جهان را به دست آورد و موفق شد رکورد المپیک را ارتقا دهد.
به گزارش مشرق، اوسين بولت كه ركورد‌هاي دوي 100 متر و 200 متر جهان را در اختيار دارد و در المپیک پکن نیز مدال طلای این ماده را کسب کرده بود، در فينال دو 100 متر المپيك لندن این بار مسافت 100 متر را در عرض 9 ثانیه و 63 صدم ثانیه طی کرد و ضمن کسب مدال طلا رکورد جهان را شش صدم ثانیه بهبود بخشید.

اوسین بولت (سمت راست) برنده مدال طلا و یوهان بلیک ( سمت چپ) برنده مدال نقره شدند

در فينال سه دونده جامائيكايي و سه دونده‌ آمريكايي حضور داشتند. كشورهاي ترينيداد و توباگو و هنلد نيز يك نماينده در فينال رقابت‌ها داشتند.

نفرات برتر رقابت‌هاي دو 100 متر المپیک

1- اوسين بولت از جاماييكا با 9.63

2- يوهان بليك از جاماييكا با 9.75

3- جاستين گاتلين از آمريكا با 9.79

جهت مشاهده در اندازه واقعی اینجا کلیک کنید. اندازه اصلی این عکس 649x659 می باشد.

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
حبیب ا........اخلاقی متاسفانه بازیشو باخت!!!!!!!!
الانم نوروزی داره بازی میکنه که در حال شکسته!!!!:cry:

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
وداع تلخ قهرمان آسیا با المپیک
پس از بررسی زمان نفرات ششم گروه‌های سه‌گانه رقابت‌های کایاک 1000 متر بازی‌های المپیک 2012 لندن، احمدرضا طالبیان نماینده کشورمان از حضور در مرحله نیمه نهایی این رقابت باز ماند و حذف شد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، رقابت‌های کایاک 1000 متر المپیک 2012 لندن در سه گروه پیگیری شد که نفرات اول تا پنجم هر گروه به صورت مستقیم راهی مرحله نیمه نهایی شدند. کمیته برگزاری مسابقات با بررسی زمان‌های نفرات ششم هر سه گروه، بهترین پاروزن از نظر زمانی را به جمع نفرات راه یافته به مرحله نیمه نهایی اضافه کرد. براین اساس نماینده استرالیا از گروه سه این رقابت با زمان 3 دقیقه و 32 ثانیه و 768 هزار ثانیه راهی نیمه نهایی شد. احمدرضا طالبیان در همین مرحله رکورد 3 دقیقه و 39 ثانیه و 504 هزارم ثانیه را از خود به جای گذاشته بود.

*** s.mahdi ***

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
قدرت نمایی پرتابگرایران در ورزشگاه المپیک لندن/ حدادی فینالیست شد
پرتابگر ایران در بازی‌های المپیک 2012 لندن با رکورد 65 متر و 19 سانتیمتر مجوز حضور در مرحله فینال مسابقات پرتاب وزنه این بازی‌ها را بدست آورد.
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به لندن، احسان حدادی، نماینده پرتاب دیسک ایران در بازی‌های المپیک 2012 لندن با رکورد 65 متر و 19 سانتیمتر در همان پرتاب اول راهی فینال رقابت‌های پرتاب دیسک این بازی‌ها شد. این رقابت در ورزشگاه المپیک شهر لندن برگزار شد.
حدادی که در جمع بهترین پرتابگران دیسک دنیا حضور دارد، در المپیک 2008 پکن نتوانسته بود، به فینال این مسابقات راه یابد.

reynolds_nike

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز جای شکرش باقیه یه جایی رو گفتی موافقم ، ازت بعید بود
به هر حال تمام جملات من خیلی خیلی واضح بود ، نه ایهام داشت و نه ابهام
خوبه یه خورده مطالعه ورزشیتون رو زیاد کردید که بازم حرف جدید بزنید و از مدالهای شادی و الهه احمدی گفتید
بله مظاهری تو گوآنگژو مدال برنز گرفت اما قبل از اون تو بازیهای آسیایی دوحه هم مدال طلا رو گرفته بود و حتی تو پکن هم سهمیه المپیک رو گرفته بود و قهرمانی آسیا تو سال 2007 و 2 تا برنز آسیا رو هم داره و از جمله مطرح ترین ( و شاید هم مطرح ترین ) بوکسورهای تیم ملی ایران که به لحاظ اخلاقی هم مورد تایید بوده ، درمسابقات کسب سهمیه المپیک در آسیا با قهرمانی و شکست دادن حریف سوری که قهرمان بازیهای گوانگژو بوده دوباره سهمیه گرفت.
شما 5 تا موضوع رو بیان کردید و 3 تا از بحثهای من زیر سوال رفت؟؟ حداقل از جانب خودت تصمیم گیری و قضاوت کن ، جای بقیه نظر نده ، قائدتا کس دیگه ای باید این نظر رو میداد نه شما که نظر شخصیتون رو ارجح میدونید و برتر
بازم تاکید میکنم ، برام اهمیتی نداره که شما باور میکنید یا نه
شما این رو از جانب من نوشتید ( حتی حرفها و نظرات من رو عوض میکنید )
.شما بعد از بوکس مظاهری گفتید که چون ناداوری شده بود و حق مظاهری رو خوردند و به این دلیل که مظاهری میخواست خداحافظی کنه با داور دست نداد.چون محروم هم بشه مهم نیست چون قرار هست خداحافظی بکنه!!
در حالی که من اینو گفتم و هنوزم تو پستم هست :
در مورد اینکه میگید محروم میشه ، تا جایی که میدونم گفته بود بعد از این بازیها میخواد خداحافظی کنه ، شاید به اینم فکر کرده که دیگه محرومیت هم براش مهم نیست
تفاوت این دو تا جمله فاصله همون شب و روزه که گفتم
من یه چیزه قطعی رو بیان نکردم ، یه جمله ایه که فقط باید فارسی بلد باشی ، همین
مطمئنم که معنی و مفهوم جملم رو فهمیدی ، اما نمیدونم چرا مدام سعی داری یه چیزایی رو که تو ذهنت داری اثبات کنی
از اولشم گفتم از نظر من مظاهری بهترین گزینه بود ، دلایلمم گفتم ، شما گفتید نه ،سوریان که بهتر بوده ، در حالی که این ورزشکارامون نبودند و قرار هم نبوده زود بیان ، پس میمونده فقط گزینه هایی از بین ورزشکارای اولیه ، که من گفتم همون خانم احمدی که شما میگید ، جز گزینه ها بوده ، اما در نهایت با همه بررسی ها مظاهری انتخاب میشه که به نظرم بهترین گزینه بود ( که اتفاقا مسابقه داشتن خانم احمدی اونم صبح زور بعد از افتتاحیه خودش یکی دیگه از دلایلی بود که نشون میده مظاهری بهترین گزینه بوده)
اما از نظر شما محسن شادی ( که من خودم با مدالش تو بازیهای آسیایی خیلی حال کردم و فکر میکردم اینجا بهتر پارو بزنه ) و یا خانم الهه احمدی (که عملکردش تو 10 متر تو المپیک عالی بود ) گزینه بهتری بودن
خوب اینجا چطوری به این نتیجه رسیدی که بحث من زیر سوال رفت ؟ با کدوم منطق؟؟ منظق نظر شخصی ؟

به هر حال بحث در مورد نظر اون کارشناس داوری که من گفتم و توضیحاتی که دادم ، نحوه بازی اون بوکسور کوبایی ، دست دادن یا ندادن مظاهری و اخلاقشو انتخابش به عنوان نماینده ایران برای حمل پرچم و بقیه زایده های ذهنی و خیالی من همه اینجا موجودن همینطور نظرات کارشناسانه، مستند و منطقی و با دلیل و مدرک شما که از نظر خودتون تمام بحثهای من رو زیر سوال برده هم اینجا هست ، اگه کسی بود که حوصله داشته باشه و این بحث طولانی ما رو بخونه میتونه نظر بده

مشکلات ورزش و جامعه ما هم حل نمیشه تا خودمون بخوایم

اینکه شما میگی بازم خدا رو شکر که گفتی موافقم باید بگم اینو شما نباید بگی.اینو معمولا کسی باید بگه که 5 بار خودش این حرف رو زده باشه و در صورتی که طرف مقابلشم اینو گفت باید خدارو شکر کنه.پس بهتره شما اینو نگی.چون این حرف اصلا به شما نمیخوره!!!!در کل بعضی مواقع حرفای عجیب میزنید!!!

بعضی از جملات شما نه ایهام داشت و نه ابهام ولی در عوض ایراد داشت!!!
من اطلاعات ورزشیم قبلا هم زیاد بوده و الانم زیاده .البته آدم فخر فروشی نیستم ولی خب اینطور که شما حرف میزنید منم مثل خودت جواب میدم.من نمیدونم شما چند سالتونه.ولی اینو قبلا گفتم که الان اطلاعات ورزشی همه زیاده نه شما.و با اون چیزایی هم که از شما میشنوم بعضی مواقع به شک میوفتم.ولی خب اینو مطمئن باشید که اطلاعات من حداقلش اینه که از شما کمتر نیست.مخصوصا تو زمینه فوتبال.چون از سال 74 به بعد هر اطلاعاتیو خواستی در اختیارت میزارم.پس لطف کن اینقدر ادعا نکن که اطلاعات داری!!!چون این طور حرف زدنا ضعیف بودن آدم رو نشون میده!!!

اما مظاهری.
من عناوین ورزشکارارو بعد المپیک پکن گفتم(2008).مظاهری افتخاراتش بد نیست ولی گفتم که از دو نفری که اسم بردم کمتر بود.مظاهری به قول شما طلای بازیهای آسیایی دوحه(2006) رو داره.تو این مدت .از 2006 تا 2012 تو هیچ مسابقه جهانی مقامی نیوورده!!!ولی ورزشکار نسبتا موفقی بوده تو آسیا. بعد از المپیک پکن هم یه برنز گرفته.پس اونطور که میگید خیلی موفق نبوده.ولی الهه احمدی با وجود اینکه سابقه ورزشیش کمه و خانم هم هست با کلی محدودیت.ولی مدال جهانی داره.که این واقعا ارزشمند تر از کسی هست که تو 6 الی 7 سال تو جهان مقامی نداشته!!!
در ضمن تو سالهای اخیرم محسن شادی هم عملکردش نسبت به مظاهری بهتر بوده و طلا آسیا گرفته.

در مورد حرف شما بگم که پس توضیح حرف شما چی هستش.مفهومش اینه که میخواد بعد المپیک خداحافظی بکنه .در حالی که من بین دوجمله ای که نوشتین زیاد تفاوتی نمیبینم.البته گفتم که خبر شما هم کلا مشکل داشت و معلوم نیست از کجا در اومده!!!در ضمن معمولا تو بحث ها از شاید.اما .اگر و.... استفاده نمیشه.شما اینو گفتین که مثلا یه حرفی زده باشید!!!
ولی تو یک خبر تردید دارید پس لطف کنید و بیان نکنید!!!ا

دقیقا درست بیان کردید.از دید شما مظاهری بهترین گزینه بوده ولی آمار یک چیز دیگرو نشون میده!!!جالب اینه که قبلش از مدالای مظاهری صحبت میکنید بعدشم میگید بهترین گزینه بوده.من طبق آماری که اوردم مظاهری باید کاندید سوم میشد.در ضمن شما جوری صحبت میکنید که انگار مظاهری اگه حریفشو میبرد طلا میگرفت!!!در حالی که شایدم کوبارو میزد دور دوم میباخت.که احتمالشم زیاد بود چون به دوم جهان از ایتالیا میخورد که کوبا رو زد.
اینکه من گفتم شادی و احمدی بهتر بودم با مدرک دلیل اوردم ولی خب اگه شما به مظاهری علاقه شخصی داری یا اینکه دوستت هست یا فامیل نمیدونم ولی سعی کنید معتبر بحث کنید.من با مدرک نظر دادم.پس این بحث تمومه.
در مورد کارشناس داورم که گفتم شما بهتر بود برای اینکه یه کارشناس داور رو انتخاب میکردی بهتر بود حداقل حرفهای احدی مربی قبلی ایران رو میووردی تا منظورمو متوجه بشی.!!!

در کل در این 3 مورد بنده مدرک اوردم برات ولی شما بازم جئابمو با نظرات شخصی قدیمی و تکراری دادی!!!

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول به نوروزی و باباجانزاده ، آفرین به احسان حدادی و سجاد مرادی
اخلاقی تو راند سوم کم آورد ، وگرنه 2 راند اول بهتر بود و حتی راند سوم نفهمیدم چرا خیلی راحت رفت بیرون و کوبایی امتیاز گرفت در حالی که انگاری میشد بمونه تو زمین ، خیلی کم آورده بود
فکر نکنم کوبایی بتونه به فینال برسه چون چیزی نشون نداد ، اما امیدوارم برسه که اخلاقی تو جدول بمونه
لیلا رجبی و طالبیان هم زحمتشون رو کشیدن ، اما خوب فاصلشون با سطح اول دنیا زیاد بود که ایشالله بهتر میشن

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 2:30 بامداد بازی بوکس حریف کوبایی مظاهری بود با بوکسور ایتالیا ، یه بازی خنده دار ، اغراق نمیکنم اما نصف بازی همدیگه رو بغل کرده بودن بخصوص ایتالیایی که از اتفاقات بازی مظاهری سو استفاده کرد و کلا گرفته بودش ، چند بار هم به حالت کشتی همدیگه رو انداختن رو زمین ، از اخطار و امتیاز هم خبری نبود فقط 2-3 بار به تذکر داد که بیشتر کار کنن و سرشون رو پایین نیارن
گارد ایتالیایی که کلا باز بود و کوبایی هم جون نداشت ، آخر بازی هر دوشون خوشحالی میکردن که مثلا بردن ، آخرش اما ایتالیایی برنده شد
نمیدونم اون داور آلمانی واقعا چه پدر کشتگی داشت با مظاهری ، راحت این ایتالیایی رو میبرد

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساعت 2:30 بامداد بازی بوکس حریف کوبایی مظاهری بود با بوکسور ایتالیا ، یه بازی خنده دار ، اغراق نمیکنم اما نصف بازی همدیگه رو بغل کرده بودن بخصوص ایتالیایی که از اتفاقات بازی مظاهری سو استفاده کرد و کلا گرفته بودش ، چند بار هم به حالت کشتی همدیگه رو انداختن رو زمین ، از اخطار و امتیاز هم خبری نبود فقط 2-3 بار به تذکر داد که بیشتر کار کنن و سرشون رو پایین نیارن
گارد ایتالیایی که کلا باز بود و کوبایی هم جون نداشت ، آخر بازی هر دوشون خوشحالی میکردن که مثلا بردن ، آخرش اما ایتالیایی برنده شد
نمیدونم اون داور آلمانی واقعا چه پدر کشتگی داشت با مظاهری ، راحت این ایتالیایی رو میبرد
کاااااااااش میتونستم بازی رو ببینم واقعا حیف شد همشهریم باخت!

m.a.r.y.jooon

عضو جدید
سلااااام دوستان
.

من هم برد سوریان و بقیه رو به همه تبریک میگم

امشب هم مثل دیشب حتما مدال طلا میگیریم:smile:

gharybeh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا وقتی مثل خودت حرف زدم شد نشون دهنده ضعفم ، تو تمام پستهات اینجوری حرف زدی ، خواستم شبیه خودت جواب بدم که قابل درک باشه برات
من از سال 72 وقتی تیممون دسته 3 بود، دنبال نتایج فوتبالم ، نمیخواد دیگه از فوتبال مایه بذاری
من فکر میکردم تفاوت اون 2 تا جمله رو میتونی تشخیص بدی اما متاسفانه انگاری اشتباه میکردم و فرقی توش ندیدی
دوباره بزن تو بیراهه ، مهم نیست دیگه مشخصه مدام داری سعی میکنی نظر شخصیتو به عنوان مدرک نشون بدی ، اولین باره میشنوم تو بحث از اما ، شاید ، اگر ... استفاده نمیکنن ، جالبه - گفتی الهه احمدی و محسن شادی این مدال ها رو دارن ، و شخصا نتیجه گرفتی که اونا شایسته ترن ، این میشه همون نظر شخصی نه مدرک
منم با همین نظر شخصی و دلایلی که بیان کردم و عنوان کردن مدالهای مظاهری و حتی بیان یکی از دلایلی که خانم احمدی انتخاب نشد گفتم بنظرم اون بهترین بوده
گفتم که همه چی هست و کسی که حال داشت میخونه و تشخیص میده
در مورد خانم الهه احمدی هم مورد محدودیت حجاب براش صدق نمیکنه که بگی با کلی محدودیت ، اگه منظورت بقیه محدودیتهاست ، همه ورزشمون محدودیت داره چون امکاناتمون قابل مقایسه نیست با بقیه

آخرین ویرایش:

.angel.

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونشب خونواده ما همه ناراحت بودن بیشتر از اینکه الان خونواده ش چه حالی دارن.واقعا بی عدالتی تحملش سخته که گریبان همشهریمونو گرفت!!!!!

*moonlight girl*

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از تاپیک
خیلی خیلی خوشحال شدم برم خیلی خوب از پس حریفاش بر اومد ایول:biggrin:;)
امشبم وزنه برداری ایشالا میبریم:redface:

Z.Mehran

عضو جدید
تصاویر: پرچم آمریکا سقوط کرد!

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۹
در مراسم اعطاي مدال هاي مسابقه تنيس زنان در المپيک 2012 لندن که سرنا ویلیامز آمریکایی قهرمان شد، در اتفاقی نادر پرچم آمريکا هنگام پخش سرود ملی این کشور از جای خود کنده شد و سقوط کرد! اين صحنه باعث خنده تماشاچيان شد.

-----------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------

منبع : خبرگزاري تابناك

بالا