باز جای شکرش باقیه یه جایی رو گفتی موافقم ، ازت بعید بود
به هر حال تمام جملات من خیلی خیلی واضح بود ، نه ایهام داشت و نه ابهام
خوبه یه خورده مطالعه ورزشیتون رو زیاد کردید که بازم حرف جدید بزنید و از مدالهای شادی و الهه احمدی گفتید
بله مظاهری تو گوآنگژو مدال برنز گرفت اما قبل از اون تو بازیهای آسیایی دوحه هم مدال طلا رو گرفته بود و حتی تو پکن هم سهمیه المپیک رو گرفته بود و قهرمانی آسیا تو سال 2007 و 2 تا برنز آسیا رو هم داره و از جمله مطرح ترین ( و شاید هم مطرح ترین ) بوکسورهای تیم ملی ایران که به لحاظ اخلاقی هم مورد تایید بوده ، درمسابقات کسب سهمیه المپیک در آسیا با قهرمانی و شکست دادن حریف سوری که قهرمان بازیهای گوانگژو بوده دوباره سهمیه گرفت.
شما 5 تا موضوع رو بیان کردید و 3 تا از بحثهای من زیر سوال رفت؟؟ حداقل از جانب خودت تصمیم گیری و قضاوت کن ، جای بقیه نظر نده ، قائدتا کس دیگه ای باید این نظر رو میداد نه شما که نظر شخصیتون رو ارجح میدونید و برتر
بازم تاکید میکنم ، برام اهمیتی نداره که شما باور میکنید یا نه
شما این رو از جانب من نوشتید ( حتی حرفها و نظرات من رو عوض میکنید )
.شما بعد از بوکس مظاهری گفتید که چون ناداوری شده بود و حق مظاهری رو خوردند و به این دلیل که مظاهری میخواست خداحافظی کنه با داور دست نداد.چون محروم هم بشه مهم نیست چون قرار هست خداحافظی بکنه!!
در حالی که من اینو گفتم و هنوزم تو پستم هست :
در مورد اینکه میگید محروم میشه ، تا جایی که میدونم گفته بود بعد از این بازیها میخواد خداحافظی کنه ، شاید به اینم فکر کرده که دیگه محرومیت هم براش مهم نیست
تفاوت این دو تا جمله فاصله همون شب و روزه که گفتم
من یه چیزه قطعی رو بیان نکردم ، یه جمله ایه که فقط باید فارسی بلد باشی ، همین
مطمئنم که معنی و مفهوم جملم رو فهمیدی ، اما نمیدونم چرا مدام سعی داری یه چیزایی رو که تو ذهنت داری اثبات کنی
از اولشم گفتم از نظر من مظاهری بهترین گزینه بود ، دلایلمم گفتم ، شما گفتید نه ،سوریان که بهتر بوده ، در حالی که این ورزشکارامون نبودند و قرار هم نبوده زود بیان ، پس میمونده فقط گزینه هایی از بین ورزشکارای اولیه ، که من گفتم همون خانم احمدی که شما میگید ، جز گزینه ها بوده ، اما در نهایت با همه بررسی ها مظاهری انتخاب میشه که به نظرم بهترین گزینه بود ( که اتفاقا مسابقه داشتن خانم احمدی اونم صبح زور بعد از افتتاحیه خودش یکی دیگه از دلایلی بود که نشون میده مظاهری بهترین گزینه بوده)
اما از نظر شما محسن شادی ( که من خودم با مدالش تو بازیهای آسیایی خیلی حال کردم و فکر میکردم اینجا بهتر پارو بزنه ) و یا خانم الهه احمدی (که عملکردش تو 10 متر تو المپیک عالی بود ) گزینه بهتری بودن
خوب اینجا چطوری به این نتیجه رسیدی که بحث من زیر سوال رفت ؟ با کدوم منطق؟؟ منظق نظر شخصی ؟
به هر حال بحث در مورد نظر اون کارشناس داوری که من گفتم و توضیحاتی که دادم ، نحوه بازی اون بوکسور کوبایی ، دست دادن یا ندادن مظاهری و اخلاقشو انتخابش به عنوان نماینده ایران برای حمل پرچم و بقیه زایده های ذهنی و خیالی من همه اینجا موجودن همینطور نظرات کارشناسانه، مستند و منطقی و با دلیل و مدرک شما که از نظر خودتون تمام بحثهای من رو زیر سوال برده هم اینجا هست ، اگه کسی بود که حوصله داشته باشه و این بحث طولانی ما رو بخونه میتونه نظر بده
مشکلات ورزش و جامعه ما هم حل نمیشه تا خودمون بخوایم
اینکه شما میگی بازم خدا رو شکر که گفتی موافقم باید بگم اینو شما نباید بگی.اینو معمولا کسی باید بگه که 5 بار خودش این حرف رو زده باشه و در صورتی که طرف مقابلشم اینو گفت باید خدارو شکر کنه.پس بهتره شما اینو نگی.چون این حرف اصلا به شما نمیخوره!!!!در کل بعضی مواقع حرفای عجیب میزنید!!!
بعضی از جملات شما نه ایهام داشت و نه ابهام ولی در عوض ایراد داشت!!!
من اطلاعات ورزشیم قبلا هم زیاد بوده و الانم زیاده .البته آدم فخر فروشی نیستم ولی خب اینطور که شما حرف میزنید منم مثل خودت جواب میدم.من نمیدونم شما چند سالتونه.ولی اینو قبلا گفتم که الان اطلاعات ورزشی همه زیاده نه شما.و با اون چیزایی هم که از شما میشنوم بعضی مواقع به شک میوفتم.ولی خب اینو مطمئن باشید که اطلاعات من حداقلش اینه که از شما کمتر نیست.مخصوصا تو زمینه فوتبال.چون از سال 74 به بعد هر اطلاعاتیو خواستی در اختیارت میزارم.پس لطف کن اینقدر ادعا نکن که اطلاعات داری!!!چون این طور حرف زدنا ضعیف بودن آدم رو نشون میده!!!
اما مظاهری.
من عناوین ورزشکارارو بعد المپیک پکن گفتم(2008).مظاهری افتخاراتش بد نیست ولی گفتم که از دو نفری که اسم بردم کمتر بود.مظاهری به قول شما طلای بازیهای آسیایی دوحه(2006) رو داره.تو این مدت .از 2006 تا 2012 تو هیچ مسابقه جهانی مقامی نیوورده!!!ولی ورزشکار نسبتا موفقی بوده تو آسیا. بعد از المپیک پکن هم یه برنز گرفته.پس اونطور که میگید خیلی موفق نبوده.ولی الهه احمدی با وجود اینکه سابقه ورزشیش کمه و خانم هم هست با کلی محدودیت.ولی مدال جهانی داره.که این واقعا ارزشمند تر از کسی هست که تو 6 الی 7 سال تو جهان مقامی نداشته!!!
در ضمن تو سالهای اخیرم محسن شادی هم عملکردش نسبت به مظاهری بهتر بوده و طلا آسیا گرفته.
در مورد حرف شما بگم که پس توضیح حرف شما چی هستش.مفهومش اینه که میخواد بعد المپیک خداحافظی بکنه .در حالی که من بین دوجمله ای که نوشتین زیاد تفاوتی نمیبینم.البته گفتم که خبر شما هم کلا مشکل داشت و معلوم نیست از کجا در اومده!!!در ضمن معمولا تو بحث ها از شاید.اما .اگر و.... استفاده نمیشه.شما اینو گفتین که مثلا یه حرفی زده باشید!!!
ولی تو یک خبر تردید دارید پس لطف کنید و بیان نکنید!!!ا
دقیقا درست بیان کردید.از دید شما مظاهری بهترین گزینه بوده ولی آمار یک چیز دیگرو نشون میده!!!جالب اینه که قبلش از مدالای مظاهری صحبت میکنید بعدشم میگید بهترین گزینه بوده.من طبق آماری که اوردم مظاهری باید کاندید سوم میشد.در ضمن شما جوری صحبت میکنید که انگار مظاهری اگه حریفشو میبرد طلا میگرفت!!!در حالی که شایدم کوبارو میزد دور دوم میباخت.که احتمالشم زیاد بود چون به دوم جهان از ایتالیا میخورد که کوبا رو زد.
اینکه من گفتم شادی و احمدی بهتر بودم با مدرک دلیل اوردم ولی خب اگه شما به مظاهری علاقه شخصی داری یا اینکه دوستت هست یا فامیل نمیدونم ولی سعی کنید معتبر بحث کنید.من با مدرک نظر دادم.پس این بحث تمومه.
در مورد کارشناس داورم که گفتم شما بهتر بود برای اینکه یه کارشناس داور رو انتخاب میکردی بهتر بود حداقل حرفهای احدی مربی قبلی ایران رو میووردی تا منظورمو متوجه بشی.!!!
در کل در این 3 مورد بنده مدرک اوردم برات ولی شما بازم جئابمو با نظرات شخصی قدیمی و تکراری دادی!!!