فرهنگ من چیست؟؟

فرهنگ من چیست؟؟

• مجموع رای دهندگان
    26

mehrshad53

اخراجی موقت
من دیدگاههای خوبی دارم بخوای یکم برات میفرستم....
خیلی تازه نیست ولی کارت را میفته:smile:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ْسلام سهیل جان
شما منظورتون تاریخچه‌ی ایران بودش، فرهنگ ملی، یا فرهنگ جامعه، یا فرهنگ شخص خودت ؟
هر کدوم تعریفی جدا داره
توی جامعه ایران، در همین کشور، در برخورد با هر شخص، می‌تونی افکار و عقاید متفاوتی رو ببینی که ناشی از مطالعات و البته تاثیر پذیری جامعه و خونوادش هستش، ولی خیلی متفاوته، انسان دارای سهم بزرگی به اسم مغز هستش که می‌تونه ازش استفاده کنه، به همین دلیل، هر کس به دنبال منافع و اعتقاداتی که مغز براش شکل داده، به دنبال تشکیل هدفی برای خودش می‌شه، این هدف کم‌کمک می‌شه فرهنگ کلی اون شخص ( البته نا گفته نماند دوره 5 ساله اول زندگی آدما تاثیر بسزایی در تشکیل این اهداف و شکل گیری فرهنگ داره )
به همین دلیله که می‌تونی افراد رو خیلی خیلی متفاوت ببینی

ولی اگه بخوای از دید دیگری به این موضوع نگاه کنی، که اکنون کشور ایران دارای چه فرهنگیست ؟ میشه اشخاصی که نام دینشان اسلام است، زنانشان چادر می‌پوشند ( گاهن به زور )، آدم کش، تجاوز گر و ...
این اسمیه که به عنوان فرهنگ در جهان برای ما شکل گرفته و همه ما رو این گونه می‌شناسن
حالا شما یه آدم پیدا کن خیلی متفاوت، ولی خورده می‌شه توی این مکان

همونطور که تو یه کشور رو به گونه‌ای می‌شناسی، و البته تعریف هر فرهنگ از نظر هر شخصی متفاوته

گزینه: فرهنگ سی ساله انقلابی که داره به سمت فرهنگی بد و بدنامی رو بدنبال داره کشیده میشه
ما فرهنگ نداریم واژه نامناسبیه، چون انسان توی این مجموعه گنجونده میشه، حالا خوب و بدش با ما نیست

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون جاوید جان بحث من کلیه........یه مثال بزنم همین دیروز من مونده بودم واسه میلاد امام رضا خوش باشم یا روز جهانی کوروش بزرگ .......... منظورم باور عامه مردمه..........من خسته شدم از این حرفهای کلیشه ای که از بچگیم تو گوشم خوندن.......

SerpentoR

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کاری ندارم فرهنگ ما چی بوده یا چی باید باشه. مهم اینه چی هستش الان یعنی اینه سواله تو.
خب نیگاه بنداز ببین ما نه فرهنگ ایران 7000 ساله رو داریم نه فرهنگ 1400 ساله اسلامی و نه فرهنگ 30 ساله انقلابی. خدایی میبینی هیچکدومش نیستیم. نا الان یه آش شله قلمکاری هستیم از ااین 3 فرهنگ و کلی فرهنگ وارداتی غربی و شرقی.
همینه دیگه!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ممنون جاوید جان بحث من کلیه........یه مثال بزنم همین دیروز من مونده بودم واسه میلاد امام رضا خوش باشم یا روز جهانی کوروش بزرگ .......... منظورم باور عامه مردمه..........من خسته شدم از این حرفهای کلیشه ای که از بچگیم تو گوشم خوندن.......

done in done
جمله‌ای که همیشه باید مد نظر داشت
بدنبال کوروش گذشتیم و گفتیم چرا مثل اون دوران نیستیم ( البته حق داریم، فرد بزرگی بودش و ما خیلی پستی گرفتیم از اون دوران )
ولی بهتره فردامون رو بسازیم که روزای بهتری برای خودمون بسازیم
آره، منم از این همه حرفای کلیشه‌ای خوشم نمیاد
کلن فراموش کردم این روزا رو
اون روز هم کلن برام عادی بودش، مثل بقیه روزا

کسی نیستم بخوام چیزی بگم، ولی اگه روزامون رو خودمون تعیین کنیم به حتمن بهتر جلو میریم :gol:

yuhana

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستش نیدونم چی بگم
شاید منم در تضاد هستم
ولی این فرهنگی رو که الان دارم وازش پیروی میکنم رو دوست دارم:w16:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
done in done
جمله‌ای که همیشه باید مد نظر داشت
بدنبال کوروش گذشتیم و گفتیم چرا مثل اون دوران نیستیم ( البته حق داریم، فرد بزرگی بودش و ما خیلی پستی گرفتیم از اون دوران )
ولی بهتره فردامون رو بسازیم که روزای بهتری برای خودمون بسازیم
آره، منم از این همه حرفای کلیشه‌ای خوشم نمیاد
کلن فراموش کردم این روزا رو
اون روز هم کلن برام عادی بودش، مثل بقیه روزا

کسی نیستم بخوام چیزی بگم، ولی اگه روزامون رو خودمون تعیین کنیم به حتمن بهتر جلو میریم :gol:
:gol::gol:تشکر ندارم اخه من دردمو به کی بگم؟

FarnazT

عضو جدید
کاربر ممتاز
از فرهنگ اصیل خودمون یعنی همون 7000 ساله یه ته فرهنگی برامون مونده
ولی از اون 1400 ساله به نظرم بدترینهاش قسمتمون شده و قاطی اون 7000 ساله شده
برا همینه که میتونیم بسازیم ولی با سختی

اگه بخوایم با فرهنگ جامعه پیش بریم روز به روز عقبتر میریم
شاید از اون 1400 ساله هم پست تر بشیم
بنظرم بریم یه سر به فرهنگ جهانی بزنیم ببینیم اونا چی میگن

یا خیلی راحت اگه ته وجدانی مونده باشه بریم سراغ اون.;)

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزی شبیه ویندوزه واسه کامپیوتر
خب ویندوز برا کامپیوتر می تونه در حکم یه مدیر باشه یا کارفرما یا می تونه ویندوز محیطی باشه که انواع اقسام نرم افزارها با ویژگیهای ظاهری و عملکردی مختلف در کنار هم تحت چتر یه مدیر عامل کار می کنند گاهی هم تو کار هم تداخل می کنند گاهی هم برات مفیدن
حالا دیدگاه تو کدومشه

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
از فرهنگ اصیل خودمون یعنی همون 7000 ساله یه ته فرهنگی برامون مونده
ولی از اون 1400 ساله به نظرم بدترینهاش قسمتمون شده و قاطی اون 7000 ساله شده
برا همینه که میتونیم بسازیم ولی با سختی

اگه بخوایم با فرهنگ جامعه پیش بریم روز به روز عقبتر میریم
شاید از اون 1400 ساله هم پست تر بشیم
بنظرم بریم یه سر به فرهنگ جهانی بزنیم ببینیم اونا چی میگن

یا خیلی راحت اگه ته وجدانی مونده باشه بریم سراغ اون.;)
اتفاقا فرهنگ غربی هم هست که فک کنم بین جوونا خواهانش بیشتره و قدرتمندتره که اینم ناشی از ناتوانی پاسخگویی فرهنگ خودمون به نیاز های روزه ........

javad_8

عضو جدید
در ضمن ایران فرهنگ خاصی ندارد بلکه این اسلام است که به ایران فرهنگ بخشید

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرهنگ 1400 ساله اسلامی از فرهنگ 30 ساله انقلاب جدا نیست
مرگ بر دروغگویان. 7000 سال از کدام قوطی عطار امد
تا دیروز که دم از 2500 سال می زدید
ای سبزک های ماهی فروش:mad:
جواد آقا اگر ممکنه بر اساس منطق عمل کنیم خواهشمندم شعار سیاسی زده نشود اگر دلیل عقلی داری که 1400=30 بگو ماهم بفهمیم تا اونجایی که من خوندم در زمان پیامبر همچین ناهنجاری هایی نداشتیم

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
در ضمن ایران فرهنگ خاصی ندارد بلکه این اسلام است که به ایران فرهنگ بخشید
ممنون دوست زیز نظرتو. خوندیم اگه لطف کنی دیگه نیا این تاپیک شرمنده تشکر ندارم فردا جبران میکنم

100af

مدیر تالار مهندسی صنایع
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نمی خوام تعریفی کتابی تحویلتون بدم. اما فرهنگ من چیزیی که الان باور دارم .
ما داریم اسم کوروش را به یدک می کشیم.فقط همین

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ویندوز برا کامپیوتر می تونه در حکم یه مدیر باشه یا کارفرما یا می تونه ویندوز محیطی باشه که انواع اقسام نرم افزارها با ویژگیهای ظاهری و عملکردی مختلف در کنار هم تحت چتر یه مدیر عامل کار می کنند گاهی هم تو کار هم تداخل می کنند گاهی هم برات مفیدن
حالا دیدگاه تو کدومشه
:surprised::surprised: قالب ذهنی که تمام تفکراتمون در ان حیطه صورت میگیره

fatam

عضو جدید
کاربر ممتاز
بحثي كه هست اينه كه آيا واقعا فرهنگ منه جوونه ايراني فرهنگه 7000 ساله ي ايرانه باستانه؟ نه به هيچ وجه... ما خيلي فاصله گرفتيم از اصالته ايراني بودنمون...
تو 8/8 هم ديديم كه ياده كوروش خيلي كم رنگ و در حقيقت محو بود...
ما اسطوره هامونو فراموش كرديم و فقط بعضي وقتا تو بعضي ژستاي وطن دوستي و گاها روشنفكريمون اسم اونا رو يدك ميكشيم...
نه، فرهنگ من فرهنگ 7000ساله ايراني نيست...
فرهنگ 30 ساله انقلاب هم نيست... فرهنگ انقلاب بر ميگرده به اهداف و برنامه هاي امام براي انقلاب... آيا واقعا الان هم تو مسير تحقق همون هدفهاييم؟ نه، به نظرم اينطور هم نيست... نه تنها ما كه خيلياي ديگه كه اسم امام رو يدك ميكشن هم تو مسير اصلي امام نيستن...

ولي به نظرم ما بخشي از فرهنگ اسلاميمون رو حفظ كرديم... نه به زور و ضرب صداوسيما و نه به زور و ضرب خيلياي ديگه! تو دل خيلي از جوونا رو نگاه كني، نشوني از اين فرهنگ پيدا ميشه! نگين نه كه باور نميكنم!;)

danielo

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یک بار تاپیک باز کردم.از اتفاقی که با چشم خودم دیدم.نوشتم.
جلوی چشم من یک نفر یک زن را از غرق شدن حتمی نجات داد.شوهر اون زن به مرد حمله کرد و خواست او را بزنه.
میدونید چرا؟میگفت چرا به زن من دست زدی
این فرهنگ ایرانی هست.

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یک بار تاپیک باز کردم.از اتفاقی که با چشم خودم دیدم.نوشتم.
جلوی چشم من یک نفر یک زن را از غرق شدن حتمی نجات داد.شوهر اون زن به مرد حمله کرد و خواست او را بزنه.
میدونید چرا؟میگفت چرا به زن من دست زدی
این فرهنگ ایرانی هست.

من شنیدم از این موارد و اونم خیلی زیاد

ولی موردی رو بشنوین که منجر به مرگ یه دختر شد و خبرش رو توی روزنامه خوندم:
یه خونه دچار آتیش سوزی میشه، پسره نمیزاره مامورین آتش نشانی برن تو چون میگه خواهرم روسری نداره و در نهایت دختره میمیره :surprised:
این میشه غیرت (‌!) یا حماقت ؟