ممنون مهرشاد جان از نظرت کمکم کنی ممنون میشممن دیدگاههای خوبی دارم بخوای یکم برات میفرستم....
خیلی تازه نیست ولی کارت را میفته![]()
کارت درسته مرد ..........راهکارم بدید خبالبته من وضعیت حال رو گفتم. نگفتم چی باید باشیم
ممنون جاوید جان بحث من کلیه........یه مثال بزنم همین دیروز من مونده بودم واسه میلاد امام رضا خوش باشم یا روز جهانی کوروش بزرگ .......... منظورم باور عامه مردمه..........من خسته شدم از این حرفهای کلیشه ای که از بچگیم تو گوشم خوندن.......
done in done
جملهای که همیشه باید مد نظر داشت
بدنبال کوروش گذشتیم و گفتیم چرا مثل اون دوران نیستیم ( البته حق داریم، فرد بزرگی بودش و ما خیلی پستی گرفتیم از اون دوران )
ولی بهتره فردامون رو بسازیم که روزای بهتری برای خودمون بسازیم
آره، منم از این همه حرفای کلیشهای خوشم نمیاد
کلن فراموش کردم این روزا رو
اون روز هم کلن برام عادی بودش، مثل بقیه روزا
کسی نیستم بخوام چیزی بگم، ولی اگه روزامون رو خودمون تعیین کنیم به حتمن بهتر جلو میریم![]()
خب اول تو یه تعریف از فرهنگ بگو ( البته اون چیزی که تو ذهنت هست نه اونی که تو مجلات و کتابا خوندی یا از تلویزیون شنیدی )تشکر ندارم اخه من دردمو به کی بگم؟
چیزی شبیه ویندوزه واسه کامپیوترخب اول تو یه تعریف از فرهنگ بگو ( البته اون چیزی که تو ذهنت هست نه اونی که تو مجلات و کتابا خوندی یا از تلویزیون شنیدی )
خب ویندوز برا کامپیوتر می تونه در حکم یه مدیر باشه یا کارفرما یا می تونه ویندوز محیطی باشه که انواع اقسام نرم افزارها با ویژگیهای ظاهری و عملکردی مختلف در کنار هم تحت چتر یه مدیر عامل کار می کنند گاهی هم تو کار هم تداخل می کنند گاهی هم برات مفیدنچیزی شبیه ویندوزه واسه کامپیوتر
اتفاقا فرهنگ غربی هم هست که فک کنم بین جوونا خواهانش بیشتره و قدرتمندتره که اینم ناشی از ناتوانی پاسخگویی فرهنگ خودمون به نیاز های روزه ........از فرهنگ اصیل خودمون یعنی همون 7000 ساله یه ته فرهنگی برامون مونده
ولی از اون 1400 ساله به نظرم بدترینهاش قسمتمون شده و قاطی اون 7000 ساله شده
برا همینه که میتونیم بسازیم ولی با سختی
اگه بخوایم با فرهنگ جامعه پیش بریم روز به روز عقبتر میریم
شاید از اون 1400 ساله هم پست تر بشیم
بنظرم بریم یه سر به فرهنگ جهانی بزنیم ببینیم اونا چی میگن
یا خیلی راحت اگه ته وجدانی مونده باشه بریم سراغ اون.![]()
جواد آقا اگر ممکنه بر اساس منطق عمل کنیم خواهشمندم شعار سیاسی زده نشود اگر دلیل عقلی داری که 1400=30 بگو ماهم بفهمیم تا اونجایی که من خوندم در زمان پیامبر همچین ناهنجاری هایی نداشتیمفرهنگ 1400 ساله اسلامی از فرهنگ 30 ساله انقلاب جدا نیست
مرگ بر دروغگویان. 7000 سال از کدام قوطی عطار امد
تا دیروز که دم از 2500 سال می زدید
ای سبزک های ماهی فروش![]()
ممنون دوست زیز نظرتو. خوندیم اگه لطف کنی دیگه نیا این تاپیک شرمنده تشکر ندارم فردا جبران میکنمدر ضمن ایران فرهنگ خاصی ندارد بلکه این اسلام است که به ایران فرهنگ بخشید
خب ویندوز برا کامپیوتر می تونه در حکم یه مدیر باشه یا کارفرما یا می تونه ویندوز محیطی باشه که انواع اقسام نرم افزارها با ویژگیهای ظاهری و عملکردی مختلف در کنار هم تحت چتر یه مدیر عامل کار می کنند گاهی هم تو کار هم تداخل می کنند گاهی هم برات مفیدن
حالا دیدگاه تو کدومشه
من یک بار تاپیک باز کردم.از اتفاقی که با چشم خودم دیدم.نوشتم.
جلوی چشم من یک نفر یک زن را از غرق شدن حتمی نجات داد.شوهر اون زن به مرد حمله کرد و خواست او را بزنه.
میدونید چرا؟میگفت چرا به زن من دست زدی
این فرهنگ ایرانی هست.
درسته.................!در حال حاضر ما فرهنگ نداریم ....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | فرهنگ و شگرد های خاص بازار کار و تولید | گفتگوی آزاد | 29 | |
و | فرهنگ عمه بلقیسی | گفتگوی آزاد | 7 | |
![]() |
فرهنگ ۲۵۰۰ ساله با رسم شکل /طنز | گفتگوی آزاد | 2 | |
A | به فرهنگ خود و سایر هموطنانمان احترام بگذاریم. | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
[ گفتگو ] فرهنگ نوروز | گفتگوی آزاد | 14 |