فرهنگ راه رفتن

major7

عضو جدید
خب بنظر شما فرهنگ صحیح راه رفتن شامل چه مواردی میشه ؟

major7

عضو جدید
در هنگام رد شدن از در باز خانه ها ، به داخل آن خانه نگاه نکردن، از نظر من نشان از فرهنگ صحیح داره.
سعی کنیم تا در خیابان راه نرویم و از پیاده رو استفاده نماییم.
سعی کنیم در پیاده رو مسیر مستقیم انتخاب کنیم و از چپ و راست شدن های غیر ضروری در هنگام راه رفتن بپرهیزیم.

!ala

عضو جدید
کاربر ممتاز
در هنگام رد شدن از در باز خانه ها ، به داخل آن خانه نگاه نکردن، از نظر من نشان از فرهنگ صحیح داره.
سعی کنیم در پیاده رو مسیر مستقیم انتخاب کنیم و از چپ و راست شدن های غیر ضروری در هنگام راه رفتن بپرهیزیم.

حالا انحراف به چپ و راست داشته باشیم چی میشه؟ ترافیک میشه؟:D
پیاده رو ها اینقد داغونن که نمیشه مسیر مستقیمو همینجور بری، یهو میبینی رفتی ته چاه یا میخوری به ماشینو هزار دردسره دیگه:cool:

حالا واسه اینکه یه حرف خوبم زده باشم بیا:

خداوند در سوره مبارکه لقمان در مورد راه رفتن میفرماید : «وَ لا تُصعِّرْ خَدَّک لِلنَّاسِ وَ لا تَمْشِ فى الاَرْضِ مَرَحاً إِنَّ اللَّهَ لا یحِب کلَّ مخْتَالٍ فَخُور» (1) ؛
(پسرم !) با بى اعتنائى از مردم روى مگردان ، و مغرورانه بر زمین راه مرو که خداوند هیچ متکبر مغرورى را دوست ندارد.

حالا نمیدونم ربط داشت به این تاپیک یا نه:surprised:

major7

عضو جدید
حالا انحراف به چپ و راست داشته باشیم چی میشه؟ ترافیک میشه؟:D
پیاده رو ها اینقد داغونن که نمیشه مسیر مستقیمو همینجور بری، یهو میبینی رفتی ته چاه یا میخوری به ماشینو هزار دردسره دیگه:cool:

حالا واسه اینکه یه حرف خوبم زده باشم بیا:

خداوند در سوره مبارکه لقمان در مورد راه رفتن میفرماید : «وَ لا تُصعِّرْ خَدَّک لِلنَّاسِ وَ لا تَمْشِ فى الاَرْضِ مَرَحاً إِنَّ اللَّهَ لا یحِب کلَّ مخْتَالٍ فَخُور» (1) ؛
(پسرم !) با بى اعتنائى از مردم روى مگردان ، و مغرورانه بر زمین راه مرو که خداوند هیچ متکبر مغرورى را دوست ندارد.

حالا نمیدونم ربط داشت به این تاپیک یا نه:surprised:
انحراف به چپ و راست داشته باشی اون پشت سری که میخواد بیاد ازت رد شه اذیت میشه آره دقیقا ترافیک میشه

EECi

مدیر بازنشسته
خب بنظر شما فرهنگ صحیح راه رفتن شامل چه مواردی میشه ؟
به نظرم این موارد مهمن
1- با آرامش و قدم های معمولی ( نه خیلی سریع و تند ) حرکت کنیم و حس آرامش رو به خودمون و به همراهان و دیگران انتقال بدیم
2- نه به زمین زل بزنیم و نه به دیگران . من فکر می کنم فقط باید عادی باشیم !
3- در مورد نوع صحبت دیگران , لباسشون , راه رفتنشون نظر ندیم و قضاوت نکنیم و خدایی نکرده متلک نندازیم:warn:

و... چند مورد دیگه که یکی دو تاش رو خود شما در پست های بعدی نوشتی
;)

thamin

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو وقتی جلویت داره همینطور آروم و بیخیال راه میره تو پیاده رو بعد عجله دارم باید چیکار کنم؟ منم خودمو بزنم به بیخیالی؟
نخیر من همچین کاری نمیکنم........من میگم ببخشید تا خودشو بکشه کنار بعد رد میشم میرم بله:)

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو پیاده رو ها وقتی راه میرید و عجله دارید تنه نزنید خواهشا(جنبه ی عمدیش رو چشم پوشی میکنم ) ... مخصوصا آقایون هیکلی :| آدم تا نیم ساعت بعدش نصفه بدنش بی حسه !!!

متلک نپرونید.............حدیث داریم خداوند متلک پرونندگان را دوست ندارد:D