فرق خرید دخترها و پسرها

maryam7f

عضو جدید
کاربر ممتاز

Major Geologist

کاربر فعال تالار موبایل ,
کاربر ممتاز
آقایون خدا نکنه هیچ وقت با دختر برین خرید. من با دخیای یونی تجربشو دارم. آدمو می کشن.

arch_archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا همینه:surprised:
دقیقا واسه جوراب رفتم خرید وقتی برگشتم همه چی خریده بودم الا جوراب، پولمم ته کشیده بود
:biggrin::biggrin:

shirin.mohandes

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گذشت اون زمانیکه جوراب جفتی 650 تومن بود.....................:cry:
ولی انصافا همینیه که گفتی با این تفاوت که یه کم بیشتر از 87650تومن خرج میشه آخه تورم رفته بالا به پول لامصب هـــــــــیچی نمیدن:cry:

M@HYA-J00N

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگی کجا جوراب 450 تومنی پیدا کردی؟؟؟

ولی تا حالا دقت کردین هروقت میری کلی خرید کنی فقطبه زور یه تیکه جنس میخری ولی وقتی میری یه خرید کنید یه عالمه خرید میکنی؟؟؟:confused::eek::surprised::biggrin:

maryam7f

عضو جدید
کاربر ممتاز
میشه بگی کجا جوراب 450 تومنی پیدا کردی؟؟؟

ولی تا حالا دقت کردین هروقت میری کلی خرید کنی فقطبه زور یه تیکه جنس میخری ولی وقتی میری یه خرید کنید یه عالمه خرید میکنی؟؟؟:confused::eek::surprised::biggrin:
اره اره دقیقا
هیچ موقع درس حسابی نمیتونم برای عید خرید کنم....

kolaqermezi

عضو جدید
خب خانما سخت سليقن ديگه....اما آقايون حالو حوصله گشتنو ندارنو ساده ترين راه رو انتخاب ميكنن

sarake

عضو جدید
اره واقعا اخه برا خانم ها جورابهاشونم مهمه.
پسرا یاد بگیرید به این میگن اهمیت
این یه نمونه کوچیک

anna bagheri

عضو جدید
هركس ميخواد اين تجربه رو نداشته باشه با من بياد بيرون.من حالم از خريد بهم ميخوره فكر كنم اولين دختريم كه اينجوريم :biggrin:يا كسه ديگه ام اينجوري هست؟

samin b

عضو جدید
قربون آقای خودم برم که پا به پام میاد و هیچ وقت خسته نمیشه.البته خریدای اون بیشتر طول میکشه.

اسكان

عضو جدید
كاملا درسته. خانم ها جلوئ هر مغازه كم كمش 10دقيقه وايميستند خدا اون روز نيار يه چيزئ از داخل مغازه پسند كنند كل مغازه رو بهم ميزنند اخرش هم ميگند نه اون كه ميخواستم نبود ببخشيد...بعد ميان بيرون

anna bagheri

عضو جدید
كاملا درسته. خانم ها جلوئ هر مغازه كم كمش 10دقيقه وايميستند خدا اون روز نيار يه چيزئ از داخل مغازه پسند كنند كل مغازه رو بهم ميزنند اخرش هم ميگند نه اون كه ميخواستم نبود ببخشيد...بعد ميان بيرون
اون در مورده دختر خانمهايي صدق ميكنه كه راجع به شون مثله هرچي ميمون زشت تره بازيش بيشتره صدق ميكنه.يعني چي؟ميرن تو مغازه با هزار قرو اطوار اقا اونو بده اينو بده حالا يه قرون تو جيبشون نيست.واسه كي عشوه ميان معلوم نيست.خوب بخر بيا برون مانع كسب نشو ديگه.والا با اين نوناشون.وگرنه منم دخترم ميرم 1 دقيقه ميخرم چيزي كه ميخوام ميام بيرون.يارو قيافش 2 زار نمي ارزه دنباله لباسه سيندرلاست.خوب بتو نمياد اخه عزيزم.:biggrin:(بلا نسبت جمع البته)