داداش بیخیال ما شو، سرمون درد گرفت از این بحثایه سیاسی الکی،
باز دمه smn گرم 4 تا تاپیکه مفید میزنهبچه م کلی رو تاپیکاش فک میکنی، مثه شما الکی الکی که تاپیک نمیزنه
میخوای خرم کنی؟

داداش بیخیال ما شو، سرمون درد گرفت از این بحثایه سیاسی الکی،
باز دمه smn گرم 4 تا تاپیکه مفید میزنهبچه م کلی رو تاپیکاش فک میکنی، مثه شما الکی الکی که تاپیک نمیزنه
والا من تا حالا حداقلش 100 تا از این پلاگینهای امتیاز ترجمه کردم ، انگلیسی - فارسی - تورکی - فرانسه و . . .، ولی جون الهه تازه متوجه شدم میشه باهاش به یکی دیگه امتیاز دادیعنی واقعا واسه امتیاز پست میزنین، مسخره ست
مگه به امتیازه، مثلا همین الهه هزارو خورده ای امتیاز داره ،ولی با این هزار تا امتیاز یک کیلو گوجه ام بهش نمیدن![]()
ولی خداییش دیدم کاربرایی که بخاطره امتیازشون خیلی با اکراه جوابه ادمو میدن
اقا از الان حرام است هر کی بخواد به من امتیاز بده، به والله راضی نیستم، اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم و مابقی ستارگان را بر فرق سرم بگذارند از این حرف خود بر نخواهم گشت، به جانه عمه اقدسم اگه راضی باشم شما عزیزان بخاطر من به زحمت بیفتین، بزارین با همین 244 امتیاز بسوزمو بسازم... نه توروخدا ولم کنین ، اصرار نکنین
مهندس مطمئنی ؟ببینید اگه اختلاف نظر سیاسی قومی و مذهبی باعث تفرقه نشه خیلی خوبه و بحث پیرامونش لذت بخش و اطلاعات آدم رو زیاد میکنه و خیلی محاسن دیگه اما اگر بخواد در پوشش تفرقه نمود پیدا کنه بحثها همه به فحاشی و تمسخر های تند(نه شوخی) ختم میشه.
اخه اگه بحثه سیاسیم محدود بشه کسی نمیاد اینجا، مثه الان که خیلی از اون کاربر باحالاش ترک وطن نمودند
در سایر مواردم (علمی، اجتماعی، و . . .) قبلا هم کیفیت خوبی نداشتن چه برسه به الان
میدونی انتظار اینکه بحثای سیاسی و قومی قبیله ای در یک جو کاملا آرام و گل و بلبل برگزار بشه یه کم دور از انتظارهببینید اگه اختلاف نظر سیاسی قومی و مذهبی باعث تفرقه نشه خیلی خوبه و بحث پیرامونش لذت بخش و اطلاعات آدم رو زیاد میکنه و خیلی محاسن دیگه اما اگر بخواد در پوشش تفرقه نمود پیدا کنه بحثها همه به فحاشی و تمسخر های تند(نه شوخی) ختم میشه.
نکنه منظورت منم؟
خوب حالا
میدونین مشکل کجاست؟(سوالی بود اما خودم جواب میدم)
- بچه های باشگاه دیگه از فاز بحث علمی خارج شدن و وقتی مدتی بیوفته آدم تو فاز کارای بیهوده و تاپیک های بیهوده خودش هم در این زمینه استاد میشه ، میبینین کههرکی از راه میرسه چند تاپیک واسه خودش الم می کنه
- تاپیک اخبار بسته شده پس بنا به قانون غشای نیمه تراوا و فشار اسمزی غلظت تاپیک های دیگه افزایش پیدا می کنه
- یک سری بحث های سیاسی پیش میاد که بیشتر توهین و تهمت و افترا هست
- تو آخرین تاپیکی که زدم( نقدی بر تفکر بسیجی) توضیح دادم که شیوه دوستان سیز به چه شکلیه و چیکار می کنن
- تا یه شوخی با طرفت می کنی بی جنبه میشه حرف زیر و ری شکم رو وسط میکشه
- کاربرای تازه واردی میان انگار صد ساله باشگاه رو میشناسن و سر راست میان سراغ تاپیک های مورد دار
-
-
-
-![]()
اون سیستم امتیاز دهی که گفتی یعنی چی؟والا من تا حالا حداقلش 100 تا از این پلاگینهای امتیاز ترجمه کردم ، انگلیسی - فارسی - تورکی - فرانسه و . . .، ولی جون الهه تازه متوجه شدم میشه باهاش به یکی دیگه امتیاز داد
این دکمه تشکر هم که شده معیار امتیاز و . . . . ، اگه راهنمای وی بولتین ورژن 1 رو بهونید واسه سرچ بهتر بوده !
یعنی از هر موضوعی که بیشتر تشکر شده باشه تو سرچها اولویت بهتری داشته باشه !
این از فلسفه دکمه تشکر !
آقاجان من هم نمیخام !
نه تشکر و نه امتیاز !!!
به چه دردم میخاد بخوره !!؟
مهندس مطمئنی ؟
مطمئنی تو همین موضعت باقی خواهی موند ؟
----------------------------------------------
اومده بودم یه مثال بزنم که اتفاقا دیدم شرایطش هم جور شده !
میخاستم یکی از تایپیکهایی که بعد 3 - 4 صفحه ، موضوع اصلیش تبدیل شده به سلام و علیک و شوخی و توهین و کل کل و جنگ و دعوا و . . . . رو مثال بزنم که دیدم همین تایپیک خودش تبذیل شده به یکی از همونا !!
جوهر و imdb و smn اینجا بساط شوخی پهن کردند !
این تایپیک نه اولیشه و نه آخریش !
این بساط وقتی جمع خواهد شد که یا هیشکی تو باشگاه نباشه و یا باشگاه کلا نباشه![]()
خب بره بالا شما به غیر از انتقاد کار دیگه ای هم بلدیkabose
اگه سختته تو یه تاپیک بزن پر محتوا
عزیزم تو که تا حالا کلا 10 تا تایپیک استارت نکردی چرا جبهه میگیری ؟خب بره بالا شما به غیر از انتقاد کار دیگه ای هم بلدیkabose
اگه سختته تو یه تاپیک بزن پر محتوا
یعنی واقعا واسه امتیاز پست میزنین، مسخره ست
مگه به امتیازه، مثلا همین الهه هزارو خورده ای امتیاز داره ،ولی با این هزار تا امتیاز یک کیلو گوجه ام بهش نمیدن![]()
ولی خداییش دیدم کاربرایی که بخاطره امتیازشون خیلی با اکراه جوابه ادمو میدن
اقا از الان حرام است هر کی بخواد به من امتیاز بده، به والله راضی نیستم، اگر خورشید را در دست راستم و ماه را در دست چپم و مابقی ستارگان را بر فرق سرم بگذارند از این حرف خود بر نخواهم گشت، به جانه عمه اقدسم اگه راضی باشم شما عزیزان بخاطر من به زحمت بیفتین، بزارین با همین 244 امتیاز بسوزمو بسازم... نه توروخدا ولم کنین ، اصرار نکنین
خب میشه به قوانین تالار اینم اضافه کرد:
ارسال تاپیک های لوس آزاد است
هر موضوع دیگه ی به اصطلاح با محتوا هم مورد بحث قرار بگبره در آخر سیاسی میشه...
یکی از دوستان میگفت در ایران فکر کردن هم سیاسیه.
چیه تازگی زدی تو خط پاچه خواری
دیگه سیاست رو بوسیدی گذاشتی کنار؟
عزیزم تو که تا حالا کلا 10 تا تایپیک استارت نکردی چرا جبهه میگیری ؟
چطور به خودت اجازه میدی از این برخورد من انتقاد کنی ولی به من حق انتقاد نمیدی؟
هر جا که انتقادم صحیح نبوده نشون بده
ممنون میشم
البته در یک تاپیک قراره بعضی از کاربرا نقد بشن بهتره این انتقادتو اونجا از من مطرح کنی
خوشحالم میشم
بببخشید نمیدونستم توی این تاپیک فقط کسایی که بیش از 10 تا تاپیک استارت کردن حق ورود دارن حداقل دم در میزدین ما مزاحم اوقات نمیشدیم.اگه نمیدونستی بدون توی این تاپیک بیشتر نظر خواننده های پست باید مد نظر قرار گرفته بشه
okخب برادر من از اول میگفتی قرتی
یعنی به جای حاشیه رفتن میگفتی همتون قرتی هستید
تاپيك خوب=اخراجمتاسفانه بعضی از کاربران سرخوش که تازه گیهاهم فصل امتحاناشون تموم شده و بیکار تشریف دارن شروع به استارت تاپیکایی کردن که داره تالارو تبدیل به چت روما میکنه و مدامم سعی دارند بالا نگهش دارن
حالم بهم میخوره وقتی لیست اسم این تاپیکارو میبینم
نمیدونم دلیل این چرت گوئیها چیه؟
اخراج کاربرای منتقد یا بی انگیزگی بعضی کاربرای کاربلد واسه شرکت در بحثها یا تمایل خود مدیرا واسه بوجود آوردن این شرایط و ...
هر چی هست داره باشگاه رو به پوچی میکشانه
به نظر شما من قصد توهین داشتم؟ولی باور کنید اینطور نبوده
تاپيك خوب=اخراج
امتحانش ضرر نداره/فقط.......................
والا من تا حالا حداقلش 100 تا از این پلاگینهای امتیاز ترجمه کردم ، انگلیسی - فارسی - تورکی - فرانسه و . . .، ولی جون الهه تازه متوجه شدم میشه باهاش به یکی دیگه امتیاز داد
این دکمه تشکر هم که شده معیار امتیاز و . . . . ، اگه راهنمای وی بولتین ورژن 1 رو بهونید واسه سرچ بهتر بوده !
یعنی از هر موضوعی که بیشتر تشکر شده باشه تو سرچها اولویت بهتری داشته باشه !
این از فلسفه دکمه تشکر !
آقاجان من هم نمیخام !
نه تشکر و نه امتیاز !!!
به چه دردم میخاد بخوره !!؟
مهندس مطمئنی ؟
مطمئنی تو همین موضعت باقی خواهی موند ؟
----------------------------------------------
اومده بودم یه مثال بزنم که اتفاقا دیدم شرایطش هم جور شده !
میخاستم یکی از تایپیکهایی که بعد 3 - 4 صفحه ، موضوع اصلیش تبدیل شده به سلام و علیک و شوخی و توهین و کل کل و جنگ و دعوا و . . . . رو مثال بزنم که دیدم همین تایپیک خودش تبذیل شده به یکی از همونا !!
جوهر و imdb و smn اینجا بساط شوخی پهن کردند !
این تایپیک نه اولیشه و نه آخریش !
این بساط وقتی جمع خواهد شد که یا هیشکی تو باشگاه نباشه و یا باشگاه کلا نباشه![]()
کار درست می دونین چیهااینجا گفتگو ازاده.ازاد می دونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پر محتوا می خوای بزنی برو تالار تخصصی.چرا ادعا فضل و ادب می کنین تا کی میخواین تو کاره هم سرک بکشین هم دیگرو سرکوب کنین شماها کاره درستو انجام بدین.
اینم یکی از هموناست
کار درست می دونین چیه
عزیزان من
بله درسته بخصوص تاپیک های که طاهرا حنبه طنزداره ولی دراصل برای تمسخرجنس مخالف زده میشهمتاسفانه بعضی از کاربران سرخوش که تازه گیهاهم فصل امتحاناشون تموم شده و بیکار تشریف دارن شروع به استارت تاپیکایی کردن که داره تالارو تبدیل به چت روما میکنه و مدامم سعی دارند بالا نگهش دارن
حالم بهم میخوره وقتی لیست اسم این تاپیکارو میبینم
نمیدونم دلیل این چرت گوئیها چیه؟
اخراج کاربرای منتقد یا بی انگیزگی بعضی کاربرای کاربلد واسه شرکت در بحثها یا تمایل خود مدیرا واسه بوجود آوردن این شرایط و ...
هر چی هست داره باشگاه رو به پوچی میکشانه