غلظت تاپیکای بی محتوا بد جوری داره میره بالا !!!

kabose 2

اخراجی موقت
بله درسته بخصوص تاپیک های که طاهرا حنبه طنزداره ولی دراصل برای تمسخرجنس مخالف زده میشه

البته یه دوران پیک و افتی هم داره این موضوعها
یعنی همیشه هم این نظر من صادق نیست ولی به قول شما دیگه این تیکه انداختنا بعضی وقتا خیلی زیاد میشه
تفریح خوبه ولی تا یه اندازه ای
از طرفی هم باید در تالار تفریح زده بشه
یعنی طرف باید قدرت تشخیص این رو داشته باشه که مطلبشو کجا بزاره

#AREZOO#

عضو جدید
کاربر ممتاز
به جای اینکه هی اینارو یادآوری کنی خب خودت چند تا با محتوا بذار ما هم بهره ببریم :surprised::surprised:

kabose 2

اخراجی موقت
:w15:
من موافق نیستما ولی قشنگ گفته.
آره قبول دارم
خودمم ازش تشکر کردم

به جای اینکه هی اینارو یادآوری کنی خب خودت چند تا با محتوا بذار ما هم بهره ببریم :surprised::surprised:

آرزو خانم در پستای مختلف گفتم که همیشه هم اینجوری نیست
تاریخ پستارو بخونید متوجه میشید
من هی یادآوری نمیکنم
اصلنم دوست ندارم این منفی گوییها زیاد بشه و تو ذوق آدم بزنه
ولی بعضی وقتا تذکر لازمه

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب kabose عزیز بنده به شخصه بابت زدن این تاپیک ازتون تشکر میکنم
ولی برادره من شما هم که فقط به یه تذکر بسنده کردی، الان راهش چیه، چطور این کشتی به گل نیشسته رو درش بیاریم؟:D شما یه راهکار بده
به نظره من
1- باید خیلی از چیرا واسه طرفین مشخص بشه، منظور افرادی که سلایق حزبی یا سیاسی مختلف دارن
2- تو بحثه علمی میشه تیم تشکیل داد، ویا حتی مقاله در مورد یه موضوع مشترک، چرا که نه
3- تو بحثه فرهنگی و حتی اجتماعی دوستانی هستن که میتونن کمک کنن ولی باید ازشون درخواست بشه

kabose 2

اخراجی موقت
جناب kabose عزیز بنده به شخصه بابت زدن این تاپیک ازتون تشکر میکنم
ولی برادره من شما هم که فقط به یه تذکر بسنده کردی، الان راهش چیه، چطور این کشتی به گل نیشسته رو درش بیاریم؟:D شما یه راهکار بده
به نظره من
1- باید خیلی از چیرا واسه طرفین مشخص بشه، منظور افرادی که سلایق حزبی یا سیاسی مختلف دارن
2- تو بحثه علمی میشه تیم تشکیل داد، ویا حتی مقاله در مورد یه موضوع مشترک، چرا که نه
3- تو بحثه فرهنگی و حتی اجتماعی دوستانی هستن که میتونن کمک کنن ولی باید ازشون درخواست بشه

خواهش میکنم
راستشو بخواهی زیاد نمیتونم واسه راهکاراش خوب فکر کنم
شنبه سمینار دارم ولی برحسب عادت لعنتی که به اینجا دارم هی میام سرک میکشم

نظراتت درسته
شنبه خوب فکر میکنم و یه تاپیک راجع بهش میزنم
اگه شمام تونستید خودتون یه تاپیک بزنید و بحث کنید
اگرم خواستی همینجا ادامه بده

• Like
واکنش ها: IMDB

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سیستم امتیاز دهی که گفتی یعنی چی؟

واسه قسمت آخر حرفات کاملا باهات موافقم
انگار میشه باهاش به یکی دیگه امتیاز داد :w16:
اون علامت مثبت منفی زیر آواتارت رو ببین !
بببخشید نمیدونستم توی این تاپیک فقط کسایی که بیش از 10 تا تاپیک استارت کردن حق ورود دارن حداقل دم در میزدین ما مزاحم اوقات نمیشدیم.اگه نمیدونستی بدون توی این تاپیک بیشتر نظر خواننده های پست باید مد نظر قرار گرفته بشه
اوهوم
مشکل هم همون خواننده ها و نظردهنده ها هستند
جای هر بحثی تو بخش آزاد نیست !

به نفر بالاییت یه "دوستت دارم" بگو !
نفری ماقبل آخریت رو چقدر دوس داری ؟
اسم شوهر خالت چیه ؟
دختر عقلش بیشتره یا پسر ؟
بابات زورش بیشتره یا مامانت ؟
گاو بیشتر میفهمه یا الاغ ؟
.
.
.
.
.
.
این موضوعها نه جای بحث دارند و نه ارزش وقت گذاشتن (البته خودم تو بعضی هاش شرکت میکنم) و نه جاشون تو بخش ازاد هست !!
بخش زنگ تفریح واسه این موضوعات به وجود اومده !!
ولمون کن بابا تو هم که دله سرخوشی داری، کدوم شوخی کدوم بساط، باز اون عینکتو نزدی؟
جوهر همش یه شوخی کرد ... ماشالله خودتم تو تاپیکای همین جوهر کم به روغن سوزی نیفتادی، چه مثالیم میزنه واسه ما
من رویه صحبتم با یکی دیگه ست میپری وسط یه QUOTE میگیریو یه جوابی میدی که ربطی به باراک اوباما نداره
به به
تا وقتی بریم از چند ده سال قبل و چند ده تایپیک قبلی آتو بگیریم از طرف ، مشکل همینی هست که هست !!
اینایی که گفتی چه ربطی داشت ؟
چرا پس میزنی به خاکی باز ؟
حداقل 15 پست بین شما رد و بدل شده یا نه ؟ نشده ؟ کدومشون به موضوع تایپیک ربط داشت ؟

میرحسین میخای از اینجور آدما انقاد کنی ؟ فقط مواظب باش !
اومده بودم یه مثال بزنم که اتفاقا دیدم شرایطش هم جور شده !
میخاستم یکی از تایپیکهایی که بعد 3 - 4 صفحه ، موضوع اصلیش تبدیل شده به سلام و علیک و شوخی و توهین و کل کل و جنگ و دعوا و . . . . رو مثال بزنم که دیدم همین تایپیک خودش تبذیل شده به یکی از همونا !!
جوهر و imdb و smn اینجا بساط شوخی پهن کردند !
این تایپیک نه اولیشه و نه آخریش !
این بساط وقتی جمع خواهد شد که یا هیشکی تو باشگاه نباشه و یا باشگاه کلا نباشه :w02:

اینجا گفتگو ازاده.ازاد می دونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پر محتوا می خوای بزنی برو تالار تخصصی.چرا ادعا فضل و ادب می کنین تا کی میخواین تو کاره هم سرک بکشین هم دیگرو سرکوب کنین شماها کاره درستو انجام بدین.[/QUOTE]
:eek::eek::eek:
نه ، حالا بیا بزن یه کم دلت خنک شه !

هر کی هم دو تا جمله حفظ میکنه میفته به جون تایپیکها و واسه هر سوالی همون جمله ش رو کپی میکنه !!

آخه صحبتهای من چه ربطی به ادب داشت ؟
صحبتها چه ربطی به سرکوب داشت ؟

میرحسن من حالا متوجه میشم که مدیر اینا باید همون آرامش باشه !
که حرفشون رو بفهمه و حرفش رو بفهمن !
که منطق تو کله ش نره و بزنه هر چی پست و تایپیک دارن بندازه تو ترش و منتقل کنه به جایی که عرب نی انداخت !!

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم
راستشو بخواهی زیاد نمیتونم واسه راهکاراش خوب فکر کنم
شنبه سمینار دارم ولی برحسب عادت لعنتی که به اینجا دارم هی میام سرک میکشم

نظراتت درسته
شنبه خوب فکر میکنم و یه تاپیک راجع بهش میزنم
اگه شمام تونستید خودتون یه تاپیک بزنید و بحث کنید
اگرم خواستی همینجا ادامه بده

اوکی...
در اینکه اینجا اعتیاد اوره شکی نیست:D
ایشالله سمینارتون بی خطر
من نظراتم گفتم، منتظرم باقی دوستانم نظرشون بگن

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
انگار میشه باهاش به یکی دیگه امتیاز داد :w16:
اون علامت مثبت منفی زیر آواتارت رو ببین !

اوهوم
مشکل هم همون خواننده ها و نظردهنده ها هستند
جای هر بحثی تو بخش آزاد نیست !

به نفر بالاییت یه "دوستت دارم" بگو !
نفری ماقبل آخریت رو چقدر دوس داری ؟
اسم شوهر خالت چیه ؟
دختر عقلش بیشتره یا پسر ؟
بابات زورش بیشتره یا مامانت ؟
گاو بیشتر میفهمه یا الاغ ؟
.
.
.
.
.
.
این موضوعها نه جای بحث دارند و نه ارزش وقت گذاشتن (البته خودم تو بعضی هاش شرکت میکنم) و نه جاشون تو بخش ازاد هست !!
بخش زنگ تفریح واسه این موضوعات به وجود اومده !!

به به
تا وقتی بریم از چند ده سال قبل و چند ده تایپیک قبلی آتو بگیریم از طرف ، مشکل همینی هست که هست !!
اینایی که گفتی چه ربطی داشت ؟
چرا پس میزنی به خاکی باز ؟
حداقل 15 پست بین شما رد و بدل شده یا نه ؟ نشده ؟ کدومشون به موضوع تایپیک ربط داشت ؟

میرحسین میخای از اینجور آدما انقاد کنی ؟ فقط مواظب باش !

اینجا گفتگو ازاده.ازاد می دونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟پر محتوا می خوای بزنی برو تالار تخصصی.چرا ادعا فضل و ادب می کنین تا کی میخواین تو کاره هم سرک بکشین هم دیگرو سرکوب کنین شماها کاره درستو انجام بدین.

هر کی هم دو تا جمله حفظ میکنه میفته به جون تایپیکها و واسه هر سوالی همون جمله ش رو کپی میکنه !!

که منطق تو کله ش نره و بزنه هر چی پست و تایپیک دارن بندازه تو ترش و منتقل کنه به جایی که عرب نی انداخت !![/QUOTE]

شما راست میگی من اشتباه کردم به بزرگواری خودت ببخش

smn_mrkz

عضو جدید
کاربر ممتاز
IMBD شما دیگه با من صحبت نکن دوستان ناراحت میشن:w27:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز

که منطق تو کله ش نره و بزنه هر چی پست و تایپیک دارن بندازه تو ترش و منتقل کنه به جایی که عرب نی انداخت !!

شما راست میگی من اشتباه کردم به بزرگواری خودت ببخش[/QUOTE]

IMBD شما دیگه با من صحبت نکن دوستان ناراحت میشن:w27:

خب حالا نمیخواد دعوا کنین، الهه بچه خوبیه smn:D، شوخی کردم باهاش also with you
اونم منظوری نداشت، هدفش کمک کردنه، فقط یکم خشنه
اینجاست که دو تا دختر واسه خاطر یه پسر میزنن تو سرو کله هم:D
بابا حالا راضی نبودیما، نمیخواد خودتونو ناراحت کنین، منم یه گوشه ای از دنیا دارم زندگیمو میکنم، میدونم از فراق من خوابو خوراک ندارین ولی خوب چه میشه کرد ، دسته تقدیرو سرنوشته دیگه
هممون اینجا جمع شدیم که کمک کنیم باشگاه از این وضعیت در بیاد حالا الهه که فک کنم از نظر سنی از جفتمون بزرگتره منم که از نظر عقلی از جفتتون سرترم بنابراین مکمله همیم و میتونیم یه تیمه خوب واسه به تعالی رسوندن باشگاه باشیم
موفق باشین دوستان

kabose 2

اخراجی موقت
شما راست میگی من اشتباه کردم به بزرگواری خودت ببخش

خب حالا نمیخواد دعوا کنین، الهه بچه خوبیه smn:D، شوخی کردم باهاش also with you
اونم منظوری نداشت، هدفش کمک کردنه، فقط یکم خشنه
اینجاست که دو تا دختر واسه خاطر یه پسر میزنن تو سرو کله هم:D
بابا حالا راضی نبودیما، نمیخواد خودتونو ناراحت کنین، منم یه گوشه ای از دنیا دارم زندگیمو میکنم، میدونم از فراق من خوابو خوراک ندارین ولی خوب چه میشه کرد ، دسته تقدیرو سرنوشته دیگه
هممون اینجا جمع شدیم که کمک کنیم باشگاه از این وضعیت در بیاد حالا الهه که فک کنم از نظر سنی از جفتمون بزرگتره منم که از نظر عقلی از جفتتون سرترم بنابراین مکمله همیم و میتونیم یه تیمه خوب واسه به تعالی رسوندن باشگاه باشیم
موفق باشین دوستان

ولی خودمونیما دست اسپم زنت ملسه
:D:biggrin:

آخرین ویرایش:
  • Like

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
[/QUOTE] جا افتاده واسه همین تو کادر نمیفته
شما لطف داری رییس، ولی انصافا به نکته بسیار ریزی اشاره فرمودین، و منم که ادمی نیستم حرفه حقو قبول نکنم کار اصلیم همین اسپم زدنه:D

kabose 2

اخراجی موقت

شما لطف داری رییس، ولی انصافا به نکته بسیار ریزی اشاره فرمودین، و منم که ادمی نیستم حرفه حقو قبول نکنم کار اصلیم همین اسپم زدنه:D

ای اسپم زن
خوب هرکس یه هنری داره دیگه
خوب ازش استفاده میکنی ;)

• Like

MAHSA3+*

عضو جدید
متوجه نشدم
ارسال تاپیکهای لوس آزاد است ؟
منظورم از لوس همینایی که دارم میبینم طنز دخترو پسر .. یا نمیدونم چند پیشنهاد برای دختران .. پسران وای اینقد از این تاپیکا دیدم که حالم بهم میخوره... ظاهران هم فقط اونجور تاپیکا مشمول قفل نمیشن....

kabose 2

اخراجی موقت
منظورم از لوس همینایی که دارم میبینم طنز دخترو پسر .. یا نمیدونم چند پیشنهاد برای دختران .. پسران وای اینقد از این تاپیکا دیدم که حالم بهم میخوره... ظاهران هم فقط اونجور تاپیکا مشمول قفل نمیشن....

آخه من فکر کردم شما دارید راهکار نشون میدید واسه همون انتظار داشتم بگید ممنوع است!
پس داشتید کنایه میزدید :gol:
ممنون

بالا