کبه
برنج 3پيمانه
سيب زميني:2عدد متوسط
تخم مرغ :2 عدد
گوشت چرخ کرده :200گرم
پياز داغ :3 ق س
کشمش :3 ق س
نمک و فلفل و دارچين
زردچوبه
برنج رو به صورت کته درست ميکنيم.. به طوري که نرم نرم بشه و به هم بچسبن...توي برنج در حين پخت زردچوبه ميريزيم به طوري که رنگ برنج زرد بشه...وقتي که آب برنج تموم شد و نرم نرم شد و کمي پخت ,از رو ي حرارت بر ميداريم(توجه داشته باشيد که دم کني براي پخت برنج لازم نيست... نميخواد برنج دم بکشه... )ميذاريم خنک بشه...
سيب زميني ها رو ميپزيم و رنده ميکنيم و به برنج اضافه ميکنيم...
بعد با دست مخلوطشون ميکنيم...(چنگ ميزنيم)
تا هم مخلوط بشن هم له بشن ..
مواد داخل کبه:
پياز داغ روبا گوشت تفت ميديم و کمي دارچين و نمک اضافه ميکنيم و در آخر کشمش رو به مواد اضافه ميکنيم...
تخم مرغ رو توي ظرف جداگانه هم ميزيم..
از برنج و سيب زميني بر ميداريم و توش رو از مواد پرميکنيم و ميبنديم و بعد داخل تخم مرغ ميغلتونيم و داخل تابه سرخ ميکنيم
((مواد داخل کبه بنابر سليقه س ميتونيد گردو ,زرشک,جعفري خرد شده هم اضافه ميکنيم))