غریبه ای بهم گفت: غار نشین! نمیدانم از کجا این واژه را پیدا کرده...ولی شاید به این دلایل که بهش گفتم: من اهل دوستی نیستم و فقط به ازدواج فکر میکنم و دوستی با نامحرمو خیانت به همسر آیندم میدونم-گفتم: زن باید ارزش خودش رو بدونه و زیباییهاشو فقط برای محرمش نمایان کنه- گفتم: عکس گذاشتن بد حجاب و بی حجاب کار بدیه- گفتم: من از صداقت خوشم میاد و از دروغ به شدت متنفرم- با نامحرم کرکر خندیدنو عیب داره- گفتم عقاید من دین منه هرچند که شاید بعضی ها اسم مسلمون بودن رو به یدک میکشن ولی خبری از تسلیم بودن در برابر رضای خدا نیست!- گفتم: حیا زن رو متین تر میکنه! گفتم عشق اگر میخواهی به عشق حضرت علی ع و فاطمه س نگاه کن وگرنه در فضای هوس آلود امروزی واژه عشقم از شماره ای به شماره دیگه منتقل میشه!- گفتم دوست داشتنو باید ثابت کرد-
گفتم: با دهانی که خدارو باهاش صدا میکنی نباید فحش بدی! - گفتم: جلوی محرم هم باید حیا داشت و هم باید یک نوع حجابیو رعایت کرد- گفتم: مهمونی مختلط بده و توش گناه میشه و روی دل آدم زنگ میزنه نرو-گفتم: با هر آدمی نباید معاشرت کرد- تولی(دوستی با دوستان خدا) و تبری(دشمنی با دشمنان خدا) رو باید تو زندگی داشت!- گفتم اسیر این زمانه شدن کار ساده ایست مهم اینه که خودتو درگیر فریب های این دنیا نکنی!
گفتم اگه میخوای دین منو نوع عاشق شدنشو...رو بشناسی با حضرت علی ع بشناس نه امثال من
من اسلام آمریکایی نمیخوام...
خیلی چیزها گفتم اما جوابی نشنیدم جز اینکه من غارنشینم
شایدم راست میگفتم
آری حالا که فکر میکنم راست میگفت بنده خدا
من غارنشینم- غار نشین دل خودم که رضایت نمیدم برم تو هر دلی و باهاش بازی کنم!
آری با وضع موجود من غارنشین باشم بهتر از اینه که درگیر هیاهوی دنیا و آدماش بشم!
بگذار مردم هرچقدر میخوان بد بشن و برای کارهاشون بهونه بتراشن! بالاخره آخر الزمان یعنی این
بگذار من غارنشین باشم و تو متمدن
من برایت دعا کنم و تو توهین بکنی
هر حرفی خواست گذاشتم بزنه و سکوت کردم
چون یه روزی همه ما قضاوت میشیم بدون اینکه بتونیم بازی دربیاریم بدون اینکه بتونیم سر قاضی کلاه بذاریم
دلیل نداره جوابشو بدم
خرقه پوشی من از غایت دینداری نیست
پرده ای بر سر صد عیب نهان می پوشم
خدایا من خوشتیپ بودن واسه تو رو دوست دارم و بس بذار هرکی هرچی میخواد بگه...
گفتم: با دهانی که خدارو باهاش صدا میکنی نباید فحش بدی! - گفتم: جلوی محرم هم باید حیا داشت و هم باید یک نوع حجابیو رعایت کرد- گفتم: مهمونی مختلط بده و توش گناه میشه و روی دل آدم زنگ میزنه نرو-گفتم: با هر آدمی نباید معاشرت کرد- تولی(دوستی با دوستان خدا) و تبری(دشمنی با دشمنان خدا) رو باید تو زندگی داشت!- گفتم اسیر این زمانه شدن کار ساده ایست مهم اینه که خودتو درگیر فریب های این دنیا نکنی!
گفتم اگه میخوای دین منو نوع عاشق شدنشو...رو بشناسی با حضرت علی ع بشناس نه امثال من
من اسلام آمریکایی نمیخوام...
خیلی چیزها گفتم اما جوابی نشنیدم جز اینکه من غارنشینم
شایدم راست میگفتم
آری حالا که فکر میکنم راست میگفت بنده خدا
من غارنشینم- غار نشین دل خودم که رضایت نمیدم برم تو هر دلی و باهاش بازی کنم!
آری با وضع موجود من غارنشین باشم بهتر از اینه که درگیر هیاهوی دنیا و آدماش بشم!
بگذار مردم هرچقدر میخوان بد بشن و برای کارهاشون بهونه بتراشن! بالاخره آخر الزمان یعنی این
بگذار من غارنشین باشم و تو متمدن
من برایت دعا کنم و تو توهین بکنی
هر حرفی خواست گذاشتم بزنه و سکوت کردم
چون یه روزی همه ما قضاوت میشیم بدون اینکه بتونیم بازی دربیاریم بدون اینکه بتونیم سر قاضی کلاه بذاریم
دلیل نداره جوابشو بدم
خرقه پوشی من از غایت دینداری نیست
پرده ای بر سر صد عیب نهان می پوشم

خدایا من خوشتیپ بودن واسه تو رو دوست دارم و بس بذار هرکی هرچی میخواد بگه...
آخرین ویرایش توسط مدیر: