عکس های دیدنی از بهترین و زیباترین مساجد جهان

آخرین ویرایش:
سلام عزیز مرسی از بابت بازدید ونظر بسیار زیبایتان ولی در این دوره هر دولت ومملکتی هزینهای بسیار گزافی در مورد چیزهای الکی وتشریفاتی به خاطر کلاس و پرستیژ خود خرج میکنند به نظر من اگه واسه بالا بردن پرستیژ اسلام پیش بیگانگان و دشمنان اسلام این ساختمانها هم باشند اشکالی نداره به نظر من بنای مسجد خیلی بهتر از بنای امازادهاست که شده ... بهتره نگم در زمان پیامبر از استارت اسلام فقط مسجد بنا شده وپیامبر بر بنای مسجد هم تاکید داشتن ولی در مورد خرج در مورد خرافات وچیزای دیگه نه البته امیدوارم که نظرات من باعث ناراحت شدن کسی نشهدوست گرامی . آیا درسته عده ی زیادی از افراد همین شهرهایی که مساجدی زیبا در اونها ساخته شده ، در محرومیت و فقر حداقل نیازهای زندگی باشند ، و بناهایی با این عظمت ساخته بشه ؟
آیا پیشوای شما علی (ع) نگفت که هیچ برجی ساخته نمیشود مگر بر ستمدیده ای ستم شده باشد ؟
هدف ادیان کجای عبادت شما قرار داره ؟ این هدف با این عکسها چه ارتباطی دارند ؟
شما از دینتون چه شناختی دارید و اهداف دینتون چه چیزی بوده ؟
آیا جلوه فروشی ها و فخاری ادیان آسمانی ، برای گرم کردن بازار خود ، این بناها رو نساخته اند ؟
نظر شما چیه ؟ از دینتون چی می خواین ؟
خوشحال میشمخیلی عالی بود ممنون مهندس![]()
ولي با اجازه استارتر عزيز ميخواستم دوتا عكس از مسجد دانشگاه آزاد قزوين بذارم كه در نوع خودش جالبه.
مشاهده پیوست 123624مشاهده پیوست 123625
بالا رفتن پرستیژ اسلام چه فایده ای داره ؟ پرستیژ یک دین به چیش هست ؟سلام عزیز مرسی از بابت بازدید ونظر بسیار زیبایتان ولی در این دوره هر دولت ومملکتی هزینهای بسیار گزافی در مورد چیزهای الکی وتشریفاتی به خاطر کلاس و پرستیژ خود خرج میکنند به نظر من اگه واسه بالا بردن پرستیژ اسلام پیش بیگانگان و دشمنان اسلام این ساختمانها هم باشند اشکالی نداره به نظر من بنای مسجد خیلی بهتر از بنای امازادهاست که شده ... بهتره نگم در زمان پیامبر از استارت اسلام فقط مسجد بنا شده وپیامبر بر بنای مسجد هم تاکید داشتن ولی در مورد خرج در مورد خرافات وچیزای دیگه نه البته امیدوارم که نظرات من باعث ناراحت شدن کسی نشه
خوشحال میشم
فك كنم بايد خوشحال ميشديد چون من عكسامو گذاشتم
همون دوتا خوشگلا عكس هاي مسجد امام رضا(ع) دانشگاه قزوين ديگه
![]()
من حرفاتون رو قبول دارمبالا رفتن پرستیژ اسلام چه فایده ای داره ؟ پرستیژ یک دین به چیش هست ؟
آیا غیر ازینه که افرادی مثل ما پله ی زیر پای ثروتمندان میشوند و اونها رو به اوج حماقت می رسونن ؟
مگر غیر ازین بود که امامان شما گفتند که در کار خیر و نیکی از هم پیشی بگیرید ؟ کجای ساختن مساجد مجلل کار نیک هست ؟
مطمئن باشید ضعیف قوی رو میسازه . مظلوم ظالم رو میسازه . اگر من و شما از این رفتارهای تجمل گرایانه در حد سطحی رو برگردونیم ، حاکمان حکومت اسلامی به خودشون اجازه همچین کاری نمیدن . اگر همه فکر کنند و قدرت عقل داشته باشند ، هیچ برجی برای تجمل بالا نخواهد رفت . بهتره دست از احساسات برداریم . همون حکومت هایی که درگیری بین تیم های قرمزها و آبی ها رو در کشورهای مختلف راه میندازن هدفشون پرورش افراد احساس گرا و خالی از فکر هستش که این افراد برای کسب منافع خودشون که همانا دعوای میان ادیان هست، به رفتار احساسی خودشون ادامه بدن ! بردگی امروز اینه دوست عزیز . برده ایم و بی خبر ...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکس هایی خنده دار و دیدنی از بهترین پدرهای دنیا! | تالار عکس | 6 | |
M | عکس های دیدنی از بازتاب طبیعت در آینه | تالار عکس | 0 | |
M | عکس های هوایی دیدنی از بزرگراههای آمریکا | تالار عکس | 10 | |
M | آبشارهای دیدنی ایران /عکس | تالار عکس | 1 | |
![]() |
عکس هایی دیدنی از ملوان زبل واقعی !!! | تالار عکس | 1 |