اولا من خواهر هستم..
اولا من خواهر هستم..
دوما هنوز به چشمم نخورده یه چندتاییم بود که مدیر خودش قفلوندش
وگرنه من دریغ نمیکنم![]()
قربانت برادرخدا خیرتون بده خواهر قلف به دست![]()
خواهر یه سوال:قربانت برادر![]()
برادر منم هم رشته شمام...ولی خب حس فعالیت تو تالار معماری رو ندارم.خواهر یه سوال:
شوما رشته تون مربوط به قلف میشه یا عکس؟؟(علایقی که من از شوما دیدم)
شه جالب....خو شوما چرا نمیزنی تو کار عکاسیه معماری؟؟ بیای میدم قفلارو بدن دستتبرادر منم هم رشته شمام...ولی خب حس فعالیت تو تالار معماری رو ندارم.
از تالار عکس این انجمن بشدت خوشم میاد.خیلی جالبه چیزای زیادی هم توش داره(نسبت به انجمن های دیگه ایی که توشون عضوم)
ولی هر دوش جزو علایق بنده اس![]()
متاسفانه من بیشتر پرتره و گل وگیاه و اینجور چیزا کار میکنم..شه جالب....خو شوما چرا نمیزنی تو کار عکاسیه معماری؟؟ بیای میدم قفلارو بدن دستت![]()
متاسفانه من بیشتر پرتره و گل وگیاه و اینجور چیزا کار میکنم..
یعنی تنها عکسای معماری که گرفتم مال مسافرت بوده و تخصصی روش کار نکردم و نمیشه هم رفت تو کار عکس چون خیلی خطرناکه یه بار امتحان کردم چنان ترسیدم(نزدیک بود بکشنم بخاطر دوربینم)
در هر حال تالار معماری اینجا به کمک شماها ماشالله سرپاس:دی قفلش رو هم نمیخوام
یعنی میخواد قدرت ریسکت بالا باشه و چندنفری باشی که من جراتش رو ندارم.آره ...همه جا منطقه ممنوعه مگه خلافش ثابت بشه....
احساس کردم بهم تیکه انداختی خواهر![]()
حالا بین خودمون باشه...من واسه یه کاری از همه این ممنوعای مشهد با روش پارتیزانی عکس گرفتمیعنی میخواد قدرت ریسکت بالا باشه و چندنفری باشی که من جراتش رو ندارم.
هانکی؟ نه به جان برادر تیکه ام کجا بود![]()
حالا بین خودمون باشه...من واسه یه کاری از همه این ممنوعای مشهد با روش پارتیزانی عکس گرفتم
بله خود شوما..نه قشنگ مشخص بود..بگو از کجا خط میگیری؟؟زود..![]()
چطوری؟چه مردم خسیسن خب میتونستی به مام بگی..چیزی ازت کم میشد؟![]()
کی من؟! از هیچکی بخدا مگه قراره از کی خط بگیرم!؟؟؟
ایش من با مدیرش رفیقم بعد بیام علیه اش راهپیمایی کنم! حرفا میزنیابا یه حیله هایی که الان یادم میاد خندم میگیرهچی رو به شمام بگم؟؟
آرههههههههههه دستهای استکبار جهانی و بدخواهان تالار معماری رو در آستینت مشاهده میکنم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هتل هايي با بهترين ویوهای دنیا (عکس) | تالار عکس | 1 | |
![]() |
عکس هايي ديدني از هنرنمايي با كتاب ها | تالار عکس | 2 | |
![]() |
عکس هايي از شهر دیدنی پاریس و برج ایفل | تالار عکس | 0 | |
![]() |
عکس هايي جديد و زيبا از بازيگران معروف ايراني | تالار عکس | 1 | |
![]() |
عکس هايي از گربه هاي نازنازي و ملوس | تالار عکس | 1 |