عکس لو رفته از سرویس بهداشتی مدرسه دخترونه...

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاسف باره!!:D
البته کار دخترارو نمیگم..

ارامش ابدی

عضو جدید
دیشب بعداز دو-سه سال دختر همسایه خونه قبلی مونو توی یک فروشگاه دیدم ! اومد یهو خودشو انداخت تو بغل من کلی احوال پرسی کرد گفت وای چطوری فلانی؟ خوبی ؟ چه خبرا ؟ دلم واست تنگ شده بود
حالا منو میگی .....؟:eek: گفتم ببخشید به جا نیاوردم ..........شما..؟
گفت چطور منو نشناختی ..؟ منم نرگس فلان خیابون کوچه ....من از تعجب شاخ دراورده بودم گفتم پس چرا انقد عوض شدی..؟
گفت مگه خبر نداری..؟ بینی مو عمل کردم ...گونه گذاشتم ....موهامو رنگ کردم ....تازه وقت گرفتم واسه بعد عید میخوام برم چشمامو لیزیک کنم که دیگه عینک نزارم ...! حالا خوشگل شدم بنظرت..؟
گفتم اره خیلی .... فقط اگه یکروزی بچه دارشدی بعد بچت شبیه قیافه قبلت شد بعد خانواده شوهرت گفتن این بچه چرا این شکلیه ..؟ و به کی رفته؟ اون وقت چی میگی ......؟
هرهر خندید وگفت خوب بچمم عمل میکنم خوشگل بشه !
حالا من ..:surprised:
مامانم ....:mad:
خودش.....:D

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بااااااااااااااااو اینارو..............خداییش ما سر صف ناخنامونم چک میکردن بلند نباشه.............
مرسی داداشی از دعوتت................

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب ادم وقتی از چهره خودش راضی باشه دیگه نیازی به این جنگولک بازیا نداره...دی
اها
دقیقا .راضی بودن از چهره به معنی خوشگل بودن نیست.اینه که من اعتماد به نفس داشته باشم.مرسی;)

barani8787

عضو جدید
ما حتی یه ضد آفتابم نمیتونستیم بزنیم چه برسه به این کارا....والا زمونه ما که این نبود حالا الان باشه رو دیگه نمیدونم...

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اها
دقیقا .راضی بودن از چهره به معنی خوشگل بودن نیست.اینه که من اعتماد به نفس داشته باشم.مرسی;)

خشگلی به سلیقه هست ممکنه یکی به نظر من زشت باشه و بنظر شما خشگل و یا برعکسش پس نمیتونیم بگیم یکی واقعا خشگله.....البته اعتماد بنفس کاذبم خوب نیستا:Dخواهش

• Like
واکنش ها: eb@d

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این هنر همون دخملس که مشکلات دخملای جامعه امروزو کاریکاتورش کرده

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خشگلی به سلیقه هست ممکنه یکی به نظر من زشت باشه و بنظر شما خشگل و یا برعکسش پس نمیتونیم بگیم یکی واقعا خشگله.....البته اعتماد بنفس کاذبم خوب نیستا:Dخواهش

نه دیگه تا اون حد.:biggrin: اعتماد بنفس در حدی که طرف خودشو نه از بقیه بالاتر ببینه نه پایینتر. طوری که تو روابط اجتماعیش تاثیر منفی نذاره
هههههههههههی