عکس/ حرکات نمايشي خطرناک جوانان موتور سوار بندرعباس

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در هر صورت موفق باشی:)

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه اینکه منو رفیقام جلو دانشگاه خودمون حرکت نمایشی میریم خیلی ایمنه

اون دفعه بود که تصادف کردم موتورم نفله شد

ایمینی زیاد مزه نداره

دو روز دیگه خدای نکرده اگه تصادف کنن ناقص بشن از این کارا نمیکنن:D

جلو دانشگاه ساری؟؟!. پ اعلامیه بزن بیایم نگا .... فقط ممکنه حراست همه رو به مثلث برمودا اعزام کنه. یا ممکنه (من نه ها..) جوگیری رخ بده حوادثی اتفاق بیفته! :biggrin: خخخ.:D.

آره به قول همون عموم!درجواب همون فامیلمون!که میگفت دوستم مسیر یکساعت ونیم رو با ماشین نیم ساعته میره، : یهو دیدی -حالا دور از بچه های اینجا- فلج شدن،تاآخر عمر.......:D

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جلو دانشگاه ساری؟؟!. پ اعلامیه بزن بیایم نگا .... فقط ممکنه حراست همه رو به مثلث برمودا اعزام کنه. یا ممکنه (من نه ها..) جوگیری رخ بده حوادثی اتفاق بیفته! :biggrin: خخخ.:D.

آره به قول همون عموم!درجواب همون فامیلمون!که میگفت دوستم مسیر یکساعت ونیم رو با ماشین نیم ساعته میره، : یهو دیدی -حالا دور از بچه های اینجا- فلج شدن،تاآخر عمر.......:D
عمومن شبای پنج شنبه اونجا میشه پیست موتور و حرکت نمایشی با موتور سنگین و اکثرن منو میشناسن اونجا

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

حراست چکارست

فلج شدن جزی از زندگیه

ارزوی یک متور سوار مرگ روی زین خودشه

A M I N_BND

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوجوی بدر عباس بید جیگرررر؟
ما که نودیدیم!!!!!!!!!!!!
تکرار شه پلیززززززززززز

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمومن شبای پنج شنبه اونجا میشه پیست موتور و حرکت نمایشی با موتور سنگین و اکثرن منو میشناسن اونجا

فقط مواظب باش به خاطر شهرت کار دست خودت ندی.
اصن اینجا جلو دانشگاه که اتوبانه.. کجاش انجام میدید؟!. اطراف دانشگاه فکرکنم پیست موتورسواری داره که.. درسته؟! پیست اسب دوانی رو که دیدم. اما نرفتم داخلش.خخخخ

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
حراست چکارست

فلج شدن جزی از زندگیه

ارزوی یک متور سوار مرگ روی زین خودشه

کاره ای نیست فقط یه مدت سرویسا رو مجبور میکرد دم دانشگاه دانشجوا رو پیاده کنن! که ببینه سرووضعشون چه شکلیه! خخخخخخخخخخخخ. نون امانتی بچه ها رو هم بخوره!!، بعد ... إممممم... نیدونم فیلا

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فقط مواظب باش به خاطر شهرت کار دست خودت ندی.
اصن اینجا جلو دانشگاه که اتوبانه.. کجاش انجام میدید؟!. اطراف دانشگاه فکرکنم پیست موتورسواری داره که.. درسته؟! پیست اسب دوانی رو که دیدم. اما نرفتم داخلش.خخخخ
شهرت _مسخره میکنی؟

کدوم موتور سوار برای شهرت کار انجام میدم

برا عشقه

اره پیست داره اما تو پیست حال نمیده

بهمون میگن موتور سواران خیابونی

پیست اسب دوانی اره داره چند بار رفتم

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاره ای نیست فقط یه مدت سرویسا رو مجبور میکرد دم دانشگاه دانشجوا رو پیاده کنن! که ببینه سرووضعشون چه شکلیه! خخخخخخخخخخخخ. نون امانتی بچه ها رو هم بخوره!!، بعد ... إممممم... نیدونم فیلا
مارو که کار نداره

یعنی دردسر براش ایجاد نکردم

بعدش با سرویس نمیام که

ماشین خودم یا موتور میام

پارسال هم نمایشگاه گل گیاه غرفه داشتیم