عکس: بازیگر نقش ابالفضل (ع) در مختارنامه

اصلا کار جالبی نکردن اصلا چه معنی داره که چهره امامان رو تو فیلمها نشون بدن.خارجیها با اینکه مسیحی هستن ولی اومدن فیلم محمد رسول ا... رو ساختن که حتی سایه پیغمبر هم دیده نشد و به کلیت فیلم خدشه ای وارد نشد اونوقت ایرانیها میان چهره امامان رو نشون میدن.
اصلا کار جالبی نکردن اصلا چه معنی داره که چهره امامان رو تو فیلمها نشون بدن.خارجیها با اینکه مسیحی هستن ولی اومدن فیلم محمد رسول ا... رو ساختن که حتی سایه پیغمبر هم دیده نشد و به کلیت فیلم خدشه ای وارد نشد اونوقت ایرانیها میان چهره امامان رو نشون میدن.
حضرت عباس(ع) که امام نیستند ...
پس معصوم هم نیستند
بسیار غیر منطقی بود استدلالتون!
حضرت زهرا هم امام نیست ولی معصوم هست! حضرت زینب هم نیست امام ولی معصوم هست!
نشنیدی 14معصوم؟!
توضيح كاملا و به جايي بود.با تشکر از نظر شما
حالا یک سوال برای من پیش میاد
شما پیرامون حضرت زهرا (س) و حضرت زینب (س) فرمودید
خوب اینها که همان 5 تن ال عبا هستند
البته در مورد حضرت زینب تا خاطرم هست ان حضرت در ان جزو 5 تن نبودند بلکه فقط :
حضرت محمد (ص) و حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) و حسنین بودند .
اما من جایی نخوانده ام که حضرت زینب و حضرت ابالفضل هم معصوم بوده اند .
در صورت امکان سندی محکم از علمای شیعه پیرامون معصومیت این عزیزان ( حضرت زینب و عباس(ع)) ارائه نمایید .
با تشکر
در تمام فیلمهای تاریخی که در ادیان دیگه ساخته میشه حتی تصویر پیامبرشون رو هم نشون میدن، اینکه توی فیلم محمد رسول اله هالیوودی ها این کار رو نکردن برای این بوده که فرداش مسلمونها توی ایران و پاکستان نریزن بیرون و داد بیداد کنن وگرنه نشان دادن تصویر مارو میتونه بیشتر با شخصیت اون پیامبر آشنا کنه و من اصلا متوجه نمیشم که چطور فکر میکنید که این کار یک توهین یا بی احترامیه؟!اصلا کار جالبی نکردن اصلا چه معنی داره که چهره امامان رو تو فیلمها نشون بدن.خارجیها با اینکه مسیحی هستن ولی اومدن فیلم محمد رسول ا... رو ساختن که حتی سایه پیغمبر هم دیده نشد و به کلیت فیلم خدشه ای وارد نشد اونوقت ایرانیها میان چهره امامان رو نشون میدن.
یه خورده فکر کن متوجه میشی همه چیز رو که نباید توضیح داد.در تمام فیلمهای تاریخی که در ادیان دیگه ساخته میشه حتی تصویر پیامبرشون رو هم نشون میدن، اینکه توی فیلم محمد رسول اله هالیوودی ها این کار رو نکردن برای این بوده که فرداش مسلمونها توی ایران و پاکستان نریزن بیرون و داد بیداد کنن وگرنه نشان دادن تصویر مارو میتونه بیشتر با شخصیت اون پیامبر آشنا کنه و من اصلا متوجه نمیشم که چطور فکر میکنید که این کار یک توهین یا بی احترامیه؟!
سلاماصلا کار جالبی نکردن اصلا چه معنی داره که چهره امامان رو تو فیلمها نشون بدن.خارجیها با اینکه مسیحی هستن ولی اومدن فیلم محمد رسول ا... رو ساختن که حتی سایه پیغمبر هم دیده نشد و به کلیت فیلم خدشه ای وارد نشد اونوقت ایرانیها میان چهره امامان رو نشون میدن.
دوست عزیز من هرچی به این اندک مغزم فشار میارم متوجه نمیشم، شما که متوجهی ما رو آگاه کن!یه خورده فکر کن متوجه میشی همه چیز رو که نباید توضیح داد.