چشم.ولی لطفا بحث رو به بیراهه نبرید.داشتیم در مورد سوءمدیریت دولتی حرف میزدیم که دو سا پیش براش گلو پاره میفرمودید!!
شما مطرح کردید و پاسخ گرفتید، من به بیراهه نبردم!
موضوع تاپیک رو ببینید چیه، عکس العمل ایران برای مقابله با تحریم نفتی، نه سوء مدیریت دولت...
یعنی کلا دمت گرم... فقط تیکه هایی رو نقل قول میگیری که دلت میخوادا...
یه سری جمله هم داری که در جواب مخالفات میای میگی...
یعنی تو همین باشگاه ببین چند نفر مثل شما فکر میکنن؟ دوستمون (m.sarmast)راست گفت
ما رو چیزی پافشاری میکنیم که فراتر از حقمون و مصلحتمونه...
دوستانی که میگن مردم طاقت تحریم رو دارن
از کجا میگین؟؟؟ بابا ببینید دیگه مردم دارن له میشن...
دارن تاوان چیو پس میدن آخه؟ اگه زمان انقلاب بود میگفتیم مردم واسه ایدئولوژیشون جون میدن و دادن...
اما الآن چی؟ با اینهمه مشکلات داخلی... دیگه کی توان اینهمه فشار خارجی رو داره؟ بابا سیاست یعنی اینکه یه کشور به هرقیمتی در برابر همه ی دنیا بایسته و بگه من راست میگم؟ در شرایطی که پتانسیل ایستادگی رو نداریم؟؟ مردم ایستادگی کنن که یه عده خاص سود کنن؟
معلومه وقتی یه عده شکم سیر که هیچی از سیاست سرشون نمیشه واسه ما تصمیم بگیرن همین میشه...
حرف منو شما ی جوون تحصیل کرده واسه کی آخه اهمیت داره؟؟
یعنی دم شما گرم، برگردید عقب دقت کنید که اون پست ویرایش شد، بعد از ویرایش هم جوابش داده شد.
به جملات گیر نکنید، به مفهومش گیر بدید و اگر جوابی دارید میشنوم.
ملاک شما خیلی محدوده، همین باشگاهو فقط می بینید؟ چند نفر مثل من فکر میکنند مهم نیست، من چی فکر میکنم و چطوری به این فکر رسیدم مهمه، تاییدیه نظراتمو من از کسی نمیخوام، چون خودم بهش رسیدم و تشنه تشکر و هورای کسی نیستم!
داشتن انرژی هسته ای فراتر از حقمونه؟ از حق گذشتیم و فردا اومدیم رو یه چیز دیگه سرمایه گذاری کردیم، شما تضمین میتونی بدی واسه یه چیز دیگه تحریممون نکنن؟ مگه 30 ساله که تحریمیم برای چی تحریمیم؟ قبل از راه اندازی انرژی هسته ای.
چرا شما یادتون میره قرار بوده این نیروگاه و انرژی هسته ای رو اونها برای ما بسازن، قرار داد داشتند، زدند زیر قرار دادشون، ایران رفت دنبال شرکای دیگه برای ساخت نیروگاه و رفت به دنبال بومی سازی این فناوری.
میگم شمام که با بقیه فرقی نکردید، اونها از جانب مردم میگن تحمل دارن، شمام از جانب مردم میگید تحمل ندارن! نکنه میخواید بگید شما فقط راست میگید؟
مردم همچنان واسه ایدئولوژیشون و واسه نیومدن بیگانه به این کشور جون هم میدن (منم از جانب مردم حرف میزنم، کی به کیه؟)
مردم ایستادگی کنن که یه عده خاص سود کنن؟
ازنظر من، مردم اینگونه فکر نمی کنند.
بازهم از طرف خدا اعلام موجودیت کردید.کدوم خدا منظورتونه؟خدای آقای مصباح یا خدای واقعی؟!!!
اعلام موجودیت

این چیزی که گفتید جاش اینجا نبود، تاپیکو اشتباه اومدید!!!
عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد، یک اصطلاح و ضرب المثله، حالا اگر خدای واقعی هست، مطمئنا خودش میدونه سبب خیر بشه یا سبب شر.
چه کینه قشنگی از آقای مصباح دارید. اها راستی، در موضوع تاپیک صحبت کنید.