hadise70 عضو جدید Nov 26, 2011 #4 دوست دارم برم ولی تا زمانی که بشه تو کشور خودم این پولارو خرج دیگران وفقیرای کشور کنم نمیرم
Schneider مدیر بازنشسته Nov 27, 2011 #7 خدا یه پول هنگفت و عظیمی به من عنایت کنه... باهاش هرررر تصمیمی میگیرم غیر از رد شدن حتی از آسمان عربستان!!!!!!!! چه برسه به رفتن و زیارت جمالشون!!!!
خدا یه پول هنگفت و عظیمی به من عنایت کنه... باهاش هرررر تصمیمی میگیرم غیر از رد شدن حتی از آسمان عربستان!!!!!!!! چه برسه به رفتن و زیارت جمالشون!!!!
nice_Alice مدیر بازنشسته کاربر ممتاز Nov 27, 2011 #9 تقریبا بعدعیدمامانو باباموآبجیم میرن.....ولی من ....هی خداجون
???zendegi عضو جدید Nov 27, 2011 #10 Agent_47 گفت: خدا یه پول هنگفت و عظیمی به من عنایت کنه... باهاش هرررر تصمیمی میگیرم غیر از رد شدن حتی از آسمان عربستان!!!!!!!! چه برسه به رفتن و زیارت جمالشون!!!! کلیک کنید تا باز شود... ای بابا حالا پولدار شدی بخاطر تشکرم که شده برو پیش خدا چکار به ملتش داری
Agent_47 گفت: خدا یه پول هنگفت و عظیمی به من عنایت کنه... باهاش هرررر تصمیمی میگیرم غیر از رد شدن حتی از آسمان عربستان!!!!!!!! چه برسه به رفتن و زیارت جمالشون!!!! کلیک کنید تا باز شود... ای بابا حالا پولدار شدی بخاطر تشکرم که شده برو پیش خدا چکار به ملتش داری
تیکا عضو جدید کاربر ممتاز Nov 27, 2011 #11 sama jooon گفت: یعنی قسمت ما میشه کلیک کنید تا باز شود... همون بيرونشم برا من زياده امشب يه مستند ديدم درباره حج خيلي دلم خواست به چه چيزايي مشغول كرديم خودمون رو از چه زيبايي هايي دوريم
sama jooon گفت: یعنی قسمت ما میشه کلیک کنید تا باز شود... همون بيرونشم برا من زياده امشب يه مستند ديدم درباره حج خيلي دلم خواست به چه چيزايي مشغول كرديم خودمون رو از چه زيبايي هايي دوريم