*توت فرنگی*
عضو جدید
چه چروک شده!!...

یکم زیاده روی نکردی ؟!؟!؟!؟!گلزار واقعا خوشگل و خوشتیپه ....
بعدش هم بهرام رادان ....
من که همه فیلمای گلزار و رادان رو مبینم
.
.
تازشم گلزار واقعا استعدادچند بُعدی داره ...تو گروه آریان- بازیگری-مربی تیم والیبال- اسکی - تو هر کاری بره استعداد داره و موفقه !!!
.یکم زیاده روی نکردی ؟!؟!؟!؟!
نعوذ بالله خدا هم اینقدر استعداد نداره !![]()
خوب من که در موردش غرورش حرف نزدم و نظر هم نمیدم . چون باهاش نشست و برخاست نداشتم . فقط آهنگسازیش رو دیدم که اونم به نظرم فوق العاده بود ..
.
نه خیر ... برخلاف قیافه مغرورش ..اصلا مغرور نیس....
خیلی دوست دارن تیپ و هیکل این آقایونی که از تیپ و هیکل رضا گلزار ایراد میگیرن رو ببینم...
یعنی چقدر افتخار میکنم به پسرای هموطن با اینهمه اعتماد به نفس...
کسی از هنرشون نگفت... همه فقط اومدین ایراد در آوردین...
بعد میگن چرا ما پیشرفت نمیکنیم... یه کم واقع بین بودن و چند بودنم بد نیست آقایون خوشتیپ خوش هیکل و هنرمند....!!!!!!
تورو خدا دیگه اینو نگو خندم میگیره......گلزار بازیگره؟؟؟؟؟ تو سبک همین اقا امین حیایی اینو میخوره ز نظر بازی....و این اقا به نسبت بزرگای سینمای ایران هیچی نیست..همشه و فیلما نقشه یه بچه مایه داره با چندتا دختر دورو برش...میگم که اصلا یسری ها روی این بشر تصب دارن..توروخدا عکسارو یبار دیگه ببینین..عکسای دسته جمعی رو که انداختن..به نظرم تو تمام عکسا ضایع ترین قیافه رو داره...نمیگم قیاف و تیپش بده ولی خیلی معمولیه و از بازیگری که اصلا کاراشو نمیپسندم..که همه اینا سلیقه ایه و نمیشه به کسی خرده گرفت چرا از این اقا خوشت میاد یا بدت میاد.منم نظر خودمو گفتم فقط همینخیلی دوست دارن تیپ و هیکل این آقایونی که از تیپ و هیکل رضا گلزار ایراد میگیرن رو ببینم...
بعد میگن چرا ما پیشرفت نمیکنیم... یه کم واقع بین بودن و چند بودنم بد نیست آقایون خوشتیپ خوش هیکل و هنرمند....!!!!!!
خیلی دوست دارن تیپ و هیکل این آقایونی که از تیپ و هیکل رضا گلزار ایراد میگیرن رو ببینم...
تورو خدا دیگه اینو نگو خندم میگیره......گلزار بازیگره؟؟؟؟؟ تو سبک همین اقا امین حیایی اینو میخوره ز نظر بازی....و این اقا به نسبت بزرگای سینمای ایران هیچی نیست..همشه و فیلما نقشه یه بچه مایه داره با چندتا دختر دورو برش...میگم که اصلا یسری ها روی این بشر تصب دارن..توروخدا عکسارو یبار دیگه ببینین..عکسای دسته جمعی رو که انداختن..به نظرم تو تمام عکسا ضایع ترین قیافه رو داره...نمیگم قیاف و تیپش بده ولی خیلی معمولیه و از بازیگری که اصلا کاراشو نمیپسندم..که همه اینا سلیقه ایه و نمیشه به کسی خرده گرفت چرا از این اقا خوشت میاد یا بدت میاد.منم نظر خودمو گفتم فقط همین
کسی از هنر این افراد نگفت... همه فقط اومدین ایراد در آوردین...
بعد میگن چرا ما پیشرفت نمیکنیم... یه کم واقع بین بودن و چند بعدی بودنم بد نیست آقایون خوشتیپ خوش هیکل و هنرمند....!!!!!!
به نظر منم گلزار فقط میشه گفت خوش تیپه...از نظر رو فرم بودن منظورمه نه لباس پوشیدنش که اینجا هم خودتون میتونید قضاوت کنید..خیلی ناهماهنگ لباس پوشیده...تورو خدا دیگه اینو نگو خندم میگیره......گلزار بازیگره؟؟؟؟؟ تو سبک همین اقا امین حیایی اینو میخوره ز نظر بازی....و این اقا به نسبت بزرگای سینمای ایران هیچی نیست..همشه و فیلما نقشه یه بچه مایه داره با چندتا دختر دورو برش...میگم که اصلا یسری ها روی این بشر تصب دارن..توروخدا عکسارو یبار دیگه ببینین..عکسای دسته جمعی رو که انداختن..به نظرم تو تمام عکسا ضایع ترین قیافه رو داره...نمیگم قیاف و تیپش بده ولی خیلی معمولیه و از بازیگری که اصلا کاراشو نمیپسندم..که همه اینا سلیقه ایه و نمیشه به کسی خرده گرفت چرا از این اقا خوشت میاد یا بدت میاد.منم نظر خودمو گفتم فقط همین
حالا چرا به خودت گرفتی یک.
دو اینکه اینجا سالن مد نیست که قرار باشه درباره ی تیپ و قیافه ی یکی نظر بدی...
این آقا علاوه بر جذابیت ظاهریش جذابیت باطنی هم داره
چون هم با اخلاقه هم خیره و هم فروتن هم ورزشکار هم تحصیلکرده هم با شخصیت هم موزیسین...
فکر کنم اینهمه صفات خوب رو باید خیلی بی انصاف باشید نادیده بگیرید و بیاید بگید چرا شالش اون رنگه چرا پاهاش کجه چرا 2 تا گوش داره چرا لباسش سیاهه چرا دم نداره چرا چرا چرا...
واقع بین باشید و تحمل دیدن یک انسان موفق رو داشته باشید و با نقد های بچگانتون زیر سوال نبرینش...
نه این هنرمند رو
که همه رو....
اگه ایرادی هم گرفته شده از نظر من که بیراه نبوده. شما خودت تصویر چند سال پیشش رو با تصویر الانش مقایسه کن ببین چقدر تغییر کرده. اون اوایل که تازه وارد سینما شده بود یه معصومیت خاصی تو چهره اش بود که الان دیگه هیچی ازش نمونده. من اون موقعها ازش خوشم میومد، اون وقتها خوش قیافه تر بود ولی حالا ...خیلی دوست دارن تیپ و هیکل این آقایونی که از تیپ و هیکل رضا گلزار ایراد میگیرن رو ببینم...
کسی از هنر این افراد نگفت... همه فقط اومدین ایراد در آوردین...
بعد میگن چرا ما پیشرفت نمیکنیم... یه کم واقع بین بودن و چند بعدی بودنم بد نیست آقایون خوشتیپ خوش هیکل و هنرمند....!!!!!!
اانصاف داشته باشین و بس..فقط همین..شما خوشت میاد از این اقا و من خوشم نمیاد ازش...
شما کاراشو بزرگ میدونی و من نمیدونم...شما باطن و ظاهرشو جذاب میدونی و من نمیدونم..این وسط قرار نیست دنبال متهم باشیم که...گفتم که هرکس یه سلیقه ای داره
اگه ایرادی هم گرفته شده از نظر من که بیراه نبوده. شما خودت تصویر چند سال پیشش رو با تصویر الانش مقایسه کن ببین چقدر تغییر کرده. اون اوایل که تازه وارد سینما شده بود یه معصومیت خاصی تو چهره اش بود که الان دیگه هیچی ازش نمونده. من اون موقعها ازش خوشم میومد، اون وقتها خوش قیافه تر بود ولی حالا ...
در مورد هنرش هم تنها هنری که داره به نظر من فقط گیتار زدنه، تو بازیگری اصلا استعداد نداره، مشهور شدنش هم فقط به خاطر قیافه اش بوده.
من پستم مخاطب نداشت...من کلی به همه ی کسانی گفتم که نمیتونن افراد موفق رو ببینن...
شما به خودت گرفتی مشکل از من نیست دوست عزیزم...
هرکسی سلیقه ای داره...
در پناه حق...
اگه تو خیاطی و گلدوزی و آشپزی و ملیله دوزی هم استعداد داشته باشه که چه شود....گلزار واقعا خوشگل و خوشتیپه ....
بعدش هم بهرام رادان ....
من که همه فیلمای گلزار و رادان رو مبینم
.
.
تازشم گلزار واقعا استعدادچند بُعدی داره ...تو گروه آریان- بازیگری-مربی تیم والیبال- اسکی - تو هر کاری بره استعداد داره و موفقه !!!
گلزار واقعآ از بازیگری فقط دلبری و میدونه که واسه یه مرد اونم بازیگرش خیلی زشته میگی نه فیلم فوق مزخرف 2خواهر رو ببینید گلزار توش به نظرت دختره یا پسر با این عشوه هاش!؟ خدا رحمتت کنه بهروز وثوقی پاشو ببین کیا جاتو تو سینما گرفتن....اتفاقا من به شخصه عاشق افراد موفقم و همیشه دنبال نکات مثبتشون بوده و هستم ولی گلزارو موفق نمیدونم...لاقل تو حرفه اصلیش که بازیگریه واقعا موفق نبوده..همیشه پول اسمشو گرفته فقط
.اگه تو خیاطی و گلدوزی و آشپزی و ملیله دوزی هم استعداد داشته باشه که چه شود....![]()
گلزار واقعآ از بازیگری فقط دلبری و میدونه که واسه یه مرد اونم بازیگرش خیلی زشته میگی نه فیلم فوق مزخرف 2خواهر رو ببینید گلزار توش به نظرت دختره یا پسر با این عشوه هاش!؟ خدا رحمتت کنه بهروز وثوقی پاشو ببین کیا جاتو تو سینما گرفتن....
.
.
میگن هر وقت تعداد دشمنات بیشتر از دوستات شد..بدون تو کارت موفقی !...
و هرکی در پشت سر از بدی هات میگه ... در اعماق دلش دوس داره یکی مثه تو باشه !..
آخرش ما نفهميديم بهروز وثوقي مرد يا هنوز زندس
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
عکسهای زیبا و دیدنی اکشن. | تالار عکس | 7 | |
M | عکسهای دیدنی از خنده دار ترین تصادف های جهان | تالار عکس | 1 | |
Д | عکسهای جدید و دیدنی جمعه 28 شهریور 93 | تالار عکس | 0 | |
ا | عکسهای دیدنی کودکان | تالار عکس | 3 | |
Д | عکسهای جدید و دیدنی دوشنبه 19 اسفند 92 | تالار عکس | 1 |