یوخدا من جراحی زیباییدا الیم یوخدی باجی.......
![]()
آهان پس اله پریسا جان ائوزو گرح بو ایشی گوره چونایده اونانئدی
یوخدا من جراحی زیباییدا الیم یوخدی باجی.......
![]()
پس چکیلین خانم دوحتور مهندیز وارد میشود
قدم بلند میکنم مماغم عمل میکنم
سلام.
ساناز جان بیرآزدا اولسا اگر توضیح ور دا بارَسیندَ.
دستت درد نکنه
سلام.
دستت درد نکنه
آبجی توضیح دادم پشندیدی![]()
واقعا؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
واقعا؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
آله باباااااااااااااااااااااااااااااااااا الان همه چی ممکنه ماییم که غیر ممکنیم عموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ورزن جدید![]()
عزییییزم...
حالا این لاک پشت خوشش اقبال کجا هست که اینقد شیک و مجلسی بهش رسیدگی میکنن! زایمان اونم سزارین! تو ایران بود بچه ها اینقد باهاش گل کوچیک بازی میکردن که زایمان از یادش میرفت
سلام.
دستت درد نکنه
یک عدد لاکپشت که دردش میگیره از لحاظ آناتومی امکان زایمان نداشته .همکارای ما میان سقف لاکپشتو میبرن بعددددددددددددددد..................... خوووووووووووووووووووووووووب میان نی نی چندششو اووووووووو در میارن خووووووووووووووووووووووب بععععععععععععععععععععععععععععد میان با چسب راضی میچسبونن بعد تموم
مرسی ساناز جونم
بسيار جالب ممنون
عزییییزم...
حالا این لاک پشت خوشش اقبال کجا هست که اینقد شیک و مجلسی بهش رسیدگی میکنن! زایمان اونم سزارین! تو ایران بود بچه ها اینقد باهاش گل کوچیک بازی میکردن که زایمان از یادش میرفت
جالب بود
مرسي
بتر چتین سوال سوروشدونا![]()
آورین کامل و جامعئدی
بونو دا اضافه الیاخ کی خانئم دوهتور پریسا مهندیس و درستیاری مهندیس ساناز کی ساخت و ساز ایشینه باخار مرغوبترین چسبلردن اوستفاده الییبر. ساغولاسئز عزیزلر![]()
سلام خانومی
مسی از دعوتت...
خعلی جالب بود...![]()
چي بگم والا
براي اين بشر فقط خودش مهمه و بس
یک عدد لاکپشت که دردش میگیره از لحاظ آناتومی امکان زایمان نداشته .همکارای ما میان سقف لاکپشتو میبرن بعددددددددددددددد..................... خوووووووووووووووووووووووووب میان نی نی چندششو اووووووووو در میارن خووووووووووووووووووووووب بععععععععععععععععععععععععععععد میان با چسب راضی میچسبونن بعد تموم
bali..........
jalibidi.......