عمل سزارین لاک پشت (عکس)

Zara1

عضو جدید
سلام.
ساناز جان بیرآزدا اولسا اگر توضیح ور دا بارَسیندَ.
دستت درد نکنه

پلیسا

کاربر فعال
سلام.
ساناز جان بیرآزدا اولسا اگر توضیح ور دا بارَسیندَ.
دستت درد نکنه

یک عدد لاکپشت که دردش میگیره از لحاظ آناتومی امکان زایمان نداشته .همکارای ما میان سقف لاکپشتو میبرن بعددددددددددددددد..................... خوووووووووووووووووووووووووب میان نی نی چندششو اووووووووو در میارن خووووووووووووووووووووووب بععععععععععععععععععععععععععععد میان با چسب راضی میچسبونن بعد تموم

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
آله باباااااااااااااااااااااااااااااااااا الان همه چی ممکنه ماییم که غیر ممکنیم عموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو ورزن جدید:biggrin:

قربون شما.
ما هم ممکنیم!!!

mahaya67

عضو جدید
عزییییزم... :child:
حالا این لاک پشت خوشش اقبال کجا هست که اینقد شیک و مجلسی بهش رسیدگی میکنن! زایمان اونم سزارین! تو ایران بود بچه ها اینقد باهاش گل کوچیک بازی میکردن که زایمان از یادش میرفت

Adnan175

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزییییزم... :child:
حالا این لاک پشت خوشش اقبال کجا هست که اینقد شیک و مجلسی بهش رسیدگی میکنن! زایمان اونم سزارین! تو ایران بود بچه ها اینقد باهاش گل کوچیک بازی میکردن که زایمان از یادش میرفت

:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:;)

Pinar.G

عضو جدید
کاربر ممتاز
یک عدد لاکپشت که دردش میگیره از لحاظ آناتومی امکان زایمان نداشته .همکارای ما میان سقف لاکپشتو میبرن بعددددددددددددددد..................... خوووووووووووووووووووووووووب میان نی نی چندششو اووووووووو در میارن خووووووووووووووووووووووب بععععععععععععععععععععععععععععد میان با چسب راضی میچسبونن بعد تموم

:w15::w15:
آورین کامل و جامعئدی
بونو دا اضافه الیاخ کی خانئم دوهتور پریسا مهندیس و درستیاری مهندیس ساناز کی ساخت و ساز ایشینه باخار مرغوبترین چسبلردن اوستفاده الییبر. ساغولاسئز عزیزلر :w15:

"زهرا"

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
چي بگم والا
براي اين بشر فقط خودش مهمه و بس

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cap::cap:مرسی ساناز جونم

خواهش میکنم ستاره جان:gol:

بسيار جالب ممنون

:gol:
عزییییزم...

تو دنیا:D

جالب بود
مرسي

ممنون:gol:

بتر چتین سوال سوروشدونا:biggrin:

هن والاه:biggrin:

:w15:
آورین کامل و جامعئدی
بونو دا اضافه الیاخ کی خانئم دوهتور پریسا مهندیس و درستیاری مهندیس ساناز کی ساخت و ساز ایشینه باخار مرغوبترین چسبلردن اوستفاده الییبر. ساغولاسئز عزیزلر :w15:

:w15: ائوینن باجی..........

بله کاملآ مرغوب و استاندارده.............خواهش میکنم این زحمت های روز افزون ما ها به خاطر شماهاست:D

سلام خانومی
مسی از دعوتت...:gol:
خعلی جالب بود...;)

سلام گلم........
خواهش میکنم ....لطف کردی

چي بگم والا
براي اين بشر فقط خودش مهمه و بس

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

mohammad azizi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واااااااااااااااااااااااای ساناز بو نمله دییییییییییییییییییییییییی
من بیر جور اولدوم:surprised: