mi.ab.kr.ir عضو جدید کاربر ممتاز Nov 1, 2011 #4 fereshte esfand گفت: به عمل مغز و IQ هم همینطور! کلیک کنید تا باز شود... مگه IQ را هم عمل می کنند؟؟؟
N neda angel کاربر بیش فعال Nov 1, 2011 #5 mi.ab.kr.ir گفت: مگه IQ را هم عمل می کنند؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه ضروری باشه مثل این خودم واسش اقدام می کنم!
mi.ab.kr.ir گفت: مگه IQ را هم عمل می کنند؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... اگه ضروری باشه مثل این خودم واسش اقدام می کنم!
mi.ab.kr.ir عضو جدید کاربر ممتاز Nov 1, 2011 #6 fereshte esfand گفت: اگه ضروری باشه مثل این خودم واسش اقدام می کنم! کلیک کنید تا باز شود... بابا ممکنه به اعتبارت لطمه بزنه ها ای زیر این سنگ و اون ضربه دیگه عمرا آدمی در بیاد حالا از ما گفتن
fereshte esfand گفت: اگه ضروری باشه مثل این خودم واسش اقدام می کنم! کلیک کنید تا باز شود... بابا ممکنه به اعتبارت لطمه بزنه ها ای زیر این سنگ و اون ضربه دیگه عمرا آدمی در بیاد حالا از ما گفتن
mi.ab.kr.ir عضو جدید کاربر ممتاز Nov 1, 2011 #8 erfan_23 گفت: male male کلیک کنید تا باز شود... هابابا ایییییییی که گفتیییییییییییی یعنییییییییییی چه؟
erfan_23 گفت: male male کلیک کنید تا باز شود... هابابا ایییییییی که گفتیییییییییییی یعنییییییییییی چه؟
parandi2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Nov 1, 2011 #10 mi.ab.kr.ir گفت: مگه IQ را هم عمل می کنند؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی لهجه رو عمل می کنند، عمل کردن IQ تعجبی نداره
mi.ab.kr.ir گفت: مگه IQ را هم عمل می کنند؟؟؟ کلیک کنید تا باز شود... وقتی لهجه رو عمل می کنند، عمل کردن IQ تعجبی نداره
Major Geologist کاربر فعال تالار موبایل , کاربر ممتاز Nov 1, 2011 #11 نه بابا. بیچاره از رو فقر مجبور شده قبول کنه.