عمرا بتونی بدزدی !

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

;)

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
نصف کوچه رو نرده کشیدن که چی ؟ :surprised:

شهرداری نداره اونجا ؟

mehravehoath

عضو جدید
شنیده بودم میگن مال خودتو سفت بچسب همسایه رو دزد نگیر
اما نه دیگه تا این حد:surprised::surprised:

neegahin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دزد اگه دزد باشه خودش راهشو پیدا میکنه

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه دیگه خیالش راحت وای یاد خواب دیشبم افتادم . خ واب دیدم از خونه اومدم بیرون دیدم ماشینم نیستش:confused: بعد که از خواب پریدم کلی خدا رو شکر کردم که خواب بود منم باید برم یکی از اینا درست کنم:D

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
من از اونجا رد شم آتیشش میزنم کلا خیالش راحت شه

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
که دزد ماشینو ندزده!

کوچه مگه واسه اوناست ؟

کوچه اختصاصیه

کوچه اختصاصی که دیگه این همه قفل و زنجیر نمیخواد !

اختصاصی هم باشه دلیل نمیشه مزاحم همسایه بشن !

4 ديواري اختياري نه ببخشيد كنار پنجره اختياري:surprised:

:surprised: :D :surprised:

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
نصف کوچه رو نرده کشیدن که چی ؟ :surprised:

شهرداری نداره اونجا ؟

بنده خدا کاری نکرده, ماشینه که اونجا پارک بوده, به نرده هم دورش, همچین کار بدی هم نکرده. همین الان یه طرح به ذهنم اومد واسه حال مشکل پارکینگ در بعضی کوچه ها

به شکل زیر دقت کنید, ماشین میره تو قسمت پارک, بعد با فشار یک تکمه نرده ها که در زیر زمین تعبیه شده اند بالا می آیند. صبح ها هم که ماشین حرکت میکنه نرده ها دوباره به زیر زمین می روند.

tarh.jpg

nice_Alice

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بنده خدا کاری نکرده, ماشینه که اونجا پارک بوده, به نرده هم دورش, همچین کار بدی هم نکرده. همین الان یه طرح به ذهنم اومد واسه حال مشکل پارکینگ در بعضی کوچه ها

به شکل زیر دقت کنید, ماشین میره تو قسمت پارک, بعد با فشار یک تکمه نرده ها که در زیر زمین تعبیه شده اند بالا می آیند. صبح ها هم که ماشین حرکت میکنه نرده ها دوباره به زیر زمین می روند.

مشاهده پیوست 91204

ایول!:eek: طرحشم زدین !:)

ایده جالبیه اما فکرکنید اگه همه همسایه ها بخوان همچین پارکینگی واسه خودشون تو کوچه بسازن ! چه شود!:confused:

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 91204
بیا اون وقت میگن ایرانی ها نبوغ ندارن این یه نمونه اش .....:biggrin:

Hojjat.66

عضو جدید
عجب توهینی به اقا دزده .....اگه دزد دزد باشه ...دوست من در گ. صندوق رو 3 سوته باز میکنن 4 تا میل نرده که چیزی نیست....

ولی ایده یکی از دوستان واقعا خوبه که نرده ها صبح برن زمین و شب بیان بیرون.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 91204

پارکینگ های آینده هم معلوم شد ! :D