علاف ترین عضو باشگاه کیه؟

Sarp

مدیر بازنشسته
تا یه امتیاز نگرفتی با من صحبت نکن 666 امتیازی:cry::cool::cool:
دو تا امتیاز گرفتم :w12:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا منظورم ازشرقی تو نبودی:تو ودختر شرقی هروقت میام هستید.فکر کنم اون تو کار ادبیات باشه

جفتشون دیوانه ن، بیکارن دیگه... مثه منو تو که کار مفید انجام نمیدن. میشینن هی پشت سره اینو اون حرف میزنن، بچه پر روها

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوشم میاد میدونی با کی طرفی!!!

خوشم میاد هر چی ببو گلابی گیر تو میفته، الان باس زار زار به حال خودت گریه کنی که پری ببو از پستت نقل قول گرفت، میدونی الان چقد شان اون اقا ببر سفید برفی پایین اومده:razz:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوشم میاد هر چی ببو گلابی گیر تو میفته، الان باس زار زار به حال خودت گریه کنی که پری ببو از پستت نقل قول گرفت، میدونی الان چقد شان اون اقا ببر سفید برفی پایین اومده:razz:

:w22:

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیرم... من دنبال مقالات علمی در سایت ویکیپدیا هستم، چن تا نوکرو ندیمه هم استخدام کردم که بیان جواب پستایه خلق الله رو بدن

تو اگه ازین پولا داشتی نمیومدی خونه ما کارگری:cool:

به حرف این بربری گوش نده یه عالمه اومد رو قیمتت:D;);):gol:

shadmehrali

عضو جدید
[QUOTE

به حرف این بربری گوش نده یه عالمه اومد رو قیمتت:D;);):gol:[/QUOTE]
:biggrin:
vergi يه فكري به حاله خودت كن

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز تو اومدی؟!

علاف! بیکار!

هیکل دارم برا همین کارا دیگه!!!!!!!!!!

[QUOTE

:lol:...به هیکلت نناز....ناخون دارم آههههه....یه خونجول میکنم چشات کور شه

به حرف این بربری گوش نده یه عالمه اومد رو قیمتت:D;);):gol:
:biggrin:
vergi يه فكري به حاله خودت كن[/QUOTE]

:cool:;):w08::w02:

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
:cry::cry:غول غول ....غول بی شاخ و دم.....غول کچل.....غول بد:cry::cry:

هی بربری ....تو هنو ادم نشدی؟....یه چیزی به این غوله بگو خو....اگه نگی سیماتو قط میکنم:razz:

من نوکره این اقا غوله هم هستم، غول به این خوشگلی... لااقل بزا پرش به پرت بگیره شاید یکم اون قیافه عجق وجقت درس شد، یکم به خودت برس پری، ابروت که مثه برسه، دماختم که مثه خیابونا پر از چاله چوله ست، اون چشاتم که ماشالله کسی جرات نداره بهش نیگا کنه

علاف تويي كه ديشب....
بگم؟؟؟

بگو اقا بگو

vergilangleos

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اقا ما رفتیم!

میترسم چند دیقه دیگه بمونم منم به علافی متهم شم!

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نوکره این اقا غوله هم هستم، غول به این خوشگلی... لااقل بزا پرش به پرت بگیره شاید یکم اون قیافه عجق وجقت درس شد، یکم به خودت برس پری، ابروت که مثه برسه، دماختم که مثه خیابونا پر از چاله چوله ست، اون چشاتم که ماشالله کسی جرات نداره بهش نیگا کنه

بگو اقا بگو

:eek::surprised:
دماغ دارم اندازه گوش کوب بدهههه؟....فک میکنی چرا دشمن تو زندگیمون کم داشتیم؟...

ابروهامم تازه واسه اومدنت اب و شونه کرده بودم....دسخوش....ینی خدایی توام ادمی؟....حیفت نمیاد تیکه میندازی به یه دختر معصوم زیبا؟:D

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek::surprised:
دماغ دارم اندازه گوش کوب بدهههه؟....فک میکنی چرا دشمن تو زندگیمون کم داشتیم؟...

ابروهامم تازه واسه اومدنت اب و شونه کرده بودم....دسخوش....ینی خدایی توام ادمی؟....حیفت نمیاد تیکه میندازی به یه دختر معصوم زیبا؟:D

خو پری مو همیشه گفتوم تو در چشمان من مثه انجلینا جولی میمونی، ولی اینارو دختر زیور خانوم دیشب بهم گفت:D