من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جزئ مهالاته
ههههههههههههههههه
حسین تو که اونروز چادر سر کرده بودی
تو دیگه نه
من؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جزئ مهالاته
ههههههههههههههههه
تو خیابونا میبینم ههههههههههههههههههه
ولی متاسفانه امار شکست عشقی تو خانوم ها خیلی بیشتر از اقایونه............فرض کن هیچی نداریم
ببین با اینکه چیزی نداریم منت کشین چه برسه....
همون چيزي كه الان باعث شده اينجا بمونيد و دل ما خانماي محترم رو بدست بياريد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی متاسفانه امار شکست عشقی تو خانوم ها خیلی بیشتر از اقایونه............
بوی ترشی بیاد ...... میبینیم کی منت میکشه..........
اوووووووووووووووو......................... خانم تورو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( دروغ هرچی بزرگ باشه باورش راحت تره)ازون بیشترشو ما میبینیم
خانم توروخدا...خانم جون مادرت...خانم غلامتم....این شماره رو بگیر
شما هول شدی غلط املایی داری............بوی ترشی قدیمی شده...
باز زن بنده ی اخساس خودشه مرد بنده ی چیه؟
ما شنيديم بنده شكمشون اند!!!!!!!!!!!!
اوووووووووووووووو......................... خانم تورو خدا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( دروغ هرچی بزرگ باشه باورش راحت تره)
از صبح تا عصر ارایش میکنن بیان بیرون فقط به خاطره اینکه پسرا فقط بهشون فقط یه نگاه کنن.......... تو دلشون بگن ای وای این پسره نگام کرد..........
اون خانومایی که صبح ها تو پارک ها بدو بدو میرن ........ اونا بنده ی شکمن نه ما................ما شنيديم بنده شكمشون اند!!!!!!!!!!!!
والا ما که ندیدم پسری به التماس شماره بده
دخترا تا پسرا رو میبینن آب ازدهنش.ن سرازیر میشه و ماام دلمون میسوزه براشونهههههههههههههههه
به چیشون نگاه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نقاشی هاشون تو صورتشون؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بتونه کاریاشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نه که شما نگاه نمیکنین تو چاله چوله نمیرین به تیر نمیخورین
به خاطر یه نگاه
چقدر دلسوزین شماها
مخصوصا تو
اون خانومایی که صبح ها تو پارک ها بدو بدو میرن ........ اونا بنده ی شکمن نه ما................
به چیشون نگاه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نقاشی هاشون تو صورتشون؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بتونه کاریاشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به چیشون نگاه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نقاشی هاشون تو صورتشون؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بتونه کاریاشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودتونم خوب میدونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نه آقا شما بنده ی شکمم نیستین
خودتونم خوب میدونیم
یه سوال واسه چی ارایش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو داری جامعه آماری مثال میزنی
چون جدا از تعصب بین هردو گروه آدمای پوچ پیدا میشن
بعدشم ربطی به آرایش نداره من آرایش میکنم تو اگه مردی نگاه نکن نمیمیری که
بس چرا صبح افتاب نزده تا نصف شب تو خيابونا و بارك ها الافيد و مگس ميشماريد و خيابون متر ميكنيد؟؟!!!!!!!
اولا ما بی کارنیستیم .......... اون جونی هم که بیرونه...... بی چاره کار نداره ........... به خاطره این بیرونه ........بس چرا صبح افتاب نزده تا نصف شب تو خيابونا و بارك ها الافيد و مگس ميشماريد و خيابون متر ميكنيد؟؟!!!!!!!
یه سوال واسه چی ارایش میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماها چرا انقد آرایش میکنین راس میگه
اولا از هول نیس چون بنده خیلی خونسردم
دوما من کلا آرایش نمیکنم مگه عروسی اونم خیلی خیلی کم
ولی اینکه چرا آرایش میکنیم ما زنا:که چشم شماهارو دربیاریم از بس که زل میزنین
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
I | یکی از عذاب آور ترین لحظه های زندگی ... | تالار عکس | 0 | |
![]() |
تصاویری برای عذاب دادن خانوما | تالار عکس | 5 | |
![]() |
قیافه آقایون هنگام خرید با خانم ها | تالار عکس | 44 | |
![]() |