david_danger
عضو جدید
بهرام كه همه روز گورگرفت(گوره خر)
ديدي كه چطور گور بهرام را گرفت(قبر)
يا چيزي تو همين مايه ها
ديدي كه چطور گور بهرام را گرفت(قبر)
يا چيزي تو همين مايه ها

منظورتون از "امثال شما" چیه ؟
کی گفته نباید بگیرینش ؟
شما مثل اینکه از هر حرفی بدون توجه به منظور نویسندش برای خودتون هر برداشتی میخواید میکنید.
اون سپاه پاسدارانی که شما خیلی دوستش داری اگر استراتژی و توانایی عملیاتی کافی رو داشت می تونست با عملیات تاکتیکی شبانه با کمک نیروی هوایی (نه با چهارتا وانت سرباز صفر و کاتیوشای 40 میلیمتری و راکت های بی تاثیر) توانایی عملیاتی این نیروها رو چنان کاهش بده که دیگه توان پاسخگویی بعد از دستگیری رهبرش رو نداشته باشند.
فقط ای کاش ارتش وارد عمل میشد و اونوقت میدیدیم چند روز اینها دووم میارند.
حالا من نمی گم حتما این اتفاق می افته ولی شما خودتون حساب کنید ببینید واکنش این گروهک به دستگیری رهبرشون چی خواهد بود.
دل به دل راه دارداینو که شما بدتری....
چون اکثر بچه هایی که اینجان منو میشناسن و میدونن بنده علاقه ای به سپاه پاسداران امروز ندارم![]()
واقعا برات متاسفم برای این اظهار نظرت / تو واقعا ایرانی / این همه شهیدی که تو ی جنگ دادیم کی ها بودن ؟ بسیجی نبودن ؟سپاهی نبودن؟ / اون سربازهای بیچاره که گروه ریگی گثیف سر بریدن بچه های ایران نبودن؟ / فقط فقط جرمشون مرزداری از ایران بود/ انوقت تو چنین گروه کثیفی با چه کسی های مقایسه میکنیهر کدام از این بسیجی ها و یگان ویژه یک ریگی هستند چرا اینها بازداشت نمیشوند ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این فیلم رو بی بی سی فارسی منتشر کرده و یوتیوب هم هست ....
دوست من قبل از اینشم توانایی عملیات نداشتن!منظورتون از "امثال شما" چیه ؟
کی گفته نباید بگیرینش ؟
شما مثل اینکه از هر حرفی بدون توجه به منظور نویسندش برای خودتون هر برداشتی میخواید میکنید.
اون سپاه پاسدارانی که شما خیلی دوستش داری اگر استراتژی و توانایی عملیاتی کافی رو داشت می تونست با عملیات تاکتیکی شبانه با کمک نیروی هوایی (نه با چهارتا وانت سرباز صفر و کاتیوشای 40 میلیمتری و راکت های بی تاثیر) توانایی عملیاتی این نیروها رو چنان کاهش بده که دیگه توان پاسخگویی بعد از دستگیری رهبرش رو نداشته باشند.
فقط ای کاش ارتش وارد عمل میشد و اونوقت میدیدیم چند روز اینها دووم میارند.
حالا من نمی گم حتما این اتفاق می افته ولی شما خودتون حساب کنید ببینید واکنش این گروهک به دستگیری رهبرشون چی خواهد بود.
واقعا برات متاسفم برای این اظهار نظرت / تو واقعا ایرانی / این همه شهیدی که تو ی جنگ دادیم کی ها بودن ؟ بسیجی نبودن ؟سپاهی نبودن؟ / اون سربازهای بیچاره که گروه ریگی گثیف سر بریدن بچه های ایران نبودن؟ / فقط فقط جرمشون مرزداری از ایران بود/ انوقت تو چنین گروه کثیفی با چه کسی های مقایسه میکنی
جالبتر که فیلم که بی بی سی کثیف منبع اش را به عنوان سند قرار دادی / چقدرم این بی بی سی دلسوزه شما هاست
دوست من قبل از اینشم توانایی عملیات نداشتن!
یه گروه مثل طالبان میمونه توی منطقه و مبارزه میکنه..
یه گروهی مثل گروه این دجال مثل ترسوها میاد ایران خراب کاری میکنه و فرار میکنه!
قطعا هرچقدر به این گروه باج داده شده بخاطر رهبرش بوده!
وقتی رهبرش در اختیار شماس گروهش هم در اختیار شماس!
اینطوری معادله دست توئه..
و خودت هم هر جور که عشقت میکشه حلش میکنی!![]()
من منظورم از عملیات مثلا عملیات "طوفان صحرا" نیست که برادر خیبر. منظورم همون بمب گذاری هاست. همون کارها ایجاد نا امنی میکنه. برای مثال کشتن اون فرمانده سپاه. از اطلاعات بیشتر از اینها انتظار میرفت.دوست من قبل از اینشم توانایی عملیات نداشتن!
یه گروه مثل طالبان میمونه توی منطقه و مبارزه میکنه..
یه گروهی مثل گروه این دجال مثل ترسوها میاد ایران خراب کاری میکنه و فرار میکنه!
قطعا هرچقدر به این گروه باج داده شده بخاطر رهبرش بوده!
وقتی رهبرش در اختیار شماس گروهش هم در اختیار شماس!
اینطوری معادله دست توئه..
و خودت هم هر جور که عشقت میکشه حلش میکنی!![]()
چاکرتم.من منظورم از عملیات مثلا عملیات "طوفان صحرا" نیست که برادر خیبر. منظورم همون بمب گذاری هاست. همون کارها ایجاد نا امنی میکنه. برای مثال کشتن اون فرمانده سپاه. از اطلاعات بیشتر از اینها انتظار میرفت.
حالا ببینیم چی میشه. من که امیدوارم این گروه ها هرچه زودتر متلاشی بشند و بیشتر از این باعث ناامنی کشور نباشند.
در پایان بنده عرض کنم که بنده قربون ارتش ایران میرم.همینطوری بیخودی
![]()
متاسفم برات.هر کدام از این بسیجی ها و یگان ویژه یک ریگی هستند چرا اینها بازداشت نمیشوند ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
این فیلم رو بی بی سی فارسی منتشر کرده و یوتیوب هم هست ....
شما از کجا فهمیدی که حالا بی بی سی خبرای راست میده؟!چون خبراش دلخواه شماست راسته!لطفا دستمال بسیجی ها و سپاهی ها نشوید تو این 8 ماه به عینه در خیابان ها دیدم دیگه ... از چی طرفداری میکنی دیگه ؟؟؟ کور شده اید ندید فیلمها رو مسائل خیابانها رو ندید ؟ از بالای پشت بام همان بسیجی ها تیراندازی میکردند ندیدی ؟؟
خدا آنهای که شهید شدند رحمت کنه اما بسیجی های الان مرد هستند ؟ بیشرف هستند
بسیجی واقعی همت بود و باکری این ارازل رو با آنها مقایسه نکن تموم شد رفت ...
آره بی بی سی چون خبرهای راست میده شده کثیف . 20:30 کثیف نیست ؟؟!!!!!!!!!!
انشاالله همه ی قاتلین به سزای اعمالشون برسن...خدا این قاتل رو به سزای اعمالش برسونه انشاالله
چاکرتم.
دو تا عکس هم بعد از دستگیری ایشون میگذارم به افتخار شما..
![]()
![]()
ولی چشماش خیلی معصومِ
همین معصوم سر شیعه میبرید
بچه میکشت
سرباز بدبخت و اواره میکرد و سرمیبرید
معلومه کلیپاشو ندیدی![]()