من گلوم پاره شد از بس اینو گفتم.بعضی از تاپیک های طنز هم از فحش... بدتره... نه دوست عزیز؟!
منم با شما موافقم
من گلوم پاره شد از بس اینو گفتم.بعضی از تاپیک های طنز هم از فحش... بدتره... نه دوست عزیز؟!
منم همينو ميگم...................این چیزا که غصه نداره!! الان زن ذلیلی جزء لاینفک آقایون ایرانیه!!!
منم همينو ميگم...................
حالا چي ميشه آدم تحته فرمانه خانومش باشه..................
از خداتون باشه................
مرسي به شما ميگن آدم منطقي...........
براوو براوو
الان عصباني تشريف داريدspowجان......................ای فمینیست
ای سقراط
.......
این چیزا که غصه نداره!! الان زن ذلیلی جزء لاینفک آقایون ایرانیه!!!
به خاطر همینه که ما آقایون زن نمی گیریم. اونوقت دختر خانوما به کوزه نیاز پیدا می کنن. چون زیاد دوست ندارن اسیر کوزه بشن، میان دنبال ما و میگن من اشتباه کردم. تو بیا جلو هر چی تو بگی همون میشه. قول میدم همیشه تو خونه مرد سالاری داشته باشیم عزیزم!!! و این داستان ادامه دارد.منم همينو ميگم...................
حالا چي ميشه آدم تحته فرمانه خانومش باشه..................
از خداتون باشه................
مرسي به شما ميگن آدم منطقي...........
براوو براوو
هر که را طاووس خواهد جور هندوستان کشدماهارو باش که باید مهریه بدیم خرجشونو بدیم همه عمرمون رو هم بدیم اینجوری کولی هم بدیم
این یعنی منطق قابل توجهspowاین چیزا که غصه نداره!! الان زن ذلیلی جزء لاینفک آقایون ایرانیه!!!
بهتره به پست بعدی من که در مورد کوزه صحبت شده هم توجه داشته باشید.این یعنی منطق قابل توجهspow
ترشی صادر میکردی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از راه بدر شدی دیگهبهتره به پست بعدی من که در مورد کوزه صحبت شده هم توجه داشته باشید.
بهترین هدیه ای رو که خدا میتونه به یک مرد بده یه زنه خوبه
آقایون عزیزبهترین هدیه ای رو که خدا میتونه به یک مرد بده یه زنه خوبه
واقعا همینطوره.امیدوارم همه آقایون قدر خانوماشونو بدونن.بهترین هدیه ای رو که خدا میتونه به یک مرد بده یه زنه خوبه
منم موافقم. به شرطی که زنش خوب باشه.بهترین هدیه ای رو که خدا میتونه به یک مرد بده یه زنه خوبه
حالا ما اگه از این هدایای خوب نخوایم، کیو باید ببینیم؟بهترین هدیه ای رو که خدا میتونه به یک مرد بده یه زنه خوبه
دیر نمی شه مهندس. به زودی می خوایحالا ما اگه از این هدایای خوب نخوایم، کیو باید ببینیم؟
بسته به اینه که خربزرو چجوری بخوری.2باره اومدم برا تاکید بگم که هرکی خربزه می خوره پای لرزشم می شینه
ادامه داستان را ندیدی!!!!!!!!!!اینا را نگاه کن تو رو خدا.....
چرا اینجوری به موضوع نگاه میکنین....؟!!!!!!!!!
این هم عاقبت یه ازدواج خوب....
قابل توجه آقایان SPOW , LORD می بینم که کم آوردید و دیگه این طرفها پیداتون نمی شه!!!!
ادامه داستان را ندیدی!!!!!!!!!!
داره شوهرش را می بره تو دریا غرقش کنه! خبر نداری!
با مردا باید همین طوری رفتار کرد دیگه...
چرا آخه....؟؟؟!!!
بحث جدیه یا شوخی...؟
مگه پسرا چی کار کردند که مستحق غرق شدن باشند...؟!!!!
فکر میکنی پسرا لولو خورخوره اند..؟
اینم یه نمومه بهترترش.....
بهترین هدیه ای رو که خدا میتونه به یک مرد بده یه زنه خوبه
[/quot
پس من بهترین هدیه خدا هستم!!!!!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ا | عاقبت ازدواج اقايون | گفتگوی آزاد | 29 | |
عاقبت زرنگی | گفتگوی آزاد | 2 | ||
سریال های دیدنی (!) ماه رمضان ، عاقبت طرد امثال عطاران و مهران مدیری... | گفتگوی آزاد | 22 | ||
عاقبت زیاد حرف زدن با گوشی.. | گفتگوی آزاد | 0 | ||
عاقبت دوستی و محبت | گفتگوی آزاد | 9 |