عاشقا بیا

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا به حال شده عشقت بزاره بره . فقط نگاش کنی؟
بعدش چی کردی؟
میدونی پسر بفهمه دوسش داری خر میشه
آره شده بعد رفتنش گفتم خودا به همرات بعد پشیمون شدم اما غرورم اجازه نداد دنبالش برم
البته من mr نه mss

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم اینو به خاطر یکی از دوستام زدم
همیشه میگه به هیچ پسری نگو دوستت دارم (
نیاین کتکم بزنین ولی دوست داشتن به اون معنا که دوستت گفته خیلی مزخرفه:lol:
یعنی اینکه هیچ وقت نباید کسی رو جدا از بقیه دوست داشته باشی چون فقط صدمه میبینی وهیچ فایده ای واست نداره:w05:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
اشتباهه تو دلت هر چی باشه بریز بیرون اگه طرف ظرفیت داشته باشه می مونه و اگرنه گور باباش
خوب این چه کاریه؟!
دل ببندی بگی بعد بذاره بره
بعد لابد یکی دیگه
اصلا نباشه.مگه فرقی داره؟!:huh:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
موافقم گور بابای عشق بذار باباش بسوزه

wwwolf

عضو جدید
اگه قراره عشق اینطوری که شما میگین باشه همون بهتر که نباشه!!!!

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا این دوستم خفن عاشقه
جالب اینجاس خیلی مغروره اما در برابر پسره هیج غروری نداره خیلی رک اما جلو پسره لال میشه
تازه رو گوشیش عکس پسرس پسورد همه چیزاش اسمه پسرس دیگه ما میدونیم پسورداش چیان:smile:

بنهور

عضو جدید
اولا اگه نمیذاشت بره دیگه عشقت نبود دوما اونی که معنی عاشق نبودنو نفهمیده انسان نیست

منم همچین اتفاقی افتاد ولی سعی کردم فراموشش کنم ولی نشد هنوزم به فکرشم اونم به فکر من هست؟

بنهور

عضو جدید
یه زمانی بود .به قول رضا صادقی این روزا عاشقی کشک و دوغ
به کی می گی عاشق؟

معمار67سبز

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا این دوستم خفن عاشقه
جالب اینجاس خیلی مغروره اما در برابر پسره هیج غروری نداره خیلی رک اما جلو پسره لال میشه
تازه رو گوشیش عکس پسرس پسورد همه چیزاش اسمه پسرس دیگه ما میدونیم پسورداش چیان:smile:

:eek:

sariii

کاربر بیش فعال
آره...نمیدونم اسمش عشق بود یا نه....اما اونقدر دوستش داشتم که اگه چند روز نمیدیدمش اشکم در میومد...
چند ماهی میشه که از هم جدا شدیم...یعنی ازم جدا شد...چون فهمیده بود که همه چیزمه...هنوزم گاهی به یادش اشک میریزم...گاهی شبا خوابش رو میبینم...اون بهترین دوستم بود...7 سال آخر تحصیلو با هم بودیم تو یه مدرسه...الانم تو دانشگاهمه...امااا...:cry:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره...نمیدونم اسمش عشق بود یا نه....اما اونقدر دوستش داشتم که اگه چند روز نمیدیدمش اشکم در میومد...
چند ماهی میشه که از هم جدا شدیم...یعنی ازم جدا شد...چون فهمیده بود که همه چیزمه...هنوزم گاهی به یادش اشک میریزم...گاهی شبا خوابش رو میبینم...اون بهترین دوستم بود...7 سال آخر تحصیلو با هم بودیم تو یه مدرسه...الانم تو دانشگاهمه...امااا...:cry:
ما جنس مخالف میگیما:redface:

tigerman_h

عضو جدید
اُه اُه، چه خبره!
الهی بمیرم؛ چقدر عاشق رنج‏کشیده داریم.
اگه دوست داشتید من یه راهکار میگم. (؟ :que: ؟)

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
اُه اُه، چه خبره!
الهی بمیرم؛ چقدر عاشق رنج‏کشیده داریم.
اگه دوست داشتید من یه راهکار میگم. (؟ :que: ؟)
بگو تایگر جان ;)
داره حالم بهم می خوره بابا اینا چقدر ضعیفن ضعیفه به اینا که نمی گن نه؟ :hate: