mel0dy
عضو جدید
???????mishe rah karetono beginاُه اُه، چه خبره!
الهی بمیرم؛ چقدر عاشق رنجکشیده داریم.
اگه دوست داشتید من یه راهکار میگم. (؟؟)
???????mishe rah karetono beginاُه اُه، چه خبره!
الهی بمیرم؛ چقدر عاشق رنجکشیده داریم.
اگه دوست داشتید من یه راهکار میگم. (؟؟)
اولن عاشق نشی???????mishe rah karetono begin
in mozo hich tajobi nadare in karie ke har asheghy anjam mideنه بابا این دوستم خفن عاشقه
جالب اینجاس خیلی مغروره اما در برابر پسره هیج غروری نداره خیلی رک اما جلو پسره لال میشه
تازه رو گوشیش عکس پسرس پسورد همه چیزاش اسمه پسرس دیگه ما میدونیم پسورداش چیان![]()
وای نه! اینجوری نگو.بگو تایگر جان
داره حالم بهم می خوره بابا اینا چقدر ضعیفن ضعیفه به اینا که نمی گن نه؟![]()
سلامpas hatman ba man shad nabode gozashtam bere ta har ja ke shade onja zendegy koneman ino mikhastam pas doge nemitnestam harfy bezanam
خوب خیلی از پسرها اینجوری هسن چون که همیشه اونا بودن که این کلمه رو واسه یه دختر به کار بردن...به نظر من از یه جهت خوبه...از یه جهت بده...اگه دختر نقش عاشق رو داشته باشه اسیب می بینه چون دخترا روحیه شون جوری نیس که بتونن ناز یه پسر رو بکشن چون اونی که ناز داره دختره...تا یه جایی هم می تونه به این کار ادامه بده...اخرش خسته میشه چون داره برخلاف روحیاتش عمل می کنه...خیلی از پسرها هستن که وقتی خیالشون راحت میشه که طرف دوسش داره میره دنبال کار خودش چون مطمئن میشه طرف به هر قیمتی می مونه دیگه...من خودم دخترم ولی به نظرم وفاداری پسرها بیشتر از دختراس...این روزا اینجوری به نظر میرسه...نظرتون چیه؟تا به حال شده عشقت بزاره بره . فقط نگاش کنی؟
بعدش چی کردی؟
میدونی پسر بفهمه دوسش داری خر میشه
mazash be hamineاولن عاشق نشی
دوما عاشق نشی
سومن عاشق نشی
چهارمن اگه شدی دیگه نمی شه واست کاری کرد چون دل با عقل مخالفه
ببری من با این حرف مخالفماسلام
اولاً فارسی را پاس بداریم!
ثانیاً رک حرف بزنیم ناراحت نمیشی؟ از عسک آواتارت به نظر میرسه، از اون دسته دخملای راحتی؛ آره؟؟؟ اونی که باش بودی چی؟ اونم از اون پسرای راحت بود؟
منظورم از لحاظ چیزایی مث تیپ و لباس و حجاب و اینجور چیزاست.
اگه همینه پس چرا شاکی شدی منم چشیدم فکر نکن پیش نیومدهmazash be hamine![]()
برعکس هم صادقه حداقل واسه منببری من با این حرف مخالفما
من خودم ادمه گیری هستم اما دیدم طرف با یکی دوسته اما رابطشون خیلی پاکه
معمولا دخترا با یه احساس پاک میان جلوو پسرا از این احساس سو استفاده میکنن
![]()
معمولا اره موافقم...ولی خیلی از دخترا هم این جوری هستن دوستم...ربطی به پسر دختر بودن نداره که...ربط داره چه جوری و با چه حسی وارد یه رابطه بشه ادم..ببری من با این حرف مخالفما
![]()
میگن یکی از کلمه هایی که راحت میتونی باهاش همه رو فریب بدی کلمه ی عشقهبرعکس هم صادقه حداقل واسه من
sorry pc man farsi nadareسلام
اولاً فارسی را پاس بداریم!
ثانیاً رک حرف بزنیم ناراحت نمیشی؟ از عسک آواتارت به نظر میرسه، از اون دسته دخملای راحتی؛ آره؟؟؟ اونی که باش بودی چی؟ اونم از اون پسرای راحت بود؟
منظورم از لحاظ چیزایی مث تیپ و لباس و حجاب و اینجور چیزاست.
man az eshgh ya dost dashtan shaki nisam az in ke vaghty ba ye ehsase pak miri jelo vali tarafe moghabel vasash hichy mohem nist in azar dahandasاگه همینه پس چرا شاکی شدی منم چشیدم فکر نکن پیش نیومده
ولی با خاطره هاش خوشم
میگن یکی از کلمه هایی که راحت میتونی باهاش همه رو فریب بدی کلمه ی عشقه
خوبه ادم سر حرفش بمونه مثل دوستم مینا![]()
بی خیال باباsorry pc man farsi nadare
dovomam ma osolan dokhtary nistam ke zod narahat besham dost daram har ki mikhad azam enteghad kone ba harfasho bezane
man dokhmale aromiambad in ke on pesar mamoli bod ziad gir nemidad vali ro inn ke ba pesar harf bezanam kheiliiiiiiiiiiiiiiii hasas bod
hamishe ehsasam behem mige on hata shak dasht ke mano dost dare ya na
![]()
خوب الهی من دور هر چی آدم خوب و پاکه بگردم(!) منم به نوعی دارم همینو میگم. میگم اگه طبق اون چیزی که باید، رفتار کنیم مشکلی پیش نمیاد و بچههای بد هم نمیتونن با احساسات پاک دیگران بازی کنن.ببری من با این حرف مخالفما
![]()
sorry pc man farsi nadare
dovomam ma osolan dokhtary nistam ke zod narahat besham dost daram har ki mikhad azam enteghad kone ba harfasho bezane
man dokhmale aromiambad in ke on pesar mamoli bod ziad gir nemidad vali ro inn ke ba pesar harf bezanam kheiliiiiiiiiiiiiiiii hasas bod
![]()
تشکرام تموم شده اما واقعا گل گفتیبه نظر من خیلی وقتا خدا عشق رو وارد زندگیه ادم می کنه نه واسه اینکه ادم رو با خود عشق اشنا کنه بلکه می خواد ادم رو با خودش و درونش اشنا کنه می خواد ادم بدونه چقدر مهربونی تو دلمون قرار داده واسه دوس داشتن ...خیلی وقتا هم واسه اینه که قراره با نیمه گمشده ت روبرو بشی که اون موقس عشق ادم حس می کنه...به نظرم بقیه موارد هدف خود عشق نبوده بلکه رسیدن به خود وجوده...چون لحظه هایی هس که تنهایی و تو سکوتت با خودت حرف می زنی...جاییه که دیگه نمی شه ادم خودش رو گول بزنه ...همه چیز پر از حقیقته...![]()
الان یکی بیاد بگه عاشقته چی میکنی؟خوب الهی من دور هر چی آدم خوب و پاکه بگردم(!) منم به نوعی دارم همینو میگم. میگم اگه طبق اون چیزی که باید، رفتار کنیم مشکلی پیش نمیاد و بچههای بد هم نمیتونن با احساسات پاک دیگران بازی کنن.
در مورد سوءاستفاده هم الآن سهم دو طرف داره برابر میشه یا بهتره بگم شده.![]()
مرسی دوستم..تشکرام تموم شده اما واقعا گل گفتی![]()
ببین اگه لیاقت داشت نمیرفت اگه اینقدر درک داشت که به احساس طرفه مقابلش احترام بزاره نمیرفت عشقو از خدا یاد بگیر اون عاشقه بنده هاشه با اینکه میبینه اونا گناهکارن هیچ وقت ولشون نمیکنه اگه اون شعور داشت اینو میفهمیدyeho koli delam barash tang shod
![]()
ببین خانمی، کلی بگم که آقایون ته دلشون هیچوقت خوششون نمیاد عشقشونو با بقیه تقسیم کنن. پس یکی از بهترین راهای جذب ما مردا، اثبات پاکی طرف مقابلمونه.sorry pc man farsi nadare
![]()
رفتارت طبیعیه. اگه هیچ مشکلی نبوده، چرا به این فکر نمیکنی که لیاقتتو نداشته؟man az eshgh ya dost dashtan shaki nisam az in ke vaghty ba ye ehsase pak miri jelo vali tarafe moghabel vasash hichy mohem nist in azar dahandas
man hanozam tarafamo dost daram
har rozamo ba yade on sar mikonam
chon dosesh dashtam be manaye vagheie
بی خیال بابا
مردا ارزش فکر کردن ندارن![]()
اینکه واسه کسی تب کن که واست بمیرهدعوا سر چیه بگین منم شرکت کنم![]()
این همون لحظه س که خدا می خواد به ادم بگه میشه چقدر مهربون بود...می خواد بگه تو دلمون چقدر محبت گزاشته که حتی میشه باهاش ادمی رو که دوس نداره ادم رو دوس داشتو دل تنگش شد...این رسیدن به خود به نظرم یه نیم نگاه ه از طرف خدا باید به فال نیک گرفتش...کسی که به خودش برسه و خودش رو درک کنه بقیه ادما رو خیلی اسون می تونه درک کنه ...تو با این درکه رسیدی...yeho koli delam barash tang shod
![]()
یه زمانی واسه من خیلی میمردن چون تب داشتماینکه واسه کسی تب کن که واست بمیره
هیچکی واسه من نمیره![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
ولنتاین بهانه ای برای عاشقا تاپیک برای روز عشق( عاشقاش بیا) | گفتگوی آزاد | 81 | |
![]() |
عاشقا بیان.................. | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
چرا عاشقا همیشه ناراحتن؟ | گفتگوی آزاد | 12 | |
![]() |
یه سوال تخصصی : عاشقا جواب بدن !!!!!! | گفتگوی آزاد | 30 | |
![]() |
تو دل این بچه چی میگذره ؟ (حتما بیا نظر بده) | گفتگوی آزاد | 25 |