عاشقا بیا

mel0dy

عضو جدید
نه بابا این دوستم خفن عاشقه
جالب اینجاس خیلی مغروره اما در برابر پسره هیج غروری نداره خیلی رک اما جلو پسره لال میشه
تازه رو گوشیش عکس پسرس پسورد همه چیزاش اسمه پسرس دیگه ما میدونیم پسورداش چیان:smile:
in mozo hich tajobi nadare in karie ke har asheghy anjam mide
man dostam hameye zendegim bod tory dosesh dashtam ke tamome uni midonestan
hich kas hagh nadasht poshte saresh harf bezane
bishtare aksasho 50*70 chap karde bodam zade bodam divare otagham
har chy saram dad mizad hichy nemigoftam yek roz nemididamesh on roz vasam jahanam bod
vali midoni chie har chizi zarfiat mikhad vaghty man vasash hame jore maye mizashtam vali kheili rahat gozasht raft vaghty ehsasatamo be bazi gereft che kar mitonestam bokonam
pas hatman ba man shad nabode gozashtam bere ta har ja ke shade onja zendegy kone :(man ino mikhastam pas doge nemitnestam harfy bezanam

tigerman_h

عضو جدید
بگو تایگر جان ;)
داره حالم بهم می خوره بابا اینا چقدر ضعیفن ضعیفه به اینا که نمی گن نه؟ :hate:
وای نه! اینجوری نگو.
راهکار اصلی اینه که آدم درست فکر کنه و بره سراغ چیزایی که فکرشو اینجوریا مشغول نمیکنه. اگه فکر نمیکنید منبر رفتم(!) برای مواجه‏نشدن با این مشکلات، خدا و دین چیزای خیلی خوبی هستن. من خیلی کم دیدم و شنیدم که ارتباطات غیر رسمی پسر و دختر به عاقبت خوشی منجر شه. (شاید 1 در 200 :warn:)
میخوام یه چیزای دیگه‏ای هم بگم، ولی چون تجربه‏ی شخصی خودم ثابت کرده که خیلی خیلی سخته، نمیگم.
اونایی که به هر دلیلی پا تو این راه گذاشتن و الآن تو عمل انجام‏شده قرار گرفتن، بهتره یه چندوقتی تا میتونن خودشونو از اون حال‏و‏هوا دور نگه دارن و ارتباطات مفید رو جایگزین کنن. مطمئنّاً بعد از مدتی حالشون خوبِ خوب میشه

tigerman_h

عضو جدید
pas hatman ba man shad nabode gozashtam bere ta har ja ke shade onja zendegy kone :(man ino mikhastam pas doge nemitnestam harfy bezanam
سلام :gol:
اولاً فارسی را پاس بداریم!
ثانیاً رک حرف بزنیم ناراحت نمیشی؟ از عسک آواتارت به نظر میرسه، از اون دسته دخملای راحتی؛ آره؟؟؟ اونی که باش بودی چی؟ اونم از اون پسرای راحت بود؟
منظورم از لحاظ چیزایی مث تیپ و لباس و حجاب و اینجور چیزاست.

matin_bc

عضو جدید
تا به حال شده عشقت بزاره بره . فقط نگاش کنی؟
بعدش چی کردی؟
میدونی پسر بفهمه دوسش داری خر میشه
خوب خیلی از پسرها اینجوری هسن چون که همیشه اونا بودن که این کلمه رو واسه یه دختر به کار بردن...به نظر من از یه جهت خوبه...از یه جهت بده...اگه دختر نقش عاشق رو داشته باشه اسیب می بینه چون دخترا روحیه شون جوری نیس که بتونن ناز یه پسر رو بکشن چون اونی که ناز داره دختره...تا یه جایی هم می تونه به این کار ادامه بده...اخرش خسته میشه چون داره برخلاف روحیاتش عمل می کنه...خیلی از پسرها هستن که وقتی خیالشون راحت میشه که طرف دوسش داره میره دنبال کار خودش چون مطمئن میشه طرف به هر قیمتی می مونه دیگه...من خودم دخترم ولی به نظرم وفاداری پسرها بیشتر از دختراس...این روزا اینجوری به نظر میرسه...نظرتون چیه؟

Taghdir

عضو جدید
آره وقتی رفت فقط نگاهش کردم
رفتنش بهتر بود هیچ وقت نمیشه کسی رو به زور نگه داری...
وقتی رفت به این فکر افتادم که حتما وجودش یه واسطه بوده تو زندگیم
تا به شخص مناسب برسم همین...

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
ثانیاً رک حرف بزنیم ناراحت نمیشی؟ از عسک آواتارت به نظر میرسه، از اون دسته دخملای راحتی؛ آره؟؟؟ اونی که باش بودی چی؟ اونم از اون پسرای راحت بود؟
ببری من با این حرف مخالفما
من خودم ادمه گیری هستم اما دیدم طرف با یکی دوسته اما رابطشون خیلی پاکه
معمولا دخترا با یه احساس پاک میان جلو;) و پسرا از این احساس سو استفاده میکنن:mad:

mr.abooli

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمولا دخترا با یه احساس پاک میان جلو;) و پسرا از این احساس سو استفاده میکنن:mad:
برعکس هم صادقه حداقل واسه من

matin_bc

عضو جدید
معمولا اره موافقم...ولی خیلی از دخترا هم این جوری هستن دوستم...ربطی به پسر دختر بودن نداره که...ربط داره چه جوری و با چه حسی وارد یه رابطه بشه ادم..

mel0dy

عضو جدید
sorry pc man farsi nadare
dovomam ma osolan dokhtary nistam ke zod narahat besham dost daram har ki mikhad azam enteghad kone ba harfasho bezane
man dokhmale aromiam:Dbad in ke on pesar mamoli bod ziad gir nemidad vali ro inn ke ba pesar harf bezanam kheiliiiiiiiiiiiiiiii hasas bod:cool:hamishe ehsasam behem mige on hata shak dasht ke mano dost dare ya na:cool:

mel0dy

عضو جدید
اگه همینه پس چرا شاکی شدی منم چشیدم فکر نکن پیش نیومده
ولی با خاطره هاش خوشم
man az eshgh ya dost dashtan shaki nisam az in ke vaghty ba ye ehsase pak miri jelo vali tarafe moghabel vasash hichy mohem nist in azar dahandas
man hanozam tarafamo dost daram
har rozamo ba yade on sar mikonam
chon dosesh dashtam be manaye vagheie

matin_bc

عضو جدید
میگن یکی از کلمه هایی که راحت میتونی باهاش همه رو فریب بدی کلمه ی عشقه:(

خوبه ادم سر حرفش بمونه مثل دوستم مینا;)

به نظر من خیلی وقتا خدا عشق رو وارد زندگیه ادم می کنه نه واسه اینکه ادم رو با خود عشق اشنا کنه بلکه می خواد ادم رو با خودش و درونش اشنا کنه می خواد ادم بدونه چقدر مهربونی تو دلمون قرار داده واسه دوس داشتن ...خیلی وقتا هم واسه اینه که قراره با نیمه گمشده ت روبرو بشی که اون موقس عشق ادم حس می کنه...به نظرم بقیه موارد هدف خود عشق نبوده بلکه رسیدن به خود وجوده...چون لحظه هایی هس که تنهایی و تو سکوتت با خودت حرف می زنی...جاییه که دیگه نمی شه ادم خودش رو گول بزنه ...همه چیز پر از حقیقته...:w10:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
dovomam ma osolan dokhtary nistam ke zod narahat besham dost daram har ki mikhad azam enteghad kone ba harfasho bezane
man dokhmale aromiam:Dbad in ke on pesar mamoli bod ziad gir nemidad vali ro inn ke ba pesar harf bezanam kheiliiiiiiiiiiiiiiii hasas bod:cool:hamishe ehsasam behem mige on hata shak dasht ke mano dost dare ya na:cool:
بی خیال بابا
مردا ارزش فکر کردن ندارن:redface:

tigerman_h

عضو جدید
خوب الهی من دور هر چی آدم خوب و پاکه بگردم(!) منم به نوعی دارم همینو میگم. میگم اگه طبق اون چیزی که باید، رفتار کنیم مشکلی پیش نمیاد و بچه‏های بد هم نمیتونن با احساسات پاک دیگران بازی کنن.
در مورد سوءاستفاده هم الآن سهم دو طرف داره برابر میشه یا بهتره بگم شده. :(

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز

به نظر من خیلی وقتا خدا عشق رو وارد زندگیه ادم می کنه نه واسه اینکه ادم رو با خود عشق اشنا کنه بلکه می خواد ادم رو با خودش و درونش اشنا کنه می خواد ادم بدونه چقدر مهربونی تو دلمون قرار داده واسه دوس داشتن ...خیلی وقتا هم واسه اینه که قراره با نیمه گمشده ت روبرو بشی که اون موقس عشق ادم حس می کنه...به نظرم بقیه موارد هدف خود عشق نبوده بلکه رسیدن به خود وجوده...چون لحظه هایی هس که تنهایی و تو سکوتت با خودت حرف می زنی...جاییه که دیگه نمی شه ادم خودش رو گول بزنه ...همه چیز پر از حقیقته...:w10:
تشکرام تموم شده اما واقعا گل گفتی:gol:

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب الهی من دور هر چی آدم خوب و پاکه بگردم(!) منم به نوعی دارم همینو میگم. میگم اگه طبق اون چیزی که باید، رفتار کنیم مشکلی پیش نمیاد و بچه‏های بد هم نمیتونن با احساسات پاک دیگران بازی کنن.
در مورد سوءاستفاده هم الآن سهم دو طرف داره برابر میشه یا بهتره بگم شده. :(
الان یکی بیاد بگه عاشقته چی میکنی؟
این ربطی نداره که همه ادما به یه عشقی زندن

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
yeho koli delam barash tang shod
:w04::w04::w04::w04::w04::w04:
ببین اگه لیاقت داشت نمیرفت اگه اینقدر درک داشت که به احساس طرفه مقابلش احترام بزاره نمیرفت عشقو از خدا یاد بگیر اون عاشقه بنده هاشه با اینکه میبینه اونا گناهکارن هیچ وقت ولشون نمیکنه اگه اون شعور داشت اینو میفهمید
اینم بدون تو همیشه جوون نیستی به جای غصه خوردن واسه کسی که به احساسات احنرام نزاشت بمون از زندگیت لذت ببر

tigerman_h

عضو جدید
ببین خانمی، کلی بگم که آقایون ته دلشون هیچ‏وقت خوششون نمیاد عشقشونو با بقیه تقسیم کنن. پس یکی از بهترین را‏های جذب ما مردا، اثبات پاکی طرف مقابلمونه.
دو تا نکته این وسط پیش میاد: یکی اینکه بر خلاف ظاهر، عقل مردا فقط تو چششون نیست و طرز رفتار خانم یا دوستشونو کاملاً زیر نظر دارن و براشون مهمه (مخصوصاً برا روابط جدی مثل ازدواج). دوم اینکه خانما هم نباید از دونستن این قضیه، سوءاستفاده کنن و مثلاً بخوان فیلم بازی کنن!
طرفت رو چقدر شناختی؟ چرا رفت؟ چرا میگی به دوست‏داشتنش شک داری؟ چه کار میکرد مگه؟
man az eshgh ya dost dashtan shaki nisam az in ke vaghty ba ye ehsase pak miri jelo vali tarafe moghabel vasash hichy mohem nist in azar dahandas
man hanozam tarafamo dost daram
har rozamo ba yade on sar mikonam
chon dosesh dashtam be manaye vagheie
رفتارت طبیعیه. اگه هیچ مشکلی نبوده، چرا به این فکر نمیکنی که لیاقتتو نداشته؟

بی خیال بابا
مردا ارزش فکر کردن ندارن:redface:
:razz:

matin_bc

عضو جدید
yeho koli delam barash tang shod
:w04::w04::w04::w04::w04::w04:
این همون لحظه س که خدا می خواد به ادم بگه میشه چقدر مهربون بود...می خواد بگه تو دلمون چقدر محبت گزاشته که حتی میشه باهاش ادمی رو که دوس نداره ادم رو دوس داشتو دل تنگش شد...این رسیدن به خود به نظرم یه نیم نگاه ه از طرف خدا باید به فال نیک گرفتش...کسی که به خودش برسه و خودش رو درک کنه بقیه ادما رو خیلی اسون می تونه درک کنه ...تو با این درکه رسیدی...
یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم...اون عشق تو دلته...خدا می خواد بگه چقدر با ارزش افریده شدی...ادما جایی میرن که پر از عشق و مهربونیه عزیز...یه جایی مثل قلب تو که پر از مهربونیه...خدا رو داری اخه غمت چیه؟
اگر تنهاترین تنها شویم باز هم خدا هس...:w11:

m0nire

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینکه واسه کسی تب کن که واست بمیره:cry:
هیچکی واسه من نمیره :cry::cry::cry:
یه زمانی واسه من خیلی میمردن چون تب داشتم:w04:
الان حالم خوبه:lol:
میدونی من یاد گرفتم که در اینجور مواقع بگم به جهنم:lol:
جواب میده امتحان کن:victory: