طلاق.........طلا نیست؟!

memar_lahijani

عضو جدید
من با حرفاتون مخالف نیستم. با اینکه یک دخترم نمی گم مهریه حق دختره.البته با این لحنشو نمی گم.جای بحث زیاد داره.این زنایی که میگن حق منه بعد از چند سال زندگی خونه به نامم باشه به نظرم اشتباه می کنن حالا یا تو گفتار یا تو اصل قضیه.ولی یه سوال ازتون دارم.اگه زنتونو دوست داشته باشین و به پاکی و صداقتش اطمینان داشته باشین منظورم زنی هستش که ادعای مال و اموال نداشته باشه، خودتون حاضرید مال بزرگی رو مثلا در حد یه خونه به عنوان هدیه به نامش کنین.اگه نه یا آره چرا؟ممنون می شم نظرتونو بدونم؟​

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
من با حرفاتون مخالف نیستم. با اینکه یک دخترم نمی گم مهریه حق دختره.البته با این لحنشو نمی گم.جای بحث زیاد داره.این زنایی که میگن حق منه بعد از چند سال زندگی خونه به نامم باشه به نظرم اشتباه می کنن حالا یا تو گفتار یا تو اصل قضیه.ولی یه سوال ازتون دارم.اگه زنتونو دوست داشته باشین و به پاکی و صداقتش اطمینان داشته باشین منظورم زنی هستش که ادعای مال و اموال نداشته باشه، خودتون حاضرید مال بزرگی رو مثلا در حد یه خونه به عنوان هدیه به نامش کنین.اگه نه یا آره چرا؟ممنون می شم نظرتونو بدونم؟​

اره اگه طرفم شعورش اون قدر بالا باشه همه هستیمو حتی به پاش میدم(ولی چه چییزایی رو محض احتیاط نگه میدارم بالاخره ادمه دیگه ممکنه یه روز طرف بی جنبه بشه مثل یه ظرف اب کوچیک که بعد یه مدت پر میشه دیگه ظرفیت نداره دیگه هر چی اب بریزی ظرفیت نداره ولی بازم اگه ظرفشو بزرگتر کنه اره.)..... .

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
طلاق از آن چيزهايي است که بعضي ها مي دهند و بعضي هاي ديگر مي گيرند، اما هر دو طرف به يک سرنوشت دچار مي شوند! کلاً چيز عجيبي است اين طلاق. مردم موقع ازدواج به طلاق فکر نمي کنند، موقع طلاق هم به ازدواج فکر نمي کنند، اما بعضاً بي درنگ پس از ازدواج طلاق مي گيرند و بلافاصله بعد از طلاق ازدواج مي کنند!

kingston1365

عضو جدید
عزيزم تورو خدا ارزوي هماپيماي ساخت ايران رو نداشته باش همنجوري تلفات زيادي به خاطر سقوط داريم با مردم بي گناه دشمني نكن

memar_lahijani

عضو جدید
اره اگه طرفم شعورش اون قدر بالا باشه همه هستیمو حتی به پاش میدم(ولی چه چییزایی رو محض احتیاط نگه میدارم بالاخره ادمه دیگه ممکنه یه روز طرف بی جنبه بشه مثل یه ظرف اب کوچیک که بعد یه مدت پر میشه دیگه ظرفیت نداره دیگه هر چی اب بریزی ظرفیت نداره ولی بازم اگه ظرفشو بزرگتر کنه اره.)..... .

دقیقا. آدم باید لیاقت داشته باشه و شعور.چشم به مال کسی هم نداشته باشه. اصلا بحث گرفتن نیست.همینطور که کسی نمی یاد بگه من مهریمو می خوام به نظرم نباید دنبال به نام خودش کردن باشه .البته در مورد خانم های شاغل به نظر من باید من و تو تو زندگی از بین بره.یعنی هر جا زن و شوهر تونستن با اطمینان بگن که من و تویی تو زندگیشون نیست خوبه.خواستم مختصر بگم.عذر می خوام.

memar_lahijani

عضو جدید
البته با نظرتون هم کاملا موافقم.درست می فرمایید.

ava_1415

عضو جدید
من هم یه زن هستم اما هیچ اعتقادی به مهریه ندارم. چرا بعد از طلاق باید چشم ما زنها به دست یکی دیگه باشه خدا روزی هر کسی رو جایی مقرر کرده .اگه اراده باشه یه زن هم میتونه مستقل از هر کسی باشه....