طلاق خوب است!

t3teknik

عضو جدید
کاربر ممتاز

شايد بهتر باشد كه به مسائلي كه هميشه زشت و قبيح بوده جور ديگري نگاه كرد.

هميشه به دنبال راه هاي پيشگيري از طلاق بوده ايم و براي بالا رفتن آمار طلاق افسوس ميخورديم...

آيا اگر كمي شرايط طلاق گرفتن را راحتتر كنيم از خيلي مسائل ديگر پيشگيري نميشود؟

مسائلي مثل خيانت ، قتلهاي ناموسي ، بيماري هاي رواني و افسردگي ، روابط نامشروع و...
خانم يا آقايي كه ازدواج كرده است و بعد از چند سال زندگي از زندگيش رضايت ندارد و چه بسا زندگيش جهنم هم باشد يا بايد تحمل كند و نيم بيشتر زندگيش را در عذاب بگذراند يا جور ديگري خودش را راضي كند چون يا حقي براي طلاق و جدايي ندارد يا حوصله و اعصاب مراحل طولاني دادگاه و و به قولي آبرو ريزي اش را ندارد يا از مهريه و مطلقه بودن...ميترسد.
شايد بگوييد تكليف بچه ها چه ميشود؟ شخصا بزرگ شدن بچه ها را در محيطي كه تك والديني ولي آرام باشد ترجيح ميدهم تا مثلا خانواده اي با والديني هميشه درگير و گريان...

نظر شما چيست ؟ نگهداري خانواده به هر قيمتي؟

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
با اینکه تو قران اومده گفتنه کلمه طلاق عرش خدارو به لرزه درمیاره ...ولی در بعضی موارد وجود و اینده ی خود شخص خیلی مهم تر از حفظ ابرو و تحمل یه زندگیه مزخرفه.

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله من کاملا موافقم. متاسفانه موضوع طلاق تو کشور ما خیلی الکی پیچیده شده اگه یه مقداری راحت تر باشه بهتره . ولی درکل این مسئله نیست که باعث میشه خیلیا تن به تحمل و خیانت و.. بدن ولی طلاق نگیرن! فقط دادگاه و سختیاش نیست! بیشتر بخاطر طرز فکر اشتباه مردم جامعه ما به کسیه که قبلا یه ازدواج اشتباه داشته بخصوص واسه خانوما هرچی ننگ و دید بد رو به طرفشون میگیرن بدون هیچ دلیلی . خانوم ک یبار ازدواج کرده ولی خب الان طلاق گرفته دلیل بر بد بودنش نیست و میتونه از خیلی از دخترای که ازدواج هم نکردن و هیچ محدودیتی واس خودشون نزاشتن پاک تر باشه. ولی خب یه فرهنگ و یه دید بد تو جامعه ما هست که باعث شده خیلیا ترجیح بدن تا آخر عمر زجر بکشن و تحمل کنن .

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باید از ابتدا آشنایی کامل صورت بگیره تا به طلاق کشیده نشه،باید یه انتخاب مناسب داشت تا به طلاق کشیده نشه،ازدواج مگه کشکه!!!!

باید از قبل تمام حرفا و عقاید و سلایق گفته بشه تا طرف مقابل بفهمه با کی طرفه،البته باید خوب و منطقی حرف زد.....در اینصورت هست که ازدواج پایدار صورت میگیره.......

راحت کردن شرایط طلاقم بدرد نمیخوره......خود طلاق یعنی بدبختی مخصوصا بیشتر واسه خانوما......در نتیجه اصلا اینو قبول ندارم....

جوونا باید انتخاب درست داشته باشن......فقط همین،یاعلی

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید از ابتدا آشنایی کامل صورت بگیره تا به طلاق کشیده نشه،باید یه انتخاب مناسب داشت تا به طلاق کشیده نشه،ازدواج مگه کشکه!!!!

باید از قبل تمام حرفا و عقاید و سلایق گفته بشه تا طرف مقابل بفهمه با کی طرفه،البته باید خوب و منطقی حرف زد.....در اینصورت هست که ازدواج پایدار صورت میگیره.......

راحت کردن شرایط طلاقم بدرد نمیخوره......خود طلاق یعنی بدبختی مخصوصا بیشتر واسه خانوما......در نتیجه اصلا اینو قبول ندارم....

جوونا باید انتخاب درست داشته باشن......فقط همین،یاعلی

همه حرفای شما درسته ولی این مسئله در رابطه با ازدواجه و ربطی به طلاق نداره . خیلی از کسای که الان تو دادگاها دارن طلاق میگیرن بین خودکشی و طلاق طلاق رو انتخاب کردن . بدبختی واقعی دو نفرن که زیر یه سقف دارن زندگی میکنن ولی نفرت و اختلاف بینشون اینقد زیاده که هیچ یک از لذت های زندگی رو نمیتونن احساس کنن.

amir-sky

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه حرفای شما درسته ولی این مسئله در رابطه با ازدواجه و ربطی به طلاق نداره . خیلی از کسای که الان تو دادگاها دارن طلاق میگیرن بین خودکشی و طلاق طلاق رو انتخاب کردن . بدبختی واقعی دو نفرن که زیر یه سقف دارن زندگی میکنن ولی نفرت و اختلاف بینشون اینقد زیاده که هیچ یک از لذت های زندگی رو نمیتونن احساس کنن.

اتفاقا خیلیم ربط داره،من نظر کلی دادم،اگه آن حرفم رعایت شه و افراد بیشتر به شکل و قیافه دل نبندن(این فقط یک حالتشه) دیگه این اتفاقا هم رخ نمیده،دیگه نمیان بگن که طلاقو آسون کنن،آخه چرا آسون کنن؟؟
از اول باید فکرتو بکنین،دختر مردم که بازیچه نیست......یه سال زندگی کنی بعد طلاق.....
البته بعضی موردا خیلی خاص هستن و نیاز به طلاق داره....
من فقط منظورم به طلاقهایی هست که دست خود ادم هست و میشه تشخیص داد و از روی احساس نباشه....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
طلاق هیچ وقت خوب نیست .........

خیلی از طلاقهایی که در کشور و به خصوص در قشرهای به اصطلاح باسواد و به خصوص کلانشهرها رخ میده ! به دلیل مسائل کاملا بی اهمیته .....

قرار نیست دو آدم در همه چیز مشترک باشند و در زندگی زناشویی حق کوچکترین اشتباهی نداشته باشند !

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا خیلیم ربط داره،من نظر کلی دادم،اگه آن حرفم رعایت شه و افراد بیشتر به شکل و قیافه دل نبندن(این فقط یک حالتشه) دیگه این اتفاقا هم رخ نمیده،دیگه نمیان بگن که طلاقو آسون کنن،آخه چرا آسون کنن؟؟
از اول باید فکرتو بکنین،دختر مردم که بازیچه نیست......یه سال زندگی کنی بعد طلاق.....
البته بعضی موردا خیلی خاص هستن و نیاز به طلاق داره....
من فقط منظورم به طلاقهایی هست که دست خود ادم هست و میشه تشخیص داد و از روی احساس نباشه....

میگم که شما کاملا درست میگین از قبل باید همه اینا رو انجام داد تا طلاق پیش نیاد هرکیم که طلاق میگیره روز اول که بهش اسم طلاق رو میگفتی کل تنش میلریزده ولی پیش میاد اصا خیلی وقتا کسای ازدواج میکنن بعد ازدواج دیدشون تغییر میکنه یا خیلی چیزا دیگه . طلاق که کلا واس آقایون آسونه مهریه رو قسطی میده و زنو طلاق میده فقط واس خانوماس که سخته چون فقط تو چندتا شرایط حق طلاق دارن چندتاش که اصا ثابت کردنش محاله . فقط سه تاش میشه گفت یکی طرف روانی باشه پرونده داشته باشه. یکی شوهر کلا یا زندون باشه یا فرار کنه (اینم یه مدت زیادی طول میکشه تا ثابت کنی فرار کرده)یا معتاد اونم به نوع شدید که قادر نباشه خرج زندگی رو بده . مگه نه خانوم باید یه 4 سالی بیاد و بره من تا حالا با صدتا اینجور برخورد داشتم باید یه کارای انجام بدن که آخرش طلاق بگیرن که اصا در شان یه آدم عاقل نیست ولی مجبورن .البته بستگی به طرف داره خیلی وقتا مردا خودشون انسان هستن و تفاهم میکنن و اکثرشونم انسانیت ندارن و زن رو بازی میدن .

samane456

اخراجی موقت
میگم که شما کاملا درست میگین از قبل باید همه اینا رو انجام داد تا طلاق پیش نیاد هرکیم که طلاق میگیره روز اول که بهش اسم طلاق رو میگفتی کل تنش میلریزده ولی پیش میاد اصا خیلی وقتا کسای ازدواج میکنن بعد ازدواج دیدشون تغییر میکنه یا خیلی چیزا دیگه . طلاق که کلا واس آقایون آسونه مهریه رو قسطی میده و زنو طلاق میده فقط واس خانوماس که سخته چون فقط تو چندتا شرایط حق طلاق دارن چندتاش که اصا ثابت کردنش محاله . فقط سه تاش میشه گفت یکی طرف روانی باشه پرونده داشته باشه. یکی شوهر کلا یا زندون باشه یا فرار کنه (اینم یه مدت زیادی طول میکشه تا ثابت کنی فرار کرده)یا معتاد اونم به نوع شدید که قادر نباشه خرج زندگی رو بده . مگه نه خانوم باید یه 4 سالی بیاد و بره من تا حالا با صدتا اینجور برخورد داشتم باید یه کارای انجام بدن که آخرش طلاق بگیرن که اصا در شان یه آدم عاقل نیست ولی مجبورن .البته بستگی به طرف داره خیلی وقتا مردا خودشون انسان هستن و تفاهم میکنن و اکثرشونم انسانیت ندارن و زن رو بازی میدن .

سلام،باید یه کارایی انجام بدن،خوب آنا چه کارایی هستن؟توضیح میدین؟

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
طلاق هیچ وقت خوب نیست .........

خیلی از طلاقهایی که در کشور و به خصوص در قشرهای به اصطلاح باسواد و به خصوص کلانشهرها رخ میده ! به دلیل مسائل کاملا بی اهمیته .....

قرار نیست دو آدم در همه چیز مشترک باشند و در زندگی زناشویی حق کوچکترین اشتباهی نداشته باشند !

هیچ وقت خوبن نیست!!!!پس برای چی وجود داره!!!!گاهی وقتا یه مسایلی توی زندگی ادما بوجود میاد که از اشتباه گذشته...شما به اقایی که روز و شب جلو خانمش و فرزنداش تزریق میکنه میگی یه اشتباه!!!اگه در اینده خانومتون بهتون خیانت کنه میگی اشتباه!!! مادری یا پدری که فرزندشو به حال مرگ کتک میزنه و اون بچه تو اینده هزار تا مشکل روحی روانی میگیره میگی اشتباه....

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ وقت خوبن نیست!!!!پس برای چی وجود داره!!!!گاهی وقتا یه مسایلی توی زندگی ادما بوجود میاد که از اشتباه گذشته...شما به اقایی که روز و شب جلو خانمش و فرزنداش تزریق میکنه میگی یه اشتباه!!!اگه در اینده خانومتون بهتون خیانت کنه میگی اشتباه!!! مادری یا پدری که فرزندشو به حال مرگ کتک میزنه و اون بچه تو اینده هزار تا مشکل روحی روانی میگیره میگی اشتباه....
سلام.........وقتی میگم هیچ وقت خوب نیست .....به معنای عام کلمه است .......طلاق اصلا خوب نیست .....حتی با همه چیزهایی که شما فرمودین ........

مواردی که شما میگین انتخاب بین بد و بدتر است نه خوب و بد

البته خیلی از این موارد بعضا سوظن است .....برخیشم درسته که راهکارهایی حتی برای اینها وجود دارد ........اونم شناخت اولیه ........مراقبت به جا و موارد دیگر

وقتی گفته میشه خوب!.......یعنی تشویق به طلاق ......اینکه اولین راه بعد هر اختلافی فکر کردن به طلاق باشد ......خیر ........از نظر من این اشتباه محض است

samira-71

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام،باید یه کارایی انجام بدن،خوب آنا چه کارایی هستن؟توضیح میدین؟
متاسفم اینارو تایپ میکنم ولی حقیقته .

من بخاطر اینکه مادرم وکیله خیلی برخورد داشتم . کلا به شرایط بستگیداره اول باید ببینی خانوم حاظره از کل مهریه شو ببخشه و در مقابل شوهرش طلاقش بدهاگه آره که باید با همسرش حرف زد و توافقی طلاق بگیرن . ولی بعضی مردا الان کهمهریه قسطی شده میگن بابا اصا طلاقش نمیدم مهریشم قسطی میدم و زن هم میگیرم . وخیلی وقتا هم خانوما نمیخوان از کل مهرشون بگذرن و حداقل مقداریشو میخوان و درمقابل طلاق هم میخوان این حالت کار سختیه اگه اون دلایلی که تو عقد نامه نوشته روهم نداشته باشی اصا نا ممکنه . بهترین راه توافق با شوهر هست ولی اکثر وقتا مردامهریه نمیدن اصا نمیدن حتی من خیلیا رو هم دیدم بجز بخشش مهریه یه پولی هم میخوانبهشون بدی . در این جور حالتی زن فقط یه راه براش میمونه یا درس کردن یه پرونده ازناسازگاری یا خسته کردن مرد که ببینه بابا مهرو بده و طلاقش بده به نفعشه .همینجور که زن مهریه شو میزاره اجرا و مرد هم بر علیه زن میره شکایت میکنه مبنی برعدم تمکین ینی زن من از خونه من رفته . و دادگاه به زن دستور میده که باید بره سرزندگیش و خب زنی که بخواد طلاق بگیره نمیره که خونه شوهرش . و اینجاس که اگه نرهمرد برنده اس چون زن برنگرده مرد سریع ناشیزه اش میکنه ینی زن خونه باباشه و دیگهحق طلاق و نفقه نداره و مرد هم حق ازدواج مجدد داره .و اینجاس که زن میتونه مرد روبازی بده یه جورای دادگاه رو دور بزنه . زن تو جواب دادگاه میگه آره برمیگردم یاحتی قبلا واسه چند مدتم ناشیزه بوده سریع میتونه هر وقت بخواد حتی اگه شوهرشم زنگفته باشه بگه من برمیگردم و مرد هم مجبوره یا طلاقش بده یا یه خونه با وسایلاشدوباره براش تامین کنه و نفقه هم بده . و ازینجاس که زن فیلم بازی میکنه به اصطلاحفرار از تمکین میگن . همیشه بعد حکم تمکین مرد یه مامور میاره که ببینه زن میرهخونه شوهرش یا نه اینجا زن باید امضا کنه و بره خونه شوهرش و چند ساعت بعدش داد وبیداد راه بندازه بیاد خونه باباش و باز مرد باید از پله اول شروع کنه بره دادگاهاز زنش شکایت کنه .اینجور که ادامه بده مرد خب خسته میشه و میبینه کلی باید پولکرایه خونه بده و کلی نفقعه بده و حتی دیگه نمیتونه زن بگیره و ترجیح میده اینمخارجو بده به زنش و طلاقش بده . خیلی وقتا مردا بدجنس تر هستن و اصا کوتاه نمیاناینجاس که زن بدبخت باید یه پرونده عدم ناسازگری ترتیب بده . ینی وقتی برگشت دعواکه شروع شود شوهرو عصبی کنه بزنش . خیلی مردها میدونن زنشونو بزنن چ عواقبی داهنمیزنن گاهی حتی زنا خود زنی میکنن و همون موقعه یکی که از قبل ازنقه خبر داشته به110 خبر میده و بعد این حکمهای پزشکیقانونی و... رو که رو پرونده بزنی واسه طلاق میشه کاری کرد که بعد مدتی دادگاهبخاطر ناسازگاری حکم طلاق رو میده . و زن مهرشوم دیگه میگیره . خیلی وقتا بیشترازینم میشه . این دعوا قبل طلاق هست باورنکنین همش فیلمه واسه خاطر اینکه بتونن طلاق بگیرن .

آرام.AH

عضو جدید

دقیقا موافقم..... در جامعه ی ما کار بجایی کشیده بخاطر اینکه نمیتونن طلاق بگیرن زن به شوهرش خیانت میکنه و جایی دیگه مرد بخاطر اینکه نمیتونه از اخلاق بد خانومش نجات پیدا کنه دست به خودکشی میزنه. طلاق بهتره یا این موارد که مطرح کردنشون مایه ی شرمساریه.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
طلاق رو روحیه مردا خیلی بیشتر تاثیر میزاره....
حتی ممکنه دیگه زن نگیرن....
الان شده یه چیز عادی...من اصلا تائید نمیکنم طلاقو...
البته بستگی به شرایط زندگیا داره...
خب اونی که میگه اول باید خوب همو بشناسن..اومدیمو در طول زندگی با هم نساختن تکلیف چیه؟!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
زندگی خارجیا خوبه.من اون زندگیارو میپسندم تا زندگیای خودمونو!!همش اجبار و ابرو این چیزاس!!!
اگه یکی و خاستی میگی های های اگه نخاستی میری میگی بای بای.:D
به نظر من ادم مجبور نیس با کسی که نمیتونه زندگی کنه..ولی خب جامعه ما همه چیش مشکل داره.یه دخدری رو میشناسم خیلی دخدر خوبیه ولی پدر و مادرش از هم جدا شدن..
خب این دخدر تو اینده بخاد ازدواج کنه اولین چیزی که برا اون طرف مهمه میگه که بابا مامانش از هم جدا شدن!!
ممکنه یه جدایی تو کل خونواده برادر خاهر و بقیه تاثیر بزاره...
کلن زندگی خیلی مزخرفه.
چه تولدش چه ازداواجش چه مرگش!!
با تشکر.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
این روز ها برخی موارد هست که متاسفانه کم هم نیستن که سر مشکلات خیلی کوچیک و یا برخی رو من حتی دیدم سر یک جر و بحث کوچیک کار به طلاق میکشه. من فکر می کنم طلاق با این روالی که دیگه خیلی روتین شده اصلاً خوب نیست. بعضی اوقات زن و شوهر ها فراموش می کنن که میشه قهر کرد و یا حتی دعوا کرد ولی کار به طلاق نکشه. در هر حال در طلاق هر دو طرف ضرر می کنن و فکر نمی کنم صدمات روحیش به راحتی قابل ترمیم باشه و خیلی با نظر استارتر موافق نیستم، در مورد بچه های طلاق هم باید عرض کنم تا جایی که من دیدم، آرامشی که بعد از طلاق صحبت می کنید فکر نمی کنم برای بچه ها بعد از طلاق فراهم بشه. در کل باید عرض کنم طلاق پدیده بسیار بدی می دونم و هر بنده خدایی رو که می بینم دچار این مشکل شده خیلی واسش ناراحت میشم.

آخرین ویرایش:

behnam_nurse86

عضو جدید
یه زمان استادم تعریف میکرد که چند تا استاد دیگه از اروپا اومده بودن ایران و داشتیم از امار طلاق صحبت میکردیم. که استادم گفت در ایران میزان طلاق خیلی پایین هست بعد اونا در جواب گفتن این فاجعه بار هست یعنی اینکه دلایل زیادی هست که باعث میشه طلاق نگیرن مثه مسائل مالی و اون دیدگاه بدی که نسبت به یه فرد مطلقه هست. همیشه اما پایین طلاق خوب نیست. به این فکر کردید دو نفر که با هم سازگار نیستن باید تا اخر عمر همو تحمل کنن هم کیفیت زندگی خودشون پایین میاد و هم بچه هاشون چون بچه ها همیشه درگیر دعواهای خانوادگی هستن و اثار این دعواها در اینده دیده میشه. هرچند که با جدا شدن پدر و مادر هم یه سری مشکلات دیگه بوجود میاد که اگه با فکر و انتخاب درست یه فرد جدید صورت بگیره همه چیز میتونه درست بشه و حداقل ریسک رو کمتر کرد

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه زمان استادم تعریف میکرد که چند تا استاد دیگه از اروپا اومده بودن ایران و داشتیم از امار طلاق صحبت میکردیم. که استادم گفت در ایران میزان طلاق خیلی پایین هست بعد اونا در جواب گفتن این فاجعه بار هست یعنی اینکه دلایل زیادی هست که باعث میشه طلاق نگیرن مثه مسائل مالی و اون دیدگاه بدی که نسبت به یه فرد مطلقه هست. همیشه اما پایین طلاق خوب نیست. به این فکر کردید دو نفر که با هم سازگار نیستن باید تا اخر عمر همو تحمل کنن هم کیفیت زندگی خودشون پایین میاد و هم بچه هاشون چون بچه ها همیشه درگیر دعواهای خانوادگی هستن و اثار این دعواها در اینده دیده میشه. هرچند که با جدا شدن پدر و مادر هم یه سری مشکلات دیگه بوجود میاد که اگه با فکر و انتخاب درست یه فرد جدید صورت بگیره همه چیز میتونه درست بشه و حداقل ریسک رو کمتر کرد

البته بعضی خارجیام دیگه خیلی بیخودی از هم طلاق میگیرن .
یه مثال:یه سال یه فامیلمون تعریف میکرد خارجی هایی که اومده بودن منطقه کاری ما برابازدیدواین حرفا، یکیشون خیییلی عجه داشت هی میگفت من زودتر باید برم چون خانومم گفته اگر دوماه شد و تو نیومدی خونه من دیگه نیستم و طلاق گرفتم!. گفته شما ایرانیا خیلی خوبید....

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
حفظ یه زندگی وظیفه مقدس و واجب شرعیه.

چرا اطاعت از همسر در صورت عدم مغایرت با دین،واجبه؟چرا تامین مالی و جنسی زن توسط مرد واجبه؟و خیلی چیزای دیگه

مهمترین دلایل طلاق های امروزِی رعایت نکردن خیلی از احکام اجتماعی مثل نگاه کردن،حجاب،ارتباط با نامحرم و ....که آیه مستقیمش در قرآن اومده ست.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال

ببخشید استادتون نگفتن که در کشور های اروپایی که آمار طلاق 50% هست، وضعیت کودکان و آمار خودکشی و افسردگی و بزهکاری،به چه صورته؟نگفتن چند درصد از آمار جرم و جنایت توسط بچه های طلاق صورت گرفته؟نگفتن چند درصد از بچه های طلاق دارن بدون حضور پدر و مادر توسط دولت بزرگ میشن؟چند در صد از زنان و مردانی که طلاق گرفتن،زندگی بهتر و موفقتری بعد طلاقشون داشتن؟

کدوم دو تا آدمی عینا شبیه همند و بدون هیچ تفاوتی کنار هم زندگی میکنند؟اینکه آدم بخاطر یه سری فاکتورهای خیلی مهم یکی رو انتخاب کنه تا باهاش زندگی رو بسازه و به کمال برسه،چیز کم ارزشیه حتی اگه در بعضی زمینه ها با هم متفاوت باشن؟اینکه بچه ها از پدرو مادراشون یاد بگیرن که زندگی خاله بازی نیست که از هر عروسکی که بدت اومد،بزاریش کنارو با مسوولیت بار بیان چیز کم اهمیتیه؟اینکه زنو شوهر تلاش کنن که مکروهترین حکم شرعی خداوند تو زندگیشون اتفاق نیفته مهم نیست؟

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز

شايد بهتر باشد كه به مسائلي كه هميشه زشت و قبيح بوده جور ديگري نگاه كرد.

هميشه به دنبال راه هاي پيشگيري از طلاق بوده ايم و براي بالا رفتن آمار طلاق افسوس ميخورديم...

آيا اگر كمي شرايط طلاق گرفتن را راحتتر كنيم از خيلي مسائل ديگر پيشگيري نميشود؟

مسائلي مثل خيانت ، قتلهاي ناموسي ، بيماري هاي رواني و افسردگي ، روابط نامشروع و...
خانم يا آقايي كه ازدواج كرده است و بعد از چند سال زندگي از زندگيش رضايت ندارد و چه بسا زندگيش جهنم هم باشد يا بايد تحمل كند و نيم بيشتر زندگيش را در عذاب بگذراند يا جور ديگري خودش را راضي كند چون يا حقي براي طلاق و جدايي ندارد يا حوصله و اعصاب مراحل طولاني دادگاه و و به قولي آبرو ريزي اش را ندارد يا از مهريه و مطلقه بودن...ميترسد.
شايد بگوييد تكليف بچه ها چه ميشود؟ شخصا بزرگ شدن بچه ها را در محيطي كه تك والديني ولي آرام باشد ترجيح ميدهم تا مثلا خانواده اي با والديني هميشه درگير و گريان...

نظر شما چيست ؟ نگهداري خانواده به هر قيمتي؟
متاسفانه یا خوشبختانه...نمیدونم کدومش...در بعضی موارد متاسفانه و در بعضی خوشبختانه....امروزه نه تنها قبح و زشتی طلاق شکسته شده بلکه من فکر میکنم به یه بازی بچگانه تبدیل شده....اگر دقت کرده باشین آمار طلاق بالا رفته...وبرای مشاهده این موضوع نیاز نیست به دفاتر رسمی مراجعه کرد...تو اطراف خودمون نیگاه کنیم ...تو در وهسایه..دوست و آشنا موارد خیلی زیادن
امروز ازدواج میکنن فردا طلاق میگیرن....:razz:
بنظرم این خیلی مسخره س...
نه به اون شوری شور نه به این بی نمکی....نه به اینکه زمونای گذشته با هر شرایط سخت و طاقت فرسایی میساختن و عمرشون هدر میدادن با عذاب و اذیت کردن همدیگه، برای اینکه طلاق براشون خیلی زشت بود
نه به اینکه امروز تا تقی به توقی میخوره...طلاق میگیرن....
فکر میکنم نیاز به مقاله برای شکستن قبح طلاق نیست...چون بیش از حدم شکسته....

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
دقیقا موافقم..... در جامعه ی ما کار بجایی کشیده بخاطر اینکه نمیتونن طلاق بگیرن زن به شوهرش خیانت میکنه و جایی دیگه مرد بخاطر اینکه نمیتونه از اخلاق بد خانومش نجات پیدا کنه دست به خودکشی میزنه. طلاق بهتره یا این موارد که مطرح کردنشون مایه ی شرمساریه.

اون موقعی که میخوان ازدواج کنن چشمو گوششونو واا نمیکننو بخاطر خوشگلی یا پول یا هرچیز ظاهریه دیگه ازدواج میکنن،بعد که میبینن از نظر فرهنگی یا اخلاقی نمیتونن همدیگرو تحمل کنن میگن یا خیانت یا طلاق!
غلط اندر غلط اندر غلط....این ربطی به خوب بودن طلاق نداره.این خانه از پایبست ویران است

soroor_20

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفم اینارو تایپ میکنم ولی حقیقته .

من بخاطر اینکه مادرم وکیله خیلی برخورد داشتم . کلا به شرایط بستگیداره اول باید ببینی خانوم حاظره از کل مهریه شو ببخشه و در مقابل شوهرش طلاقش بدهاگه آره که باید با همسرش حرف زد و توافقی طلاق بگیرن . ولی بعضی مردا الان کهمهریه قسطی شده میگن بابا اصا طلاقش نمیدم مهریشم قسطی میدم و زن هم میگیرم . وخیلی وقتا هم خانوما نمیخوان از کل مهرشون بگذرن و حداقل مقداریشو میخوان و درمقابل طلاق هم میخوان این حالت کار سختیه اگه اون دلایلی که تو عقد نامه نوشته روهم نداشته باشی اصا نا ممکنه . بهترین راه توافق با شوهر هست ولی اکثر وقتا مردامهریه نمیدن اصا نمیدن حتی من خیلیا رو هم دیدم بجز بخشش مهریه یه پولی هم میخوانبهشون بدی . در این جور حالتی زن فقط یه راه براش میمونه یا درس کردن یه پرونده ازناسازگاری یا خسته کردن مرد که ببینه بابا مهرو بده و طلاقش بده به نفعشه .همینجور که زن مهریه شو میزاره اجرا و مرد هم بر علیه زن میره شکایت میکنه مبنی برعدم تمکین ینی زن من از خونه من رفته . و دادگاه به زن دستور میده که باید بره سرزندگیش و خب زنی که بخواد طلاق بگیره نمیره که خونه شوهرش . و اینجاس که اگه نرهمرد برنده اس چون زن برنگرده مرد سریع ناشیزه اش میکنه ینی زن خونه باباشه و دیگهحق طلاق و نفقه نداره و مرد هم حق ازدواج مجدد داره .و اینجاس که زن میتونه مرد روبازی بده یه جورای دادگاه رو دور بزنه . زن تو جواب دادگاه میگه آره برمیگردم یاحتی قبلا واسه چند مدتم ناشیزه بوده سریع میتونه هر وقت بخواد حتی اگه شوهرشم زنگفته باشه بگه من برمیگردم و مرد هم مجبوره یا طلاقش بده یا یه خونه با وسایلاشدوباره براش تامین کنه و نفقه هم بده . و ازینجاس که زن فیلم بازی میکنه به اصطلاحفرار از تمکین میگن . همیشه بعد حکم تمکین مرد یه مامور میاره که ببینه زن میرهخونه شوهرش یا نه اینجا زن باید امضا کنه و بره خونه شوهرش و چند ساعت بعدش داد وبیداد راه بندازه بیاد خونه باباش و باز مرد باید از پله اول شروع کنه بره دادگاهاز زنش شکایت کنه .اینجور که ادامه بده مرد خب خسته میشه و میبینه کلی باید پولکرایه خونه بده و کلی نفقعه بده و حتی دیگه نمیتونه زن بگیره و ترجیح میده اینمخارجو بده به زنش و طلاقش بده . خیلی وقتا مردا بدجنس تر هستن و اصا کوتاه نمیاناینجاس که زن بدبخت باید یه پرونده عدم ناسازگری ترتیب بده . ینی وقتی برگشت دعواکه شروع شود شوهرو عصبی کنه بزنش . خیلی مردها میدونن زنشونو بزنن چ عواقبی داهنمیزنن گاهی حتی زنا خود زنی میکنن و همون موقعه یکی که از قبل ازنقه خبر داشته به110 خبر میده و بعد این حکمهای پزشکیقانونی و... رو که رو پرونده بزنی واسه طلاق میشه کاری کرد که بعد مدتی دادگاهبخاطر ناسازگاری حکم طلاق رو میده . و زن مهرشوم دیگه میگیره . خیلی وقتا بیشترازینم میشه . این دعوا قبل طلاق هست باورنکنین همش فیلمه واسه خاطر اینکه بتونن طلاق بگیرن .

:eek::confused:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
طلاق خوب است...چرا که یک business قوی مخصوصا برای کشورهای اروپایی محسوب میشه.از هر دو ازدواج،یک طلاق

دلیلشم اینه که مصرف و هزینه افراد جدا از هم، بیشتر از یک خانواده است که همه باهم زندگی می کنند.
آژانس های املاک پول بیشتری دریافت می کنند.آزمایشگاهها در اثبات نسب و رابطه فرزندی مخصوصا در مورد زنانی که علاوه بر همسر خودشون رابطه داشتن،با پول های کلان آزمايش هايDNA را تجويز مى کنند بازار روانشناسان و وکلا داغ می شه و سود کلانی به جیب می زنند.سایت های تجاری ویژه طلاق که برای پرکردن فرم درخواست طلاق و اختصاص وکیل باید چند صد یورو بخاطرش پرداخت بشه.
جامعه ایرانیم اگه اولویتش بشه فردگرایی و Business غربی،همون بلای فروپاشی خانواده اونا سر ما هم میاد.

mozhgan.s.r

عضو جدید
به نظر من طلاق گاهی مواقع بهترین راه حله آدمی میشناسم از بچگی تا بزرگسالی صد در صد ایمان دارم اگر از همون اوایل زندگیش جدا میشد و خانوادهش اونو حمایت میکردند الان دیگه زندگی بهتری داشت الان که بچه هاشون بزرگ شدن این همه تشنج تو خانوادشون نبود چه فایده خیلی وقته طلاق عاطفی گرفتند البته نه طلاق بخاطر قیافه یا چیزای دیگه طلاق راه حلی برای وقتی که آدم به بن بست میرسه

arsalan.ZN

عضو جدید
دوستان با نظراتی که شما دادین نتیجه میگیریم اصلا ازدواج نکنیم بهتره چون ریسکه :biggrin:

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اری --- وقتی دختر خودشو میگیره فکر میکنه از دماغ فیل افریقایی افتاده لازمه

roteil2001

عضو جدید
طلاق گاهی یه عقب گرده و یا یه راه فرار واسه افرادی که میخوان از زیر بار مسئولیت شونه خالی کنن و گاهی هم یه راه نجات واسه یه فاجعه غیر قابل باز گشت که به نظر من دلیل هردوش ازدواج در سن پایین و عدم بلوغ کافی در هر دو طرفه

بالا