طرز تفکر یک سگ و يك گربه

sade_messi

عضو جدید
با تشکر از سرکار خانم سارا فرزاد

طرز تفکر یک سگ: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. پس حتما اونا خدای من هستند

طرز تفکر یک گربه: این آدما به من غذا میدن، نوازشم میکنن، دوسم دارن. حتما من خدای اونا هستم

اگر خوب به این جملات فکر کنید، انسان ها هم از همین نوع تفکرها برخوردار هستند. عده ای خودشون رو به خاطر توجه و محبت دیگران مدیون تصور می کنند و عده ای به خاطر همین موضوع دچار خود بزرگ بینی های کاذب میشن

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فک کردی اگه فونتشو کوچیک میگرفتی ما اینو نمیخوندیم؟ ( از نظر روانشناسی نوشتن با حروف بزرگ نشانه کم اعتمادی گوینده به خودش هست. لطفا این حس را در خودت از بین ببر و همیشه با فونت کوچیک بنویس و مطمئن باش انسانها به فونت کوچیک بیشتر جذب میشن تا فونت بزرگ . مثه روزنامه )
در کل مطلب قشنگی بود مرسی

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
پس اینم اضافه من
از نظر گوسفندا سگ حیوان وفاداریه که مواظب گله است

ولی از نظر گرگ ها سگ موجودی بیخوده که ازادیشو به یه لقمه غذا فروخته.

sade_messi

عضو جدید
فک کردی اگه فونتشو کوچیک میگرفتی ما اینو نمیخوندیم؟ ( از نظر روانشناسی نوشتن با حروف بزرگ نشانه کم اعتمادی گوینده به خودش هست. لطفا این حس را در خودت از بین ببر و همیشه با فونت کوچیک بنویس و مطمئن باش انسانها به فونت کوچیک بیشتر جذب میشن تا فونت بزرگ . مثه روزنامه )

مگه حالا تو خوندي چي به من رسيد اصلا مگه توكي هستي؟
تو هم با اين پستت كه خيلي هم غير علمي و بي ادبانه بود نشون دادي كه يه آدم بيمار هستي.

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
مگه حالا تو خوندي چي به من رسيد اصلا مگه توكي هستي؟
تو هم با اين پستت كه خيلي هم غير علمي و بي ادبانه بود نشون دادي كه يه آدم بيمار هستي.

دوستان خواهشا کوتاه بیاین.
دیگه هر کی یه طرز فکری داره.

kaveh_69

عضو جدید

نخیر اصلن هم همچین چیزی نیس.
من دوس دارم تاپیکی که میخونم با فونت بزرگ باشه

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
متن جالب و غیر تکراری ای بود..
من هم به متنای با فونت بزرگ و البته مختصر و مفید علاقه بیشتری دارم...

ghxzy

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
نخیر اصلن هم همچین چیزی نیس.
من دوس دارم تاپیکی که میخونم با فونت بزرگ باشه
منم دوس دارم فونتش بزرگ باشه ولي اين ديگه زيادي درشت بود بايد يه سايز كوچيكتر ميبود
دركل متن خيلي جالبي بود مرسي:gol:

Mehrdad-254

عضو جدید
پس اینم اضافه من
از نظر گوسفندا سگ حیوان وفاداریه که مواظب گله است

ولی از نظر گرگ ها سگ موجودی بیخوده که ازادیشو به یه لقمه غذا فروخته.

با اجازه حسین اقا

از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی مفید و با وفا هستند اما از نظر گرگ ها سگ ها گرگ هایی هستند که تن به بردگی داده اند تا در اسایش و رفاه زندگی کنند. (چگوارا)

بالا