طرح پله پله تا ملاقات خدا

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
معذب یعنی تحت عذاب بودن.پس حروف اصلی اون از(ع-ذ-ب) میاد و همون معذب درسته.
مطمئنی
گمراه نکنی ما رو
درست میگی ولی پس موذب یعنی چی؟

سلام
اینجا چی کار میکنین ؟
میشه یکی به من توضیح بده

در مورد خدا حرف میزنین ؟
یا غر میزنین؟
چی کار میکنین؟
پله پله میریم
مدت زمان بین هر مرحله رو هم با هم گپ می زنیم .

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یکی این الهه خانوم و از خواب بیدار کنه
فکر کنم اشتباهی اومده
خب دختر بخون ببین جریان چیه

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام
اینجا چی کار میکنین ؟
میشه یکی به من توضیح بده

در مورد خدا حرف میزنین ؟
یا غر میزنین؟
چی کار میکنین؟
عزیزم
الهه جان
اول از این که با دیدن عنوان تاپیک وارد اینجا شدی بهت تبریک و خوش امد میگم.
اگه پست اول این تاپیک رو بخونی دقیقا متوجه میشی که اینجا چه خبره.
اما خوب من یه کوچولو توضیح میدم.
ببین عزیزم خودم رو میگم وقتی به خودم و اعمالم نگاه میکنم میبینم که واقعا یه جاهایی و شاید خیلی جاها دچار مشکلم. یه سری کارای خوبو انجام نمیدم و یا یه سری کارای بد رو انجام میدم. از یه طرف نمیتونم بگم که خدای خودم رو دوست ندارم و میبینم که چطوری داره بهم نگاه میکنه. به خودم گفتم اخه این چه وضعیه حداقل یه کاری کن وقتی خدا داره نگات میکنه زیباییهات بیشتر از زشتیهات باشه. و تو رو به زیبایی ببینه.
گفتم خوب پس باید کارای خوبتو زیاد کنی و بدها رو ترک کنی. اما راستش من یه خورده تنبلم و ضعیف و نمتونم یه دفعه همه بدا رو ترک کنم. اینه که تقسیم بندیش کردم به فواصل زمانی 15 روزه و هر کدوم یه پله است که تو هر پله یا یه عمل بد رو ترک میکنیم و یا یه عمل خوب رو تقویت.و در اینجا دوستای دیگه هم اومدن به کمک من و منو همراهی میکنن. وقتی دسته جمعی باشه شور و حال بهتری داره.
الان دو پله رفتیم
پله اول: ذکر بسم الله الرحمن الرحیم در اول کارها
پله دوم : با وضو بودن.
انگار یهوچولوی من کلی حرف شد.
امیدوارم توضیحات من کافی بوده باشه. خیلی دلم میخواد تو هم به جمع ما ملحق بشی.من بچه های این جمع رو خیلی دوست دارم.هیشه به یادشونم.امیدوارم همیشه هرجا هستن موفق و پیروز شاد کام باشن. و همه خوبیهای دنیا و خرت رو براشون آرزومندم.

phalagh

مدیر بازنشسته
راستی یه چیزم اضافه کنم.
تو اون 15 روززی که داریم هر مرحله رو طی میکنیم. از خودمون و خدامون.از حسمون از تجربیاتمون تو ارتباطمون کارامون مینویسیم.

mehrdadeng

عضو جدید
يه دعاي خوشگل:
خدا از تو بگيرد هر انچه خدا را از تو مي گيرد.
تو پرانتز بگم كه(اگه خدا رو واقعا داشته باشي همه چيز داري .يكي از دليلاش انيكه ....(توي پست بعدي ميگم))
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

گفتم به خدا مرا مرادي بفرست****طوفان زده ام راه نجاتي بفرست
فرمود كه با زمزمه يا مهدي ****نظر گل نرگس صلواتي بفرست

phalagh

مدیر بازنشسته
تو پرانتز بگم كه(اگه خدا رو واقعا داشته باشي همه چيز داري ...(
این جملتون رو همیشه من برا خودم اینجوری میگم:
من اگه خدا رو از زندگیم حذف کنم خودم رو از زندگی حذف کردم.
فکر کنم تقریبا با جمله شما یه معنی رو میده..

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الهه خانوم به وادی مستان خوش آمدی......
چنگ میزنیم به ریسمان الهی در یک پلکان!

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی فلق جان
کامل و جامع بود
فهمیدم

محمد طاها یه کم حوصله داشته باش تا دوباره جنگ نشه
وگرنه از پله ها پرتت میکنم پایین ها ;)

حالا پله سوم چیه ؟
راستی من که با خدا مشکل دارم هم به نظرتون انجام بدم این کارا رو ؟
میتونم غر بزنم اینجا ؟ :D

مدیر که نداره اسپم کنم اخطار بگیرم ها ؟ :cry:

phalagh

مدیر بازنشسته
مرسی فلق جان
کامل و جامع بود
فهمیدم

حالا پله سوم چیه ؟

مشکل؟؟؟
چه مشکلی؟؟؟
من خودم خیلی وقتا مشکل پیدا میکنم با خودش حرف میزنم گاهی وقتا هم دعوا میکنم و یه داد و بیداد راه میندازم.اما خوب خودش حل میشه.
اینجا درد و دلاتو بگو خواستی غر بزن. بچه های اینجا تا جایی که بتونن کمکت میکنن. و اگه کمک و یا راهنمایی نتونیم کنیم.همدردی که میشه کرد.
مطمئنا تو هم یه وقتایی یه رابطه ی قشنگی با خدا داری از این لحظات قشنگت هم برا ما بنویس.

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
کس نمیداند ز من جز اندکی /وز هزاران زشت و بد فعلی یکی / من همی آن دانم و صد تار من/ جرمها و زشتی کردار من/هر چه کردم جمله ناکرده گرفت /طاعت ناورده آورده گرفت /عفو کرد آن جملگی جرم و گناه /شد سفید ان نامه و روی سیاه/آه کردم چون رسن شد آه من /گشت آویزان رسن درچاه من /آن رسن بگرفتم و بیرون شدم/چاق و زفت و فربه و گلگون شدم/در بن چاهی همی بودم نگون /در دوعالم هم نمیگنجم کنون.

دیگه حرفی ندارم.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

سلام الهه خانوم
الهه جان اینجا اسپم حلاله
هر کی هم بگه نه "زیاد مشکلی نیست چون من حلالش کردم.
در مورد پرت کردن هم بهت بگم :
عزیزم من خودم و با یه ریسمان "اول وصل کردم به ریسمان اصلی
بعدش هم به ریسمان بقیه ی دوستان اینجا
در نتیجه عمرا تو نمی تونی من و پرت کنی (بچه:child:)

دوستای گلم به لینک زیر هم یه سر بزنید.
از خود تا خدا
این یکی و به قول خودت فعلا باید بذاری خاک بخوره
خداییش الآن نمیشه
و در اینجا دوستای دیگه هم اومدن به کمک من و منو همراهی میکنن. وقتی دسته جمعی باشه شور و حال بهتری داره.
دیروز صحبتای یه روانشناس و گوش می دادم
به حرف تو رسیدم که گفتی گروهی بهتر جواب میده
دقیقا به این موضوع اشاره کردو تو یه کلام گفت :
اسلام خودش و با جماعت نشون میده
PHALAGH گفت:
.من بچه های این جمع رو خیلی دوست دارم.هیشه به یادشونم.امیدوارم همیشه هرجا هستن موفق و پیروز شاد کام باشن. و همه خوبیهای دنیا و خرت رو براشون آرزومندم.
اینجاش اغراقه
خیلی تابلو بود.

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو رو 2دقيقه خدا به حال خودت ولت ميكنه گير بده به اينو اون حتما بايد هرروز حالت رو بگيره تا درست شي.:D

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
طعام فرهنگی
قال عيسي ابن مريم:
اللّهم ربنا انزل علينا مائدة من السماء تكون
لنا عيدا لاولنا و اخرنا

عيساي مريم گفت:
اي پروردگار ما، اي اله و معبود ما
تو ما را از آسمان مائده اي فرست
تا اين روز براي ما و آيندگان ما عيد مباركي گردد.
(مائده-بخشي از 114)

مائده اي هست آسماني، و مائده اي هست زميني كه هر دو از موهبت هاي پروردگار جهان است يكي چون سيب و انجير و زيتون غذاي جسم ماست كه زبان، از شكر آن ناتوان است چگونه مي توان آن همه لطف و مهرباني و عشق و شيريني كه در انجير هست سپاس گفت: بگير آيين خورسندي ز انجير كه هم طفل است وهم ***** و هم شير و يكي چون شعر و حكمت و موسيقي غذاي روح ماست كه از عه ده شكر آن نيز نمي توان بدر آمد: پس غذاي عاشقان آمد سماع كه در او باشد خيال اجتماع نظامي مولانا خداوند منان بر مائده هاي زميني ما را منتي ننهاد، اگرچه از لطف وخوبي آنها ياد كرد و دعوت به تفكر وتدبير در اين آيات الهي فرمود:
هو الذي انزل من ا لسماء ماء لكم منه شراب و منه شجر فيه تسيمون*ينبت لكم به الزّرع و الزّيتون و النخيل و الاعناب و من كلّ الثّمرات انّ في ذلك لاية لقوم يتفكّرون* (نحل- 10 و 11)
اوست خدايي كه از آسمان آبي فرو فرستاد كه از آن بياشاميد و درختان بي شمار پرورش دهيد و براي شما زراعت ها و زيتون و خرما و انگور و هرگونه ميوه ديگر بپروريد همانا كه در اين نعمت ها آيات و ن شانه هاي قدرت الهي بر اهل تفكر هويداست.

اما بر مائده هاي آسماني كه به دست رسولان كريم خويش بر ما فرستاد از لفظ منت ياد كرد تا دريابيم عظمت و جلال آن مائده را، و شكوه آن فرشته رحمت را كه چون خورشيد به سلام ما آمده است:
لقد منّ الله علي المومنين اذ بعث فيهم رسولا من انفسهم يت لوا عليهم اياته و يزكّيهم و يعلّمهم الكتاب والحكمة و ان كانوا من قبل لفي ضلال مبين ( (آل عمران- 164)
همانا كه خداوند بر اهل ايمان منت نهاد كه رسولي از خود ايشان در ميانشان برانگيخت تا بر آنان آيات خدا را تلاوت كند و نفوس آنان را از هر عيب و آلايش پاك گرداند و ايشان را احكام الهي و حقايق حكمت بياموزد، هر چند كه از آن پيش در گمراهي آشكار بودند.

و سر برتري مائده هاي آسماني بر جميع مائده هاي زميني آن است كه مائده هاي زميني را چون گل بستان وفا ئي نيست و زود باشد كه جمله به بادي پريشان شوند و درگذرند، اما ما ئده هاي آسماني راه بر بهشتي مي گشايند كه داس زمان را بر آن دست نيست و از اسارت پنج و شش آزاد است. گل همين پنج روز و شش باشد وين گلستان هميشه خوش باشد از اين رو اين دفتر از مائده هاي آسماني را، با دفتر سال و ماه قرين كرديم و ابديت را در كنار زمان نهاديم زيرا ابديت با فرزندان خو د كه روزان وشبان باشند عشق مي ورزد. و ما از دامن همين روزان وشبان به سوي ابديت مي رويم و چه خوشتر كه در اين راه ما را توشه اي باشد ك ه درعين سيردر مراتب زمان و برخورداري از مواهب زماني و مائده هاي زميني ، هرهفته طعامي نيز از مائده هاي آسماني تناول كنيم و وقت خود را به عطر روح پرورعشق كه جوهرهمة مائده هاي آسماني است خوش و خرم گردانيم . و اين غزل حافظ را همراه با قدسيان آسمان زمزمه كنيم كه: صباوقت سحربويي ز زلف يارمي آورد فروغ ماه مي ديدم زبام قصر او روشن سراسربخشش جانان طريق لطف و احسان بود عجب مي داشتم ديشب زحافظ جام و پيمانه دل شوريده مارا به بو بر كار مي آورد كه روي ازشرم آن خورشيد درديوار مي آورد اگر تسبيح مي فرمود، اگر زنار مي آورد ولي منعش نمي كردم كه صوفي وار مي آورد
و درود بر ميزبانان مائده آسماني باد
حسين محي الدين الهي قمشه اي
http://www.drelahighomshei.com/persian/D_food.asp

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تو رو 2دقيقه خدا به حال خودت ولت ميكنه گير بده به اينو اون حتما بايد هرروز حالت رو بگيره تا درست شي.:D
عمری خدا حال من و بگیره
از کی تا حالا خدا حال پارسا ترین بنده هاش و می گیره
مگه همه مثل خودتن

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوستای گلم به لینک زیر هم یه سر بزنید.
از خود تا خدا

من مطالب طولانی و توی نت اصلا نمی تونم بخونم
یعنی می خونم "اما هیچی حالیم نمیشه
سر درد می گیرم .
ولی برای اینکه مطالبی و که اونجا قرار دادی بخونم ازشون پیرینت گرفتم
به بقیه ی دوستان هم همین توصیه رو می کنم .
این طوری خیلی راحت تر میشه
میشه مثل کتاب
17صفحه شد "ولی مطمئنم ارزش داره

araghi

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعني چه

يعني چه

شما داريد مهندسي شيمي ميخونيد حتما با درس بيلان انرژي و مواد آشنا خواهي شد و يا شايد آنرا پاس كرده باشي ببين جمله زير چي ميگه :
نيستي يا هست و يا نيست
اگر نيستي هست پس خود يك نوع هستي است و اگر نيستي نيست پس هر چه هست ، هستي است .
ضمنا سوره فصلت را بخوان در آخر آن آورده شده "سپس به خلق آسمان پرداختيم و اون به شكل دود بود "
ببينم دود هستي است يا نيستي ؟
دود ماده است يا نيست؟
معذب یعنی تحت عذاب بودن.پس حروف اصلی اون از(ع-ذ-ب) میاد و همون معذب درسته.

mehrdadeng

عضو جدید
مرسی فلق جان
کامل و جامع بود
فهمیدم

حالا پله سوم چیه ؟

رابطه خوب با خدا يعني يه رابطه خالص
و رابطه خالص در همه يعني هم خوب داره هم بد.
پس هر چه دل تنگت مي خواهد بگو..............;)

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم که خدا جون چرا؟
فکر نمیکنی این همه از تحمل من خارج باشه ؟

phalagh

مدیر بازنشسته
شما داريد مهندسي شيمي ميخونيد حتما با درس بيلان انرژي و مواد آشنا خواهي شد و يا شايد آنرا پاس كرده باشي ببين جمله زير چي ميگه :
نيستي يا هست و يا نيست
اگر نيستي هست پس خود يك نوع هستي است و اگر نيستي نيست پس هر چه هست ، هستي است .
ضمنا سوره فصلت را بخوان در آخر آن آورده شده "سپس به خلق آسمان پرداختيم و اون به شكل دود بود "
ببينم دود هستي است يا نيستي ؟
دود ماده است يا نيست؟
من ترم آخرم و موازنه رو ترم 3 گذروندم.
اما راستش متوجه نشدم منظورتون از این جملات چیه.و چی رو میخواید به من بفهمونید.اگه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
در مورد افرینش اسمان هم اگه میخواید بگید اول چیزی به نام دود وجود داشته و خدا آسمان رو آفریده باید بگم طبق اون چیزی که من تا حالا خوندم طبق نظر علی علیه السلام و سایر احایث، خداوند متعال نخست جرمی آب‏گونه همراه هوا آفرید که از آن کف و گازی پدید آمد، از این جرم کف گونه زمین آفریده شد، و از آن دود و گاز، سیارات هفتگانه پدید آمدند، پس می‏توان گفت‏خانواده منظومه شمسی در اصل از یک توده جرم آفریده شده‏اند.
پس اول اون جرم آفریده شده و بعد همه چیزی از اون افریده شده.
به علاوه آیه 115 سوره مومنون (که افرینش همه موجودات رو هدفمند میداند) میخواهد نفي نيستي بكند . نفي عبث كردن نفي نيستي است ، به عبارت دیگر عبث نيست يعني نيستي نيست ، باطل نيست يعني‏ نيستي نيست ، هر چه هست حق است ، يعني هر چه هست هستي است و بقاء و دوام است براي همه ما .

phalagh

مدیر بازنشسته
میگم که خدا جون چرا؟
فکر نمیکنی این همه از تحمل من خارج باشه ؟
عزیز دلم اگه تحملش رو نداشتی پس الان چه طوری اینجا نشستی؟؟؟اگه تحملش رو نداشتی که الان نبودی.حتما تحملش رو داشتی که طاقت اوردی و موندی.
منم بارها اين سوال و از خدا پرسيدم
ولي هيچ وقت جواب نگرفتم
كم كم به اين نتيجه رسيدم كه شايد خدا حرفام و نمي شنوه
نه عزیزم خدا حرفات رو میشنوه. مطمئنا جواب هم میده.شاید ماییم که پیغامهای اونو نمیشنویم.البته شاید هم میشنویم اما چون به ظاهر اون چیزی نیست که میخوایم فکر میکنیم که خدا حرفمون رو نشنیده.
البته اینو بگم این سوالات برا خود من زیاد پیش اومده. اما بعد از مدت شاید طولانی دیدم که نه انگار شنیده و جوابم رو هم داده بوده اما خود من گوش شنوایی نداشتم.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
منم بارها اين سوال و از خدا پرسيدم
ولي هيچ وقت جواب نگرفتم
كم كم به اين نتيجه رسيدم كه شايد خدا حرفام و نمي شنوه
یعنی خدا انقدر بی وفاست که حرف بندهاش و نشنوه
بنده هایی که خودش انقدر عزیزشون کرده و هدایتشون کرده
براشون بهشت و ساخته و کلی مسائل دیگه
تو یه کلوم
براشون عشق و به وجود اورده
بعد فکر می کنی بهشون بی وفایی می کنه
من تا حالا معتقد نبودم که خدا حرفام و نمیشنوه
به این معتقد بودم که من لیاقت نداشتم .
حتی لیاقت همین چیزایی که الآن دارم و هم ندارم.
من یه بنده ی بی فا بودم براش
ولی خدا هوام و داشته
همه ی عمرم و تا الآن بی وفایی کردم
اما انگاری خودش نذاشته که کنارش بذارم و در کل ولم نکرده
راستش هر موقع که یه خواسته ی دنیوی و مادی و ازش می خوام "به نوعی تو دلم خجالت می کشم
خجالت می کشم که همچین خواسته ای و ازش می خوام.
هیچ وقت دوست ندارم یه خواسته ی مادی ازش داشته باشم .
اما بازم کوتاهی می کنم.

فقط این و بدون خدا بی وفا نیست .
خدایی که میگه اگه یه قدم به سوی من بیای "من هزار قدم به سوی تو میام

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
عمری خدا حال من و بگیره
از کی تا حالا خدا حال پارسا ترین بنده هاش و می گیره
مگه همه مثل خودتن
-* اين خط و نشون ببين تا آخر هفته ديگه اگه نزد پس گردنت.حالا ببين.:biggrin:در ضمن اوني كه نوشتي پارسال كه ل افتاده.تو اگه پارسا باشي منم جبرئيل امينم .كنتورم كه نداره .:biggrin::gol:

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
هو المحبوب

البته كسي بخودش نگيره اما بعضي ها رو فكر ميكنم اومدن اينجا تا نازشو بكشن يا بگن خدا هست وميشنوه.بابا به خدا اگه يه ذره فكر كنيد ميفهميد صداتونو شنيده .هرروز صبح با سلامتي كامل بيدار ميشيد ميريد دنبال كاراتون ،ميخوريد ،ميپوشيد ،ميگرديد در عين عافيت وسلامتي.اين يعني چي خودش گفته كه اگه چيزي خواستي بهت ندادم چون مصلحتت نبوده بجاش يا از گناهات كم ميكنم يا به عمرت اضافه ميكنم يا بلا ازت دور ميكنم و.... حالا مگه بايد همو موقع جوابتو بده .مگه كسي شما رو صدا ميزنه همون موقع جوابشو ميدي؟
من خودم علامه دهر نيستم ولي تا حالا براي خودم از اين اتفاقا زياد افتاده اولش شايد به خدا چرتو پرت گفتم ولي بعدش عين .....پشيمون شدم وگفتم غلط كردم.بهد ها فهميدم كه دليلش چي مي تونسته باشه.ولي هميشه يادتون باشه اگه واسش كم نذاري سر هر وعده نمازت يادش كني.ولي من يه چيزيم امتحان كردم جواب گرفتم(تو كتاي آقاي بهجت خوندم).سجده طولاني تو نماز نه فكر كني هر سجده نيم ساعت طول بكشه نه فقط بعد از ذكر سجده يه صلوات بسه امتحالن كنيد جواب ميده.فقط هول نباشيد جواب ميده. :gol:

melika62

عضو جدید
هو المحبوب

البته كسي بخودش نگيره اما بعضي ها رو فكر ميكنم اومدن اينجا تا نازشو بكشن يا بگن خدا هست وميشنوه
منظورت و از اين جمله نفهميدم:w20:
ولي در مورد خودم فكر نكنيد چون چيزي خواستم و بهم نداده اين حرف و مي زنم
ولي اگه حرفام و مي شنيد من حس مي كردم
يعني نبايد حسش كنم؟
در ضمن مي دونمم كه مقصر منطقا بايد خودم باشم ولي هنوز نفهميدم چرا

يا به عمرت اضافه ميكنم
اين يكي رو نيستم
عمر اضافه مي خوام چي كار؟
خيلي خوش مي گذره حالا زياد تر بشه كه چي؟

محسن2115

عضو جدید
کاربر ممتاز
هوالمحبوب
من كه گفتم خواهشا كسي به دل نگيره.هممون ميدونيم صدا مونو ميشنوه ولي از سر حكمتش جواب نميده يا دير جواب مي ده.
بياييم يه ذره گذشته هامون،خواسته هامون واتفاقات افتاده رو يكبار مرور كنيم.حتما يه جايي يه چيزي پيدا ميكنيم.
خود من 2 سال پيش ميخواستم برم يكي از وزارتخانه ها اما به خاطر نداشتن كارنامه آزمون استخدامي وعدم همكاري پارتي ميسر نشد اما حالا بعد از اين مدت متوجه شدم كه اونموقع كه اون بنده خدا كاري نكرد با اينكه پيشنهاد خودشم بود اين بود كه اون كسايي كه شركت كردن وقبول شدند هنوز بعد از 2 سال استخدام نشده اند.حالا من اگه مي خواستم برم بايد از كارم كه اونم دولتي استعفا مي دادم حالا تو اين 2 سال با اين وضعيت كاري چكار بايد ميكردم.خوب اينم حكمتشه (نظر من اينه خوب شايد بعضي ها قبول نكنند) پس اگه بگرديم حتما پيدا ميكنيم زماني رو كه جوابمونو داده اما ظريف .:gol:
بعضي وقتها زمان همه چيزو تعيين ميكنه.

آخرین ویرایش:

mehrdadeng

عضو جدید
منظورت و از اين جمله نفهميدم:w20:
ولي در مورد خودم فكر نكنيد چون چيزي خواستم و بهم نداده اين حرف و مي زنم
ولي اگه حرفام و مي شنيد من حس مي كردم
يعني نبايد حسش كنم؟
در ضمن مي دونمم كه مقصر منطقا بايد خودم باشم ولي هنوز نفهميدم چرا

اين يكي رو نيستم
عمر اضافه مي خوام چي كار؟
خيلي خوش مي گذره حالا زياد تر بشه كه چي؟
شايد رسيور ذهنتو رو فرستنده خدا تنظيم نكردي.يه سوال دارم اگر به نظر شما خدا چي بهت بده يا مثلا علاقه شو به شما چه جوري نشون بده شما به دلت مي شينه ؟
اما عمر اضافه.به نظر من عمر اضافه از خدا بگير تا از دوست داشتن لذت بيشتري ببري.
دوست داشتي مادر و بابا و ... . دوست داشتن درخت ،بوي خوب ،اب اره اب .اگه بدوني اب چه دنيايي داره ؟مي دوني چرا حضرت علي سرشو تو چاه مي كرد و با اب دردو دل مي كرد ؟چرا با خاك دردو دل نمي كرد؟مي دوني فلسفه غسل تو اسلام چيه ؟چرا مي گن موقع غسل تمام بدن بايد خيس بشه ؟اينا همه هنر هاي ابه .اگه اين جوري به زندگي نگه كني
عمر زياد از خد مي خاي .اينا شعار نيستا همش جواب داده .من شخصا بايد هر هفته مي رم يه جاي كه ادم خيلي كم مياد اماتا دلت بخواد اب هستو خاك ودرخت .من اونجا مي رم باغبوني مي كنم .زندگي رو ما ها سخت مي گيريم اما سخت نيست باور كن سخت نيست