خوب بچه الان برو بشین درستو بخون.فرداشب سر ساعت 22 یه سر اینجا بزن.پست مرحله جدید رو ببین.بابا عجله دارم
مراعات کنید.
خب نمیشه امروز بگید .
من حالا حالا ها نمی تونم دیگه بیام .
نزدیک امتحانا هم هست
اگه میشه همین الآن بگو
کلی درس دارم
نمیشه بعد بیام
عزیز من دیکتاتوریهاین تاپیک پله پله تا ملاقات خدا هست؟آیا؟!
چرا اینجوری شده....
امان از اسپم!
انقدر اسپم ندید!![]()
آماده میشویم تا قدمهایمان را محکمتر بر پلکان دوم بکوبیم!خوب بچه الان برو بشین درستو بخون.فرداشب سر ساعت 22 یه سر اینجا بزن.پست مرحله جدید رو ببین.
اتفاقا خوب چیزی شد.از الان تا فردا شب هم تمرین صبر داریم.
واستعینوا بالصبر و الصلوه وانها لکبیره الا علی الخاشعین.
البته امیدوارم آیه رو درست نوشته باشم.جزء 1 سوره بقره.
عزیز من دیکتاتوریه![]()
سلام محمد جان.به روزهاي قبل از اينت نگاه كن ازاين كارا ميكردي ولي بدون توجه وحضور حالا خانم فلق دقتت رو زياد كرد.اگه اينكاره نبودي تو نميومدي.البته قصد جسارت به كساني كه نيومدن رو ندام.ولي به هر حال براي رفتن توي هر جايي بايد دلشو داشته باشي.آقا محسن
از موقعی که این خواهرمون این تاپیک و زده من یکی که تو روحیم کلی تاثیر داشته
برای همین همیشه دعاگوش هستم .
خودمم گرفتار یه سری مشکلات شخصی شدم .
ازتون می خوام برای منم دعا کنید.
سعی می کنم فردا یه جوری بیام .
یا علی
دعای معروفم رو برات می کنم...آقا محسن
از موقعی که این خواهرمون این تاپیک و زده من یکی که تو روحیم کلی تاثیر داشته
برای همین همیشه دعاگوش هستم .
خودمم گرفتار یه سری مشکلات شخصی شدم .
ازتون می خوام برای منم دعا کنید.
سعی می کنم فردا یه جوری بیام .
یا علی
سلام فلق جان شبت بخیر.. الله یاورت!بسم الله الرحمن الرحیم.
عرض سلام و خیر مقدم دارم خدمت شما دوستان عزیزم . ممنون از اینکه دعوت دوباره ی ما رو لبیک گفتین.زمان زود میگذره .به همین راحتی 15روز از اجرای طرح قبلی گذشت. تا چه اندازه موفق بودیم ...؟! اما به نظر شروع خوبی بود.انشالله که از این بعد برا تمام کارایی که میخوایم انجام بدیم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم رو فراموش نکنیم.دوست داریم شما تجربه این 15روز رو بگین تا بقیه هم استفاده کنن .ممنون از شما .خدا خیرتون بده.انشالله و به یاری خدا طرح این بار رو دائم الوضو بودن در نظر گرفتیم .اخلاق خوبی که بزرگان ما با اون مانوس بودن و هستن. شاید در نگاه اول یه کم کار سختی به نظر بیاد اما سختیش به همون یکی دو روز اول هست بعد دیگه خودت میبینی که اصلا دلت نمیخواد بدون وضو هیچ کاری رو انجام بدی و اگه یه زمانی بی وضو باشی احساس ضرر میکنی .پس از الان تا 15 خرداد یه فرصت 15روزه به خودمون بدیم و سعی کنیم که همیشه با وضو باشیم.وضو به انسان نورانیتی خاصی میده.ضمنا مستحب موکدی هست کفاره گناهان کوچیکه .وقتی با وضو باشیم کارایی که انجام میدیم همه عبادت محسوب میشه .آرامش داریم و...
پیامبر گرامی اسلام فرمودند:"الوضو نور الوضو علی الوضونور علی نور.وضو نور است و وضوگرفتن در حالیکه وضو داریم نوری بر روی نور است."
ضمن اینکه منتظر حضور باصفای شما در تاریخ 15 خرداد 1387 هستیم
حق یار و نگهدارتون.
التماس دعا
یا حق
الهی:سلام.اين دو تا پله اي رو كه گفتي من خيلي قبل شروع كردم اولي هنوز ادامه داره ولي دومي قطع شد.موقعي كه اين كارا رو انجام ميدي احساس خيلي خيلي خوبي داري حالا بچه كه امتحان كردند متوجه ميشن.نميدونم الان يه مدته كه حسهاي خوبي ندارم.ميدونمم كه تمام اينا براي ترك عادتهامه چون يه بنده خدايي ميگفت "موقعي يه كار خوبو انجام ميدي اگه قطع كني خدا ازت ناراحت ميشه وگرفتارت ميكنه".ولي بهر حال شايد دوباره قسمتم كه آدم بشم.فكر نكني كافر شدم ولي تو مستحبات و... شل شدم.منتظر دعاتون هستم مخصوصا اون دعاي معروف حامد.اگه برامون بگه دعاش چيه هي تند تند مزاحمش نميشيم.بازم فلق جان ازت ممنونم.
در سايه حق سربلند باشيد.![]()
بدون موقعي كه داشتنت را با ديگران شريك ميشوي هميشه خدا برايت روا مي دارد.چون بندگانش را به سوي او فرستادي.واو لطفش را براي تو ميفرستد.الهی:
دستانم خالیست و کیسه ی وجودم پر از اندیشه و عشق توست....
پس بار خدایا ، روا دار بر رواداران خواسته هایشان!
این دعا مثل یه کلید تمام قفلهای زندگی منو باز میکنه این دعارو به شما و همه ی بچه ها تقدیم میکنم!
بهتون تبريك مي گم به خاطر صداقتت با خدا.سلام
ممنون. من پله قبلي رو هم تا جايي كه تونستم همراهيتون كردم
منظور من اتفاقاتي بود كه قبلا واسم افتاده.
در هر صورت به خاطر راهنماييتون ممنونم
فلق جان به بهشت نروم اگر شما آنجا نباشید.دوستای گلم سلام
من دو روز نبودم.
اون شب رو هم چون قول داده بودم فقط تونستم بیام پست مرحله دوم رو بزارم و برم.
الان که اومدم و پستاتون رو خوندم با دو احساس متضاد شعف و شرمندگی روبرو شدم.
احساس شعف به خاطر خوندن احساسات قشنگون و پیدا کردن دوستان عزیزی مثل شما.
و اساس شرمندگی به خاطر اینکه هر کدوم از پستا رو که میخونم بیشتر بیشتر میفهمم که چقدر عقبم.
بچه ها ترا خدا هر کدومتون هر وقت سر نماز میشینین، هر وقت دستاتون رو ، رو به آسمون بلند میکنین، هر وقت با خدا به گفتگو میشینین من و بقیه دوستانتون رو فراموش نکنین.
نوشته هاتون نشون از دلهای پاک و با صفاتون داره. وقتی با این دلای پاکتون به ملاقات خدا میرین یادتون نره که یه بنده ای هم این ور التماس دعا داره.
نوشته هاتون اشکم رو در آورد....![]()
بهتون تبريك مي گم به خاطر صداقتت با خدا.
خداوند به انسان هم دل داد هم عقل چون همديگه رو كامل كنند.دوست داشتن خدا - لذت بردن از ارتباط با خدا -سبك شدن بعد از نماز و... كه از طريق دل انجام مي شه خيلي خيلي قشنگه.اما كافي نيست.دوست عزيز من هم يك زماني مشكل شما رو داشتم .اما حلش كردم.از دو راه:اگر بتوني همون قدر كه خدا رو از دلت مي شناسي با عقلت هم بشناسي 50 در صد راه رو رفتي.بايد بتوني با دو دو تا چهار تا هم خدا رو دوست داشته باشي.در اين صورت اگر ديگران با كنايه هاشون دلتو لرزوندن عقلت به كمك مياد و جلوي لرزيدن دل رو مي گيره وهمين طور بر عكس دل به كمك عقل.دوست داشتن خدا به صورت عقلب راه هاي متفاوت و وبسيار موثر و ذلنشيني داره كه جدا برات ميگم.البته اگر دوست داشته باشي.
وراه دوم : توي زهنت تصور كن هزاران فرشته وهزاران هزار موجود ديگه تو عرش منتظرن تا تو فقط يه كار خوب بكني تا همه يه جورايي تشويقت كنن.همه بگن به قول معروف ايول شيدااااا.
ايا با اين همه طرفدار ديگه دلت راضي مي شه به 4-5 تا ادم دور و برت توجه كني؟باديدن اون همه هوادار ديگه حرف ديگران برات اهميت پيدا نمي كنه.فقط كافيه اين موضوع رو هميشه تو ذهنت داشته باشي.
با تشكر
به قول دوستان :براي مردان بزرگ بنبستي وجود ندارد چون يا راهي پيدا مي كنند يا راه را مي سازند![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
طرح چهل روز رحمت | تالار اسلام و قرآن | 108 | |
T | طرح سؤالات شرعی ( احکام ) | تالار اسلام و قرآن | 0 | |
![]() |
طرح خواندن نمازهای قضا به صورت هفتگی | تالار اسلام و قرآن | 416 | |
![]() |
طرح از سحر تا افطار ویژه ماه مبارک رمضان | تالار اسلام و قرآن | 302 | |
![]() |
طرح هزاران استغفرالله | تالار اسلام و قرآن | 429 |