طرح ختم یک میلیون صلوات برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقا امام زمان(عج)

omid20110

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان
اول از همه کسانیکه تو این طرح شرکت میکنن تشکر میکنم...اجرتون با امام زمان (عج)...ما که چیزی نداریم :redface:
ثانیا از الناز خانم تشکر ویژه دارم که با معرفی طرح به آشنایان و دوستانشون اولا ایشون رو در این امر خیر شریک کردن ثانیا پیگیر طرحن :gol:
ثالثا امروز در نماز جمعه به لطف خدا تونستم شرکت کنم و 30 تا برگه (100 صلوات جهت سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج ) رو با بقیه به اشتراک گذاشتم..شکر خدا استقبال خوب بود.

پس امروز 3000 صلوات از طرف اون عزیزان
1000 تاشم از طرف خودم

جمعا
4000 مرتبه
608250صلوات:gol::gol:

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

در سوره احزاب، آیه 56 خداوند می فرماید:

«خدا و فرشتگان او بر پیامبر اکرم(ص) درود می فرستند، شما هم ای کسانی که ایمان آورده اید، بر او صلوات بفرستید و آن طور که باید، تسلیم شوید.»

خداوند در این آیه تأکید می کند که ابتدا من و ملائکه بر پیامبر(ص) صلوات می فرستیم و به پیروی از ما شما انسان ها بر ایشان و آلش سلام و درود بفرستید.

در حکمت 163 «نهج البلاغه» آمده است:

«هرگاه از خدای سبحان درخواستی داری، بر پیامبر اکرم(ص) درود بفرست. سپس حاجت خود را بخوان؛

زیرا خداوند بزرگوارتر از آن است که از دو حاجت در خواست شده، یکی را بر آورده و دیگری را باز دارد.»

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

1000 مرتبه

جمع: 611250 گل صلوات به نیت سلامتی وفرج صاحب الزمان عج

**آگاهدخت**

مدیر تالار اسلام و قرآن
مدیر تالار
حاج آقا قرهی:

آیت‌الله العظمی بهجت فرمودند: اگر کسی خیلی حوصله‌ی قرآن خواندن ندارد، به ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد مشغول شود
(البته منظور این نیست که قرآن نخوانیم، امّا اگر یک زمانی نتوانستیم، صلوات بفرستیم)
که ثواب آن قرآن خواندن را برایش می‌نویسند.
با توجّه به این ثواب‌ها، واقعاً حیف است که از دست دهیم.
دارند این‌طور ثواب و اجر می‌دهند. وقتی آن‌جا رفتیم، می‌فهمیم. «فاذا فرغت فانصب».

100 مرتبه

جمع: 611350 گل صلوات به نیت سلامتی وفرج صاحب الزمان عج

lilium.y

عضو جدید
کاربر ممتاز
614500:gol:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حاج آقا قرهی:

آیت‌الله العظمی بهجت فرمودند: اگر کسی خیلی حوصله‌ی قرآن خواندن ندارد، به ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد مشغول شود
(البته منظور این نیست که قرآن نخوانیم، امّا اگر یک زمانی نتوانستیم، صلوات بفرستیم)
که ثواب آن قرآن خواندن را برایش می‌نویسند.
با توجّه به این ثواب‌ها، واقعاً حیف است که از دست دهیم.
دارند این‌طور ثواب و اجر می‌دهند. وقتی آن‌جا رفتیم، می‌فهمیم. «فاذا فرغت فانصب».

100 مرتبه

جمع: 611350 گل صلوات به نیت سلامتی وفرج صاحب الزمان عج
مخاطبشان عوام ها بودند یا باسواد ها. چون این دوتا باهم فرق دارن.