طرحی که از زن ها می خواهد خانه نشین شوند

petromech

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا بشینند خونه دیگه!
مگه بیرون بیان میخان چیکار می کنن همون خونه باشند سنگین ترند:biggrin:

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
تازه این فقط بحث شغل هست که وظیفه آقایونه.
سربازی ، خونه ، مدرک تحصیلی و...

لطفا خانما یه کم انصاف داشته باشن.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
البته که منم ادعای مسلمون بودنم نمیشه همه ی ما اشتباه میکنیم تو زندگی...
بله من کاملا به این مساله واقفم ولی مهریه ای که طرف مقابل توان پرداختشو داشته باشه وقتی مهریه یه نفر رو سن تولدش اونم به قمری میگیرن اگر درخواست کنه و بخواد مهریشو بگیره و پسر نداشته باشه چه اتفاقی می افته؟؟؟بازم به خوبی و خوشی به زندگیشون ادامه میدن؟؟راستش من خیلی از مورد خطاب قرار دادن شما خوشم نمیاد نمیفهمم منظور شما از شماها چیه من یه نفرم و عقیده ی خودم رو دارم هر حرفیم که میزنم با توجه به منطق خودمه شاید منطق من از نظر شما یا هر کس دیگه ای مشکل داشته باشه ولی حد اقل برداشت خودم از موضوع هستش...
در ضمن اگر بعضی از مسلمین به اشتباه درباره ی فرامین اسلام تفسیر به رای میکنن این دلیل نمیشه که این کار درست باشه...

اون آقا میتونه اون مهریه رو قبول نکنه!! ب همین سادگی!!!
اگرچه ک منظور من از شماها دقیقا مشخصه
بااین حال اگر جسارتی ب شخص شما شد عذرمیخوام:)

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محرومیت زنان از نظر بهره مندی از قوانین بسیار زیاده. کلا میشه گفت : زنها یه شهروند دست دوم بحساب اومدن که زیر سلطه مرد باید زندگی کنند. تساوی حقوق مرد و زن تنها در مورد یارانه رعایت شده. بقیه موارد کلا همه قوانین بسود مرد نوشته شده. بحث کارکردنشم روش.

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
و اگر قبول کرد؟؟؟

باتوجه ب دستور صریح اسلام مبنی بر اینکه مهریه حق دختره،باید کامل بپردازه
بهرحال هرکسی باید مسئولیت تصمیماتشو بعهده بگیره
عدم مسئولیت پذیری از همین جا شروع میشه و تا ناکجاآباد پیش میره
نباید زندگیو رو درست میشه بنا کرد!! باید ازهمون اول درست شروع کرد!

آخرین ویرایش:

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باتوجه ب دستور صریح اسلام مبنی بر اینکه مهریه حق دختره،باید کامل بپردازه
بهرحال هرکسی باید مسئولیت تصمیماتشو بعهده بگیره
عدم مسئولیت پذیری از همین جا شروع میشه و تا ناکجاآباد پیش میره
نباید زندگیو رو درست میشه بنا کرد!! باید ازهمون اول درست شروع کرد!

اگر نتونه بپردازه چی؟؟من فکر نمیکنم بشه به این گفت عدم مسولیت پذیری...
متاسفانه بعضی از دخترای امروزی چهره ی ازدواج و مهریه رو خراب کردن و دارن بر خلاف اون چیزی که رسمه و مادرانشون عمل کردن پیش میرن و بدون شک این کار دودش تو چشم هر دو طرف میره این عامل و هزاران عامل دیگه دست به دست هم میده و باعث میشه آمار ازدواج به شدت کاهش پیدا میکنه و ازدواج های زیادی هم به طلاق منجر میشه این خودش باعث مشکلات خیلی زیادی از جمله افزایش فساد و تهدید امنیت اجتماعی و...تو جامعه میشه خیلی از این پیامد ها رو نمیشه دیگه جبران کرد...

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زن کار کنه اما شرایط استخدام برای مردها باید سهمیه بیشتری داشته باشه :) زن همون منشی دفتر شه بهتره

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر کل مملکت را خانمها و دختر خانمها اداره میکردند ، ایران به ابرقدرت اقتصادی تبدیل میشد .