حال نوبت بر ما رسید تا اندکی از الطاف خود نصیب برادر خودمان حاج ناصر بکنیم
و ما نیز شما را به سزای اعمالتان خواهیم رساند به یازی باری تعالی
سلام بردار
بادر منظورته دیگه:دی
خواستم محفل را داغ تر کنم ک دمی بر خود متامل شدم و اندکی تفکر نموده و پیش خود گفتم ای پسر او بردارت است و دشمن دشمنت پس بر او اسوده بگیر و از وی حمایت کن ...خلاصه بر آن شدیم اندکی مهربانانه سوالات خود را ایراد کنیم
و مانیز به داشتن همچین برادر و دشمن دشمنی افتخار مینماییم:دی
خب شروع مینموییم
بنمووووو:دی
1-تو فقط همین ی عکس اواتارتو رو سیستم داری ک عوضش نمیکنی؟این عشقی ک نسبت بهش داری و تعصبت منو کشته
آره دیگه عکسی ندارم تقریبا" از روزی که عضو شدم همینه
شدید بهش متعصبم خفن:دی
2-از چ چیزی واسه ترسوندن دخترا استقاده میکنی؟ 1-سوسک 2-ملخ 3-مارمولک 4-همین ک جلوشون ظاهر بشی و ببیننت کافیه ک بترسن
سوسک و شایدم قیافه ی کچل تو و بهنام:دی
3-چرا اینقدر رابطه ات با اسپم نزدیکه؟ چرا اینقدر اسپم دوس داری؟ نگا ب سنت بکن خجالت بکش
اسپم خیلی خوبه خعلی
من اسپم نکنم روزم شب نمیشه:دی
4-تا وقتی برق هست چرا اخه رفتی سراغ مکانیک؟ اصن برق ی چیز دیگست قابل قیاس با مکانیک نیست...چرا این انتخاب اشتباهو کردی؟
برق رو از پریز بکشی خط میشه یا با سیم چین میشه چیدش آخه اینم شد رشته:دی بابا برقی:دی
5-اگر دیدی جوانی( ک اسمش ناصره) بر درختی تکیه کرده..................!!!! جای خالی رو پر کن
fnhk ldo,hn fghd sv aihf fdhvi:ndا بدان میخواد بلای سر شهاب بیاره:دی
6-تا کی قراره بیکار باشی؟ چرا نمیری دنبال کار؟ چیزی ک زیاده اپاراتی و تعویض روغنی تو هم ک مکانیک خوندی دیگه استادی واسه خودت
تا وقت گل نی:دی---کار کووووووو:دی بیار تابرنم آپاراتی بزنم:دی درآمدش از برقیا بیشتره:دی
7-بین دو لقب جوراب خور و کچل کدوم رو بیشتر دوس میداری تا بچه ها صدات کنن؟
حورا بخور مال رضاس و کچل مال تو لک لکم که مال احسان منم آقام:دی
8-مامانتو بیشتر دوس داری یا بابات؟نگو هردوشون ک خعلی جوابت خز میشه
تکراری:دی
مادرم
9-ی خبطی ک تو دوران دانشجوییت کردی رو بوگو بدون رودروایسی!!! ب کسی نمیگم
نمیشه بگم زیشته:دی جون شهاب گیر نده نمیهش بگم :دی دههههه میگم نمیشه برو کنار بچه :دی
سیبلات کوووووووووو؟
10-بزرگترین خلافت تو دوران سربازی چی بود؟
زیاد بوده:دی
از برداشتن پازداشتی بچه ها بگیر تا دستکاری کردن فیش حقوقا"ی
و چند بارم الکی به رگبار بستن اطراف که گفتیم بهمون حمله شده کلی سر کار گذاشتیم ملتو یه ارتش اومدن اونجااااااااا
ناصر جواب بده ببینم چند مرده حلاجی...میدونم خوشال شدی اومدم