با سیلام و خسته نباشید !همه سوالا رو که پرسیدن !![]()
سلام رزا خانوم .. خیلی خوش اومدین
1.جلوی هرکدوم از این شکلکا ، اسم یکی از کاربرا رو بذار . تکراری نباشه

2.به نظرت من خجشلم؟ دوس داری عکس کدوم یکی از این کچل زشتوهای خود شیفته اینجا رو ببینی؟ حتما باید یکی رو بگی ها !!! دوست داشتی منم ببینی؟ باشه آیدیمو برات پخ میکنم (ستاد به کار انداختن شاخک های فوضولا) :دی
فکر کنم باشی ..
رضا
آری
ممنون
3.در مورد دخترای دانشگاهتون بگو ! خوشگلنو خوشتیپ یا زشت و بد ترکیب ؟
همه جوره داریم ..
4.توی دانشگاه شیطونی ؟ بیشتر سر به سر دخترا میذاری یا پسرا ؟ یه خاطره از اولین روز دانشگاهت بگو ! خنده دار باشه بهتره !
توی دانشگاه زیاد شیطونی نمیکردم .. با دوستام قرار بیرون میزاشتیم و میرفتیم اونجا شیطونی
یکی دوتا از بچه ها اومدن پیشم میگفتن تو فلانی هستی .. میگفتم نه .. میگفتم جون من اون برادرت نیست .. من میگفتم من اصلا بردار ندارم .. قیافه هاشون هم اینطوری میشد

5.هر سال روز تولدت رو جشن میگیری؟؟؟ به زور کادو میگیری یا به زور بهت میدن ؟؟؟
تا اونجا که یادمه همه سالها رو گرفتیم .. فقط دوسال پیش تاسوعا و عاشورا 5 و 6 دی ماه بود و سوم هم 8 دی ماه بود و تولد من بین اینها که اونو نگرفتیم
ما زورکی نداریم .. با عشق واسه هم یه چیزی میگیریم

6.به نظرت مردمی ترین و قدر ترین و بهترین و معززترین مدیر باشگاه کیه ؟؟؟
همه عزیزن .. ولی من از مدیر تالار خودمون خوشم میاد
7.اهل رقص هستی ؟ بیشتر چه رقصی بلتی ؟کدوم رقص رو دوست داری یاد بگیری ؟ مارش دزفولیم بلتی ؟! عروسی دزبیلیا رفتی تا حالا ؟!
نه نیستم .. رقصی بلد نیستم .. یه زمانایی از بیریک خوشم میومده .. مارش دزفولی بلد نیستم .. تاحالا نرفتم چنین عروسی ای
8.شیطونی یا آروم ؟ البته من فکر میکنم آرومی . قبلا آروم نبودی به نظرم :دی عاشخ شدی ؟!
اطرافیانم بیشتر منو آروم تصور میکنن تا شیطون .. گاهی وقتا صحبت میکنم بهم میگن یکمی بلندتر بگو
ولی در جمع خودمونی باشم .. سعی میکنم یکمی هم شیطونی کنم
9.با کدوم یکی از بچه های سایت بیشتر در ارتباطی؟ آیدی کیا رو داری؟
با بچه های تالار خودمون
آی دی خیلی ها رو دارم .. نمیشه بگم .. شاید طرف راضی نباشه
10.شماره کیارو اینجا داری؟
نمیشه اسم ببرم شاید طرف راضی نباشه .. ولی تعدادشون 6 نفری میشه