صندلی داغ محسن ( mohsen_24 )( موصن )( موزن ) !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بازم سلام عليك باز

1-دوست داشتی کدوم کاربر حتما صندلیت بیاد؟حتما باید اسم بگیا...نپیچون...دی دختر شرقي
2-مهم ترین اصلی که تو زندگیت بهش پابندی چیه؟ احترام متقابل
3-حسودی؟اگه هستی به چی حسودیت میشه؟ نع نيستم از حسودي خوشم نمياد:دي
4-اخرین باری که گریه کردی بخاطر چی بود؟اخرین باری که از ته دل خندیدی چطور؟ گريه رو ك گفتم اما از ته دل خنديدم! زياد ميخندم من ...لابد يه لطفه واسه خودم تعريف كردم ك خودم تا حالا نشنيده بودم "دي
5-چی خیلی ناراحتت می کنه؟ چه جوری خودتو آروم میکنی؟ دو رويي
هيچي كاري نميكنم اروم ميشه به مرور زمان

6-انتقادپذیرهستی؟یه انتقاد از من؟ انتقاد پذير ك فك كنم اره اما نميدونم!
يكم بزرگونه تر رفتار كن:دييييييي

7-معمولا از رو عقلت تصمیم میگیری یااحساست؟اصن مگه احساسم داری بيشتر دوس دارم تصميماتم منطقي باشه اما خو گاهي هم احساس خواسته يا ناهخواسته دخيليه ديگ پ ن پ فقط تو داري"دييييي
8-آدم خوب یعنی کی؟چند تا ویژگی شو بگو؟ يني من! بيا منو كامل ببين ميفهمي ديگ:ديييييي
ادمي ك خوب باشه خوبه!
ارومه اصن ادم كنارش احساس امنيت ميكنه چطوري بگم!
ادمي ك دل سوز باشه ادمي ك بقيه براش مهم باش

9-با توجه به ویژگی هر کدوم یه شکلک بزار
Mute,

شیمیدان تازه کار,

فرهيخته,

یوسف.sh

behzadk2019,

amir ghasemiyan

"Coral"

Melody

anise b

behnam.95

Civil Boy

DDDIQ

G E O L O G Y
fateme_003

GAME_OVER

love eternal
nafis.68

naghmeirani

Setayesh

abolfaZZzl

thamin

mostafa ghodrat
گلسا2

10-چه برنامه ای برای زندگی ایندت داری ؟! خو دوس ندارم بگم تكراري ولي خو تكرايه چيكار كنم خو؟ :دييييييييي

ممنونم فاطمه جان گل و :دييييي

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست قدیمیه خودم سلام شيما جان خوبي؟ دوست ك قديم و جديد نداره عزيزم
:gol::D

1.آیا همزمان عاشق دو نفر شدی؟؟ ها؟ :surprised: نميدونم ولي نه فك نكنم خخخ:D

2.در تصورت یک شام رمانتیک واقعی چیست ؟
شام رمانتيك فضاش و محيطش مهم هست ها ولي هيچكدوم به با اهميتيه احساس دو طرف نيست اگ اون فاكتوره كامل باشه ميشه از بقيش چشم پوشي كرد البته شمع حتما بايد باشه ها اگ نباشه خو نميبيني چي داري ميخوري خخخخ
:D
3.عجیب ترین خریدی که تا به حال کردی چیست ؟
يه تلويزون از اون سياه سفيد قديميا خريدم:redface:
4.چه نوع موسیقی ای دوست داری؟؟؟؟ من هر موسيقي گوش ميكنم به شرطي ك به دلم بشينه:redface:
5.کی ازدواج میکنی؟ هر وقت وقتش بشه :D هر وقت امادگيشو داشتم ك فك كنم بره 50 سالگي خخخخخ
6.دوست داری با فامیل ازدواج کنی یا غریبه؟ مهم نيست اين واسه من مهم اينه ك فاكتور هاي منو داشته باشه:gol:
7.بهترین دوستت توباشگاه؟ سخته خو من يك نفرو بگم!:redface:

8.بیشتر از همه چی بهت انرژی میده؟؟؟
يه ادم با انرژي كنارم باشه يني از اونايي ك فوله انرژيشون هر جور باشه پا به پاش هستم اخر كيفه يه ادم اينجوري رفيقت باشه چقدر هيجان زده شدم خخخخخ:D
9.بستنی یا فالوده؟؟؟ یا فالوده بستنی؟.چرا؟؟؟ هوم من بستني رو بيشتر دوس دارم فالوده حال نميده:cool:

10.منو چجو آدمی میبینی؟
يه دختر فوق العاده و اروم هستي و نميدونم اين حس منه و شايدم به كل اشتباه باشه تو يه ذره گوشه گيري اما در كل عالي:gol:

ممنونم شيما جان خيلي خوشحال شدم ك امدي:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چطوری?می بینم که کم و بیش داری جزغاله و اندکی پودر میشی:biggrin:. زهي خيال باطل:D
1.به نظرت تو چند سالگى كچل ميشى؟ هوم چند سالگي؟ نميدونم والا ولي فك نكنم كچل بشم خخخ:D
2.به نظرت تو چند سالگى عقلت مياد سرجاش؟ عقلم ك همين الانشم سر جاشه كچل!
من ك ميدونم جمع كثيري بابت اين سوال ازت تشكر كردن اهاااااي بدانيد و اگاه باشيد ك عقبوت سختي در انتظارتونه خخخ:D
:D 3.وقت دعا كردن اول كى مياد توى ذهنت؟ تكراري خخخخ مادرم:gol:
4.چپ دستى يا راست؟ چپ
5.شخصيت منو در يه پاراگراف شرح بده?
من اصن شوما رو نميشناسم
:) خخخخخخخخخخخخخخخ
خوب يه پاراگراف ك باو من از كجا شروع كنم به نوشتن! خوب قاصدك يه دختر خوبه و اهل بگو بخنده فك كنم! اما نميدونم چرا ممكنه بعضيا براشون شايد سوتفاهم پيش بياد البته شايد اين صرفا برداشت منه!!!
اما در كل يه بانويه استقلاليه گل
:gol:

ممنونم دانشجوي كامپيوتر عزيز:D

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
1.دوز دارى تو باشگاه كاربر فعال،مدير،مسئول تداركاتى:thumbsup2:(از اينايى كه زمين تى ميكشه:tooth: و…)بشى؟

2.شده تو باشگاه كسى روت تاثير بذاره؟طورى كه عوض شى یا کلا تصمیم به عوض شدن بگیری؟مثلا سعی کنی کمی عاقل شی ....:biggrin:

3.شده بخواى،خود واقعى ات رو رسما" و عينا" كسى ببينه یا اصلا کسی تو باشگاه تا حالا دیدتت:w05:؟

4.خواهر ندارى؟اگه آره، كمبودش رو حس نميكنى؟
:lol:مثلا دوس داری خواهری مثل من داشته باشی؟؟:love:

5.جون كسى رو تا حالا شده نجات بدي؟یا اگر پیش بیاد حاضری نجات بدی؟؟:question:

آخرین ویرایش:

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس از همه بازیگرای زن خارجی خوشت میاد هااااااا :yellowcard:
از حامد بهداد بهتر گیر نیاوردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D بازیش خوبه ولی بیشتر از اینکه بازی کنه با تیپش میره جلو ، بجای بازیگر باید بهش گفت تیپگر
خوب میریم سراغ سوالات دیشب دیدم جواب ندادی من سوال نپرسیدم
1- هواپیما بوق داره یا نه؟
2- رونالدو ( سلطان ) یا مسی ( کوتوله ) ؟ ( فک کنم فهمیدی که باید بگی کدوم )
3- طرفدار کدوم یک از تیمها توی کشورهای ذکر شده هستی ( بپیچونی 100 تا تذکر میزنم برات :D )
الف - اسپانیا
ب - انگلیس
ج- آلمان
د- ایتالیا
ه- هلند
و- پرتقال
ز- برزیل
ن- آرژانتین
ت- ترکیه
خ- روسیه
ض- بلژیک
ط- رومانی
ف- افغانستان
4- اول مرغ بوده یا تخم مرغ
5- چند بار با احترام به وسیله تیپ پا انداختنت از کلاس بیرون ( در کل دوران تحصیل)
6- از چه رنگی خوشت میاد
7- چه غذایی دوست داری
8- این شکلک تو رو یاد چی میندازه :D
9- سعی کن با تمام وجودت زبونتو بزنی به نوک دماغت؟
10- روزی چند ساعت پای کامپیوتری ؟؟؟؟؟ چند ساعت پای اینترنت ؟؟؟؟؟؟ چند ساعت توی سایت؟؟؟؟؟؟

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا پروردگارا به امید تو :d
سیلام میلام تو کارم نیس >:(
1.اسم همه ی رفقایی که تو اددلیستت می باشن رو بنویس و بگو هر کدوم از چه رنگی خوشش میاد؟
2.انشا در مورد اهواز و نوشابه ی کوکاکولا در 7 خط
3.زندگی نامه ی شکیرا ؟
4.زندگی نامه ی سانتیاگو مونیز
5.اسامی بازیکنان تیم بایرن مونیخ در سال 1990
6.اهل جی اف هستی ؟من که نمیدونم چی چیه !تو اگه میدونی بگو چی چیه؟:|
7.اسامی تمام کسانی که شرکت کردن تو صندلی داغ همید؟
8.به نظرت چرا 2*2 میشه 4 ولی 3*3 نمیشه 4؟:D

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- تا حالا کار کردی ؟؟؟ منظور کاری که در قبش حقوق بگیری
2- اگه کار کردی چکار بوده و چه مدت طول کشیده
3- از چند سالگی شروع به کار کردی اگه کار کردی ؟؟؟
4- برنامه ات برای آینده خیلی خولاصه توضیح بده
5- طرفدار کدوم گزارشگری ( فقطاسم خیابانی رو نبر که اخطار میگیری ):D
6- چرا اینهمه تو صندلی داغم از من سوالای سخت سخت پرسیدی ؟؟؟؟
7- چرا من وقت پرسیدن سوالو ندارم ازت ؟؟؟
8- کی می خوای زن بیگیری ؟؟؟
9- چه نوع موسیقی ( موسیقی رو داشتی چقدر با کلاس گفتم :w42:) دوست داری
10- از کدوم خواننده ایرنی خوشتمیاد ؟؟؟؟ از کدوم خواننده خارجی خوشت میاد ؟؟؟؟؟ به تفکیک مرد و زن بگو

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هه هه هه ...چه جالب بود این تاپیک! خواهش ميكنم !!:D

سوال :
1-این شکلکه چیه هراز گاهی میذارین تو پروف ؟ همشم داره ناخوناشو میجوئه طفلی :D هوم خو اون نشانه يه ادم ذوق زدس ك ديگه خيلي ذوق زدس طفلي:D
2- این شکلکه که موهاش رو هواس چیه منظورش؟ همون ك دستش تو دهنشه؟:D
3- اصلا چرا شکلک میذارین ولی حرف نمیزنین؟ خو بعضي وقتا شكلكا بهتر حرف ميزنن تا خود ادم:D
4- چرا حرفای بقیه رو تو پروفشون بازنویسی مجدد میکنین؟ خو اين به اين جهته ك ياد اوري كنيم به صاحاب پروف ك باو پيام داري:D
5- چرا باید 5 تا سوال پرسید؟ نميدونم والا حميد گفته!!:D
6- الان خوبه؟ عاليه:gol:

ممنونم هديه عزيز:gol:

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اون سوال من هم حافظو رد کردی هم سعدی فقط چسبیدی در به شاعرای همشهریتونا نگو نفهمید ! اونقدر که از عطار تعریف کردی شب اومد تو خوابم گف دمت گرم این سوالو پرسیدی چند وقتی بود کسی از ما یادی نکرده بود بهش گفتم چند وقت گف از زمان فوتم :D
1- روزی چندساعت می خوابی
2- چه غذایی رو بیشتر دوست داری
3- طرفدار بیلیاردی یا فوتبال دستی
4- چرا فوتبال ایران از فوتسالش بهتر نیست؟
5- چرا فوتبال دستیش از جفتشون بهتره ؟؟؟
6- چرا زمین گرده مردم وقتی می خوان برن اونور زمین یه تونل تو زمین نمیکنن اینطور که خیلی راهشون نزدیکتر میشه ؟؟
7- قلیونی هستی ؟؟؟
8- دخان باز هستی کلا یا نه ؟؟؟
9- چقدر جوک میگی
10- من هی فکر میکنم یه سری سوال نوشتم ولی میبینم ننوشتم ولی همش حس میکنم نوشتم ولی خوب ننوشتم به نظر تو من نوشتم یا ننوشتم یا توی خواب نوشتم ؟؟؟؟ خیلی داره عذابم میده الان دو ساعته دنباشونم ولی میبینم نیست بعد فکر میکنم میبینم نوشتم ولی بیشتر فکر میکنم میبینم ننوشتم باز بیشتر فکر میکنم میبینم نوشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

ruhina

عضو جدید
تو اون سوال من هم حافظو رد کردی هم سعدی فقط چسبیدی در به شاعرای همشهریتونا نگو نفهمید ! اونقدر که از عطار تعریف کردی شب اومد تو خوابم گف دمت گرم این سوالو پرسیدی چند وقتی بود کسی از ما یادی نکرده بود بهش گفتم چند وقت گف از زمان فوتم :D
1- روزی چندساعت می خوابی
2- چه غذایی رو بیشتر دوست داری
3- طرفدار بیلیاردی یا فوتبال دستی
4- چرا فوتبال ایران از فوتسالش بهتر نیست؟
5- چرا فوتبال دستیش از جفتشون بهتره ؟؟؟
6- چرا زمین گرده مردم وقتی می خوان برن اونور زمین یه تونل تو زمین نمیکنن اینطور که خیلی راهشون نزدیکتر میشه ؟؟
7- قلیونی هستی ؟؟؟
8- دخان باز هستی کلا یا نه ؟؟؟
9- چقدر جوک میگی
10- من هی فکر میکنم یه سری سوال نوشتم ولی میبینم ننوشتم ولی همش حس میکنم نوشتم ولی خوب ننوشتم به نظر تو من نوشتم یا ننوشتم یا توی خواب نوشتم ؟؟؟؟ خیلی داره عذابم میده الان دو ساعته دنباشونم ولی میبینم نیست بعد فکر میکنم میبینم نوشتم ولی بیشتر فکر میکنم میبینم ننوشتم باز بیشتر فکر میکنم میبینم نوشتم ؟؟؟؟؟؟؟؟ :D

1.اگه کسی دلش نخواد سوال بپرسه ایراد داره؟
2.شما مجبورین به همه سوال ها جواب بدین؟
3.شما باشگاه رو دوس دارین؟
4.شما خوبین؟
5.اجازه هس دیگه سوال نپرسم؟

آخرین ویرایش:

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- ب هسیاست علاقه داری ؟؟؟ یعنی دوست داری حالا نماینده مجلسی رئیس جمهوری چیزی بشی
2- میزان علاقه ات رو به روحانیون بیان کن زود تند سزیع
3- اگه این آخرین سری سوالم بود خداحافظ :D به نظرت هست ؟؟؟
4- نظرت در مورد من چیه ؟ ( این یکی از همون سوالایی بود که فکر میکنم پرسیدم ) توی 5 خط توضیح بده
5- میدونی چرا دندون اسب پیشکشو نمیشمرن ؟
6- بهترین آدم توی باشگاه مهندسان کیه ؟ ( ابته بعد از من )
7- چطور شد که تو این باشگاه عضو شدی و چطور شد که خوشت اومد و لش نمیکنی :D
8- یه شکلک برای ادمین بذار
9- تو اینهمه فعالیت میکنی ( بابای فعالیتو در آوردی در به در دنبالته ) چرا یه پست بهت نمیدن ؟؟؟؟؟؟؟
10- یه سوالی که خیلی دوست داری ازت بپرسن و نپرسیدنو بگو تا سری بعد ازت بپرسم

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سیلام .. عليك:D
1- چرا اینقد اعتماد بنفست زیاده ؟ روشهای کسب اعتماد بنفس رو بوگو .. یکم کم کن اون اعتماد بنفسو چسبید به سقف ..
هوم اعتماد به نفسم؟؟ خو اين خدا داديه و شوما تو خوابت مگه ببيني اعتماد به نفست بشه حتي اندازه نصف مال من خخخخخ:D
2- الان صفحه چندی؟ سوالا رو میگم ..الان صحفه 13 هستم
3- چرا هی الکی میگی صندلی یخه و دما نداره .. معلومه که کبود شدی اینقد سوال جواب دادی نه باو هنو ك زياد نيست ك باو يخه خو:D
4- اینکه مگی لباسامو رنگ جلف نمیگیرم.رنگ جلف دقیقا چه رنگیه؟. اينقده از رنگ زرد و قرمز واسه لباس بدم مياد ك نگو خخخخ

5- چرا وقتی سیل اومد آب تورو نبرد؟ ..چه سالی بود؟ چجوری افتادی تو آب؟ کی نجاتت داد؟
(اخ چه اشتباهی کرده)
اخ ك چه حالي داد اون زمان! سالشو ك يادم نيست اما سيزد به در بود و ما تو بستر رودخونه بوديم رودخونه هم وسط دو تا كوه بود و ما چند نفري همينجوري مسير رودخونه رو گرفته بوديم داشتيم ميرفتيم برسيم به سرچشمش خخخ
يهو به يه ان بارون گرفت و اب رودخونه ك تا قبل از بارون خيلي كوچيك بود گل الود شد و يه شت گرفت ك ماشينو با خودش ميبرد!
هيچي ديگ ما هم رفتيم از بالاي تپه هاي اطراف راه برگشت در پيش گرفتيم!!
سه بار اب منو برد پسر عموم منو گرفت!بچه بودم خو:redface: ولي در كل چون هم هوا خيلي سرد بود و خيس شده بوديم رو به موت بوديم ...خيلي خوش گذشت ولي:D

6- میدونی منم یه بار با دوچرخه داشتم میفتادم تو رودخونه که یه پسره نجاتم داد ..
اخ بشكنه دستي ك بي موقع اقدام به نجات ميكند!!!برگرفته از داستان روباه و كلاغ:D
7- راستی اون توقعاتی که زن از همسرش داره معمول هستن نه مهمول ..مجید جان .. باشه خو تند تند ميتايپيدم خو عقب بودم اون موقع:gol:
8- چرا میگی زن باید کم حرف بزنه؟ مگه آدم عروسک کوکیه که بشه کوکش کرد کم حرف بزنه؟:razz: چرا همچین دیدی داری هاا ؟ بزنم له شی ؟
نه خو مسلما ادم كوكي نيست ولي خو انصافا هم ساخته نشده ك فقط حرف بزنه من واسه خودش گفتم حداقل تقسيمش كنه به دو نميه وسطش يه ذره استراحت بده خو

9- دختری که خیلی بخنده سبک سره؟؟:razz: چرا همچین دیدی داری هاا ؟ بزنم له شی؟ هوم خو باو خنده زيادم خوب نيست زياد بخنده شوهر گيرش نمياد ميمونه تو خونه بعد وقتي شوهر نكنه ...دقت كردي ك در دروازه رو ميشه بست اما در دهن مردمو نع ...خو مردم ميگن لابد دختره سبك سره و اين حرفا من بازم واسه خودش گفتم خخخ

10- 10 خط درباره خودت باشگاه من مریم و هر چی دلت خواست با زبون گلسا بنویس ..موثن کمتر از 10 خط باشه میکشمتاااا ..دقیق 10 خط با زبون بچگانه گلسا ..

هي خدا بگم تيتالت نتونه سميه!:biggrin:
وولا تل تل با سماها خهلی ژالفه خهلی لوزا خوفی با هم داستیم و مهن هادم نمیله هیس وخت
منمونم استون
دخملای گلم
لاجه به ادمینم
ادمه خوفیهه
وهلی
زیهاد پهیام جباچ نیمیده
بسه ها مهننسان خهلی گلید
خدايااااااا .........
دست همه درد نكنه

تا سری بعد خدافظ

خدافظ:D

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- بزرگترین آرزوت چیه
2- از کدوم فصل بیشتر خوشت میاد
زیاد حس سوال پرسیدن ندارم باشه تا فردا دیدی حسم زیاد شد فعلا اینارو بجواب بینیم
3- از چه ماشینی خوشت میاد ( معلومه دیگه سلطان تمامه ماشینا بوگاتی رنسانس )
4- ماشینتون چیه
5- خونتون آپارتمانیه یا ویلایی
6- چند بار بهت گفتن باید بری زن بیگیری
7- بیشتر چه تیپی میزنی ؟؟؟
8- موهات کوتاهه یا بلند ؟؟؟ چه رنگیه ؟؟ چه مدلی میزی بیشتر
9- چقدر شباهت داری به عمس آواتارت
10- من چقدر باحالم ؟؟؟؟؟

behzadk2019

کاربر فعال تالار مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
محسن این سوالات برام مهمه . میخوام نظرتو درست درست بگی . ببخشید . این اخرین باریه میپرسم . ولی لطفا نظرتو درست بگو
مجسن جان میدونم جواب دادن به این سوالات وقت زیادی میخواد . و این وقتو ندارید . اگه اینطوره نمیخواد اینجا جواب بدی . هر وقت وقتی کردی توی هر فرصتی ی جوری جوابشون بده . همین پیام خصوصی خوبه .

به نظرت فقط مسلمان ها به سعادت می رسن؟
به نظرت میشه کسی رو به زور با حجاب کرد؟
به نظرت بهترین راه مقابله با بدحجابی چیه؟
تا حالا کسی تو جمع به شکل بدی مسخرت کرده؟اگه آره،تو چکار کردی؟
تا حالا واقعا به این فکر کردید که « ز کجا امده ام؟»؟
فکر میکنید وقتی در عالم قبر از عمر سوال میکنن چه جوابی برای اون فرشته ها قانع کننده است؟
چه کسی هست که وقتی بهش نگاه میکنید یاد خدا میفتید؟اگر ممکنه اسم ببرید
با کدوم یک از علما انس دارید؟ (چه زنده و چه درگذشته از دنیا، فرق نداره)
وضعیت کنونی جامعه از نظر اقتصادی-علمی-سیاسی-مذهبی چگونه ارزیابی میکنی؟
آیا الان که مارکسیسم به صورت یک مکتب از بین رفته نیازی هست به اصول ومبانی آگاهی داشته باشیم؟
-نظرتون درباره شخصیت های ذیل چیه(کوتاه در 3 یا 4 کلمه)
.ابن عربی
.امام محمد غزالی
.فخر رازی
.محقق دوانی
.سهروردی
.ابن سینا
.خواجه نصیرالدین طوسی
.ملاصدرا
.حاجی سبزواری
.علامه طباطبایی
.شهید مطهری
.دکتر شریعتی
.غلامحسین ابراهیمی دینانی
.آیت الله جوادی آملی
.امام خمینی

وطن یا عقیده؟
اگه دست خودت باشه،دلت می خواد چند سالگی ازدواج کنی؟
به نظرت اصلی ترین عامل رواج خرافات در یک جامعه چیه؟
-تا حالا تو زندگیت معجزه دیدی؟
چرا عرفای به حق شیعه گفته​اند «راه توحید از ولایت می​گذرد»؟
ولایت چیه؟؟؟
و که از عکاسی و فیلم برداری خوشت نمیاد،پس چرا نگفتی که تو تولدم همش دوربین رو ندم دست تو؟
-اگه جوونای امروز به جای جوونای دیروز در زمان شاه بودند،به نظرت بازم انقلاب می شد؟
-تا حالا رفتی راه پیمایی؟امسال می ری؟
-به نظرت چرا تو این دوره و زمونه اکثر عشقا یه چیزی مثل کشک و دوغه؟
-به نظرت باید عاشق شد و ازدواج کرد یا ازدواج کرد و عاشق شد؟خودت برا خودت کدوم رو ترجیح می دی؟
-دلت می خواد چند تا بچه داشته باشی و چی باشن؟
-اگه دست خودت بود،دلت می خواست تو کدوم یکی از دوراه های تاریخی ایران زندگی کن؟(مثلا هخامنش،صفویه و ...)
-شاعر مورد علاقت کیه؟یه بیت شعر ازش بنویس.
-بهترین فیلمی که دیدی چی بوده؟
-به نظرت آینده ی ایران به لحاظ اجتماعی چطور خواهد بود؟
-اگه دوستت کار خیلی بدی بکنه،چطوری بهش می فهمونی که کارش درست نیست؟ترجیح میدی بهش بگی و از دستش بدی یا اینکه چیزی بهش نگی و همچنان داشته باشیش؟
-به نظرت فیلسوف جوان بیشتر حرف می زنه یا من؟
-به نظرت خودت شبیه کدوم یکی از شخصیت های کارتونی هستی؟
-کارتون مورد علاقه ات در دوران بچگی چی بود؟
-اگه خدای نکرده زبونم لال،بعد از ازدواج بفهمی که همسرت اصلا اون چیزی نیست که نشون می داده و تو فکر می کردی،چکار می کنی؟ به زندگیت ادامه می دی یا جدا می شی؟
-اگه خدای نکرده زبونم لال،بعد از ازدواج بفهمی که همسرت اصلا آدم درستی نیست،چکار می کنی؟به زندگیت ادامه می دی یا جدا می شی؟
-میدونی که بعضی از زوج ها در حالی که با هم زندگی می کنند،اما از هم طلاق عاطفی گرفتند.به نظرت بهتره آدم کلا جدا بشه و خودش رو راحت کنه یا اینکه طلاق عاطفی بگیره و همچنان تحمل کنه؟
-به نظرت چه چیزی می تونه باعث بشه که زدگی زناشویی پایدار و موفق و شیرین باشه؟
-اگه دست خودت بود،دلت می خواست تو دوران کدوم یکی از چهارده معصوم زندگی کنی؟
-ذکری که بیشتر میگی،چیه؟
-اگه یه نفر رازی رو بهت بگه و خیلی هم تاکید کنه که رازش رو به هیچ وجه لو ندی و تو هم بهش قول بدی،و بعد توی یک جمعی ببینی که دارن درمورد همون شخص حرف می زنن و به خاطر عدم دانستن همون راز ،درمورد اون شخص قضاوت های فوق العاده بدی میکنن،تو چکار می کنی؟رازش رو نگه می داری یا اینکه میگی تا دیگه درمورد اون شخص چنین قضاوت های اشتباهی رو نکنن؟
-تا چه حد شوخی پذیر هستی؟
-چه هنری یا هنرهایی داری؟
ایا با گفته کسانی که میگن رهبری ولایت خاص خداست موافقی؟؟
ایا با کسانی که بدون چون و چرا میگن درست میگه رهبر موافقی؟؟ (اگه اره توضیح بده اگه نه توضیح بده)
-آیا استعداد خاصی که ما ازش خبر نداشته باشیم،داری؟اگه داری بگو چیه.
-آیا ورزشی رو به صورت حرفه ای انجام میدی؟
اگه از دست یه نفر ناراحت باشی،می ریزی تو خودت یا میری بهش میگی؟
-آیا آدم خود خوری هستی؟
-دانشگاه چه خبر؟
-حالت چطوره عزیزم؟

محسن خیلی خیلی ببخشید . ولی خواستم نظرتو درباره اینا بدونم .
از حمید جان هم تقاضا دارم پستمو ویرایش نکنه .

آخرین ویرایش:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام موسن. خوبی؟ سلام كچل مرسي تو خوبي؟:D
سوالا خیلیی بود من نتونستم همشو بخونم، اینارو میپرسم تکراری بود خودت میگی تکراری دیگه باشه خو مرسي ك امددي خيلي خوشحال شدم كچل جونم:D

1. عاشقانه ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟ دوست دارم:D
2. بی رحمانه ترین جمله....؟ ازت متنفرم به من نگفتن ها تو يه فليم شنيدم خو خخخخ
3. بدترین جمله...؟ فوش بود:ا
4. رکیک ترین جمله....؟ اينم فوش بود :ا
5. بامزه ترین جمله......؟ اين يكي جك بود:ا يه روز شب بود:D
6. ترسناک ترین جمله.....؟ ميام ميخورمت! اينو بچگي هام شنيدم!باور كن:D
7. ارام بخش ترین جمله....؟ همه چيز درست ميشه:gol:
8. قشنگترین کلمه تو دنیا چیه؟ خدا:gol:
9. قشنگ ترین اسم تو دنیا چیه چرا؟ خو علي دليلم نداره دلم اينو ميگه:gol:
10. خنده دار ترین اسمی که تا حالا شنیدی ؟ گرگعلي:D

ممنونم كچل جون عشقت كجاست؟؟:gol::D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1.تا حالا شده سوتی بدی که چند سال یادت مونده باشه؟ اره خو تعريف كنم الان؟؟:D
2..به نظرت کدوم خصوصیت باعث میشه که دیگران بهت نزدیک شن؟ خوش اخلاقيم خخخخ چ از خودم تعريف ميكنم خخ:D
3. اهل ریسک هستی ؟ تا ببينم ريسكش چي باشه! ولي خو اره تا حدودي!
4.اگه ي روز داشتي مي خنديدي مثلا توي خيابون با چندتا از رفيقات سرموضوعي مي خنديدي بعدش يه يارويي كه زياد هم حالش روبراه نيست از كنارتون رد ميشه همين كه داره رد ميشه برق سه فاز مي گيرتش كه بخوابونه تو گوشت و ضايعت كنه اون موقع چه عكس العملي جلوي ملت و رفيقت نشون ميدي؟ هوم اون موقع شوكه ميشم! اگ محكم زده باشه خو منم ميزنم خخخخ:D
5.اگه صندليت قفل شه افسرده ميشي؟ چرا قفل بشه؟ بيخود!!خخخ :D
6.بچه كه بودي چه شيطنتي كردي كه تا الان اگه يادش بيفتي ريسه ميري؟ هوم اره خو چهار تا جوجه داشتم وقتي بچه بودم گربه يه روز امد جوجه هامو خورد!!
خيلي ناراحت شدم! به سرم زد از گربه انتقام بگيرم! با بچه ها گرفتيمش كرديمش تو كيسه گوني!اما دلم سوخت ولش كردم! بعد اون كارمون به مدت يك هفته شد گرفتن گربه! هي ميگرفتمش هي ولش ميكرديم!!
اونقدر اذيتش كرديم خونشو از كوچمون برد ديگ هم نيومد!!:ا:D

7.-فرض کن به همراه خانوادت می ری خواستگاری دختری که خیلی خیلی دوسش داری.خانوادت با دیدن دختر خانومه محترم به تو می گن که این دختر به درد شما نمی خوره.
حالا بگو بینم حرف خانوادتو گوش می کنی یا حرف دلتو؟ هوم خو اين ك بگن به دردم نميخوره خو دليل بايد داشته باشه! مينوم دليلشو! و بعد تصميم ميگيريم
8. يكي از دختراي فاميل خيلي دوستت داره ولي تو اصلا انگار نه انگار ... دختره به پدر و مادرش جريان رو مي گه اونها هم به خونوادتون مي گن همه راضين بغير از تو چي كار مي كني ؟ هيچي قضيه جدي بشه فرار ميكنم خخخخخ
9.غذا بلدی بپزی؟یا فقط بلدی بخوری؟ خوردن هم بهتره و هم لذت بخش تر و هم راحت تر:D
10.صندلی داغ کیارو خوندی کدومشون از همه باحال تر بوده؟و کی سوالاش به نظرت از همه قشنگ تر بوده؟ صندلي داغ ارامش معركس!! :دي

ممنونم كچل جان خيلي گلي:gol::D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام محسن جان دلبندم سلام وروجك كوچولو!:d
سوالام کمن راحت بشین رو صندلی نفس عمیق بکش ها مرسي مرسي :D
1- چرا گفتم محسن (به جا موصن ) انقد خوشجال شدی؟ دی دقت نكردم ك گفتي محسن! اسمم يادم رفته ديگ:cry:
2- داداش کوچولوت چند سالشونه که انقد دوسشون داری؟خو چرا بین داداشات فرق میذاری.:d هوم 11 سالشه و خو فرق كجا بود تپله خو من دسش دارم خو چيه مگه؟:D
3-بچه چندمی؟
دوم:ا

همین دییه بقیه سوالارو بچه ها پرسیدن.:w12: :w17:ممنونم ك امدي :gol:
خعلی نپرسیدم که زیاد خصوصی نشه سوالام و آخر وقته خسته نشی.;)
موفق باشی:gol:
ممنونم وروچك كوچولو جان!:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باشه مرسي غربيه عزيزم:gol::D
1 - بهترین دوست دوران زندگیت بهترين دوست دوران زندگيم پسر عمومه!:gol:
2 - خوشمزه ترین غذایی که خوردی قرمه سبزي دستپخت مادرم;):gol:
3 - بهترین هدیه ای که گرفتی ..........!!!:gol:
4 - بهترین پستی که خوندی يك پست از فانوس بود بود تو يك تاپيك اعتراض خيلي جالب بود برام:gol:
5 - بهترین تاپیکی خوندی كلوپ ابي دلان;)

ممنونم غريبه عزيز خيلي ماهي:gol::D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام:w02:
این سوالارو جواب بده میخوام آشپزی یاد بگیرم:w02:
1.طرز تهیه ماکارونی به صورت کامل( موصن کاملا):w02:

اب رو میذاری تو قابلمه
جوش که اومد
یکم زرد چوبه به اب اضافه میکنی
بعد ماکارانی رو میذاری توش
ده مین بعد
ابکشش میکنی
این ماکارونی اماده اس
مایه ی ماکارونی هم میخواد؟
مایه ی ماکارونی فرق داره ها
گوشت چرخ کرده رو با پیاز سرخ میکنی
بعد فلفل دلمه خرد میکنی توش
یکم تفت میدی
بعد رب گوجه رو با اب قاطی میکنی
یکمم نمک و فلفل و زدرچوبه و اینا
میریزی رو مایه
میذاری ابش کم شه
تیمام
:w02:
2. طرز تهیه قرمه سبزی به صورت کامل( موصن کاملا)
گوشتو یکم تفت میدی با یه پیاز کوچولو یعد که تفت دادی رب میریزی یکم .. یعد سبزیا رو که از قبل با روغن سرخ کردی میریزی بعد آب میریزی بعد جوش اومد یکم غوره میریزی اگه نداشتین هم آب غوره .. اگه نداشتین هم لیمو ..لوبیا هم جدا میپزی وقتی پخت توش میریزی ..دست آخر هم نمک و ادویه ایی که دوس داری:w02:
3.طرز تهیه قیمه به صورت کامل( موصن کاملا)
پس از شستن گوشت و لپه، گوشت را ريز کرده سپس با پياز سرخ کرده و سپس رب گوجه فرنگی را افزوده و کمی سرخ می کنیم. لپه را چندساعت قبل می گذارید درآب خیس بخورداینکار باعث میشود که لپه خام نباشد و هم جلوی نفخ را میگیرد و بعداز آب گیری در آبکش در ظرفی می ريزیم و دو سه قاشق روغن به آن می افزاییم و ظرف را روی آتش می گذاریم و لپه را به اين ترتيب کمی سرخ می کنیم.
اين عمل از وا رفتن لپه هنگام طبخ جلوگیری می نمايد. گوشت را داخل ظرف می ريزیم و در آنرا می گذاریم تا آب آن کشيده شود، بعد دو ليوان آب می ریزیم.کمی نمک و فلفل و ليمو عمانی را به آن اضافه می کنيم و می گذاریم با يک حرارت ملايم پخته شود و کاملا" جا بیافتد.دقایقی قبل از سرو کردن میتوان مقداری دارچین به خورشت افزود. سيب زمينی را خلال کرده و جداگانه آنرا سرخ می کنيم و در حین سرخ کردن کمی نمک می زنيم.
4.طرز تهیه حلوا به صورت کامل( موصن کاملا):w02:
حلوا شگون نداره نميذارم ديگ:D
5.طرز تهیه آبگوشت به صورت کامل( موصن کاملا)به صورت کامل( موصن کاملا)
براي تهيه ابگوشت بهتره از ماهيچه گوسفندي استفاده كنيد كه واقعا محشر ميشه اول كه ماهيچه ها رو خوب ميشورم و با يه دونه پياز ميندازم توي روغن و كمي نمك و زردچوبه و فلفل سياه تفت ميدم تا رنگش عوض بشه بعد روش اب ميريزم ميذارم بپزه بعد كه پخت توش سيب زميني و نخود پخته شده ميندازم و اجازه ميدم دوباره بجوشه و سيب زمينياش بپزن
بعد بهش رب ميزنم اگه دوست داشتين ميتونين توش گوجه فرنگي يا ليمو عماني يا غوره هم بندازين
بعدش هم زير اجاق رو كم ميكنم و ميذارم كمي جا بيفته

6.اگه بچه دیوار رو با خودکار نوشته باشه چجوری باید پاکش کرد؟به صورت کامل( موصن کاملا) هوم بستيگي داره اگ ديوار رنگ روغن باشه خو ميشه با يه دستمال خيس تميزش كرد:w02:
7.اگه رو فرش دستباف سفید رنگ بریزه چجوری باید تمیزش کرد؟به صورت کامل( موصن کاملا) ما وضعمون خوبه ميريم ميديم قالي شويي بشوره واسمون اونا بلدن:D
8.ترتیب تمیز کردن خونه( خونه تکونی)
اول فرشا!
بعد خود خونه! بعدم اشپزخونه!

اگه هم اینارو خودت بلد نباشی باید واسم سیرچ کنی و هر دستور رو با اینتر از هم جدا کنی
مثلا: اول آب میجوش
بعد .. میریزیم
همشو خودم بلد بودم نوشتم برات تو هم برو تمرين كن يكم ياد بگيري اصن خوبيت نداره ها! در همساده چي ميگن!:D

غیر این باشه به حمید میگم:D
9.اگه مرد خونه بهونه بیاره چجوری باید آدمش کرد؟ خو بهانه بياره بايد شيوه رفتاريتو اصلاح كني دخترم:D
10. 20 نکته از نکات شوهر داری رو بنویس ( حتما باید 20 نکته باشه میخوام یاد بگیرم!) نکته هارم با اینتر جدا نکن و همرو پشت سر هم بنویس
شرمنده من تا حالا شوهر نداشتم ك نكته هاي شوهر داري بلد باشم:)
هر وقت شوهر كردم ميام كلاس اموزشي و توجيهي برگذار ميكنم:D
:w02:
به صورت کامل( موصن کاملا)

برو اين جزوه رو بگير بخون شايد فرجي شد خخخخخ:D

آخرین ویرایش:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام سلام يه ساعته نوشتم يهو همش پريد اعصاب ندارم ديگ !!! :دييي

خاله خوبید؟نمدونم چرا دلم براتون یهویی سوخت(منو این همه دلسوزی محاله..تکبیر:دی)
همه دلشون ميسوزه نميدونم چرا خخخ
1-به سوالات زیر پاسخ دهید.

الف)چرا شربت ديرتر از آب يخ ميزند؟
چون اين برميگرده به قدرت خدا خخخ ناخالصي داره خو

ب)برق چیست؟
برق چيزيه ك مثلا وقتي ما پنكه رو ميزنيم به پريز اون مياد ما رو باد ميزنه كلا بچه خوبه!
برق تعداد بسیار زیادی ازذره های ریز به نام الکترون است.الکترون بخشی از اتم هاست

پ)چرا ادم رو برق میگیره؟
خو په انتظار داري ادم بره بررقو بگيره؟؟ خو چون زير پاي ادم خيسه خخخ

ت)برق سه فاز چند امپره؟
خيعلي خخخ

ث) چرا لک‌لک موقع خواب یک پایش را بالا می‌گیرد؟

از بچگی تنبیهش کردن تو بچه اثر گذاشته :d
ج)چرا دود از دودکش بالا می‌رود؟

دود یه نوع گاز خوب دلش میخواد توی جای وسیع تر آزاد باش قدرت جنبشیش زیاد دیگه دود کش هم تهش رو به سمت آزاد ی دود
اون هم ازش بالا میره تا به آزادی برسه خو اونم دل داره :d
بعدشم طفلي خو مجبوره خو ديگ راه ديگه اي نداره خو خخخ

چ)چرا دو دوتا می‌شود پنج تا؟ اين بر ميگرده به قدرت خواستنه تو واينكه تو بتوني فعل خواستنو صرف كني خخخ

ح) هواپیما بوق داره؟؟؟؟
هواپيما به اون بزرگي مگه يك بوق چقدر جا ميگيره!! هوم داره فك كنم خخخخ

خ)اگه هواپیما بوق نداره پس چطوری با بچه های برج مراقبت خداحافظی می کنه؟؟؟
داره ديگ

ر)چرا سیگار نه 29 گار ؟؟!!
چون 30 عدد مقدسه واسهبروبچ اهل دودو و دم و بعدشم خو واسه اينكه رند بشه خخخخ

ز) چرا وسط قرص خط داره؟؟؟
خو واس اينكه اگ خداي نكرده گير كرد بشه با پيچ گوشتي درستش كرد و يه دليل ديگشم اينه ك اون يه نشونست قرصاتو پشت و رو نخوري خو خخخ

ژ) چرا فیل از تو سوزن رد نمیشه؟؟؟؟
وا!! خواستن توانستنه رد ميشه رد ميشه!! خخخ

د) چرا نمیشه با یه دست دوتا هندوونه برداشت؟
ميشه باو بچه همساده ما برميداره منم برداشم اما از عاقيبت هندونه ها نپرس لطفا خخخ

ذ) چرا سر سفره عقد از عروس خانم سه بار می پرسن از داماد یکبار ؟
خو در نگاه اول فك ميكني ك در حق اقايون ظلم شده اينجا اما اگ عميق به مسله فك كني ميبيني از اونجا ك قدرت تصميم گيري اقايون فوق العاده بالاست لازم نيست سه بار بپرسن ازش و همون يك بار كفايت ميكنه خخخ

ی)تعداد ستاره هایی که دیشب تابیدن؟؟؟
1326312646263345626
البته هوا ابري بود و امار ارايه شده دقيق نميباشد خخخ

ه)چرا زرافه صدا نداره؟
باو ميگن اگ ميخواي صوبت كردنت تاثير گذار باشه بايد زل بزني تو چشم مخاطبت! خو زرافه ميخواد تو چشاي كي نگاه كنه تو اون ارتفاع!! اصن لازمش نمياد خخخ

ع) چرا قورباغه دندون نداره؟
دندون به چ كارش مياد! ادامس بجويه!! خخخخ همون زبونم بهش دادن بره كلي خوشحال باشه !!خخ

غ) چرا برف سفیده؟
خو باو اين ك خيي خوبه ك سفيده!!
اگ زرد يا قرمز يا سياه بود تو ميرفتي بيرون بگي اخ جون برف؟:surprised:

ف) چرا میگن خالیی بند ؟ چرا نمیگن پر بند ؟!
خو از تهي مياد اما خو دليلشو نميدونم ديگ

ق)چرا وقتی باطری کنترل تلوزیون تموم میشه دکمه هاشو محکمتر فشار میدن !؟
خو باو شايد يه ذره تهش مونده باشه خو:D

ص)جمع مکسر کلمه دارکوب چیست ؟ د
اركواب داركوبز:D

2-نظرتون درمورد کارتن خواب ها چیه ؟کارتن خواب بشید چکار میکنید؟ونظرتون درمورد پسته خوردن چیه؟:D
كارتن خاواب ك خوب نيست باو ولي اگ يه روز بشم يه دونه از اون كارتن يخچالاي سايد باي سايد خوبه جا داره خو خخخخ
فانتزي هاي من يكيش خوردن پستس خخخخ

3-اگه سواراتوبوس بشید بمونید لای در چه کارمیکنید؟
چند ابر گير كردم ميگم عاغاي راننده باز كن درو ديگ
4-كلمات و جملات زير چي ميگن؟؟
بي منطق:
ادم غير منطقي
بي ادب:
خو ادم بي ادب ك بي ادبه ديگ
سوخت فسيلي:
نفت ذغل سنگ و گاز خخخخ
حق مسلم ماست:
انرژي هسته اي! البته جواب خودتم جالب بود!
ماست:
طرز تهيه شو توضيح بدم مثل خودت؟ خخخخ
فوضول:
ادم كنجكاو خخخ
آي هوار:
يك نوع داده ديگ خخ
نخود هر آش:
ادم هر كاره !!

5-جمله بسازید:
الف)
رتیل---- صندلی داغ-----کتری-----کلاغه-----فلفلی----- شنبلیله----- پرنده----میخ-----تلویزیون-----تفکر

رتیل وکلاغه رو به همراه شنبلیله ریختم توی کتری وگذاشتم روی صندلی داغ تایه غذای فلفلی برای پرنده ی میخ بدست درحال تفکر که به تلویزیون نگاه میکرد درست کنم
ب)

گریفوروت----گلابی---- گرگان------ فیل----کره ماه----سهمیه بنزین-----تلسکوپ،موش-----روح سگ ولگردخروس بی محل----بر خر مگس معرکه لعنت

گریفوروت وگلابیرادرباغ گرگان میپیدم درحال که سواربرفیل بودم ونگاهم به کره ی ماه بود ودرفکرسهمیه بنزین بودم وسبدی که درآن تلسکوپ وموش بود به همراهم بود وبه دنبالم روح سگ بی محل وخروس بی محل بودندومنتکرار میکردم برخر مگش معرکه لعنت:biggrin:

پ )

فریما ----کارت سوخت----کویر لوت----مداد رنگی----کویت----امام صادق----برج پیزا-----آدم مفلوک

فریمادرحالی که مدادرنگی دردستانش بود ومشغول کشیدن تصویری بود ازامام صادق که درزیربرج پیزا به آدم مفلوکی کمک میکرد به ذهنش رسید باکارت سوختی که دارد به کویر لوت که برایش همانند کویت است مسافرت کند
ث)

خیار----- دمپایی -------لوله ------موز ----کیش---نمکدون ----مایکل جکسون---- ماهی

خیار با دمپایی تو لوله دنبال موز کرد که ناگهان نمکدون رو دید وفرار کرد که درحین فرار رفت تو بغل مایکل جکسون واونا عاشق هم شدن تصمیم گرفتن ازدواج کنند وماه عسل برن کیش و ماهی بخورند
6-به انگشتایه پاتون نگاه کنید ، چندتاس؟در 2 ضرب کنید ، یه x به توانه 2 بزارید کنارش ، حالا مشتقشو حساب کنید

7- به سوالات زیر پاسخ کامل دهید::D

ض)از علوم پزشکی چقدر سررشته دارید؟
هيچي! خيلي كم

گ)تا حالا چند بار توصیه پزشکی کرده ید؟
يه چند موردي بوده!

ک)میدونید فضا نورد ها چجوری نماز میخونن؟
مگه فضانورد مسلمونم داريم !!خخيا بهتره بگم نماز خون!

م)lcdبا LEDچه فرقی داره؟
توي اون حرف E و C ميباشد خخخ

ن)فرق پلاسمای خون با پلاسمای صفحه تلویزون چیه؟
نوعش ك جامده و اون كي مايع! چ بدونم من خخخ

ل)فرق بلور با کریستال چیه؟(ظرف بلوری و ظرف کریستالی)
به قول بعضيا قيمتش !ما ك سررشته نداريم!

س)تا ابد چقدر دیگه مونده؟
منتظر بمون مياد بالاخره!

ش)مجذور شعاع ضربدر چی؟؟!؟
پي

ظ)بازیWii تا حالا کردید؟ چه بازی هاییش رو؟
نه بازي نكردم

ط)اگه قراربود با شمشیر بجنگید ، مردانه میجنگیدید یا از پشت به دشمن ضربه میزدید؟
بستگي به شرايط داره خو هر جاي به يك نحوي ميجنگيدم خخ

و)چرا کودکان شهر دستشون شاخه ی معرفتی نیست؟؟؟
واقعا نگاه ضعف امكانات تا كجا اخه:D

یه صلوات بفرستین رفتیم سوال بعدی صلوات

8-به سوالات زیر پاسخ واضح دهید::D

اا)اگر قرار باشه یک هفته تنها دور از تمدن زندگی کنید کجا میرید و چه میکنید؟
ميرفتم كوه! زندگي ميكردم ديگ

ب ب)اگر قرار باشه از خدا معجزه ای بخواهید چه معجزه ای میخواهید؟
:gol: زندگي بشريت تو صلح باشه

ج ج)اگر قرار باشه یک ماه به جای یک شخصیت تلویزیون زندگی کنید چه شخصیتی را انتخاب میکنید؟
عادل فردوسي پور خخخ

د د)اگر قرار باشه تو زندگیتون تنها به یک چیز برسید اون چیه؟
ارزوم! ارزوم اينه ك به همه ارزو هام برسم خخخ

ر ر)اگر قرار باشه یه روز جادوگر باشید چیکار میکنید؟
يه چند نفرو سوسك ميكردم خخخ

ف ف)اگر قرار باشه تو دوران پیری از بروز بیماریی در خود جلوگیری کنید کدوم بیماری رو انتخاب میکنید؟
بيماري؟؟كهولت سن خخخ

ی ی)دارید راه میری ناخودآگاه یه مارمولکو (که خیلیم کوچیک نیس)له میکنید،چه احساسی بهتون دست میده؟
احساس بد خخ

9-الان دماتون رو چند؟ يه بار جواب دادم به سوالات پريد دما واس همون زياد شد يه ذره خخخخ

10-برای تنظیم دماتون:با دیدن این عبارات اولین چیزی که به ذهنتون میرسه چیه؟

گینه ی بیسائو:

افريقا

آبیاری گیاهان دریایی:

آب خوردن زیاد هم باعث رودل میشه:d

عکاسی:

به دنبال زیبایی ها
یه لیوان اّب خنک:

آرامش بخش
قمر پنجم مشتری:

اخي طفلي ته تغاريم هست انگاري خخخ

جهت ساعتگرد:

ا
ستاتيك

کروکودیل:

تمساح

انگشتر:

فيروزه

هندوانه:

قرمز

برف:

صداقت ،سفیدی،پاکی

زشت :

پيرزن 98 ساله ك شلوار جين تنگ بپوشه خخخ
بوق :

10 11
:biggrin:
زور:

حسين!

کچل:

دستيار مدير تالار عكس خخخ
مچل :

متل

روزگار:

گذران

خنگ :

حواس پرت
ملخ :

داستان موچه ملخ بچگی

پروانه :

شاپرک

گل:

ياس

قهر :

مسخره

اشتی:

گذشت

مهربون:

خودم خخخخخخ

نیستی:

نابودی

بودن:

حضور

خواهش:

یاری رسوندن

ماشین:

وسیله ای که باعث مرگ خیلیاشده

نداشتن:

بجنگ تا ازراه درستش داشته باشی

دارا :

نمیشه گفت بی غم

ندار:

قناعت

کاکو:

برادر؟

گنبد:

گنبدطلا

حرم:

امام رضا

پهلوان:

درستکار

نامدار :

معروف

باگت :

بی مزه

دربند:

خوش گذرونی

جراحی زیبایی:

چسب بینی نوك قايق موتوري خخ

کمربند :

مشكي!

پاریس :

زیبا

کمونیسم:

جمهوري خلق چين!
کلئوپاترا:

هند

بالش :

خواب!
چاپلین:

لبخندی پردرد

طرابلس:

قذافي

کفش پاشنه 10سانت:

150 + 10
جو ستریانی :

ها:eek:

گوشواره:

گوش عزیز گوشواره عزیزتر(یه ضرب المثل)

گنگستر :

دوئل

کلت کمری:

:surprised:
لاک ناخن:

پوشش دروغین

بدون ذکر منبع خخخخخخخخخخخ

خوش بگذره
ممنونم خاله فاطيماي عزيز:gol:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
16. اسم بانوان بهشتی به ترتیب جایگاهشون؟ بانوان بهشتي؟؟ اسيه حوا مريم حضرت فاطمه
17. حدیث ثقلین رو شرح بده؟
مسئله در باب توانایی معنوی امام بعد از پیغمبر است که عقلاً باید معصوم از خطا و لغزش باشد و ما حدیث ثقلین را دلیلی بر این امر می‌دانیم این حدیث توسط شیعه و سنی بسیار نقل شده است. وقتی که پیامبر صلی‌الله علیه و آله کتاب‌الله و عترتی را کنار هم می‌آورد یعنی نوع هدایت آن دو از یک سنخ است. و تمسک به هر دوی آن ها باید از یک سنخ باشد.

و تأکید حضرت بر این است که باید مردم این خود را از این دو منبع بگیرند و مرجع آن ها کتاب‌ خدا و عترت باشد. و وقتی که حضرت با این قاطعیت می‌فرمایند که از این دو منبع دین خود را بگیرید تا هرگز گمراه نشوید یعنی این دو منبع اشتباه ناپذیرند و پیروی و چنگ زدن به آن دو شما را از ضلالت و گمراهی بر حذر می‌دارد.

18. ریشه اختلاف بین شیعه و سنی کجاست؟ چرا ميخواي بگي ك شيعه و سني اختلاف هست بينشون! تو هم جز اون دسته از دست نشانده هاي بلاد كفري ها:D
19. این جمله رو توضیح بده: علی مع الحق والحق مع العلی حق با علي و علي با حق است نميدونم درست گفتم يا نه !!:D
20. عصمت مختص به 14 معصوم هست و یا دیگران میتونن معصوم باشن؟ مانند سایر پیامبران و اهل بیت ائمه؟ عصمت
والا من چه بدانم خو! ولي خو اره پيامبران بايد از عصمت برخوردار باشن

21. چند دلیل بیار که قران تحریف نشده؟ دليلي نميتونم بيارم اما اين يه اعتماد قلبيه ك قران تحريف نشده
22. تفسیر به رای یعنی چی؟ توضیح بده!
هر چند مفسران در معناي «تفسير به رأي» اختلاف كرده‌اند ولي روايات متعدّدي كه از ناحيه ائمه وارد شده است، «تفسير به رأي» را به روشني معنا نموده است.[8]
الف. امام محمد باقر (ع) به قتاده مفسِّر معروف فرمودند: واي بر تو اي قتاده اگر قرآن را از پيش خود تفسير كني، به يقين هلاك مي‌شوي و ديگران را نيز به هلاكت خواهي كشاند (هم‌چنين) اگر تفسير قرآن را از ديگر مردم (درست مانند حالتي كه از پيش خود تفسير كني) فراگيري، سرانجام هلاك شده و ديگران را نيز به هلاكت خواهي كشاند.
ب. در تفسير منسوب به امام حسن عسكري (ع) چنين آمده است كه:[9] «آيا مي‌دانيد چه كساني به قرآن، كه آن را شرفي بسي بزرگ و والا است تمسك مي‌جويند؟ آنان كه قرآن و تأويلش را از ما اهل بيت و يا از نمايندگان و سفيران ما به سوی شيعيانمان به دست آورند، نه از طريق قياس بدكاران و آراي اهل جدل. امّا آنان كه به رأي و نظر خود درباره قرآن اظهار نظر مي‌كنند، اگر تصادفاً گفتارشان درست باشد، عملشان از روي ناداني بوده، قرآن را از غير اهلش فرا گرفته‌اند، و امّا اگر دچار خطا و اشتباه شده و سخنشان مطابق با واقعِ امور نباشد، جايگاهشان آتش جهنم خواهد بود.»[10]
پس از نقل دو روايت فوق می توان "تفسیر به رای" کنندگان را به دو دسته عمده تقسیم کرد:
1. شخص رأي اولیه ای دارد و يا عاشق نظرات خودش است و لذا آيه قرآن را بر اساس خواسته و هواي خودش تأويل و تفسير مي‌كند و چنان‌چه اگر هم سو با رأی او نبود، هيچ‌گاه آن معنا از آيه استفاده نمي‌شد و اين نوع تفسير به رأي خودش سه نوع است:
الف) يكي اين‌كه، تفسير او از راه جهل و ناداني است و ندانسته اشتباه می گوید: مانند اكثر تفاسير مخالفين.
ب‌) دوم آن‌كه با علم و آگاهي اين كار را انجام مي‌دهد مانند آنهايي كه با آيات قرآن براي تصحيح بدعت‌هاي خود استدلال مي‌كند، در حالي كه خودش مي‌داند معني آيه چنان نيست كه او مي‌گويد، ولي براي اين‌كه یاران خود را به اشتباه بيندازد و آنها را گمراه كند، تا بعدا از آنها بهره برداری کند، آنچنان ناحق تفسیر و معنا می کند؛ مانند "مفسر"!! انجمن پادشاهی ایران که می گفت: يَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرينَ یعنی لواط با کافران!»
ج‌) سوم اين‌كه همين‌ شخص كه بر اساس هواي نفس قرآن را تفسير مي‌كند و با علم و آگاهي مي‌داند اين تفسير غلط است ولي، ممكن است غرض صحيح داشته باشد: مانند اصحاب تأويلات باطنيه، مثلاً براي اين‌كه دليلي از قرآن براي مجاهده با نفس داشته باشد به آيه «اذْهَبْ إِلى فِرْعَوْنَ إِنَّهُ طَغى»[11] كه اشاره به چیز دیگری مي‌نمايد و درباره فرعون است، می نماید و اين نوع تفسير هم ممنوع است. (البتّه دليلش روشن است، زیرا اگر اینطور باشد هر كسي براساس خواسته هوي و هوس از قرآن برداشتي مي‌كند، همان‌طور كه مفسران مغرض سازمان مجاهدين خلق مي‌گفتند: «الَّذِينَ يُؤْمِنُونَ بِالْغَيْبِ»[12] يعني مبارزه زير زميني !!
پس در اين اقسام سه‌گانه كه بخش نخست بود، گوینده به دنبال تفسير قرآن نيست، بلكه خودش ايده و هوي و هوسي دارد كه مي‌خواهد آن را توجيه كند و سعي مي‌كند از قرآن و یا در قالب تفسیر قرآن براي خودش دليل توجيه‌كننده‌اي بياورد.
2. شخص با تکیه به علم اندک خود، در تفسير نمودن قرآن عجله دارد. (به اصطلاح معروف، قوره نشده میخواهد مویز شود). یعنی ظاهر زبان عربي را بلد است ولی دنبال روايت و گفتاري كه از ائمه، در مورد اين آيه آمده، نيست؛ به ویژه، آن دسته روايات درباره مطالب پیچیده و الفاظ مبهمه، الفاظ جابجائي در موارد اختصار حذف، اضمار، تقديم و تأخير، ناسخ و منسوخ، خاص و عام، رخص و عزائم محكم متشابه و چهره‌هاي گوناگون آيات متفرقه وجود دارد و محتاج به استماع از ائمة مي‌باشد.
كسي که در چنين موردی مبادرت بورزد، در استنباط معاني قرآن (و تفسير آن) به مجرد همان مقدار فهم لغت عربي اشتباه و غلط خواهد شد و این هم جزءانواع تفسير به رأي است. بنابراين لازم است دنبال شنيدن اخبار تفسير باشد تا موارد غلط و اشتباه از بين برود و تازه بعد از شنيدن روايات بايد اهل نظر و استنباط باشد، تا بتواند آن را بفهمد، و از جمله حداقل مقدمات تفسير، آشنایی کامل به زبان و لغت عربي است.
23. اسلام چرا دین برتر هست؟ دلایلی بر تحریف دین مسیحیت و یهودیت؟
در مورد تاریخ مسیحیت اولین سؤالی که به ذهن می رسد این است که آیا مجموعه ی مدون و معتبری از زندگانی حضرت مسیح وجود دارد؟ و یا ایمکه تا چه حد می توان به سیره ی حضرت مسیح دست یافت؟

در پاسخ به این سؤال باید یادآور شویم تنها کتاب هایی که کلمات و سیره ی حضرت مسیح را به تصویر کشیده اند، کتاب هایی است که امروزه به عنوان انجیل شناخته می شوند. به جز انجیل ها، کتاب دیگری در مورد تاریخ زندگانی حضرت مسیح در دست نیست.
مسلمانان غالباً از انجیل به عنوان کتابی آسمانی که بر حضرت مسیح نازل شد یاد می کنند، اما مسیحیان وجود کتابی را که بر حضرت مسیح نازل شده باشد انکار می کنند. انجیل های کنونی کتاب هایی است که مسیحیان اولیه در مورد زندگانی مسیح به نگارش در آورده اند.
حال این سؤال پیش می آید که این کتاب ها تا چه حد معتبر است؟ نسخه های انجیل ها مربوط به چه زمانی است؟ و آیا براستی انجیل های کنونی نوشته ی نویسندگان یاد شده است یا خیر؟

در مورد اعتبار انجیل ها قبل از هر چیز باید یاد آور شویم که هرگز دلیل معتبری از سوی مسیحیان بر اعتبار انجیل ها ارائه نشده است. ادعای مسیحیان آن است که این انجیل ها زیر نظر روح القدس نگاشته شده و از خطا مصون مانده است. اما براستی دلیل این ادعا چیست؟!

طبق گزارشات تاریخی، تا پایان قرن اول میلادی بیش از صد انجیل در مورد زندگانی حضرت مسیح نگاشته شد، اما بعدها و به مرور زمان چهار انجیل از میان این کتاب ها رسمیت یافت و در نهایت به عنوان بخشی از کتاب مقدس مسیحیان انتخاب شد.

یک نویسنده ی مسیحی در این باره می نویسد: « اناجیل و رساله های پولس بیش از سایر نوشته ها بین کلیساها می گشت و قرائت می شد و به همین دلیل زودتر از همه مورد قبول واقع شد. اعلام رسمی کتاب های عهد جدید به وسیله ی کلیسا قبل از قرن چهارم میلادی میسر نشد... آتاناسیوس از آباء مقتدر کلیسا در سال 367 م تمام 27 کتاب عهد جدید را نام برده می افزاید هیچ کس به این کتاب ها چیزی اضافه نکند و چیزی از آن کم نشود ». 1
این سؤال هنوز پاسخ معتبری نیافته است که چگونه مسیحیان توانستند دریابند از میان ده ها انجیل، این چهار کتاب زیر نظر روح القدس نگاشته شده و باید جزء کتاب مقدس قرار بگیرد؟! این مشکل در مورد سایر کتاب ها و نامه های عهد جدید به مراتب مشکل تر است.
دلیل اعتبار کتاب مقدس، دو چیز می تواند باشد:

اول هدایت روح القدس که این مسأله، خود به عبارتی از عهد جدید مستند است.
دوم فتاوای آباء کلیسا که اعتبار آن هم به کتاب مقدس باز می گردد و بدیهی است که برای اثبات کتاب مقدس نمی توان به خود آن استناد جست.
فقدان گزارش معتبری از زندگانی، گفتار و سیره ی حضرت مسیح بهترین زمینه را برای تحریف در آیین مسیحیت به وجود آورد. اما با این حال بررسی بخش هایی از کتاب مقدس فعلی نیز می تواند گویای وقوع تحریف در کلیسای مسیح باشد؛ به این مهم خواهیم پرداخت.
طبق گزارش انجیل ها، حضرت مسیح در آخرین روزهای زندگی خویش و پیش از مصلوب شدن، "شمعون" را که بزرگترین شاگرد و حواری محسوب می شد، به عنوان جانشین خویش برگزید و سرپرستی کلیسا را به او سپرد؛ « و من نیز تو را می گویم که تویی پطرس و بر این صخره کلیسای خود را بنا میکنم و ابواب جهنم بر آن استیلا نخواهد یافت. کلیدهای ملکوت آسمان را به تو می سپارم و آنچه بر زمین ببندی در آسمان بسته گردد و آنچه در زمین گشایی در آسمان گشاده شود». 2

پس از حضرت مسیح، یهودیان به آزار و اذیت پیروان آن حضرت پرداختند. یکی از کسانی که در تعقیب و شکنجه ی مسیحیان سهم مهمی را ایفا می کرد، فردی یهودی به نام "شائول" بود. اما پس از مدتی وی ادعا کرد که حضرت مسیح بر وی ظاهر شده و او را به خاطر تعقیب و آزار مسیحیان توبیخ نموده است. وی همچنین ادعا نمود که مسیح وی را مأمور تبلیغ مسیحیت و رساندن پیغام مسیح به جهانیان کرده است، « و در اثنای راه چون نزدیک به دمشق رسیدم، قریب به ظهر ناگاه نوری عظیم از آسمان گرد من درخشید. پس بر زمین افتاده هاتفی را شنیدم که بر من می گوید: ای شائول چرا بر من جفا می کنی؟ من جواب دادم: خداوندا تو کیستی؟ او مرا گفت: من آن عیسی ناصری هستم که تو بر وی جفا می کنی... او به من گفت روانه شو زیرا که من تو را به سوی امت های بعد می فرستم». 3
شائول (که نامش را به پولس تغییر داد) پس از این ادعا به عنوان مبلغ مسیحیت، به ترویج مسیحیت پرداخت؛ مسیحیتی که در تضادی آشکار با مسیحیت ارائه شده از سوی حواریون بود.

چنانچه از کتاب مقدس بر می آید، پولس بدون آنکه به شاگردی حواریون بپردازد و تعالیم مسیح را از آنان فرا بگیرد، مستقلاً شروع به تبلیغ و ترویج مسیحیت نمود. او که خود را رسول ویژه ی مسیح می دانست، با پطرس نیز به مخالفت علنی پرداخت؛ « و اما چون پطرس به انطاكیه آمد، او را روبرو مخالفت نمودم زیرا كه مستوجب ملامت بود » 4

پولس کار را به جایی رسانید که پطرس را به نفاق و دورویی نیز متهم نمود!؛ « و سایر یهودیان هم با وی (پطرس) نفاق كردند، بحدی كه برنابا نیز در نفاق ایشان گرفتار شد». 5
اینکه چگونه پولس به خود اجازه می دهد با پطرس مخالفت کند، جزء نقاط مبهم و تاریک زندگی پولس به شمار می آید. مگر نه این است که حضرت مسیح، کلیسا را بر پطرس بنا نمود؟ مگر جز این است که حضرت مسیح کلیدهای آسمان را به او سپرد؟ و مگر در مورد وی نفرمود : « آنچه بر زمین ببندی در آسمان بسته گردد و آنچه در زمین گشایی در آسمان گشاده شود».

تغییرهای بنیادین پولس در مسیحیت سبب شد تا بسیاری از دین شناسان و محققین از وی به عنوان مؤسس دوم مسیحت یاد کنند. یک نویسنده ی مسیحی در این باره می نویسد : « پولس به خاطر توسعه یافتن افكارش متهم شده است كه آن قدر مسیحیت را تغییر داد كه گویی مؤسسس دوم آن است » 6

"جان ناس"، دین شناس و پژوهشگر معروف می نویسد: « پولس رسول را غالباً دومین مؤسس مسیحیت لقب داده اند... چون وی نزد امم غیر یهودی به دعوت مبعوث بود، فکر مسیحیت و بعثت و رجعت او به کلی نزد ایشان فکری بیگانه بود. از این رو پولس از راه دیگری که متناسب با فکر و اندیشه ی آن اقوام بود در آمد... و اظهار داشت عیسی مسیح موجودی آسمانی است که طبیعت و ذاتیت الوهی دارد، ولی خود تنازل فرموده، صورت و پیکر انسانی را قبول کرد». 7
با مطالعه ی کتاب مقدس و تاریخ مسیحیت به روشنی می توان به این نتیجه دست یافت که بسیاری از تفکرات مسیحیت کنونی، ریشه در تعالیم پولس دارد. به برخی از این عقاید و تعالیم خواهیم پرداخت؛

1 ـ گناه اولیه و فداء
آدم در بهشت از خوردن میوه ی یك درخت منع شد، اما مار او را فریب داد و آدم از آن درخت استفاده كرد و بدینسان آدم كه سمبل انسان ها بود، گناه كرد. خدا بر انسان ها غضب كرد و همه ی مردم به خاطر گناه آدم كه سمبل انسان ها بوده، محكوم به جهنم هستند. از طرفی از آنجا که خداوند عادل است و نمی تواند گناه آدم را بدون دلیل ببخشد، نیاز به واسطه ای است که با فدا شدن، مردم را از زیر بار سنگین این گناه رها سازد. مسیح به عنوان یگانه پسر حقیقی خداوند (و خدای حقیقی) حاضر شد تا به لباس انسانی در آید و با تحمل درد و رنج و در نهایت به صلیب کشیده شدن، مردم را از خشم و غضب خدای پدر برهاند.

این عقیده از جمله اصولی است كه اكثریت قریب به اتفاق مسیحیان بدان معتقدند. این عقیده در هیچ یك از كتب عهد عتیق سابقه ندارد و هیچكدام از پیامبران از آن صحبت نكرده‌اند، در هیچ یك از كتب مقدس از محكومیت همه ی مردم به جهنم و عذاب الهی سخن نیامده است و حضرت مسیح نیز هرگز و هرگز سخنی از این عقیده به میان نیاورده است. اما با این وجود پولس مدعی این دكترین بود و برای اولین بار این نظریه را مطرح كرد.
در شورای ترنت (که از شوراهای جهانی مسیحت به شمار می رود)، به روشنی بر این مسأله تأكید شد كه این دكترین ساخته و پرداخته ی پولس است؛ « اگر كسی ادعا كند كه گناه آدم فقط به خودش صدمه رسانده است و به فرزندانش آسیبی نمی‌رساند... یا بگوید... گناه را كه مرگ نفس است منتقل نكرد، چنین كسی ملعون است. چون با این سخنان پولس مغایرت دارد: لهذا همچنان كه به وساطت یك آدم گناه داخل جهان شد و به گناه موت و به این‌گونه موت بر همه ی مردم طاری شد از آن جا كه همه گناه كردند ( نامه ی پولس به رومیان باب 5 آیه ی 12) ». 8

پولس در نامه به فیلیپیان این عقیده را شرح می دهد که خداوند (خدای پسر) به صورت انسانی در آمد؛ « لكن خود را خالی كرده، صورت غلام را پذیرفت و در شباهت مردمان شد ». 9

پولس در جای جای نامه هایش بر گناه اولیه تأکید می کند و تمام مردم را به خاطر گناه جدشان آدم، گناهکار می شمارد و بر این نکته تأکید می کند که تنها راه رهایی از این گناه، مصلوب شدن مسیح بوده است؛ « چنانكه در آدم همه می میرند، در مسیح نیز همه زنده خواهند شد». 10

2 ـ نفی شریعت
از دیگر ادعاهای پولس، برداشته شدن شریعت است. وی ادعا می کند که شریعت و احکام، فقط به خاطر گناه آدم نهاده شده است و حالا که با مصلوب شدن مسیح، گناه آدم پاک شد دیگر نیازی به عمل به شریعت وجود ندارد؛ « خدا پسر خود را فرستاد كه از زن زاییده شد و زیر شریعت متولد، تا آنانی را كه زیر شریعت باشند فدیه كند ». 11

این در حالی است که حضرت عیسی به روشنی و با قاطعیت مسیحیان را موظف به انجام دستورات شریعت نموده بود؛ « گمان مبرید که آمده ام تا تورات یا صحف انبیاء را باطل سازم، نیامده ام تا باطل نمایم بلکه تا تمام کنم، زیرا هر آینه به شما می گویم تا آسمان و زمین زایل نشود، همزه یا نقطه ای از تورات هرگز زایل نخواهد شد تا همه واقع شود. پس هر که یکی از این احکام کوچکترین را بشکند و به مردم چنین تعلیم دهد، در ملکوت آسمان کمترین شمرده شود. اما هر که به عمل آورد و تعلیم نماید، او در ملکوت آسمان بزرگ خوانده خواهد شد». 12

3- اطاعت بی قید و شرط از حاكمان

یکی از تعالیم پولس که با تعالیم حضرت مسیح در تقابل و تضادی آشکار قرار دارد، اطاعت بی قید و شرط از حاکمان است. « هر شخصی مطیع قدرت های برتر بشود، زیرا كه قدرتی جز از خدا نیست و آنهایی كه هست از جانب خدا مرتب شده است، حتی هر كه با قدرت مقاومت نماید، مقاومت با ترتیب خدا نموده باشد... زیرا خادم خداست برای توبه نیكویی، لكن هر گاه بدی كنی بترس، چون كه شمشیر را عبث بر نمی‌دارد، زیرا او خادم خداست و با غضب انتقام از بدكاران می‌كشد، لهذا لازم است كه مطیع او شوی». 13

البته صدور این كلام از پولس چندان عجیب نیست. زیرا او هرگز با عیسی نبوده و از شیوه و سنت عیسوی اطلاع نداشت.

در انجیل "لوقا" می خوانیم « در همان روز چند نفر از فریسیان آمده به وی گفتند دور شو و از اینجا برو زیرا كه هیرودیس می‌خواهد تو را به قتل برساند »

اما جالب است كه عكس‌العمل مسیح را بدانیم؛ « ایشان را گفت: بروید و به آن روباه بگویید اینك امروز و فردا دیوها را بیرون می‌كنم و مریضان را صحت می‌بخشم و در روز سوم كامل خواهم شد، لیكن می‌باید امروز و فردا راه روم ». 14

مطابق نقل انجیل لوقا، حضرت مسیح نه تنها به حاکم و پادشاه احترام نگذاشت، بلکه با صراحت وی را روباه خطاب نمود. گذشته از این مسیح در شب آخر حواریون را امر به خرید اسلحه فرمود؛ « پس به ایشان گفت: لیكن الآن هر كه كیسه دارد، آن را بردارد و همچنین توشه دان را و كسی كه شمشیر ندارد، جامه ی خود را فروخته، آن را بخرد ». 15
براستی مسیح چرا به حواریون دستور به خرید شمشیر داد؟ آن هم حتی به قیمت فروختن جامه‌ ها و عریان ماندن! مگر نه این است كه انسان باید مطیع قدرت های برتر باشد!؟

4 - مسیح، ملعون است!

یکی از نظریات عجیب و غیر قابل قبول پولس، ملعون خواندن حضرت مسیح است! پولس در جسارتی آشکار و با برداشتی غیر منطقی از کتاب مقدس اعلام کرد که مسیح در راه مردم، ملعون نیز شده است! « مسیح ما را از لعنت شریعت فدا كرد، چون كه در راه ما لعنت شد. چنانكه مكتوب است، ملعون است هر كه بر دار آویخته شود ». 16

آیه ی مورد نظر پولس کدام است؟

پاسخ: در کتاب "تثنیه" ی تورات که به اعتقاد عموم مسیحیان و یهودیان، نوشته ی حضرت موسی است، چنین آمده است: « و اگر كسی گناهی را كه مستلزم موت است، كرده باشد و كشته شود و او را به دار كشیده باشی، بدنش در شب بر دار نماند. او را البته در همان روز دفن كن زیرا آنكه بر دار آویخته شود ملعون است ». 17

بدون شک این آیه در مورد كسانی است كه مرتكب جرمی شده‌ و به خاطر آن و به فرمان شریعت به دار كشیده شده‌اند، نه در مورد مظلومی كه در عین بی‌گناهی او را به دار كشیده باشند. كدام منطق می‌تواند بپذیرد شخصی كه توسط حاكم ظالم بر دار آویخته شده، ملعون باشد؟ آیا مسیحیان می‌پذیرند كه مبشرین و مبلغینی كه در نقاط مختلف جهان به جرم تبلیغ مسیحیت به دار آویخته شدند، ملعون باشند!!

مطابق این نظریه ی پولس، نه تنها مسیح، بلکه بسیاری از پیامبران الهی نیز ملعون می باشند، چرا كه وی در نامه ی به غلاطیان، باب 3، آیه ی 10، می‌نویسد‌ « زیرا جمیع آنانی كه از اعمال شریعت هستند، زیر لعنت می‌باشند. زیرا مكتوب است ملعون است هر كه ثابت نماند در تمام نوشته‌های شریعت تا آنها را به جا آورد».

با این حساب و از آنجا که مطابق کتاب مقدس، بسیاری از پیامبران و برگزیدگان الهی مرتکب گناه شده اند، تمامی ایشان ملعون شمرده می شوند ( برای آشنایی با گناهان پیامبران می توانید به مقاله : http://rahemasih.blogfa.com/post-7.aspx ) مراجعه کنید.
آنچه برشمردیم برخی از تحریفات پولس بود که در نهایت، مسیحیتی متفاوت با آنچه مسیح به ارمغان آورد را به جهان مسیحیت ارائه نمود.

از آنجا که پولس، تبلیغ خود را در میان غیر یهودیان و بت پرستان آغاز نمود، افکار وی به راحتی مورد قبول آنان قرار گرفت. وی با ترسیم چهره ای از مسیح که با اعتقادات آنان هماهنگی داشت، به موفقیتی قابل توجه دست یافت. با این حال تفکرات پولس برای یهودیان و کسانی که از نزدیک با حضرت مسیح در ارتباط بودند، هرگز قابل قبول نبود. اما "کنستانتین" پادشاه روم، تاریخ را به نفع پولس رقم زد و مسیحیت پولسی بر سایر مکاتب فکری پیروزی یافت.
کنستانتین، شخصیتی که حق بزرگی بر مسیحیت پولسی دارد
پس از حضرت مسیح و با گسترش مسیحیت، آزار و اذیت امپراتورهای روم بر مسیحیان افزایش یافت و مسیحیان برای پیروی از آیین رسمی کشور روم در فشار بودند. در طول سیصد سال سخت ترین فشارها بر کلیسای مسیح وارد آمد. پطرس در سال 68 میلادی و در زمان "نرون" به صلیب کشیده شد. پس از پطرس، نوبت به سایر رهبران مسیحی رسید. اسقف های رم ( که امروزه از آنها به عنوان پاپ یاد می شود ) یا در میادین ورزشی طعمه ی حیوانات وحشی می شدند، و یا در همان میادین به آتش کشیده می شدند. البته برخی نیز به مرگ طبیعی از بین رفتند و از تحمل مرگی دردناک در امان ماندند.

این وضع تا سال 312 میلادی ادامه یافت. در آن زمان کنستانتین سربازان خویش را به دنبال "میل تیادس" (mil tiades) رهبر مسیحیان فرستاد. همگان بر این باور بودند که میل تیادس نیز باید به سایر رهبران کلیسا بپیوندد و سرنوشتی تلخ در انتظارش خواهد بود اما در کمال تعجب چنین اتفاقی نیفتاد. کنستانتین نه تنها دستور به کشتن وی نداد، بلکه او را در آغوش کشیده و شنل ارغوانی روحانی معبد بزرگ رم را نیز بر دوش او انداخت! پادشاه به این نیز اکتفا نکرد، بلکه دستور داد که اسقف میل تیادس به کاخ با شکوه سلطنتی که بر بالای بلندی لاتران قرار داشت، نقل مکان کند!

اسقف رم که تا پیش از این در خانه ای محقر و همیشه در هراس از پادشاهان و با سختی، زندگی را سپری می کرد، به یکباره از کوخ نشینی به کاخ نشینی رسیده بود. جالب این که کنستانتین کاخ دیگری را نیز به عنوان اقامتگاه ییلاقی اسقف مقدس رم در نظر گرفت. 18
اما هدف کنستانتین از این کار چه بود؟ بدون شک این سلطان خودکامه در فکر خدمت به مسیحیت نبود، بلکه در مقابل این نیکی و خدمت، چشم داشتی بسی مهمتر را در نظر داشت.
"جوان گریدی" نویسنده و دانشمند مسیحی می نویسد «او امید داشت كه بدین وسیله كلیسا را به شكل ابزاری برای استحكام قدرت مطلق امپراتور درآورد». 19

یک سند تاریخی

پس از آنکه اختلافات میان مسیحیان پولسی و سایرین به درازا کشید، کنستانتین احساس کرد این اختلافات به سست شدن پایه های حکومت وی خواهد انجامید. در این زمان وی نامه ای به طرفین درگیر نوشت. اطلاع از متن این نامه می تواند به روشنی هدف امپراتور را برملا سازد.
« من فرض را بر آن گذاشته بودم كه اندیشه‌هایی را كه همه ی مردم از خدایان دارند به یك شكل واحد بازگردانم، زیرا قویاً حس می‌كردم اگر بتوانم مردم را متقاعد سازم كه در این باره متحد شوند، اداره ی امور عامه به طور قابل ملاحظه‌ای آسان خواهد شد... ظاهراً علت این مجادلات، پوچ به نظر می‌رسد و در خور چنین معارضات تند نیست، تو الكساندر! اگر می‌خواستی بدانی كشیشانت درباره ی یك مسأله ی حقوقی یا حتی درباره ی جرئی از مسأله‌ای كه هیچ اهمیتی ندارد چگونه فكر می‌كنند و تو آریوس! اگر چنین افكاری داشتی می‌بایست سكوت می‌كردی... لزومی نداشت كه این مسایل را به میان مردم بكشانید، زیرا اینها مسایلی است كه فقط بیكاری محرك آنهاست... كارهایی است احمقانه در خور كودكان بی‌تجربه، نه شایسته ی كشیش ها». 20

پس از آنكه نزاع پایان نیافت امپراتور دستور تشكیل شورایی متشكل از اسقف های مسیحی را صادر كرد. امپراتور به این هم بسنده نکرد و خود ریاست این شورا را نیز برعهده گرفت! در این شورا که زیر نظر مستقیم امپراتور برگزار می شد نظریه ی آریوس محكوم شد.
عجیب آنكه همین جناب امپراتور، در طی فرمانی مقرر داشت كه همه ی كتابهای آریوس سوزانده شود و مجازات پنهان نگاه داشتن آنها اعدام باشد. 21

حال این سؤال پیش می‌آید كه یك مسأله ی بی اهمیت كه از بیكاری سرچشمه گرفته است چگونه امپراتور را وا داشت كه حكم اعدام را برای آن صادر كند؟! آری امپراتور فقط و فقط در فكر ایجاد حكومت مقتدر و یكپارچه بود و اصلاً این مسایل الهیاتی برای او ذره‌ای اهمیت نداشت. متأسفانه مسیحیت كه زخم های سه قرن ظلم و جفا را بر پیكره ی خود احساس می‌كرد براحتی در مقابل کنستانتین و حمایت هایش قامت خم كرد و تسلیم هوسرانی های او شد.
آری با دفاع همه جانبه ی کنستانتین، باورهای پولسی بر جامعه ی مسیحیت تحمیل شد و آخرین بازماندگان تفکرات حواریون به دست فراموشی سپرده شدند.

24. آیا زرتشت دین هست؟ چرا بعضیا از این گردن بند های فریبا یا هرچی اسمش هم میندازن گردنشون؟ اینا زرتشتی هستن؟ بله خو اونم جز اديان قبل از اسلام بوده
نه واسه قشنگيه!

25. آیا کوروش پیامبر بوده؟ ذوالقرنین کوروش خودمون بوده؟ نه كوروش فقط يه پادشان درست كار بوده!
بله خودشه و علت امدن اسمش تو قران نجات قوم بني اسرئيله فك
كنم!
26. هر حدیثی رو که شنیدیم باید قبول کنیم؟ حتی اگر سندی براش ذکر شده باشه؟ (منظورم اینه به صرف شنیدن کافیه یا باید همیشه تحقیق کنیم؟) نه نگاه كتاب بحوار النوار فك كنم! مرجع احاديثه ك همه احاديثيه ك وجود داشتن اما نبايد احاديثو همينجوري قبول كرد بهترين كار مقايسه با قرانه ك اگ همخواني نداشت جعليه!
27. چرا قبر مطهر حضرت زهرا (س) بعد از گذشت این همه سال مخفی مونده؟ خو بنا به شرايط اون زمان بايد مخفي ميبود
28. چرا قبر مطهر حضرت علی (ع) هم مخفی بود ولی بعدا مشخص شد؟ من نميدونستم ك قبر حضرت علي مخفي بوده! :gol:
29. چرا قبل از شهادت امام حسین (ع) ملت کلی عزاداری میکنن ولی بعد از شهادت ایشون عزاداری ها هم تموم میشه؟!
يكي از انتقادات منم همينه!
دقت كردي از يك ماه قبل شروع ميشه و دقيقا ظهر عاشورا تموم ميشه ميره تا سال بعد!:redface:

30. چرا بعضیا تا صبح عزاداری میکنن ولی وقتی اذان گفت میرن میخوابن؟ (اینو مرحوم کافی میگفت) اينا ادماي جو گيرن ك اسير حاشه شدن امام حسين اگ شهيد شد شد به خاط اسلام و نماز بوده!

ممنونم:gol:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
31. مرجع تقلیدت کیه؟ تكراري
32. آیا دشمن تونسته در حوزه و روحانیت ما رسوخ کنه یا اینکه این بخش یه دژ مستحکم هست و دشمن توان نفوذ بهش نداره؟ فك كنم اري
نه كي گفته اين بخش دژ مستحكميه؟!!چه حرفا!

33. تاحالا شده سوال شرعی دیگران رو پاسخ بدی؟ نه خودمو وارد اين بحثا نميكنم!
34. نظرت در مورد ملاصدرا، فارابی و سهروردی چیه؟ ادماي خوبين و فسلوفان بزرگي هستن! خداقل ملاصدرا رو يه ذره ميشناسم
35. دجال مرده یا زن؟ یا اصلا دجال یه شخص مشخصه؟ دجال !! راجع بهش خوندم اما بهتره بگم دجال اصن شخص نيست!
36. الان در آخرالزمان هستیم؟ هيچكس نميتونه اينو مشخص كنه!
37. پشت هر روحانی نماز میخونی؟ نوچ البته من نماز بخونم فرادا ميخونم خخخخ
38. برات مهمه امام جماعت تمامی شروط امام جماعت از جمله عدل رو داشته باشه؟ در موردش تحقیق میکنی؟ نع تحقيق تو كارم نيست
39. چرا بعضی روحانیون عمامه سبز میبندن؟ سيدن ايا؟:surprised::D
40. بجز رنگ سفید و مشکی و سبز رنگ دیگری برای عمامه هست؟ قهوه اي هم داريم؟؟ اين دغدغه فكري من نيست ك:D
41. در مورد سایر ادیان اطلاعاتی داری؟ توضیح بده! نع اون قدري ك بخوام واسه يك نفر ديگ هم توضيح بدم!:gol:
42. در مورد فرقه های مذهبی رنگارنگ اعم از بهائیت و وهابیت توضیح بده؟ خو اونا صورت منحرف شده مذهب شيعه وسني هستند!
راجع بهشون زياد نميدونم و واسمم مهم نبوده!:gol:

43. روح چیست؟
روح اينه خخخ:D

روح بعد روحانيه ادمه و يا هر جانداريه:gol:
44. ماهیت واقعی جن چیست؟ یعنی ساختار ملکولیش منظورمه! :surprised: مولكول نداره جن احتمالا سلول داشته باشه خخخ:D
45. چرا پیامبر بعد از دیدن حضرت جبرئیل هیجان زده شدن؟ بعضیا میگن از شدت هیجان غش کردن و بعضیا میگن ترس.
ادامه دارد..
خو واسه دفه اول بوده ك ديده اون بنده خدا رو خو !! چ حرفا!.

مرسي كلا قرمزي:D:gol:

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
46. میگن سر نماز از پای حضرت علی (ع) به گفته پیامبر (ص) تیری را خارج کردن که در حالت عادی امکان پذیر نبود، با چنین فرضی به همراه دراومدن تیر از پا خون میومد و نماز حضرت باطل میشد، پیامبر معصوم بودن و دستور به حرام نمیدادن، پس چجوری میشه این موضوع رو توجیح کرد؟
ايناي ك ميگم نظر شخصيمه ها
خوب نگاه سلامت هر كس از هر چيز ديگه اي مهم تره!و وقتي اون تيرو بشه تو نماز در اورد خو بعد در اوردن تير نماز اگ باطل بشه اتفاق خاصي نميفته ك!

47. اگر انسان اشرف مخلوقاته چرا جن قدرت های بیشتری نسبت به انسان داره؟
خو جنا مثل ادما عقل و شعور ندارن باز خو!! خخخ:D

48. با توجه به اینکه میگن انسان باید فقط از خدا بترسه چرا ما از موجودات دیگه حتی سوسک و موش هم میترسیم؟!
خو اون مشكل خودشونه ديگ!:D:surprised:
منظور از ترس اين ترس نيست ك باو!
49. اگر یکی بیاد بهت بگه خدا وجود نداره و هزار تا دلیل و سند براتون بیاره چه پاسخی بهش میدی؟ برو بابا حال نداري خخخخ
قبول نميكنم مگر تا زماني ك خودم بخوام برم سراغش و راجع به اين موضوع تحقيق كنم!:gol:

50. هدف از خلقت آفرینش چیه؟ خلقت افرينش ديگ چيه!:surprised:
خلقت و افرينش ك هردوتاشون يه معني ميدن ك!
51. شبیه سازی انسان باعث زیر سوال بردن قدرت خدا نمیشه؟ نه اونم ساخته دست مخلوق خود خداست خو!!
52. ما معتقدم قران مجعزه الهی هست، اثبات کن؟!
اثابتش قلبيه و اينكه من در حدي نيست با علم محدودم بخوام ثابتش كنم و اين مورد خاصم دوس ندارم از جاي كپي كنم:gol:
53. بعضیا میگن به دین شبهه وارد میکنن و میگن پیامبر به معراج نرفته چون از جو خارج بشی بدون لباس های مخصوص در اثر فشار زیاد و پرتوهای کیهانی از بین میری، چجوری میشه به این شبهه پاسخ داد؟
قدرت و اراده الههي:D
54. تعدد زوجین برای مرد تو اسلام هست ولی غربیا اینو ظلم به زن میدونن، چرا خانما با تعدد زوجین همسرشون مشکل دارن؟
خانومها موجوداتي انحصار طلبن!:D
و دقيقا به خاطر همين موضوعه ك مشكل دارن! فك ميكنن همسرش دوسش نداشته ك رفته تجديد فراش كرده خخخ

55. ازدواج موقت در اسلام هست، پس چرا کسی مخصوصا دخترا حاظر به انجامش نیستن؟
مگه بيكارن خودشونو بدبخت كنن!!
خو نميدونم از خودشون بپرس!:surprised:

56. آیا ازدواج موقت جایگزین مناسبی برای دوستی های خیابانی هست؟
هوم! اصن مگه دوستي خيابونيم داريم مگه!:D
نميدونم والا:gol:
57. اگر تو امریکا به دنیا میومدی الان مسلمون بودی یا دین دیگری داشتی؟ احتمالا دين ديگ داشتم چون الانشم مسلمون بودن خيلي از ماها چيزي ك از پدران و مادران ما بهمون رسيده:gol:
58. اصول دین سه تا هست یا 5 تا؟ تكراري!
59. نماز ستون دین هست ولی تو اصول دین نیست چرا؟ خو نميدونم چرا!! اما خو نماز جنبه شكر خدا رو داره

60. قران میخونی برای اینکه ثواب ببرین یا هدف دیگری هم دنبال میکنی؟ واس ثوابش:D بخوام به معني و مفهومش برسم تفسيرشو ميخونم;)
ادامه دارد...

اره ميدونم!:cool::D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
61. دوست داری اول ایران گردی کنی یا جهانگردی؟ نميشه جفتشو بگردم؟:D اول دوست دارم ايرانو بگردم
62. اگر امام رضا مشهد نبود دوست داشتی کدوم شهر میبود؟ شهر ما:redface:
63. به اقوام امام رضا (ع) در قم و شیراز هم سر زدی؟ نه قسمت نشده:gol:
64. انشالله بعد از اینکه اتحاد دوم ریاضی رو انجام دادی (یعنی مزدوج شدی) کدوم شهر رو برای ماه علس یا هانی مون انتخاب میکنی؟ هوم؟!! خو اول ك ميرم مشهد! بعدشم ديگ همونجا تصميم ميگيريم عاشق كاراي غير منتظرم:D
65. نماد این شهرها رو بگو، یعنی علامت مشخصه شون: تهران – اصفهان – مشهد – شیراز – تبریز
دود خخخ
گز خخخ اون سي و سه پل!زاينده رود
امام رضا
حافظ و سعدي و شهر گل و بلبل
پنيرش:D

66. پایتخت اگر تهران نباشه بهتره کجا باشه؟ خو اول به نيشابور پيشنهاد دادن و بعد خو من خوشم نمياد بهم بگن بچه تهروني خو رد كرديم پيشنهادو:D
67. تو اهواز تا حالا زلزله اومده؟ از اون كسي بپرس ك نشسته رو صندلي و بچه ها ازش سوال ميپرسيدن و تو رفتي كپي كردي خخخخ
يه بار امده فك كردن اهنگ بندري رفتن تو فاز بندري خخخ
68. زمان جنگ ایران و عراق به کدوم شهرها حمله صورت نگرفت؟ به شهر هاي شرق كشور خخخ:D
69. کدوم شهر بهتره برای زندگی؟ به نظر خودم شهر خودم:gol:
70. بجز کولر راهی برای خنک شدن تواهواز هست؟ نوچ:cool:البته يخچالم هستا:D
71. بالاترین درجه دما تو اهواز چقدر بوده تا الان؟ من چ بودنم!از شهر خودم بپرس خخخ 45
72. میتونی بگی بیشترین بازدیدکنندگان از کدوم استان ها هستن؟ 5 تا رو به ترتیب بیشترین بگو؟
73. یه روزی فکرش رو میکردی با برسا اشنا بشی؟:surprised: نه اصن تو خواب شبمم نميديم !!!تو كپي كردنت دقت كن دخترم:D
74. اگر به خارج از ایران میرفتی اول به کدوم کشور میرفتی چرا؟ ميرفتم المان دوس دارم برم
75. این درسته بریم حج و به این وهابی ها پول بدیم؟ اوناهم با پولای ما برن مردم شیعه بحرین رو بکشن؟ همه چيز اون طوري نيست ك ما ميبينيم:cool:
ادامه دارد...
دقت بيشتري بكن تو كپي كردنت لدفا مرسي:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
76. اگر با سوال بالا مخالفی چرا پس میگن باید کالاهای اسرائیلی تحریم بشه؟ با كدوم سوال بالا دقيقا؟:D
77. چه فرقی بین اسرائیل و متحدان عربیش هست؟خو اونا عرب زبانن و اينا نه! خخخ:D
78. خانه رویایی که دوست داری داشته باشی رو شرح بده؟
يه خونه دوبلكس ك وسطش پله مارپيچي بخوره و طبقه بالا يه كتبخونه و اتاق كار واسه خودم داشته باشم و يه سالن خوشگل
اون پاينم يه اشپزخونه خخخ و بقيه چيزاي ك خونه لازم داره خخخ

79. به کدوم شهرهای ایران و جهان مسافرت کردی، از هر کدوم یه خاطره بگو؟ مسافرت جديدا نرفتم من! و اخرين مسافرتم مال چند وقت پيشه ك يادم نيست
فقط ميگم قدم به قدمش برا من خاطره بود:gol:

80. به کدوم تالارها تا الان سر نزدی؟ به همه تالار ها يه سر زدم من:D
81. امام خامنه ای یا آیت الله خامنه ای؟ ايت الله خامنه اي:gol:
82. چرا به امام خمینی میگیم امام؟ مگه لفظ امام مخصوص معصومین نیست؟ نه لفظ معصومين نيست و اينم به خاطر ارادت مردم به ايشونه:gol:
83. ولایت رو توضیح بدین؟
ولایت فقیه نظریه‌ای در فقه شیعه است که نظام سیاسی مشروع در دوران غیبت امام معصوم را بیان می‌کند.[SUP][۱][/SUP] نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس این نظریه تأسیس شده‌است.

ولایت محدود فقیه از جمله حق قضاوت، صدور فتوا در مسائل شرعی، اخذ وجوهات شرعی و رسیدگی به امور حسبیه از دیرباز در فقه امامیه مطرح و مورد بحث بوده و در ارتباط نزدیک با نهاد مرجعیت است. اما در نظریهٔ ولایت سیاسی فقیه که بیش از همه توسط روح‌الله خمینی مطرح و تشریح شده، این ولایت اساس نظم سیاسی دورهٔ غیبت را تشکیل می‌دهد و فقیهان جانشین امام در اجرای سیاسات و مسائل حکومتی و سایر امور مربوط به امام معصوم (به جز جهاد ابتدایی) محسوب می‌شوند.[SUP][۲][/SUP]
در این عقیده، فقیه در فضیلت و شخصیّت دینی و اخلاقی و علمی همپای امام معصوم نیست. چراکه ولی فقیه، جدا از شخصیت حقوقی خویش، دارای شخصیت حقیقی نیز هست که از این نظر با دیگر مردم برابر است. ویژگی‏های ولی فقیه و حاکم اسلامی همانند عدالت، تقوا و پرهیزگاری او را از لغزیدن به ورطه استبداد و خودرأیی باز می‏دارد.[
84. یه خاطره از دوران قبل از انقلاب به نقل از بابا و مامان بنویس؟ به من چيزي نگفتن :ا
85. یه خاطره از زمان انتخاب به نقل از پدر و مادر؟ اونم نگفتن :ا
86. یه خاطره از زمان جنگ به نقل از پدر و مادر؟ اونو ك اصلا نگفتن :ا
87. از زمان جنگ چیزی یادت مونده؟ یه خاطره؟ اره باو من خودم با شهيد همت با هم بوديم اون زمان :ا
88. شهید رو معنی کن؟
شهید چند معنا داره مانند امین‌ درارائه شهادت‌، گواه‌، کشته‌ در راه‌ خدا و کسی‌ که‌ چیزی‌ از او پوشیده‌ نیست‌.چنان‌ که‌ شهادت‌ را؛ «خبر دادن‌ به‌ آنچه‌ دیده‌ شود و مجموع‌ آنچه‌ با حس‌درک‌ کردنی‌ است‌» دانسته‌اند.
89. بسیجی واقعی همت بود و باکری؟ موافقی؟
هيچكدوم بسيجي نبودن ك بودن! عه من نميدونستم!خخخ
90. چرا بعضی از فرزندان شهدا راه پدر رو نرفتن و مسیری برعکس رفتن؟ من نميدونم لابد خودشون تشخيص دادن ك راهي رو ك دارن ميرن درسته من خبر ندارم!
ادامه دارد...

بله ايشالا موست خراب بشه نتوني كپي پيست كني خخخ
نگاه تعداد هر پستت از ده تا سوال بيشتره اخ حميده وقتي بهت اخطار داد منم ميخندم خخخخخ:D

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام

هَي وايِ من:d

١. از اينكه به صندلي داغتون تشريف فرما شدم چه حسي دارين؟
٢. از اينكه تا حالا نبودم چه حسي دارين؟
٣. اينجا كي شروع شده؟ كي تيمام ميشه؟
٤. از شاعران زير يك بيت شعر بگوييد :
الف. حافظ
ب. سعدي
پ. مولوي
ت. فروغ فرخزاد
ث. پروين اعتصامي
٥. ادامه اين شعر رو بگوييد: سمنو آي سمنو ....
٦. يه عكس از اتاق خودتون در همين لحظه:
٧. همين:d

دختر شرقی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به لحظات رو به موتت رو می بینم موسن کتک خور فینخیلی ...
بخ بخ رو کشتینش خو ملت !
اندکی رحم باو یه مش کوروکودیل جم شدین دور هم از پا درش آوردین خو

موسن تونم جای اینکه وخ بذاری رو آوردن ملت بشین چار تو سوال جیواب بده بدجور اسلو موشنی پسر

خو من الان سوالم نیمیا ، این حمید چش سیاه نورافکنی هم ک داخانه یوهو سه تا کارت طلایی میفرسته در پروفم کلا اخراج میشم !

خو مخسره بازی بسه ! ایهیم ایهیم

1- موئم موسن تو چیرا همکاریو بیشتر از من دوس داری ؟! کصافط :|
2- چیرا همکاری رو می بینی یاد من میفتی ، منو می بینی یاد نفس بانو ؟! این زنجیره تا به کوژا ادامه داره عایا ؟!

3- به نظرت کدوم یک از ارازل ادبی بیشتر به من شبیه ؟!

4-چی شد که اینخد کتک خور شدی ؟!

5-جمله یا حادثه ای بوده تو زندگیت نخطه عطف شده باشه ؟! بوگو (نامردی اگه فک نکرده جیواب اینو بدی)

کوفت خو ! خوتم مودونم سوال بلت نیسّم بپرسم ! رد پا موخاسی دادم تحویل ... راشیتیسم

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
91. چرا اوایل انقلاب به جان بعضیا سو قصد کردن و خیلی از یاران امام رو شهید کردن ولی به خیلیا اصلا کاری نداشتن!!! يني ميخواي بگي اين وقايع زير سر بعضياي ديگه اي؟خجالت بكش بچه!!خخخ
92. از درگیری های دهه شصت چیزی یادت هست؟ اره همشو يادمه مو به مو :ا صندلي ك كپي كردي مال يارو دهه 40 بوده ها:D
93. به نظرت تسخیر سفارت آمریکا (لانه جاسوسی) کار درستی بوده؟ (سفارت خاک یک کشور هست و میگن ایران به خاک آمریکا تجاوز کرده) اون ك بله اما با توجه به شرايط اون زمان كار خوبي كردن افرين:D
94. به صرف اینکه یکی رفته جبهه میشه گفت اون ادم خوبیه؟ نع:cool:
95. فیلم اخراجیا 1-2-3 رو دیدی؟ با نظر نویسنده موافقی؟ هوم اره خو!:D
96. در مورد سید حسن نصرالله مقداری توضیح بده؟
يك ادم مبارز من به شيوه و دليل مبارزش كار ندارم از شخصيتش خوشم مياد از مقاومتش خوشم مياد
البته از رهبر قبليشون بيشتر خوشم ميومد
:gol:
97. چرا با وجود اینکه بیشتر جوانان ما تو جنگ تحمیلی با عراق کشته شدن، ما به عراقی ها کمک میکنیم؟
هوم خو به گفته مسئولين ما با خود عراق مردمش مشكل نداريم و مشكل ما صدام و بعثه!
98. اگر یه فرد عراقی با تهدید و روز رفته باشه جنگ و ضد ایران بر خلاف میل باطنیش جنگیده، این شخص رو چجوری محاکمه میکنی؟
من در جايگاهي نيستم ك محاكمه كنم كسي رو فك كنم عادل نباشم!:gol:
99. بن لادن کی بود؟ اصلا چنین ادمی وجود داشت؟
بن لادن يك ادمي بود ك من تا قبل از اون روز 11 سپتامبر من يه بارم اسمشو نشنيده بود! من جالب بود واسم
اما وجود ك وجود داشت اما تو كشته شدنش ادم شك ميكنه ك كشته شده يا نه!!

100. چرا حماس گروهک تروریستی نامیده میشه ولی پژاک و مجاهدین خلق از لیست گروهک های منافقین باید حذف بشن؟
ميدوني زور و بي عدالتي چيه؟به همون دليل:D
101. حقوق بشر برای حفظ اسرائیل هست یا جهان؟ براي حمايت هر چيزي ك توش سود باشه خخخخ
102. اسرائیل نام دیگر حضرت یعقوب هست، آیا مرگ بر اسرائیل توهین به ایشون نیست؟ صيونيسم:gol:
103. چرا جهان در مقابل جنایات اسرائیل، قذافی و آل خلیفه و آل سعود سکوت میکنن؟ چون به فكر خودشون و كاراي خودشونن!
و خو اون جنايت براشون سود داره!
اصن بهم بگو واسه كي مهم هست اين چيزا!!:gol:

104. کنوانسیون حقوق بشر چیه؟
اعلامیه ی شامل ۳۰ ماده است که به تشریح دیدگاه سازمان ملل متحد در مورد حقوق بشر می‌پردازد. مفاد این اعلامیه حقوق بنیادی مدنی، فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، و اجتماعی‌ای را که تمامی ابنای بشر در هر کشوری باید از آن برخوردار باشند، مشخص کرده‌است. مفاد این اعلامیه از نظر بسیاری از پژوهشگران الزام‌آور بوده و از اعتبار حقوق بین‌الملل برخوردارست، زیرا به صورت گسترده‌ای پذیرفته شده و برای سنجش رفتار کشورها به کار می‌رود.

105. سازمان ملل یه سازمان فرمایشی هست؟ در حال حاضر بلي اونم به خاطر نفوذ زياد بعضي كشور توش

تشكر:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
106. چرا سازمان ملل در خاک کشور آمریکا قرار گرفته در صورتی که سوئیس تنها کشور بی طرف یا به اصطلاح صلح طلب شناخته میشه؟ خو به خاطر اينكه امريكا قدرتش بيشترهه!:D
107. چرا اعراب با ایرانیا بیشتر از تمام دنیا مشکل دارن؟ چرا ميخواي نشون بدي ما با اعراب مشكل داريم!
خو ايرانيام همچين تو ان زمينه كم نميذارنا:D

108. اسلام امریکایی رو شرح بده؟ نشنيدم ! هر چيزي ك شايد باب ميلمون نباشه رو ربطش ميديم به اون طرف:D
109. هدف از قران سوزی در یازده سپتامبر چی بود؟ هان؟ اين ك كار تحت تاثر جو سازي و تبليغاتي صورت گرفت ك عليه اسلام و مسلمانان وجود داره اونجا:gol:
110. چرا غرب از اسلام به خصوص ایران هراس داره؟ خو ترسناكه ديگ:D
111. در مورد سامانه موشکی اس 300 توضیح بده؟ چي توضيحي! ندادن بهمون ك منم نديدمش ك توضيح بدم خو!!:D
112. موشک کروز به چه موشکی میگن؟ يك موشكاي با حالين هدف رو رهگيري ميكنن تو خونشونم باشه ميزنه خخخ قابل هدايته!
113. موشک بالستیک چیست؟ موشكاي بالستيك ديدي موشكك ك شليك ميشه ميره به سمت بالا موشكاي بالستيك موقع شليك با نيروي موتورشون ميرن به سمت هوا و بعد با استفاده از از نيروي جو به سمت هدف برميگردن! قبال هدايتم هستن
114. بالا رفتن توان نظامی یه کشور چه سود و منفعتی میتونه داشته باشه؟ خو همين ابهتي ك واسه كشور داره و اينكه كشوراي ضعيف تر واسه حمايت ازشون بهت باج ميدن خخخ
از همه مهتر اينه ك حاشه امنيت داري

115. چرا کشورهای عربی میخوان خلیج فارس رو برای خودشون مصادره کنن؟ طفليا خو خيالات خام زياد دارن خو ندارن ديگ خو
116. موشک های دوربرد ایرانی رو چجوری تست میکنین؟ طولانی ترین قطر ایران حدود 2500 کیلومتر هست ولی بعضی موشک های ایرانی از جمله شهاب سه بالای سه هزار کیلومتر برد داره و بهش میگن قاره پیما! ميرن خارج از جو خخخ چ ميدونم! همينجوري يه عدد گفتن ديگ:D
117. روزی میرسه که اسرائیل یا آمریکا به ایران حمله نظامی کنن؟ اري:gol:
118. اگر روزی خدای نکرده جنگ بشه چیکار میکنی؟ هيچي! هر كاري ك بقيه بكنن:cool:
119. جنگ نرم چند ساله به وجود اومده؟خيلي وقت نيست اما هست ديگ
120. چرا بعد از زلزله ژاپن کسی فروشگاه ها رو غارت نکرد؟ فرهنگ زلزله رو داشتن خو:D
احتمالا ادامه نداره!!!:D

خدا رو شكر! اخطار ميگيري با اين سوالات خخخخ:D

*mohsen_24

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوباره سلام:D
- الآن دقیقا در چه حالی هستی؟ بگو کجا نشستی چی پوشیدی چی میخوری لباس پوسيدم خو:surprised: چيزيم نميخورم خخخ:D
- میدونی هلو کاست چیه؟ نه راجع بهش نخوندم و واسم مهم نيست:D
- میتونی 10 جای ناشناخته تو دنیا اسم ببری؟ نه نميتونم:D
دره های خشک آنتارتیکا
جزیره سوکوترا
معادن روباز ریوتینتو
دریاچه كلیلوك
دره ماه در برزیل
سالار دی یویونی در بولیوی
دریاچه خون در ژاپن
صخره های جنگلی
غارهای یخی اتریش

- چرا تو عربستان نمیذارن خانوما رانندگی کنن؟ والا تو باقيه كشورام ك كذاشتن الان پشيمونن:biggrin:
چ ميدونم لابد بد ميدونن:D

- به نظرت قبیله آدم خوارها وجود داره؟ اره خو :cool:
- روزی چن بار مسواک میزنی؟ دو دفه!:surprised:
- چرا سوالای من اینقد بی ربطن به هم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نميدونم خو!:surprised:
- یه جمله تقدیم من کن بازم بياح:D

ممنونم عزيز:gol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.