به به نگا کی نشسته رو صندلی
سلام علی چطوری خوبی خوش میگذره ؟
پسر تو مگه نمیدونستی من اهل تلافی هستم ،ولی شانس اوردی من فقط امروز هستم
سیلام سیلام خدمت تو...هیــ روزگار...من یادم رفته بود آ...
خوش که میگذره بله

1- علی جان دقیق نگفتی متولد چه سالی هستی میشه دوباره بگی؟
27/5/..!!!دقیقا خودمم نمیدونم:دی
اختلاف نظر هست تو سال تولدم
چیزی که میدونم 20 تا دارم
2- صندلی داغ تره یا چای؟
الان که میبینم صندلی:دی
3-درمورد رشتت توضیح میدی ؟ بگو دوست داشتی این رشته رو ؟ اصلا مهم که کسی رشته تحصیلی شو دوست داشته باشه؟ اگه آره چقدر مهمه؟ با وجود وضعیت فعلی بگو
رشته ی برق...رشته ای بس محبوب و پرطرفدار...والبته سخت...بلی دوسش میداشتیم
...مهمه...چون اگه علاقه نباشه حس کار و فعالیت کم میشه
4- بهترین ویژگی و بدترین ویژگی خودتو بگو چیه؟
1.بهترین ویژگی من فوتبال
2.بدترین ویژگی تعصب بیش از حد به فوتبال
5- نظرت در مورد اینکه تو عروسی ، داماد یکم متفاوت لباس بپوشه (مثل عروس که لباسش کاملا متفاوت با بقیه) برای اینکه تشخیص داده بشه داماده چیه؟ مثلا یقه کتش براق باشه یا به جای کروات از یه چیز دیگه استفاده کنه ؟
نظرم مخالفه...داماد که شناخته شده اس...پس دلیلی نداره ه متفاوت باشه
6-علی جان نظرت در مورد این که داماد کت و شلوار سفید بپوشه چیه؟ اگه همسر آیندت بخواد ازت که روز دامادیت کت وشلوار سفید بپوشی چیکار میکنی به حرفش گوش میدی؟
من کت و شلوار سفید کمی دوس میدارم...
بلی گوش میدهیم( زن زلیلی نیست ا...احترامه:دی)
7- هنوزم روز اول مهر که میشه استرس داری یعنی میخوام بدونم یاد مدرسه میوفتی اون حال و هوای دوره بچه مدرسه ای واینا................
نه متاسفانه....برای من یکی دیگه مهر و اردیبهشت فرقی نداره...چون همیشه در حال درس خوندنیم:دی
8- به کجا ها سفر کردی؟ بهترین جاده ای که ازش گذر کردی کجا بوده؟ بهترین جای ایران کجاست؟
جاهای زیادی رفتم...الان بهترین جایی که رفتم مشهد بود و همدان
9- خصوصیات بد تو آدما وجود داره حالا تو یکی بیشتر تو یکی که خوشبحالشه همیشه ،کمتر ، اگه بخوای آدم هایی که خصوصیات بد دارن را از زندگیت حذف کنی کدوم یکی ،بیشتر آزارت میده و راحت کنارشون میزاری؟
اونی که بیشتره
10- در مورد حجاب تاپیک زیاد ساخته شده تو این باشگاه ، ولی تقریبا نتیجه گیری نداشته یعنی حداقل من ندیدم ، حالا میخوام اینجا نظرت رو بدونم ، حجاب رو برای زن و مرد تعریف کن؟
حجاب در مورد زنان باید سخت باشه...چرا که اگه سخت نباشه ...آزادی هایی که از نظر بعضی ها یه طور دیگه معنی میشه بیشتر میشه ( سخن امام علی (ع):در مورد حجاب بانوان سختگير باش ، چرا كه رعايت حجاب به طور جدّى و محكم ، زنان را به سالمتر و پاكيزه ، حفظ خواهد كرد
بهتر نیست این حمید گل بلبل سقف سوالات رو برسونه به 15 تا ، چیه 10 تا زود تموم میشه
حالا که اسم حمید اومد نظرت رو در موردش چیه بهتر نیست بهتر نیست از مدیرت برکنارش کنیم زیادی غیبت داره
این آقا همید گل و بلبه...ه بهتر نیست..
خو کار داره :دی
همید ازت طرفداری کردم ا...:دی
خسته نباشی علی جان ، اگه از هر سوالی خوشت نیومد جواب نده