مهرشاد ببین با من بد حرف می زنه
![]()
با این جمله خیلی موافقمخیلی از ادما را توی دوست و آشنا میبینیم که شکست عشقی داشتن و هرکدوم هم یه جور و یه مدت هم افسردگی شدید داشتن و غیره.
من خودم شخصا یه شکست عشقی توپ داشتم که مربوط به سال 1378 میشه و جالب اینکه حالا که بهش نگاه میکنم از بهترین اتفاقات عمرم بوده.......
اصولا کسایی که لیاقت ادم را ندارن ،همون بهتر که دو درت کنن و برن پی کار و زندگیشون و دیگه خیلی زندگیت را تباه نکنن!
این ادما اصلا برای این میان توی زندگی ادم که چیز یادش بدن و چشم و گوشش را باز کنن و خیلی از معیارهای اشتباه و ساده اندیشیها و زود باوریهاشون را از بین ببرن.
تمام ادمای موفق دنیا شکستهای زیادی را تجربه کردن و نهایتا راه پیروزی را از میون همون شکستها پیدا کردن.
به قول معروف:
شکست پلیست به سوی پیروزی![]()
داداش مهرشادی خیلی حرفات رو قبول دارم.
تاپیک شکست عشقیت رو بزن برامون.
داداشی زود باش 10 کیلو تخمه ژاپنی خریدم فقط واسه اینکه بشینم قصه عاشقانه تورو بخونم
یالا.............................![]()
خو مگه چیه هرکدوم از بچه های شیکمویی باشگاهمون یه مشت ور دارن تموم میشه10 کیلو؟![]()
خو مگه چیه هرکدوم از بچه های شیکمویی باشگاهمون یه مشت ور دارن تموم میشه
یالا[/quote
مهرشاد از مردر میترسه وگرنه الان اومده بود تعریف کرده بود
![]()
منم شکست عشقی خوردم درسته خیلی چیزا به دست آوردم ولی هنوزم که هنوزه منتظرش هستمخیلی از ادما را توی دوست و آشنا میبینیم که شکست عشقی داشتن و هرکدوم هم یه جور و یه مدت هم افسردگی شدید داشتن و غیره.
من خودم شخصا یه شکست عشقی توپ داشتم که مربوط به سال 1378 میشه و جالب اینکه حالا که بهش نگاه میکنم از بهترین اتفاقات عمرم بوده.......
اصولا کسایی که لیاقت ادم را ندارن ،همون بهتر که دو درت کنن و برن پی کار و زندگیشون و دیگه خیلی زندگیت را تباه نکنن!
این ادما اصلا برای این میان توی زندگی ادم که چیز یادش بدن و چشم و گوشش را باز کنن و خیلی از معیارهای اشتباه و ساده اندیشیها و زود باوریهاشون را از بین ببرن.
تمام ادمای موفق دنیا شکستهای زیادی را تجربه کردن و نهایتا راه پیروزی را از میون همون شکستها پیدا کردن.
به قول معروف:
خیلی از ادما را توی دوست و آشنا میبینیم که شکست عشقی داشتن و هرکدوم هم یه جور و یه مدت هم افسردگی شدید داشتن و غیره.
به قول معروف:
من حرف شما رو قبول دارم ولي قبول كنيد كه اين شكست ها درسته كه با گذشت زمان خيلي درس ب ما ميده ولي توي همون زمان دپرسي خيلي انرژي از آدم ميگيره.بايد وقتي كه زمان زيادي روش گذشت و تقريبا حالت عادي شد بر گرديم و تصميمات، رفتارها و...... غلطي رو كه گرفته بوديم بررسي كنيم تا تجربه بشه و ديگه تكرارش نكنيم.
ولي گذشت زمان خيلي درس ب آدم ميده ولي تحمل براي گذشت زمان خيلي مشكله.
منم شكسته عشقي داشتم و كاملا شما رو درك ميكنم..![]()
شرمنده تشکرام پرید.Broken Heart Based on a true story of professor Mehrshad
coming soon
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
توصیه هایی برای کسانی که شکست عشقی خوردند | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
چرا جدایی و شکست عشقی سخت است؟ | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
چگونه در مقابل شکست عشقی ایستادگی کنیم ؟ | گفتگوی آزاد | 32 | |
![]() |
محسن یگانه:بیشتر طرفداران من شکست عشقی خورده اند | گفتگوی آزاد | 13 | |