شکست عشقی یا پیروزی؟!

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
استاد فیزیکمون میگفت ......تحقیر مال آدمای بزرگه .........خواستم شما هم حال کنید

Fo.Roo.GH

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی از ادما را توی دوست و آشنا میبینیم که شکست عشقی داشتن و هرکدوم هم یه جور و یه مدت هم افسردگی شدید داشتن و غیره.
من خودم شخصا یه شکست عشقی توپ داشتم که مربوط به سال 1378 میشه و جالب اینکه حالا که بهش نگاه میکنم از بهترین اتفاقات عمرم بوده.......
اصولا کسایی که لیاقت ادم را ندارن ،همون بهتر که دو درت کنن و برن پی کار و زندگیشون و دیگه خیلی زندگیت را تباه نکنن!
این ادما اصلا برای این میان توی زندگی ادم که چیز یادش بدن و چشم و گوشش را باز کنن و خیلی از معیارهای اشتباه و ساده اندیشیها و زود باوریهاشون را از بین ببرن.
تمام ادمای موفق دنیا شکستهای زیادی را تجربه کردن و نهایتا راه پیروزی را از میون همون شکستها پیدا کردن.
به قول معروف:
شکست پلیست به سوی پیروزی;)
با این جمله خیلی موافقم;)

Hotspur_1985

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش مهرشادی خیلی حرفات رو قبول دارم.
تاپیک شکست عشقیت رو بزن برامون.

alireza behbood

عضو جدید
من حرف شما رو قبول دارم ولي قبول كنيد كه اين شكست ها درسته كه با گذشت زمان خيلي درس ب ما ميده ولي توي همون زمان دپرسي خيلي انرژي از آدم ميگيره.بايد وقتي كه زمان زيادي روش گذشت و تقريبا حالت عادي شد بر گرديم و تصميمات، رفتارها و...... غلطي رو كه گرفته بوديم بررسي كنيم تا تجربه بشه و ديگه تكرارش نكنيم.:gol::thumbsup2:
ولي گذشت زمان خيلي درس ب آدم ميده ولي تحمل براي گذشت زمان خيلي مشكله.:eek:
منم شكسته عشقي داشتم و كاملا شما رو درك ميكنم..:w40::w27:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداشی زود باش 10 کیلو تخمه ژاپنی خریدم فقط واسه اینکه بشینم قصه عاشقانه تورو بخونم
یالا.............................:surprised:

Shokatabadi

عضو جدید
سلام دوستان
همیشه اونی که میذاره میره مقصر نیست بعضی وقتها شاید اونی که تنها می مونه واقعا لیاقت داشتن اون طرف رو نداره.... اینو همیشه به یاد داشته باشین ....البته بانظر مهرشاد جون هم مخالف نیستم

نازی دلبر

عضو جدید
خیلی از ادما را توی دوست و آشنا میبینیم که شکست عشقی داشتن و هرکدوم هم یه جور و یه مدت هم افسردگی شدید داشتن و غیره.
من خودم شخصا یه شکست عشقی توپ داشتم که مربوط به سال 1378 میشه و جالب اینکه حالا که بهش نگاه میکنم از بهترین اتفاقات عمرم بوده.......
اصولا کسایی که لیاقت ادم را ندارن ،همون بهتر که دو درت کنن و برن پی کار و زندگیشون و دیگه خیلی زندگیت را تباه نکنن!
این ادما اصلا برای این میان توی زندگی ادم که چیز یادش بدن و چشم و گوشش را باز کنن و خیلی از معیارهای اشتباه و ساده اندیشیها و زود باوریهاشون را از بین ببرن.
تمام ادمای موفق دنیا شکستهای زیادی را تجربه کردن و نهایتا راه پیروزی را از میون همون شکستها پیدا کردن.
به قول معروف:
منم شکست عشقی خوردم درسته خیلی چیزا به دست آوردم ولی هنوزم که هنوزه منتظرش هستم
ولی انصافا برا من پیچوندن و سرکار گذاشتن نبود من روزای خوبی باهاش داشتم

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
به قول معروف:

مرسی مهرشادجان
امااااا.......................

زهرا فرشید

عضو جدید
کاربر ممتاز
من حرف شما رو قبول دارم ولي قبول كنيد كه اين شكست ها درسته كه با گذشت زمان خيلي درس ب ما ميده ولي توي همون زمان دپرسي خيلي انرژي از آدم ميگيره.بايد وقتي كه زمان زيادي روش گذشت و تقريبا حالت عادي شد بر گرديم و تصميمات، رفتارها و...... غلطي رو كه گرفته بوديم بررسي كنيم تا تجربه بشه و ديگه تكرارش نكنيم.:gol::thumbsup2:
ولي گذشت زمان خيلي درس ب آدم ميده ولي تحمل براي گذشت زمان خيلي مشكله.:eek:
منم شكسته عشقي داشتم و كاملا شما رو درك ميكنم..:w40::w27:

موافقم وحشتناکه ...................