شکار لحظه ها در باشگاه مهندسان

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
خیلیییییییییییییییییییییییییییی بدجنسی از صبح تا حالا اینقدر این ویروس رو کپی پیست کردم دستم تاول زدههههههههههههه

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
این یعنی نهایت خودخواهی:w07:
یعنی چی نهایت خود خواهی دوست داشتن کسی که به این چیز ها نیست ......... کلا نه از اس ام اس های اینطوری خوشم میاد نه کامنت های اینطوری دوست یا رفیق واقعی کسیه که تو عمل حرفش رو ثابت کنه وگرنه به کپی و پیست بودن باشه که دیگه همه با مرام و با معرفتن .....

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی چی نهایت خود خواهی دوست داشتن کسی که به این چیز ها نیست ......... کلا نه از اس ام اس های اینطوری خوشم میاد نه کامنت های اینطوری دوست یا رفیق واقعی کسیه که تو عمل حرفش رو ثابت کنه وگرنه به کپی و پیست بودن باشه که دیگه همه با مرام و با معرفتن .....

3ctor

عضو جدید
کاربر ممتاز

taranom.s

عضو جدید
اینم از یه سوژه جدید که درست 5 ساعت پیش وارد باشگاه شد و مثل ویروس تو تمام پروفایل های باشگاه پخش شد و اولین پروفایلی هم که وارد شد مال دکتر مهدیه بود توسط خودم
امیدوارم بپسندینش

که اینطور!!
:w43:

Hosse!N_206

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم از یه سوژه جدید که درست 5 ساعت پیش وارد باشگاه شد و مثل ویروس تو تمام پروفایل های باشگاه پخش شد و اولین پروفایلی هم که وارد شد مال دکتر مهدیه بود توسط خودم
امیدوارم بپسندینش

;)
.
.
.
.
.