شوخی با فامیلی افراد

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین اخه لعنتی میگفت خببببببببب این سوالوووووووووو قلبمون میومد دهنمون خودمون میزدیم کوچه علی چپ گچ فرو میومد تو پیشونی خخخ لعنتیا نشونه گیری خوبی داشتن خخخخ
:w15::w15::w15::w15: نمیری
اون زارتش چی بود خخخخخخخ
معلمای منم اینجوری بودن.. ولی هیچوقت سمت من گچی پرت نشد و صدای زارتی شنیده نشد خخخخخخخخخخخخ

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من از دستشون دررفتم دیگه خخخخخخخخخخخ
وای یادمه یه بار سرکلاس یه استادتاپمون من ودوستم داشتیم با یه عطری که تازه خریده بودم ور می رفتیم یهو استاد برگشت اینو تو دست دوستم دید خخخخخخخخخخخ
اومد جلو اونو از دستش گرفت وداشت پرتش می کردتو سططل آشغال من زود پاشدم گفتم استاد والا برای شما خریدیم تازه میخواستیم کادو کنیم وتقدیمتون کنیم که این شد استاده قرمز شده بود وعصبانی سریع گل از گلش شگکفت و گفت مرسی دخترم .............خخخخخخخخخخخخ

اوه اوه:w15::w15::w15:
ایول..مدیر ستاد بحرانی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احیانا دوستات هم شوهر استاد دوستی نبودن خخخخ
نابودش کردی خخخخ
من از دستشون دررفتم دیگه خخخخخخخخخخخ
وای یادمه یه بار سرکلاس یه استادتاپمون من ودوستم داشتیم با یه عطری که تازه خریده بودم ور می رفتیم یهو استاد برگشت اینو تو دست دوستم دید خخخخخخخخخخخ
اومد جلو اونو از دستش گرفت وداشت پرتش می کردتو سططل آشغال من زود پاشدم گفتم استاد والا برای شما خریدیم تازه میخواستیم کادو کنیم وتقدیمتون کنیم که این شد استاده قرمز شده بود وعصبانی سریع گل از گلش شگکفت و گفت مرسی دخترم .............خخخخخخخخخخخخ

AUTUMN LEAVE

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببین اخه لعنتی میگفت خببببببببب این سوالوووووووووو قلبمون میومد دهنمون خودمون میزدیم کوچه علی چپ گچ فرو میومد تو پیشونی خخخ لعنتیا نشونه گیری خوبی داشتن خخخخ

اه چه استرسی کشیدیم..نامردا :-/

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گجز خیر
اره افرین من بعنوان میزبان روم نمیشد بگم برید منم برم شروع کنم کار کنم
یه فامیل داریم مهمونا نرن میگه من برم کفساتونو جفت کنم دیر وقته خخخخ
:biggrin::biggrin:
تمرین میکنه خخ

من برم خیلی دیر شد
همگی شبتون خوش