wwwmohamad
عضو جدید
[h=2]شوخی با روانشناسی[/h]
مراجع زنگ میزند...
پاسخ: به خط مرکز روانپزشکی ما خوش آمدید...
اگر دچار اختلال وسواس هستید، لطفا شماره 1 را مکررا فشار دهید،
اگر مشکل وابستگی دارید، به یک نفر بگویید تا شماره 2 را برای شما فشار دهد،
اگر اختلال شخصیت چندگانه دارید، اعداد 3 و 4 و 5 و 6 را فشار دهید،
اگر اختلال سوئ ظن و پارانویا دارید، ما خود می دانیم مشکل شما چیست؛ شما در جای خود بمانید، ما خودمان تماس شما را رد میکنیم،
اگر اسکیزوفرنی دارید، به دقت به صدای آرامی که به شما شماره لازم را می گوید گوش فرا دهید،
و اگر افسرده هستید، فرقی نمیکند که کدام شماره را بفشارید؛ کسی پاسخگوی شما نخواهد بود!!!تفاوت روان پریش با روانجور:
مراجع میره پیش فروید میگه: آقای فروید من واقعا بچه امو دوست دارم!
فروید میگه" نه من مطمئنم که این از سرکوب تمایلات جنسی ناشی میشه! تو مطمئنی بچتو دوست داری؟
مراجع میگه: پ نه پ! از مکانیزم واکنش وارونه دارم استفاده میکنم
یک روانپریش فکر میکند که دو به علاوه دو برابر با پنج است؛ اما، یک روان رنجور می داند که دو به علاوه دو مساوی با چهار است، فقط از آن متنفر است!!
پاسخ: به خط مرکز روانپزشکی ما خوش آمدید...
اگر دچار اختلال وسواس هستید، لطفا شماره 1 را مکررا فشار دهید،
اگر مشکل وابستگی دارید، به یک نفر بگویید تا شماره 2 را برای شما فشار دهد،
اگر اختلال شخصیت چندگانه دارید، اعداد 3 و 4 و 5 و 6 را فشار دهید،
اگر اختلال سوئ ظن و پارانویا دارید، ما خود می دانیم مشکل شما چیست؛ شما در جای خود بمانید، ما خودمان تماس شما را رد میکنیم،
اگر اسکیزوفرنی دارید، به دقت به صدای آرامی که به شما شماره لازم را می گوید گوش فرا دهید،
و اگر افسرده هستید، فرقی نمیکند که کدام شماره را بفشارید؛ کسی پاسخگوی شما نخواهد بود!!!تفاوت روان پریش با روانجور:
مراجع میره پیش فروید میگه: آقای فروید من واقعا بچه امو دوست دارم!
فروید میگه" نه من مطمئنم که این از سرکوب تمایلات جنسی ناشی میشه! تو مطمئنی بچتو دوست داری؟
مراجع میگه: پ نه پ! از مکانیزم واکنش وارونه دارم استفاده میکنم
یک روانپریش فکر میکند که دو به علاوه دو برابر با پنج است؛ اما، یک روان رنجور می داند که دو به علاوه دو مساوی با چهار است، فقط از آن متنفر است!!