دوران دبیرستان یکی از رفقای ما بود که تقریبا هر دو یا سه هفته یه بار، مجبور بود پدر محترمش رو که جانباز بود رو ببره بیمارستان و یکی دو روز اونجا بستری کنه و بعضی اوقات مجبور بود ببره تهران...
در کنار درس خوندن، هندونه میفروخت و مسافر کشی هم میکرد و اضافه کردن اینکار کردن به وضع پدر محترمش برای رسیدگی به ایشون و بردنش به بیمارستان و انجام کارهای پیچ در پیچ اداری مربوطه، کلا وقتی برای درس خوندن براش نمیذاشت....
از من میپرسی، به نظرم هر کاری براشون بکنن هیچی نیست....
نکتهی جالب اینه که حقوق یه سرباز امریکایی خداتومن در ماهه و خونوادش سریعا به محض استخدام فرزند، بهترین امکانات رو میگیرن و خدمات خیلی زیادی بهشون داده میشه(کنسرت و حمل و نقل و بیمهی رایگان و بورس های جور واجور دانشگاهی و تحصیلی و استخدامات و ...!)...بعد از کشته شدن هم که سریعا تبدیل به قهرمان ملی میشن و رسیدگی به خونواده صد برابر بیشتر میشه( فالن هیروز رو گوگل کنین تا لیست کامل رو ببینین..)
اونوقت ما هنوز اسامی کل شهدای جنگی رو هم نداریم!![]()
نه والا ما از همون اول شهروز بودیماسم رو عوض کردی؟! فک کنم قبلا گواردیولا بود؟!!
اسم رو عوض کردی؟! فک کنم قبلا گواردیولا بود؟!!
ممنون از نظرتوندرموردشهداوجانبازان بایدعرض کنم ایشان ازجان ومالشون گذشتندتاامروزمادررفاه وامنیت باشیم.حالااگه
رفاه برقرارنشده این رودیگه بایدتومسائل دیگه ای جستجوکنیم.
درموردسهمیه هم بایدبگم به نظرمن سهمیه ی جدابراشون درنظربگیرن حقشونه .نوش جونشون
من رای موافق دادم ،در مورد سهمیه دانشگاه هم باید بگم سهمیشون جدا هستش،مثلا اگه رشته صنایع دانشگاه تهران 20نفر میگیره،5درصد یعنی 1نفر مازاد بر20نفر پذیرش میکنند و بچه هایی ک سهمیه دارند و رتبشون ک با سهمیه کمترمیشه رقابتشون بین هم هستش و هرکس رتبش با سهمیه کمتر بشه اون یه ظرفیت اضافی رو میگیره،کلا حق هیچکس خورده نمیشهدرموردشهداوجانبازان بایدعرض کنم ایشان ازجان ومالشون گذشتندتاامروزمادررفاه وامنیت باشیم.حالااگه رفاه برقرارنشده این رودیگه بایدتومسائل دیگه ای جستجوکنیم.درموردسهمیه هم بایدبگم به نظرمن سهمیه ی جدابراشون درنظربگیرن حقشونه .نوش جونشون
من رای موافق دادم ،در مورد سهمیه دانشگاه هم باید بگم سهمیشون جدا هستش،مثلا اگه رشته صنایع دانشگاه تهران 20نفر میگیره،5درصد یعنی 1نفر مازاد بر20نفر پذیرش میکنند و بچه هایی ک سهمیه دارند و رتبشون ک با سهمیه کمترمیشه رقابتشون بین هم هستش و هرکس رتبش با سهمیه کمتر بشه اون یه ظرفیت اضافی رو میگیره،کلا حق هیچکس خورده نمیشه
دوستان بدبين نباشيد ... من خودم فرزند جانبازم
حاضر بودم پدر سالم باشه ولي هيچ کمکي به ما نميکردن ماهم زندگي خودمون رو ميکرديم
شهدا که رفتن
ولي اونايي که موندن ... . مخصوصا شيميايي ها و قطع عضو ها بدتر از همه اعصاب و روان ها
حالا اگه بهشون کمک نرسه چطوري از پس زندگي شون بربيان ... لازم بوده يک ارگان حداقل مسئوليت اونهارو قبول کنه
منظورتون از طرف کیه؟طرف تو عمرش فیلم جنگی هم ندیده تو جنگ زیر کولر خوابیده حلا ژس میگیره برا بچه شهید می گه با سهمیه رفتی دانشگاه نا مرد خدمت نرفتی زجر بکشی حالا چرت پرت می گی. زیر گوله ی مستقیم....................
حالاهم شهید داریم مناطق عملیاتی نیروی انتظامی .مرزها. خنثی سازی مین . دریا .اتش نشانی . درگیری های شهری نیروی انتظامی
خودم پسر شهیدم
تمام کسانی که انگار حقشونو خوردی می گن سهمیه داشتیمنظورتون از طرف کیه؟
کسی با کمک به این خانواده مشکلی نداره؟؟!!!
من مشکلم رو تو پست قبلیم گفتم!!!
تمام کسانی که انگار حقشونو خوردی می گن سهمیه داشتی
ببين دوست عزيز سهميه کنکور تا جايي که من از مسئول آموزش بنياد پرسيدم جدا از سهميه ازاد بقيه بچه ها هست
اما در مورد مدرسه شاهد بايد بگم برا فرهنگيان هم امتياز ويژه اي قائل هستن پس چرا اونا رو نميگي؟
من خودم مدرسه عادي درس خوندم
من مشکلم با اصل موضوع نیست!!!
من مشکلم اینه که اگه جنگ 68 تموم شده و پسر ها و دختر های فرزند شهید 23 ساله هستن... دیگه فرزند شهیدی نمیمونه که بخواد کنکور بده یا دبیرستان درس بخونه!!!!
این حرف شما درستخلاصه بايد بهت بگم اين امتيازات شرايط ويژه اي رو ميخواد که اگه نداشته باشي نميتوني ازش استفاده کني.بنابراين اگر فرزند شهيد نباشي نميشه ازش استفاده بشه...هنوزم مناطق حساس و مرزها و جاهاي ديگه شهيد ميده
خلاصه بايد بهت بگم اين امتيازات شرايط ويژه اي رو ميخواد که اگه نداشته باشي نميتوني ازش استفاده کني.بنابراين اگر فرزند شهيد نباشي نميشه ازش استفاده بشه...هنوزم مناطق حساس و مرزها و جاهاي ديگه شهيد ميده
تا حال مرز با چشماتون دیدین یه شب تنهای یه ساعت لب مرز بودین از سر خوشی حرف میزنین
این حرف شما درست
اما خب مگه چقدر شهید میدیم در سال؟
از سالی 1000نفر بیشتر؟
خب اینا تو هر شهری یه مدرسه میخوان؟؟؟؟
تا حال مرز با چشماتون دیدین یه شب تنهای یه ساعت لب مرز بودین از سر خوشی حرف میزنین
منظورم اینکه اگه سربازی رفته باشی پسر خوب میفهمی یه شب پست دادن چه حالی میده لب مرز چه برسه اونای که اونجا جون میدن حقه که امتیازی به خونوادهاشون بدنمن هم مرز بودم
هم کار کردم
هم شب خوابیدم اونجا
اما مشکل شما الان چیه؟؟؟
منظورم اینکه اگه سربازی رفته باشی پسر خوب میفهمی یه شب پست دادن چه حالی میده لب مرز چه برسه اونای که اونجا جون میدن حقه که امتیازی به خونوادهاشون بدن