این بنفشه آفریقایی منه!
![]()
دوست گلم همونطور که گفتی افت بهش حمله کرده پس گیاه الان شعیف باید صبر کنی تا باز سرحال بشه...این شمعدونی منه:
قبلاً این شکلی نبود بعد از این که آفت زد با این که بهش سم هم زدم و آفت ها از بین رفتن خودش خشک شد و باز بهش آب دادم تا این شکلی شد. حالا هروقت غنچه میکنه هنوز چند روز نگذشته غنچه هاش خشک میشه و میریزه. یعنی شمعدونیم دیگه هیچ وقت خوب نمیشه؟ لطفاً راهنمایی!
قبلاً این شکلی بود
به یه خاک سبک انتقالش بدهاین هم گل برگ گندمی:
تازه دو روزه که توی خاک کاشتم از گیاه مادر گرفتمش. عکس پایینی هم تکه دیگه ای از این گله که توی خاک نکاشتم به نظرتون توی آب باقی می مونه یا اینکه بکارمش؟
این شمعدونیشه
![]()
اینم گندمی تو آب
![]()
عکساشونو بذار تا اسماشون برات بگمما کلی گلدون داریم .. لیندا .. شمعدونی و یه سری دیگه که اسم هاشونو نمیدونم!
بابمو :با سلام به باغبان 65
من تو خونم بامبو دارم و تو حیاط هم گل رز که اینا عشق من هستن و خیلی دوستشون دارم ولی مثل اینکه من عشق اونا نیستم و دوستم ندارن چونکه دهن منو مرتب سرویس میکنن بامبو هام 4 تا بودن که اولش زرد شدن و کم کم خشک شدن والان یکی برام مونده که اونم اصلاً رشد نمی کنه و سرجاش مونده و گل های رز هم که فقط سالی 2-3 هفته گل دارند و بعدش گل هاشون میریزن و مثل من بی ریخت میشن. چیکارشون کنم ؟ دیگه کم کم دارم مجبور میشم که مثل بقیه جونورایی که داشتم و عشقم بودن ولی من عشق اونا نیودم کله شونو بکنم.
دوست گلم نوع کود فرقی نداره باید بشدت مراقب باشی که به اندازه مصرف کنیباغبان 65 عزیز باتشکر لطفاً می فرمایید برای شمعدونیم از کود مایع استفاده کنم یا جامد؟ و ایا دادن کود به عنوان مراقبت کافیه؟![]()