شما چقدر نزدیک به آرزوهایتان شدید

بوگاتی رنسانس

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ها آرزوهای زیادی دارند و هیچ تلاشی برای رسیدن به آنها نمی کنند و فقط منتظر می نشینند تا فرشته آرزوها به سراغشان بیاید.
خیلی ها آرزوهای زیادی دارند و تلاش زیادی هم برای رسیدن به آرزوهایشان می کنند ولی بعد از مدتی که نتوانستند به آنها دست بیابند از تلاش کردن می ایستند.
خیلی ها آرزوهای زیادی دارند و تلاش زیادی هم می کنند و هیچ وقت پا پس نمی کشند تا به هدفشان می رسند.
خیلی ها هم آرزوهای زیادی دارند و با کمی تلاش به آنها می رسند.
گروه اول و گروه دوم هردو به یک اندازه ناراحت می شوند. گروه اول به خاطر اینکه هیچ تلاشی نکرده و گروه دوم به خاطر اینکه تلاش بیهوده ای انجام داده اما گروه سوم شاد و خوشحال است و از اینکه به آنچه که می خواسته رسیده و تمام مشکلات را به تنهایی و با سختی زیاد کنار گذاشته احساس غرور می کند اما گروه چهارم لذت کوتاه مدتی می برد چون هیچ تلاشی برای آن نکرده. ارزش واقعیش را نمی داند و شاید به آن را از دست بدهد.
پس توکلت را به خدا بکن و سعی کن که یا به اندازه توانت آرزو کنی یا توانت را به اندازه آرزویت بالا ببری
نوشته شده توسط یکی از اعضای گروه سوم
خوشحال می شم نظر شما رو هم بدونم

.:ارمیا:.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
-بیشتر مواقع اینم!!پایین...

خیلی ها آرزوهای زیادی دارند و هیچ تلاشی برای رسیدن به آنها نمی کنند و فقط منتظر می نشینند تا فرشته آرزوها به سراغشان بیاید!!!

-بعضی وقتام با لطف خدا...این پایینیم!

خیلی ها هم آرزوهای زیادی دارند و با کمی تلاش به آنها می رسند!!

اما لذت زیادیم میبرم!!چون میفهمم یاخدا هوامو داشته یا خودم استعداد رسیدن به آرزومو داشتم!!
...و معتقدم همیشه لازم نیس واسه رسیدن به آرزوهات جون بکنی...بعضی وقتا کافیه خودتو بدی دست خدا تا خدا از یه راه میانبر به آرزوهات برسونتت!!

آمیتیس19

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای رسیدن به آرزوهام نهایت تلاشمو می کنم.اما گاهی به بن بست می رسم.
به بیشتر آرزوهام رسیدم اما به بزرگترین آرزوم هنوز نرسیدم.
امیدوارم همه به آرزوشون برسن

Mahsa/S

عضو جدید
روزهایی که بی تو می گذرد
گرچه با یاد توست ثانیه هاش
آرزو باز می کشد فریاد
در کنار تو می گذشت ای کاش

arghavantree

عضو جدید
آرزو که زیاده اصولا آدمیزاد تا زنده هست آرزو داره و کلا ناسپاسه چون وقتی به یکیش رسید میره سراغ بعدیش.............

خوب منم آرزو زیاد دارم هنوز ولی خوب تنبلم هستم:D

someone_lost

عضو جدید
بعضي ها در اين دنيا واقعا دلشون سياه نيست واقعا دل كسي رو به درد نميارن كسي رو آزار نمي دن شايد خطاهايي ازشون سر بزنه ولي زود پشيمون مي شن و سعي مي كنن درستش كنن ولي هر كاري مي كنن زندگي شون رو از غصه خالي كنند نميتونن خيلي دست و پا مي زنن و گم مي شن ديگه نمي دونن بايد غصه غصه هاشون رو بخورن يا مشكلاتشون رو حل كنند يا آرزوهايي رو كه دارن حفظش كنند بعضي ها تو اين دنيا خيلي بدبختي مي كشن ولي هر چي دست و پا مي زنن تننشون خسته تر مي شه و تنهاين فقط بعضي تصويرها از گذشته و بعضي آرزوهايي كه دست نيافتني نيستن ولي بهش تا حالا نرسيدن و جون مي كنن تا به دست بيارنشون و نگاهي به آسمون با بغض و آواي دل رو در سكوت به خدا مي رسونن آتششون مي زنه و دوباره بي توان راهي زندگي مي شن كه خودشون نمي دونن به كدوم سمت بايد برن.

من خيلي آرزوها دارم دست نيافتني هم نيستن ولي تا حالا به هيچكدومشون نرسيدم و جالب اينه كه همشون به هم ديگه وصلن ديگه اون قدر اين پنج سال آخر جون كندم كه ديگه نمي دونم شايد خدا واقعا از من ناراحت و ناراضيه شايدم من شايسته اون چيزايي نيستم كه مي خوام شايد هم به گروه خونيم نمي خوره نمي دونم ولي هنوز زير خاكستر زندگيم آتش آرزوهام زبونه مي كشن.

senaps

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ارزو زیاد دارم..... راه رسیدن بهشون رو هم بلدم!!!! میتونم خیلی راحت بهشون دست پیدا بکنم....
ولی هنوز انتخاب نکردم که کدومش رو دوست دارم...و میخوام برا کدومش تلاش بکنم.... پس براش هم تلاشی نکردم.... ولی همشون رو هر روز دارم بزرگ و بزرگ تر میکنم...
من از اونهایی هستم که ۱۰ سال دیگه یه نفر عینکش رو میزنه پایین، سرتاپام رو نیگا میکنه و میگه اینا رو از کجا میدونی؟! به قیافت نمیاد..... و من اهییییییییییییییی میکشم و میگم اگر بدونی زندگی من چی بود و چه برنامه هایی براش داشتم و چی شد!!

shakibam

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی از آرزوهارو نمیشه تنهایی برآورده کرد.باید دیگران هم باشن.و زیادن آدمهایی که برای نرسیدن دیگران به موفقیت , حاضرن تا پای مرگ برن.میخوان فقط خودشون از روی پل بگذرن.به این فکر نمیکنن که اگه کس دیگه ای هم باشه میتونه به بهتر رد شدن از پل بهشون کمک کنه.